این بازی رو تنظیمات گرافیکیشو نمیشه تغییر داد؟
برا من غیر قابل تغییره...!
تنظیمات هستش اما فعال نیستن.
Printable View
این بازی رو تنظیمات گرافیکیشو نمیشه تغییر داد؟
برا من غیر قابل تغییره...!
تنظیمات هستش اما فعال نیستن.
سلام دوستان، من این بازی رو از همین سایت دانلود کردم ولی بعد از Extract ارور libeay32.dll رو داد ، بعد از اینکه فایل رو دانلود کردم و تو فولدرش ریختم ارور The procedure entry point ENGINE_ctrl could not be located in the dynamic link library32.dll رو میده !!
کسی میدونه این ارور چیه و من چیکار باید بکنم؟ ممنون میشم بگین .
من بازی رو از انقلاب خریدم. یه دی وی دی 9 بود. توش آپدیت یک بودکه باید کپی می کردم و یه کرک اون رو هم کپی کردم.
الآن که رفتم تو بازی فونتها به هم ریخته بود. اصلا نمی تونستم چیزی بخونم!
چی کارش کنم؟
اینم عکسش
چی کار کنم؟کد:http://www.pic.iran-forum.ir/images/a410dne5jdg4eqvnyl.jpg
خونه نیستید!!!!..... :13:نقل قول:
آهـــــــــــــــــــــــ ــای کجـــــــــــــــــــــــ ــــــایین:20:
چپـــترهای بالاتر هم پذیرفته میشود:46:نقطه سر خط:27:
کــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ــــــــمــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــک:1 9:
زامبی ها..................نه........................ ............:18::31:
کسی نمیدونه چی باید کرد ؟نقل قول:
خوب منم بازی رو تموم کردم.گرافیک بازی که خوب بود داستانش هم بدک نبود ولی من اخرش نفهمیدم که علت زامبی شدن اون مردم چی بود ویروس یا مواد هسته ای؟
ببخشید سوال رو باید تو اون یکی تاپیک مطرح میکردم.
؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:19:نقل قول:
اینها هستند ببین بدردت میخورهنقل قول:
کد:http://www.mediafire.com/?kbz1upsl90c8ck7
کد:http://www.mediafire.com/?vcejf9g1pu8mjl6
داداش مرسینقل قول:
کاش میگفتی تا چپتر چند هستند
میشه خودمم امتحان کنم ولی بهرحال...مرسی:11::40::31:
آقا گلوله تفنگ از کجا گیر بیارم؟ اسم انگلیسیش توی بازی چی میشه؟
تو مراحل جلوتر اشخاصی هستند که گلوله ها رو میفروشند بعضی جاها از بازی هم میتونی گلوله پیدا کنی-rifle ammo مخصوص سلاحهایی مثل کلاش-pistol ammo مخصوص کلت و ریولور-shotgun ammo مخصوص وینچسترنقل قول:
نقل قول:
اون نسخه خرابه منم دانلود کردم بعد انداختمش دور یکی دیگه دانلود کردم ولی اگه بخوای بازش کنی باید با نرم افزار Phoenix این کارو کنی
من بازی رو اول که نصب کرده بودم با "y" می تونستم سریع نقل مکان کنم
اما وقتی آپدیت رو نصب کردم هم y پرید هم دیگه دویدنش کار نمی کنه.
کی چنین موردی براش پیش اومده؟
من این بازی رو خریدم تو 2 دی وی دی نصبش هم کردم مشکل این پیام خطا cannot find script.dll drive:/deadisland/_x66_rwdi.exe رو داشتم که با ریختن کل محتویات کرک در کنار پوشه DI همون جا که بازی رو نصب کردیم مشکلم حل شد
پــــــــــُس چي شد ؟؟؟؟نقل قول:
steam_api.dll
سه روز گذشت تاپيك هم داره ميره اخر صفحه ها ....
