خب قیمت 6070 چند بود ؟نقل قول:
با چه گارانتی میده ؟
Printable View
خب قیمت 6070 چند بود ؟نقل قول:
با چه گارانتی میده ؟
سلام دوستان گل
من لپ تاپی یخواهم حدود قیمت تا 800 هزار تومان
و برای گیم نمیخوام . برای اینترنت و دیدن فیلم بر روی ال سیدی مخصوصا و با خود ببرم دفتر کارم و حساب داری
چه لپ تاپی رو پیشنهاد میدید ؟؟؟؟ با تشکر
اینو خودم دیدم
Dell Inspiron 5110-B
لپ تاپ نوع معمولی - وزن 2.44 کیلوگرمپردازنده: Intel 2410M 2.3GHz Core i5 2.90 GHz - Cache 3 MB - BUS 1333 MHz
حافظه: 4 GB DDR3
هارد دیسک: 500 GB 5400 RPM
کارت گرافیک: Nvidia GeForce GT525M 1024 MB UpTo 4096 MB
صفحه نمایش: 15.6" - Bright LED
امکانات: DVD-RW - فاقد مودم - بلوتوث داخلیUSB3 - Card Reader - Webcam - LAN - WiFi - HDMI - VGA Port
سایر مشخصات: باتری 6 سلولی - DOS
نام ها ديگر : Dell N5110
سلامنقل قول:
مدلی که خودت انتخاب کردی کیفیت خوبی نداره ، پس خطش بزن .
چند اینچ میخوایی ؟
نقل قول:
15 میخوام
چرا بده
شما میگی چی بخرم
اون مدلی که خودت گفتی خرابی زیاد داده و کیفیت مطلوبی نداره .نقل قول:
مدل های پیشنهادی از برند ایسر :
5750 :
5755 :کد:http://www.notebookcheck.net/Review-Acer-Aspire-5750G-Notebook.46094.0.html
از برند ایسوس مدل های K53 SJ :کد:http://www.expertreviews.co.uk/laptops/1286536/acer-aspire-5755g
البته این مدل رو با کانفیگ core i3 میتونی بخری .کد:http://www.notebookcheck.net/Review-Asus-K53SV-SX131V-Notebook.56057.0.html
مدل 4530 از برند hp : این مدل رو بدون گارانتی به قیمت 840 تومن میتونی بخری . ولی همون چیزیه که خودت میخوایی :
پیشنهاد اول من مدل 4530 هست.کد:http://www.notebookcheck.net/Review-HP-ProBook-4530s-Notebook.56747.0.html
مدل خوبیه . فقط با گارانتی اصلی بگیر که مث بقیه به مشکل برنخورینقل قول:
خرابیش بخاطر اینه دست زیاد داخلشه. یعنی هرکی وارد میکنه و خودش گارانتی میکنه
نقل قول:
خوب از بین این دو
HP ProBook 4530s-C
Dell Inspiron 5110-K
شما اچ پی رو پیشنهاد میدید چون جنس خوبی داره و خرابیش کمتره درسته
این مدل دل خیلی بیکیفیت هست و خرابی زیاد دارهنقل قول:
مدل 4530 را منم تایید میکنم کیفیت ساخت + دیزاین خوبی داره
5750 و 5755 و k53 هم مدلهای خوبی هستند
از لحاظ بی کیفیتی 5110 دوستان سخت در اشتباهن.
یعنی از یه مدل خرابی دیدن نشانه بی کیفیت بودن اونه. تو هربرندی خرابی وجود داره. یعنی الان این hpدوستم که هاردش + اسپیکرش سوخته کل این مدل بی کیفیته؟؟
سلام دوستان من مهندسی کشاورزی آب میخونم یه لپ تاپ میخوام 14 تا 15 اینچ برای کار طراحی سیستم آبیاری
بودجه هم نهایتا 750 تا 800 هزارتومن دارم چه لپ تاپی رو پیشنهاد میکنید
سلام دوستان
من دانشجوی معماریم،میخوام تا 1.5 تومن لپ تاپ بگیرم کاربرمم فیلم و فیلم و 3dmax و (بعضی وقتا بازی)
من خودم 2مد از asus رو انتخاب کردم
n53sn و n55sf
شما کدومو پیشنهاد میدین؟اگه مدل دیگه ای مد نظرتونه بگین لطفا
خیلی ممنون
نقل قول:6070 که نداشت اصلا، گفت تا چهارشنبه میخواد بار بیاد براش دوباره که شاید توش 6070 هم باشه که البته احتمالش پایین بود طبق گفته خودش :31: دیروز بالاخره یکی گرفتم، اما نه n53 نه 6070 و نه 6080 بلکه 6160se !!:31: کانفیگش اینه:
Ci5 sandy bridge new generation 2.4 up to 3 GHz, RAM 4 GB DDR3, HDD 500 GB 7200 rpm, VGA ATI 6770 DDR5 2 GB
قیمتش برام 1.250 تموم شد. روش windows 7 home premium اورجینال نصبه.
سلام دوستان من دانشجو هستم قصد دارم لپ تاپ بخرم پولم هم بين 1.300 تا 1.400 هستش خودم مدل هاي k53 , 5755 g ايسر و ايسوس رو فعلا پسنديدم هردو i7 و 8 رم و 2 گرافيك هستن
اگه ميشه راهنماييم كنين .
كيفيت كدوم بهتره؟
گرافيك كدوم ....
اصلا اينا خوبن؟
شما تو اين مايه چه چيزه ديگه اي پيشنهاد ميكنين؟
کسی نیست جواب منو بده؟
هردو مدل خوبین. n55 رو فعلا از نزدیک ندیدم. میتونی نگاهی به dell xps l502 هم بندازی . از نظر امکانات سرتره از این دو . گرافیکش هم آنچنان فرقی با هم نمی کنن. یعنی بگسم فرق نمیکنن بهتره.نقل قول:
dell xps l502
صدای بسیار توپ و با کیفیت
خروجی سه بعدی
کارت TV اینترنال
باتری 9cell
دارای بک لایت
حتما باهاش کار کن و یه تستی بزن. پیشنهاد من اینه که حتما با گارانتی رسمی بگیر. گارانتی متفرقه پاینتر گیرت میاد ولی به دردسر می افتی. زیگورات 1,660,000
اگه خواستی با گارانتی خود فروشنده و متفرقه بگیری همون بری سراغ ایسوس با گارانتی ویستا یا سازگار خیلی بهتره
امری بود در خدمتیم
دوستان بین برند Asus و Hp کدوم بهتر هستند؟؟؟ البته لپ تاپ ها از نظر سخت افزاری یکی هستند جز مادربورد آنها که فرق میکنه از نظر چیپست و غیره. حال من دوستی دارم که تعمیرکار لپ تاپ هم هست و لپ تاپ های زیادی هم میفروشه حالا برای برادر خودش و خیلی از همکارانمون لپ تاپ HP خریده مدل 4530S و راضی هستن از نظر طراحی که واقعا از سونی هم بهتره و بعد مادربوردش هم میگه خوبه. حال یه دوست لپ تاپ فروش هم دارم که همه چی میفروشه میگه Asus بهتره در کل میگه Hp مدل 4530 خیلی خوبه ولی اچ پی خراب بشه دردسر داره ولی این دوستم میگه نه. حالا من بین Hp و Asus موندم در صورتی که Hp آلمینیوم هست و داغ نمیکنه و خرکار هستش و asus هم سری N میگن خوبه. میخواستم یه راهنمایی کنید اگر Hp خوبه بگیرم. الان مدل 4530S رو به من 910 میده که هیج جا این قیمت نیست و با امکاناتش مناسب هست.
سلام دوستان
من دانشجوی معماریم یه لپ تاپ می خوام که حتما core i7 وگرافیکش بالا باشه
dell و ASUS هم نباشه( SONY باشه بهتره :31:)
قیمت هم تا 2 تومن
کسی می تونه کمکم کنه؟
آقا تا مبلغ دو تومن، چه لب تاپی رو پیشنهاد میدید؟
برند سونی و اپل مد نظرمه، بعد شاید دل و اچ پی
مورد مصرفمم، به عنوان یه دانشجوی کامپیوتر خواهد بود
شما اگر براي گرافيك ميخواي بايد سري F سوني رو بگيري كه من خودم پارسال براي خواهرم خريدم 1 ميليون 700 و تا الان رو دستش نديدم چون دوستاي خودم لپ تاپ فروش هستن هنوز رو دستش نيومده و هر دانشگاه هم ميبرد استادش و غيره ميگفتن خيلي عاليه. رشته خواهرم گرافيك هست. در كل برند سوني رو روي سري F بايد بري فقط چون 16 اينچ هست گرافيكش خوبه سنگين تر هم هست ولي آنچنان كه نشان نميده. دل كه ديگه محصولاتش به دردنخور شده و برند asus هم خوبه. شما مدل M724 اپل هم ميتوني بخري البته Core i5 هست ولي خوب قوي هستش و سبك تر. اپل قطعاتش رو خوب مچ ميكنه و روش خيلي كار ميكنه و گرافيكش واقعي هست.نقل قول:
سلام مرسی از راهنماییتنقل قول:
من شنیدم اپل تو ایران خوب پشتیبانی نمی شه مخصوصا تو شهری که من هستم
اصلا فکر نکنم نمایند گی داشته باشه:31:برا همین کلا بیخیال اپل شدم
می شه مدل لپ تاپی که خریدیو بگی ؟
سلام.
دوستان من یه لپ تاپ با قیمت حدود 1200 میخوام که 13 یا 14 اینچ باشه و وزنش هم کم باشه.
خودم که گشتم این دو مدل رو پیدا کردم که هارد 500 دارن، رم 4 گیگ، COR i5 ، و وزنشون هم تقریبا یکیه.
Asus U36JC A1
Sony S135Fx
لطفا راهنماییم کنید که کدوم یکی بهتره و اگه گزینه دیگه ای هم مد نظرتون هست مطرح کنید.
مرسی.
اولي بهتره
ولي واسه چه كاري ميخوايد؟
ممنون.نقل قول:
فعلا واسه کارای معمولی در حد وبگردی و فیلم دیدن. واسه این که ببرم دانشگاه و اونجا سرگرم باشم. ولی تا 4 سال دیگه واسم امکان تعویضش نیست.
چرا اولی بهتره؟
دوستان يكي راهنمايي كنه. در ضمن لپ تاپ هاي فوجيتسو خوبه؟؟؟ حداقل ميدونيم آلماني هست و اروپايي هست. دوستم از اروپا براي ايسر فرستادن الان با همون مدل در ايارن تست كرديم اروپا خيلي سگ جون هست و ايسري كه تهران خريداري شده 2 بار رفته گارانتي. پول برند معتبر تو جهان رو حتي بيشتر ميديم ولي جنس درجه ؟؟؟ يه لپ تاپ ميخواهيم بخريم موندم چيكار كنم. يكي ميگه Hp يكي ميگه Dell يكي ميگه سوني نظرات فروشنده هاي لپ تاپ كه تمام بندها رو دارن هست تازه. Hp الان يكي كارت گرافيكش سوخته ميگن كيفيت قطعات دل و اچ پي خوب نيست. دوستم كه تعميركار هست ميگه فقط مادربورد هاشون فرق داره بقيه چيزها يكي هست و اچ پي خوبه خركاره و طراحيش كه واقعا قشنگه و آلمينيوم هست. در كل دوستان خبره راهنمايي كنن ممنون ميشمنقل قول:
هيچكدوم صرفه خريد نداره
هر دو كانفيگهاي پاييني دارن
اشتباهي گفتم اولي فكر كردم سوني اوله
نميدونم چرا اين دو مدل رو انتخاب كرديد
بودجتون و اولويت هاتونو بگيد دوستان كمك ميكنند مثلا وزن مهمه يا صفحه نمايش مهمه و اين حرفا
به نظر من خريد لپ تاپ دست دوم به صرفه تر از خريد اين موارد هست
موفق باشيد
دوست عزيز اين 4530 دقيق قيمتشو نميدونم ولي 910 اگه بهت ميده فكر كنم خيلي خوب باشهنقل قول:
سوختن و خراب شدن 4530 هم خيلي شانسيه چون مورد خرابي كم داشته
بخوام همه چيو توضيح بدم يه 5 صفحه ميشه
كه نه بدرد من ميخوره
نه شما
چون گيجت ميكنه
فقط يه چيزي بگم 4530 بدرد بازي نميخوره چون گرافيكش در اين حد ها نيست
موفق باشيد
مرسی از راهنماییتون.نقل قول:
گفتم که بودجه در حد یک و 200 ، صفحه 13 یا 14 ، با وزن کم.
اگه موردی هست ممنون میشم دوستان معرفی کنند.
با 1.2 ميخواستيد اينا رو بخريد؟ اينا خيلي بدرد نخور بودننقل قول:
وزنش حدودا چقدر باشه خوبه
2 يا 2.5 چطوره؟
بهترين موردي كه به نظرم ميرسه اسوس K43SV هست كه حدود 1.2 تا 1.25 بايد باشه
پردازنده خيلي خوب
گرافيك بالا
و وزن هم مناسب
اندازه هم 14 اينچ
با اين لپ تاپ حتي ميشه بازي هاي روز رو با كيفيت نسبتا خوب اجرا و بازي كرد
ممنون دوست عزیز.نقل قول:
وزنش هم ترجیحا 2 باشه ولی تا 2.5 هم خوبه.
من کلا اطلاعاتی تو این زمینه ندارم. مرسی از کمکتون.
با سلام
من یه لپ تاب برای کار اداری میخوام
یعنی امکانات جانبیش مثل کارت گرافیک یا رم و...برام مهم نیست
فقط می خوام سگ جون باشه ؟؟یعنی روزی 10 ساعت باهاش کار کنم؟؟
نکته مهم::پورت com و lpt داشته باشه؟؟الان اکثرا حذف شده؟؟؟چون نرم افزاری که ما باهاش پرینتر میگیرم پورت usb رو ساپورت نمیکنه؟؟؟
با تشکر
ممنونم. نظر خود شما کلا چیه ؟؟؟؟؟ تا سقف 1 میلیون یا تا 1200 چی خوبه؟؟؟ فوجیتسو لپ تاپ هاش خوبه؟؟ چون آلمانی هست و اروپایی باید خوب باشه؟!!! بالاتر از 4530s که گرافیکش هم خوب باشه چی خوبه؟؟؟ لپ تپا میخوام سوسولی نباشه:31: داغ نکنه البته کول پد هم استفاده میکنم و حتی 2 روز روشن باشه واسه دانلود مشکلی نداشته باشه. ممنونمنقل قول:
عزيز من ماشين هم 2 روز مداوم نگهش داري با اينكه زير موتورش بازه و رادياتور داره دهنش سرويس ميشهنقل قول:
اينكه ديگه لپ تاپه
2 روز روشن باشه مشكلي نخواهد داشت به شرطي كه دانلود باشه و فشار نيشاد روش
بازي هم بكني باهاش باز هم 2 روز روشن ميمونه ولي عمر قطعاتش مياد پايين
نه چون آلمانيه دليل به خوبيش نميشه
لپ تاپ اچ پي نسبتا بيشتر داغ ميكنن تا اسوس و فوجيتسو
گفتم پيشنهادم به شما هم مثل همين دوستمون K43 هست با 540 گرافيك كه خيلي خوبه
تو همين حدودا لنوو هم پيدا ميشه
ممنونم دسوت عزيز. اين مدل K43 رو چند ماه پيش براي دوستم خريدم 980 هزار ولي چند روز پيش زنگ زدم دوستم آمار بگيرم قيمت داد گفت 1.20 شده رفته بالا.نقل قول:
اچ پي بيشتر داغ ميكنه پس چون همين دوستم كه تعميرات لپ تاپ ميكنه گفت اچ پي آلومينيوم هست و داغ نميكنه و سگ جون هست. راستي گفتي گرافيكش ضعيف هست 1 گيگ گرافيك داره 4530 ! :13:
كلا برند كه زياد ميشه انتخاب هم سخت ميشه. هم ايسوس هست هم فوجيتسو هم لنوو تازه خيلي هم از msi تعريف ميكنن:31: خلاصه مخ آدم گيج ميزنه ديگه.
