دمو بازی میکنی؟نقل قول:
Printable View
دمو بازی میکنی؟نقل قول:
یه نفر واسه ماها که PES باز بودیم و فیفا باز شدیم طرز تنظیم دسته رو جوری که مثل PES بشه توضیح میده ؟
دستتون طلا......
فیفا 11 هم کار نمی کنه ؟؟؟ تو اون تنظیم کن بعد فایلش رو کپی کن تو پوشه فیفا 12نقل قول:
میری داخل بازی settings > controller settings بعد روی مودهای پد alternative یا همچین چیزی هست رو انتخاب می کنی بعد جای RB و RT رو عوض میکنی. میشه مثل pes .منم همینطوری بازی می کنم.نقل قول:
ok shod thx
بازی یه سری باگ داره. تاریخ ریلیز فرداس. این نسخه هم که داریم کامله اما ریلیز رسمی نیست و دزدیه فک کنم. به خاطر همین چیزایی مثل ناقص بودن صدای گزارشگر و رد شدن دست بازیکنا از هم طبیعیه.
---------- Post added at 11:56 PM ---------- Previous post was at 11:55 PM ----------
نقل قول:
تو محل نصب بازی یه پوشه به اسم fifa setup هست داخلش فایل تنظیمات هست ( fifa config )
سلام
من گفتم تا lt 2 بیا بریزیم تو کنسول نسخه Pc رو تهیه کردم ولی چند تا مشکل دارم..
این تنظیمات گرافیکی بازی کجاست..؟
انگار نسخه 360 هستش همه چی برا کنسوله همه تنظیماتش این چطوریه..؟
بعد کنترلش هم اصلا کا رنمیکنه نمیشه تغییر داد دوستان یکه تهیه کردن چطوری راه اندازیش کردن..؟
+
ویرایش جواب رو زودتر از من دوستمون دادن اوکی شد مرسی.
حالا بیا نسخه اصلیشو پیدا کن:31:نقل قول:
بعدش رزولیشن 1440 برای مانیتور و lcd های بزرگ هستش از 21 اینچ بیشتر باید باشه
وگرنه با چنین روزولیشنی بازی اجرا نمیشه
fifaconfig.exe اجرا نمیشه چرااااااااااااااااااااااا ااا ؟؟؟ :41: این چه وضعشه ؟؟؟؟؟؟:13:
fifaconfig.exe اجرا نمیشه چرااااااااااااااااااااااا ااا ؟؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] این چه وضعشه ؟؟؟؟؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این RB و RT اگه با شماره بگی ،چجوری میشه؟نقل قول:
من میخوام رزلوشن رو تنظیم کنم ولی Setting FIFA 12.exe باز نمیشه و ارور میده////ای بابا.......!!!!!:41:
من میخوام رزلوشن و تنظیمات دسته رو درست کنم ولی Setting FIFA 12.exe باز نمیشه و ارور میده////ای بابا.......!!!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اين مشكل رو انگار همه دارن كسي چيزي نميدونه ما هم فردا بريم بازيو بگيريم ببينيم FIFA چيكار كرده :31:
سلام
داخل بازی FIFA 12 من میخوام رزلوشن و تنظیمات دسته رو درست کنم ولی Setting FIFA 12.exe باز نمیشه و ارور میده////ای بابا.......!!!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ای بابا،،،،، کسی نمیدونه مشکلش چطور حل میشه :19:نقل قول:
سلام
این مشکل باز نشدن config برای من وجود نداره. شاید مشکل از نسخه بازی باشه. برای من وسط نصب error داد ignore کردم :31: اما مشکلی نداره.
شما چه ویندوزی داری ؟نقل قول:
ویندوز 7 دارمنقل قول:
انگار رو 7 مشکلی نداره!!!!!
بچه ها من سی دی کی ارجینال بازی رو خریدم . اما میگه بازی نصب نیست و فقط میگه باید دانلودش کنم از توی origin . بازی همین نسخه reloaded هستش و کرکش هم نکردم . کسی نمیدونه چجوری بایستی بفهمونم که بازی رو دارم ؟
نه من xp دارم و فیفا کانفیگ باز میشهنقل قول:
این هم یک پچ جدید که منتشر شده و گفته میشه که لگ بازی رو کاهش میده
FIFA 12 Real Performance Optimizer V 1.0
This patch reduce FIFA 12 lags and general performance
دانلود:
کد:http://www.mediafire.com/?a755z28y58dbup8
منبع:
کد:http://downloads.moddingway.com/file/15106.html
برای اونایی که هنوز با دسته مشکل دارن و نمیتونن تنظیمش کنن این فایلو میزارم تا مشکلتون برطرف بشه :
تو پوشه سه تا فایله. در جایی که بازیو نصب کردین و پوشه گیم، این سه تا فایلو بریزین. بعد روی آیکونی که شکل دسته هست کلیک کنید و کاملا همه دگمه ها رو تنظیم کنید. بعد از سیو کردن، میتونین برین تو بازی و دستتون کاملا درست شده...کد:http://www.persia-forum.com/file_uploades/FIFA12_GamePad_%28Persia-Forum.com%29.rar
---------- Post added at 06:28 AM ---------- Previous post was at 06:24 AM ----------
یکی بگه این رزولیوشن رو چجوری تغییر بدم ؟؟؟
من نسخه pc را گرفتم ، ولی انگار یه جورایی پورت شده نسخه 360 هست . برای شما هم اینجوریه ؟
راستی تغییرات دکمه های بازی رو چه جوری میشه اعمال کرد ؟
فکر نکنم پورت شده باشهنقل قول:
من نسخه pc را گرفتم ، ولی انگار یه جورایی پورت شده نسخه 360 هست . برای شما هم اینجوریه ؟
راستی تغییرات دکمه های بازی رو چه جوری میشه اعمال کرد ؟
در مورد تنظیمات دکمه ها یکی از دوستان گفته بود که میشه همون تنظیمات کلیدهای فیفا 11 رو در فولدر فیفا 12 کپی کرد
من همین کارو کردم و جواب داد
اگه فایل buttonDataSetup فیفا 11 رو داری اونو توی C:\Users\B3hZaD\Documents\FIFA 12 کپی کن
فکر کنم منظورت بدون استفاده از کانفیگ باشه .نقل قول:
برو تو این پوشه
C:\Users\MRD010\Documents\FIFA 12
یه فایل هست به اسم fifasetup . اونجا میتونی به صورت دستی تنظیمش کنی .
