من الان لپتاپم رو رجیستر کردم!
کد:https://registration.acer.com
Printable View
من الان لپتاپم رو رجیستر کردم!
کد:https://registration.acer.com
من چند روز دیگه می خوام برم ایسر مدل 4755 بگیرم . کسی از دوستان از قیمتش خبر داره ؟واسه اینکه سرم کلاه نره باید به چه نکاتی دقت کنم ؟ مثلا جعبش . وسایل همراش .در ضمن کیفیتش خوب هست موقع رایت یا خوندن dvd مشکل دار نمیشه ؟ یا usb3 واقعا هست ؟
رجیستر کردن برای چی هست؟
شما فقط با گارانتی سازگار و از نمایندگی سازگار بگیر!نقل قول:
همه چی رو کامل و سالم بهت تحویل میدن! من فقط 1 بار باهاش رایت کردم، بی نقص هم بود! 10 تا DVD هم روش استفاده کردم که مشکلی تو خوندن نداشت! USB3.0 من امتحان نکردم! اما یکی از دوستان همین تاپیک امتحان کرد وگفت درست کار میکنه!
قیمت هم باید حدود 900 باشه! دقیق نمیدونم!
بسیار متشکر . حرارتش چه طوریه ! زیاد داغ نمی کنه ؟قیمتش حدود چنده ؟نقل قول:
من 5755 دارم! تو همین تاپیک همه جور اطلاعاتی وجود داره! مثل دما! یه نگاهی به صفحات قبلی بکنید!نقل قول:
قیمت 4755 هم که تو پست قبلی گفتم: حدود 900 تومن!
تاپیک 4755 هم وجود داره! من قبلا توش شرکت کرده بودم! یه سرچی بکنید شاید آمار دقیقتری توش پیدا کنید!
البته من خودم یه کول پد پلاستیکی با یک فن گرفتم که تاثیری رو خنکی اصلا نداره و فقط به عنوان زیر لپتاپی برای بلند شدن ارتفاعش استفاده میکنم.نقل قول:
شمام بهتره حتما این رو در نظر داشته باشید :
ThermaPak
بر خلاف انتظار اصلا فن نداره اما باعث خنک شدن میشه. جستجوش کنید
اگر دوست میدارید، apple هم این قابلیت رو داره، مثلا macbook air اش، اما اگر نه با همون یه لامپ led حل میشه.نقل قول:
من که اون خط های ریز رو دوست میدارم !نقل قول:
این قضیه کیبورد چیه ؟ میشه یه عکس ازنمای نزدیک از کیبورد جدید بذارید ببینم؟نقل قول:
ممنون
شما بی زحمت دوباره صفحات قبل رو بخونید! حواب همه سوالات هست!
بله دیدم کیبوردش رو .نقل قول:
تا امروز شک داشتم که سازگار قطعات نوت بوک ها را تغییر میدهد.
امروز شکم بر طرف شد.
با سرچی که کردم دیدم قطعات این نوت بوک ها درست است.
برای مثال فکرمیکردیم این شارژر برای ایسر نیست بفرمایید این لینک شارژری که در پک 5755gاست در این سایت اعلام شده این مدل شارژر اورجینال این مدل است:
کد:http://www.notebooksolutions.ca/zc/index.php?main_page=product_info&cPath=66_69&products_id=48062
در حال حاضر 5755 با گارانتی سازگار چند در میاد؟
با کانفیگ : i7 , 8gig ram , hard 1 tera , vga 2gig 540 gforce , usb3
من می خوام این مدل رو بخرم به نظر شما با قیمت 1200 پیدا می شه؟ صبر بکنم پایین تر می یاد ؟نقل قول:
ایسر 5750 رو یه سال بعد از 5742 ریلیز کرد اما 5755 رو شیش ماه بعد از 5750. من مرداد 5750 خریدم اگه می دونستم یه ماه صبر می کردم این مدلشو می گرفتم. حداقلش از نظر ظاهری خیلی قشنگ تر شده.
قیمت امروز:نقل قول:
13,390,000
---------- Post added at 06:10 PM ---------- Previous post was at 06:06 PM ----------
قیمت امروز با گارانتی سازگار:
Aspire 5755G-Core i7-8GB-1TB:13,390,000
Aspire 5755G-Core i5-6GB-750GB:9,990,000
Aspire 5755G-Core i5-4GB-500GB:9,100,000
با تشکر.
هادی
من 5شنبه قیمت کردم تا 1.240.000 هم پیدا می شد احتمالا ارزونتر هم میشه به پاساژ ایران و پارسیان سر بزنید.نقل قول:
قیمت ها یکم پایین اومده!
مثلا: Aspire 5755G-Core i5-6GB-750GB شده 960 تا 980 تومن!
من هم دیروز صبح یه 4GB/500GB/i5 خریدم 870
مبارک داداش!:31:
قربونت برای خودم نبود برای یکی از دوستان بود دیگه حداقل تو این یه ماهه 10 تا لپ تاپ شد.نقل قول:
بیشترش هم همین مدل 5755 گرفتم.
-----------------------------
راستی شما تو این تاپیک انگار بحث Deepcool N8 Ultra کرده بودین بچه ها از مجتمع پایتخت به مبلغ 35 تومن تهیه کرده بودند.
دوستانی که لپ تاپ رو دارند اگه امکانش بود و با آپدیت بایوس یا درایوری ورژن جدید برخورد کردند اطلاع رسانی کنند بقیه دوستان استفاده کنند. و اگه تونستند نظرشون رو درباره بهتر یا بدتر شدن تغییرات بگند.
Ultra?
اومده؟
من که Deepcool N8 Black گرفتم!
بایوس رو من فعلا دست نمیزنم!
اما درایور جدید گرافیک اومد و من نصب کردم، بد نیست نصب کنین!
سلامنقل قول:
این deep cool تاثیری هم داره مخصوصا توی بازیهای سنگین
درایور جدیدو از کجا دانلود کردی؟؟از من که سایت nvidia نمیره چک کنمش
سلام دوستان گرامی،
با تشکر از همه دوستان با نظراتی که داده بودن. تعداد پست ها زیاد بود نمیشد همه رو تشکر زد. اما فرصت کردم برای همه میزنم :دی )
راستش من کلا تو کار PC بودمو زیاد از نحوا نگهداری لپتاپ ها اطلاعی ندارم. چند سوال داشتم:
من مدل 5755 G رو انتخاب کردم برای خرید. کانفیگ Ci5 / Ram: 4g / HDD: 500g .
1. کول پد واقعا تاثیری داره؟ از نظر شما اساتید توصیه میشه که بخرمش؟ قیمتاش چجوریاس؟
2. موقع کار معمولی وقتی به برق دسترسی دارم، توصیه میشه که با برق کار کنم دیگه؟ موقع کار با برق، باتری رو جدا کنم؟
3. رجیستر کردن چه فایده ای داره؟ توصیه میشه؟
4. مدت گارانتی ها معمولا چجوری؟ یه توضیحی درباره گارانتی این لپتاپا بدین ممنون میشم.
با تشکر پیشاپیش.
بچه ها، من می خوام این لپ تاپو بخرم. اما مشکیش اصلا پیدا نمیشه! یعنی سازگار فقط مدل های Core i7 و با رم 8 گیگی که خودش میزاره میده!
فقط آبیش هست. به نظرتون می ارزه آبیشو بگیرم؟ جلف نیست؟!!
مشکی یه رنگ کلاسیکه، آبی کمی تو مایه های اسپورت...حتما خودتون از نزدیک دیدید، اگر میتونید باهاش کنار بیاید آبی هم قشنگیه خاص خودشو داره.نقل قول:
نقل قول:
الوووووو؟ کسی نیست...؟
سلام يه سوال مهم اين كارت گرافيكش چجوره؟بازي هارو خوب اجرا ميكنه؟فيلم هاي hd رو چطور؟
در مقايسه با leveno g570 بهتره يا بدتر؟نسبت به HP ProBook 4530s Core چطور؟
---------- Post added at 09:09 PM ---------- Previous post was at 09:05 PM ----------
سلام
دوستان عزیزی که این لبتاپ رو خریدن ، درایورهای مورد نیاز لپ تاپ توی جعبه اش هست یا اینکه باید دانلود کنیم ؟
ممنون
به کمک مطالب این تاپیک بالاخره 5755 مشکی رو با Core i7 رم 8گیگ گرفتم.
3 روزی میشه. خیلی هم خوب جواب داده تو این 3 روز. ممنون از همتون.
تو جعبه اش هست ولی اگه بخوای میتونی ورزن جدید تر اون رو از سایت بریزی البته فکر نکنم تو این مدت کم خیلی فرقی کرده باشه.نقل قول:
1) تاثیر داره ولی نه خیلی اگه لپ تاپی که خوب طراحی شده به شکلی که نه خیلی داغ کنه و حتی اگه داغ کنه به خوبی گرما رو دفع کنه تهیه کنی خیلی بهتر هست تا کول پد بگیری چون بر عکس کامپیوتر خونگی نمیشه لپ تاپ رو موضعی خنک کرد.نقل قول:
2) بهتر نکنی چون اگه برق قطع بشه لپ تاپ ممکنه آسیب جدی ببینه.
3) منظور شما رو متوجه نمیشم.