دوستان واقعا بازي محشريه. از نظر گرافيكي فوق العاده است و افكت هاي نور و گردو خاكش عاليه. به نظر من يكي از بهترين گرافيك ها رو تو بازيهاي امسال داره . اين بازي رو از دست نديد.:8:
دوستان کسی لینک dlc جدیدی که اومده را نداره؟
سلام
دوستان من یه نسخه black box رو دانلود کردم بازی مشکل خاصی نداره و فقط و فقط مشکلش در دویدن هست این که وقتی دکمه دویدن رو فشار میدم یه لحظه نشانگرش ظاعر میشه و سریع میره که اینم بعضی مواقع هست و بعضی وقتا هم نیست ولی گاهی ( خیلی کم ) هم میدوه . یه نظرتون این مشکل حل شدنی است ؟ یه سوال دیگه این که این dlc رو چه جوری باید نصب کرد . با تشکر.
شما همینطور دویدن رو بگیر تا یه صدای بوق مانندی از سیستمت بیاد به خودش میاد رو صفحه ویندوز یه گزینه میاد که No رو بزن بعد دوباره برو تو بازی اون موقع درست میشه.نقل قول:
سلام
مرسی دوست عزیز ولی متوجه شدم مشکل از کجاست آخه من با gamepad بازی میکنم فقط کافی بود یک بار دکمه win رو میزدم تا بازی به حالت minimize در بیاد و وقتی به بازی برمیگردم درست میشه . به هر حال از شما هم متشکرم .
سلام
من بازیو از همین لینک دانلودکردم فایل ایزو بازکردم .یه پوشه تودرایور بازشد به اسم بازیdead island.بعدکه به درایورمجازی رفتم وآیکون ستاپ زدم تویه فولدردیگهsteamنصب کرد .بعد شروع کردبه آپدیت کردن اون.حالا رو دسکتاپ فقط آیکون steamاومده!!!:((((
من که نمیخام آنلاین بازی کنم. کمـــــــــــــــک :(((((
سلام
کسی نبود جواب این سوال دوست عزیز رو بده ؟ منم یه سوال داشتم خدا کنه کسی پیدا بشه کمک کنه . من نسخه black box رو روی یه لپ تاپ با گرافیک اینتل نصب کردم که مشکلی نداشت الان همون نسخه رو روی یه لپ تاپ دیگه با گرافیک 1gig nvida نصب کردم ولی تنها صدای بازی میاد و صفحه سیاه میمونه ولی صداش کاملا سالم هست . آیا راهی داره که این مشکل برطرف بشه مثلا کرکی یا هر چیز دیگه البته من نسخه black box رو دارم اینو مدد نظر داشته باشید .
کرکش رو می خواستم
سلام من بازی رو دانلود کردم و هیچ مشکلی نداره ولی وقتی ترینر بازی رو به کار میندازم و میرم توی بازی و عدد های عملکرد ترینر رو میزنم از بازی درمیاد !؟
من سه تا ترینر رو امتحان کردم ولی همشون همینجوری بودن ! چیکار کنم ؟؟
یه سوال دیگه داشتم : من توی بازی چجوری باید مئموریت بسازم؟؟؟
سلام
شما روی این لینک کلیک کن و فیلم اموزش نصب بازی رو دانلود کن
فیلم اموزش نصب همین بازی کار خودمه
لینک دانلود : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
سلام
شما روی این لینک کلیک کن و فیلم اموزش نصب بازی رو دانلود کن
فیلم اموزش نصب همین بازی کار خودمه
لینک دانلود : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
نمیدونم موقع نصب این دیگه چه مشکلی هست، خواهش میکنم کمک کنید، بعد از یکسال خواستم بشینم پای بازی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان بازی صدا نداره مشکل از کجاست ؟ در ضمن تمام درایورها و متعلقات و مخلفات نصبه ! با هیچ بازی دیگه ای هم مشکل صدا ندارم ممنون