RESOLUTIONHEIGHT = 1080
RESOLUTIONWIDTH = 1920
سلام
دوستانی که با اجرا کردن fifaconfig مشکل دارند ، آخرین ورژن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو دانلود و نصب کنند.
به احتمال زیاد مشکل حل خواهد شد.
موفق باشید :40:
من که تو منوی تنظیمات کلید ها میرم دقیقا کلید های نسخه 360 هستش .نقل قول:
البته چون خودم هم نسخه 360 را دارم و هم pc و هر دو عین هم هستن فکر کنم پی سی از 360 پورت شده .
ولی با این حال تو نسخه pc هر کاری میکنم نمیتونم کلید ها را تغییر بدم . فیفا 11 هم اصلا ندارم روی سیستمم .
فایل های تنظیمات کلید ها رو یک سری دوستان قرار دادن
همین چند پست بالاتر جناب miladborhani یک سری فایل گذاشته برای تنظیمات Joystick در نسخه pc.
من .net 4 رو هم نصب کردم بازی هم دوباره نصب کردم ولی بازم fifaconfig باز نمیشه . اگه میشه یه نفر آپلود کنه ببینیم مشکل از Pc هست یا از اون برنامه ممنون
اگه هم نتوستید آپلود کنید بفرستید به ایمیلم :wowbehrang@live.com
این هم اجرا نمیشه دقیقا همون ارورو میده وقتی fifaconfig رو باز میکنم :نقل قول:
The application was unable to start correctly (0xc000007b). click OK to close the application.
منم دقیقا همین مشکل رو دارم... ولی خودم به طور دستی رزولوشن رو تنظیم کردم....تنظیمات دسته رو هم از داخل بازی درست کردمنقل قول:
سلامنقل قول:
داداش من اینو دانلود کردم ولی تنظیم کردنش خیلی سخته
اصلا معلوم نمیشه چیه قضه اش
یه توضیح بدی ممنونت میشم
احتیاج به یه راهنمای جامع و کامل برای تنظیم joystick ها هست......یکی کمک کنه........:19:
دوستان این لگ لعنتی چحوری درست میشه:2:
هر دوی این کارها رو که انجام بدی بازیت خیلی خوب میشهنقل قول:
گزينه vsync رو از ستينگ بازي غير فعال کنيد و از کنترل پنل کارت گرافيک فعالش کنيد
به مسير زير برويد
Nvidia Control Panel /manage 3d settings
بعد add رو بزنيد و ادرس فايل اجرايي فيفا رو بديد
بعد از گزينه هاي پايين triple buffering و vertical sync رو آن کنيد و apply رو بزنيد
راه حل بعد هم اينه
فيفا رو اجرا کنيد و در حال اجرا دکمه ويندوز رو بزنيد و CTRL + ALT + DELETE رو بزنيد و به سر برگ processes برويد
در اين قسمت فيفا رو پيدا کنيد ، روي فيفا کليک راست کنيد و از گزينه set priority اين قسمت رو از از normal به high تغيير بديد
دوستان من تو بازی همون اولا وقتی internet conection رو چک میکنه یهو از بازی میپره بیرون..
مشکل از کرکه دیگه؟
یه لینک که کرکش به درد بخور باشه لطف میکنید؟
ممنون.
دوست عزیز چطوری به صورت دستی تنظیم کردی؟؟ممنون میشم راهنمایی کنی..نقل قول:
من دارم فایل iso که سایت p30world گذاشته رو دانلود میکنم ، یعنی داخل این 16 تا فایل زیپ کرکی وجود نداره؟
پس چطوری روی سایت دارن میفروشنش؟
قضیه پورت چیه؟
برو تووی فولدر fifasetup بعد fifasetup_default رو با نوتپد باز کند می تونی رزولوشن و render quality رو تنظیم کنینقل قول:
Render quality حداقل 0 و حداکثر 3 هست اگه لگ داری waitforvsync رو 0 کن
من نمیدونم توو این فایل همه ی تنظیمات هست یا نه ولی اگه اینجور باشه گرافیک بازی نسبت به فیفا 11 هیییییچ رشدی نداشته :33: