اگه یه بار فیفا رو با orgin دانلود کنیم بعد که ویندوز رو عوض کردیم باید باز دانلود کنیم؟
Printable View
اگه یه بار فیفا رو با orgin دانلود کنیم بعد که ویندوز رو عوض کردیم باید باز دانلود کنیم؟
من بازیم مشکلی براش پیش اومد که مجبور شدم پاکش کنم
حالا که دوباره همین روش گفته شده رو میرم، جواب نمیده. قبلا حجم بازی رو 6.8 میزد!(دفعه قبل که به همین روش انجام دادم و جواب داد) ولی الان زده 6.1
و از اول داره بازی رو دانلود میکنه!!
سلام
من کارهایی که در صفحه اول تاپیک گفته بودید انجام دادم و بعد شروع به دانلود کردم همه را از نو دانلود میکنه و فایل آن 6.1 گیگابایتی است ولی مال من روی دی وی دی بالای 7 گیگ است چکار کنم؟
من قبلش فیفا 12 را بدون نسخه اورجینالش و با کرکش آنلاین بازی می کردم تا دیروز وقتی رفتم ارور اینکه Squad خراب شده وپاکش کنید دو باره دانلود کنید و من این کار را کردم و یک دفعه بازی کردم ودوباره به حالت قبل برگشت و دیگه درست نشد.
با تشکر؟
من تا حالا 3 بار بعد فیفا ویندوز عوض کردم و هیچ مشکلی نداشته و بازی قبلیم را راحت شناختنقل قول:
به نظر من هم فکر کنم روی ویندوز 7 می شناسه:8:
سلام دوستان
من مشکلم حل شد
ظاهرا با آپدیت جدید برنامه Origin، شیوه گفته شده حداقل برای من جواب نداد.
حالا به جای این کار کافیه اول از Origin بازی رو Clear Download کنید. بعد برین توی Program Files \Origin Games
یه پوشه به اسم FIFA 12 ایجاد کنید و بعد هرچی فایل نصب شده از دی وی دی هست رو بریزین توی این پوشه جدید
حالا وقتی Origin رو باز میکنید، اتوماتیک شروع میکنه به آپدیت بازی و حدود 400 مگ رو دانلود میکنه و تمام!
امیدوارم برا دوستانی که مشکل دارن، این روش جواب بده
موفق باشید
سلام
بچه ها امسال فیفا آنلاین قسمت مولتی پلیر رو نداره ؟
من که هر چی می گردم پیدا نمی کنم
دوستان سلام من اولین باری که فیفا را نصب کردم و ریختم تو ارجین تا 96 درصد را شناخت و هربار ویندوز عوض میکردم یه 400 مگ باید دانلود میکردم تا این که pc خراب شد و تا یه مدتی نتونستم بازی کنم بعد هاردم را فرمت کردم و 2 روز پیش دوباره فیفا را نصب کردم وقتی هم اورجین را نصب کردم دوباره ابدیت شد و تو اپدیتش در باره ی مشکل نصب بازی بتلفیلد و حل اون توضیح داده بود و من بازی را ریختم تو پوشه اورجین و اورجین را اجرا کردم و بعد از یکی دو دقیقه بدون هیچ دانلودی تموم شد و بازی کردم فکر کنم با این آپدیت جدید دیگه مشکل استفاده از دیویدی برای بازی را نداشته باشیم و دیگه نخوایم دانلود کنیم
پایان
چرا من هر کاری می کنم توی ارجین ثبت نام نمیشه
همش میزنه Registration is currently unavailable
کمک کنید !!!!نقل قول:
از طریق سایت یا نرم افزار ثبت نام میکنید؟؟؟نقل قول:
درست شد
باید یک کشور به غیر از ایران انتخاب میکردم
فروش 1 عدد cd ky فیفا 12 به قیمت 15000 هرکی خواست پیقام بده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
:10: :10: :10:
توی قسمت head to head که میرم پیغام re-download squads میده
بازی رو هم توی پوشه origin games کپی کردم ولی همچنان نمیشه hth رو انلاین بازی کرد
آیا راه حلی پیدا کردین یا نه ؟
چطوری میشه اد کرد همه افلاینن
تو فرومها ای دی ها را نوشتند بگردی پیدا میکنینقل قول:
من خودم 80 فرند دارم اگه خواستی اد کن منا بعد فرندام را هم اد کن
m4t1n
بچه ها من تازه نصبش کردم. چطور میتونم آنالوگه سمت راست رو فعال کنم؟ واسه دریبل و ...
الان من origin رو نصب کردم اما فیفا داخلش نیست. چطور میشه بازی رو اضافه کرد؟
ممنون
دوستان اگه pes 4 رو انلاین میخاید بازی کنید بیاد تو این تایپیک. بدون سی دی کی
[PHP]http://forum.p30world.com/showthread.php?t=536004[/PHP]
یه مرد پیدا شه بگه سریال رو چطوری باید پیداش کرد. سریال اضافی تو دست و بال تون ندارید :worried:
doncerlo می خواست بفروشهنقل قول:
---------- Post added at 09:55 AM ---------- Previous post was at 09:54 AM ----------
نقل قول:
poste aval ra bebin
سلام دوستان کسی از فیفا سیر نشده نمیخواد بفروشه ؟!
اگه کسی خواست بفروشه به من بگه خریدارم!
سلام. این آی دی من
papillon11....... papillon11
ما که داشتیم به یکی فروشختیم مفت مفت 14000 بره حالش رو ببره
سلام دوستان ، شما هم مشکل اتصال به سرور ea رو دارید؟ یه موقع هایی هر کاری می کنم به سرور وصل نمیشه ، اورجین وصل میشه ولی درست وصل نمیشه ، مثلا فروشگاه هاش باز نمی کنه ، بعد می ری تو بازی متصل نمیشه
دوستان من طبق راهنمایی سی دی کی رو وارد کردم بعد تا 6 درصد pause کردم و فایلهای فیفا رو از درایوی که قبلا بود به درایو origin کپی کردم تو همون شاخه مربوطه ولی وقتی دانلود رو ادامه میدم همینطور ادامه پیدا میکنه بدون اینکه 96 درصد رو سربع پر کنه لطفا راهنمایی کنید
Windows Registry Editor Version 5.00نقل قول:
[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\EA Sports\FIFA 12]
"GDFBinary"="****\\FIFA 12\\GDFBinary_en_US.dll"
"DisplayName"="FIFA 12"
"Locale"="en_US"
"Product GUID"="{EA8ADAA9-6671-4839-A51E-0C6792B78F3E}"
"Install Dir"="****\\FIFA 12\\"
به جای **** آدرس بازی را بنویس
مثالا C:\\Program Files
بعد کپی کن تو نتپد و پسوند فایل را از txt به reg تغییر بده
یا فایل زیر را دانلود کن و روی فایل راست کلیک کن و ادیت را بزن
به جای **** آدرس بازی را بنویس
و فایل را سیو کن و دوبار روش کلیک کن و یس را بزن
با این کار نه لازم به کپی بازی در محل دیگه است و نه تغییر محل دانلود اورجین به جای دیگه
تست هم شده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون از راهنمایی ولی میشه بیشتر توضیح بدید که این فایل رو که درست کردم چیکارش کنم احتیاجی نیست جایی کپیش کنم . یعنی فقط روش کلیک کنم و یس رو بزنم بعد دوباره شروع کنم دانلود بازی .مشکل حل میشه . ممنون :11:نقل قول:
بله فقط کافی اجراش کنی بعد وفتی بر تو ارجین دیگه نباید نیاز به دانلود باشهنقل قول:
من اینکار رو هم کردم ولی باز هم دانلود ادامه پیدا میکنه حتی بازی رو یکبار پاک کردم و دوباره در مسیر خود برنامه ارجین نصب کردم فایده نداشت. :41:نقل قول:
قبلا هم بعضی ها این مشکل را داشتن و اکثرا مشکل از دی وی دی بازیشون بودنقل قول:
اگر کسی خواست اکانت خودمو با قیمت مناسب بهش میدم>> 15 هزار
به ایدی یاهو پیغام بزاره >> Krlent
بچه ها من بازی رو دانلود هم کردم ولی اجراش میکنم یه صفحه سیاهی میاد بعد برمیگرده بازی اجرا نمیشه چیکار کنم؟
کسی نیست به ما جواب بده؟
داخل اورجین روی بازی کلیک راست کن و رپیر را بزننقل قول:
دوباره دانلود برگشت به همون 8 درصد
دمت گرم. واسه من این روش جواب داد.نقل قول:
از کجا میشه سریال بازی فیفا12 رو خرید
سلام .یکی از دوستام یه مشکلی داره . میتونه توی قسمت Head to head بازی کنه ، ولی وقتی میخواد با من Friendly بزنه ، وقتی اینوایت میفرسته یا من میفرستم براش ( از Online Friendlies) حدود 10 ثانیه مینویسه Loading بعد Connection Lost میشه .
یه چیزایی هم توی فروم های EA پیدا کردم راجع به تنظیمات مودم و باز کردن پورت و ... ولی سر در نیاوردم . اگه کسی میتونه راهنمایی کنه ممنون میشم ... ( البته اینم بگم که من با بقیه دوستام میتونم Friendly بازی کنم ، ولی با ایشون نمیتونم )
منم اومدم بچه ها
ID : saamgun