با سپاس
لپ تاپ خنك شايد بتوني 1.2 مدل N43SV با core i5 و گرافيك GT540 پيدا كنينقل قول:
كه خنك تر هست از K
و دليل اصلي خنك بودن 4530 آلمينيومي بودنش نيست گرافيك ضعيفشه كه زوري نداره
ولي به غير از بازي گزينه خيلي خوبي هست
گرافیک 4530 خیلی ضعیفه و سرعتش پایینه در اصل بود و نبودش فرق نمیکنه!!!نقل قول:
لطفا دو مدل لپ تاپ بهم معرفی کنین یکی تا 1200 یکی تا 700.هاردشون ترجیحا 7200 باشه.دل و ایسوس هم نباشن.
دوست عزیز برند Hp که خوب باشه کارت گرافیکش بالا باشه چی خوبه؟؟؟ البته اون موقع داغ میکنه نه؟؟؟نقل قول:
ممنون. کلا پول رو فاکتور بگیریم کدوم برند پیشنهاد میدین؟؟ البته نهایت تا 1.600 چون پول زیاد داشته باشم اپل میخرمنقل قول:
مشخصات زیر رو داشته باشه:
1- داغ نکنه. (شما گفتی اچ پی داغ میکنه یعنی از سونی بیشتر داغ میکنه؟)
2- صفحه نمایشش با کیفیت باشه HD یا Full HD
3- کیبوردش خوب باشه و فضای کیبرد باز باشه برای راحتی تایپ
4- کارت گرافیکش هم خوب باشه
5- برای کار خاصی نمیخوام بیشتر کارهای مداوم روزمره ولی کلا گرافیکش در حد روز باشه کم نیاره
6- اگر آلومینیوم خوبه که آلومینیومی باشه!!!
7- سگ جون باشه
با تشکر :11:
کسی نیست کمک کنه؟؟نقل قول:
شما بهترين گزينه ها واست يكي سري DV6 اچ پي هست كه رنج قيمت داره از 1.25 تا 1.6نقل قول:
گرافيك قدرتمند ولي بيشترين دليل داغ كردنشون CPU corei7 شون هست البته اچ پي يه مدل با همين گرافيك رو با CPU corei5 هم ميزنه كه هم ارزونتره هم خنك تره
بدنه هاشونم آلومينيوميه البته اين لپتاپ ها يه گرافيك ضعيفتر هم دارن كه بغير از بازي ميشه از اونا استفاده كرد كه هم مصرف رو كمتر ميكنه هم كمتر گرما توليد ميكنه
يه گزينه ديگه هم كه هست اسوس N55 هست كه با اينكه پلاستيكي هست ولي خيلي خنكه و صفحه نمايش خيلي بهتري داره
در كل همون اچ پي با corei5 بتوني پيدا كني بهتره به نظرم