4) خوب شرکت به شرکت فرق میکنه بهتر به جای زمان گارانتی به اعتبار شرکت توجه کنید که حداقل اگه تضمبن دست و پا شکسته ایی میده واقعا به تعهدش وفا کنه.
شما یه کاری کن لیست همه نمایندگی ها رو از سایت بردار شروع کن به همه زنگ بزن حتما تو بازار موجوده این طوری رنگ مورد علاقه خودت رو به راحتی پیدا خواهی کرد.نقل قول:
سخت افزار این لپ تاپ بسیار قوی هست ولی اینی که بتونه بازدهی بالایی تو بازیهای سنگین از خودش نشون بده مشخصا نمیتونه چون برای این کار طراحی نشه و احتمالا از شدت گرما ممکنه بعضی از بازی ها دچار پرش و کندی بشند.نقل قول:
ولی به قیمتش خیلی لپ تاپ خوب و قوی هست.
متاسفانه درباره این دو مدل چیز زیادی نمیدونم پس بهتره نظر ندم.
چند خريدي ؟ از كجا ؟نقل قول:
من از نمایندگی سازگار تو شهرمون خریدم-بابل. برای من 1320 افتاد.نقل قول:
+ مثل اینکه این مدل با رم 8گیگی که من گرفتم، کانفیگ اصله! آخه دیدم یکی از سایت های خارجی با همین کانفیگ رو تست کرده.
برچسب اصل Acer هم باز نشده بود!
تنها نکته اذیت کنندش، این کیبورد عربیشه که خیلی رو اعصابه!!
دوست عزیز من شنیدم سازگار پلمب میاره و با گارانتی اصلی ایسر میخرهنقل قول:
با گارنتی خودش میفروشه به ما
سلام با خيلي ببخشيد ولي تاپيكي براي اين لپ تاپ پيدا نكردم كسي در موردش چيزي ميدونه؟
Acer Aspire 4830TG
سلام
واسه اين مدل ، صفحه كليد فارسي انگليس هم وجود داره ؟ مثلا" موقع خريد بايد بگيم ،، اوني رو بيار كه كيبرد فارسي داره ،، يا اينكه
اين مدل اصلا" كيبرد فارسي نداره .
ممنون
تقریبا میتونم با اطمینان بگم همچین چیزی ایران نیست ولی لپ تاپ هایی با کانفیگ بالا رو میشه از برندهایی مثلAsus و لنوو و خیلی برندهای دیگه تو بازار پیدا کرد.نقل قول:
اینها یا صفحه کلیدشون عربی/انگلیسی هست یا انگلیس خالی اگه برای شما فارسی مهم هست باید تو مدل های ایسوس خرید کنید.نقل قول:
تو بابل :فروش لپ تاپ عارف چنين لپ تاپي بود به رنگ آبي قيمتشم 975 تومن
فقط ميخوام بدونم نسبت به 5755 بهتره يا نه؟
میتونید میزان رم/ مدل پردازشگر/ مدل گرافیک و میزان رم اختصاص یافته برای گرافیک / و میزان هارد رو بپرسید و بگید چقدر هست؟
راستی با چه ضمانتی هست؟ نو هست یا استفاده شده هست؟
نزدیک یک ماه نبودم!نقل قول:
اول باید با فیل شکن بری تو سایت Nvidia , قسمت دانلود درایورهای کارت گرافیک و گزینه مربوط به GT540M رو پیدا کنی و همچنین در قسمت مربوطه سیستم عاملتون رو هم انتخاب کنید تا لینک دانلود رو به شما بده! اگهVPN داری که همون رو دانلود کن، اگه نه باید از روی اسم فایلی که میخوای دانلود کنی یک کپی بگیری و در گوگل سرچ کنی تا همون فایل رو در سایت غیر فیلت ر پیدا کنی و از اونجا راحن دانلودکن.
در مورد کول پد هم باید بگم برای مواقعی که سیستم بیش از 2 ساعت روشنه و یا برای کارهای نیمه سنگین و سنگین حتما توصیه میشه! برای جلوگیری از گرم شدن باتری هم موثره! همانطور که میدونید باتری لپتاپ اگه گرم بشه باطل میشه.
در حالت عادی راحت دمای قطعات رو، در حد دمای اولیه موقع روشن شدن نگه میداره که بسیارخوبه!
ورژن جدید بایوس 5755G:
مزایا:
1. Adds Chicony camera ID. 2. Fixes CMOS screen sometimes have extra underline. 3. Adds nVidia N13MGE3 and N13PGL2 VGA. 4. Updates Microcode v0000001B for 206A7. 5. Adds dGPU AMD Seymour XTX & Thames XT.
کد:http://support.acer.com/us/en/product/default.aspx?modelId=3801