سلام
چنتا نکته برای رفاه حال سال بالاییا:20:
از ما که گذشت :15:
لطف کنید تورو هرکی دوست دارید برای تموم شدن کلاس از تکرار مکرر جمله کلیشه ای، منحوس و حال به هم زن استاد خسته نباشید :2:استفاده نکنید شاید این جمله برای شما جذاب باشد ولی وقت برای استاد گفتن زیاد دارید اونا به این راحتی دست از سرتون بر نمی دارن، اگرم بخوان بپیچونن بهتراز شما راحشو بلدن
بچه ها یه تذکر حیاتی دادن با استادا زیاد قاطی نشین چون ثبات روحی روانی ندارن ممکنه صدمات جدی وارد کنند :28:(اصلا بعضیاشون "بخونین اکثرشون" قابل اعتماد نیستن- وقتی یه چیزی میگن دقیقا منظورشون عکس اون مطلبه اگر درمورد خونسردی، منطق یا شعور بیانیه صادر کردن بدونین با یه موجود بی منطق،فاقد شعر،دمدمی و ...:4:طرفین) یکیشون 15 واحد پاچه مارو ول نمی کرد جای دندونش تو کارنامه من هنوز هست جاشم میسوزه
فقط به خاطر یه کل کل ساده از سال دوم تا ترم 9 باهاش گیرکردم :18:
چون بعضی درسای تک استادو مجبور بودم باهاش بگیرم یک ترم عقب افتادم به امتحان ارشدهم نتونستم برسم چون برای گرفتن نمره قبولی باید حداقل به اندازه 18-19 تو برگه نمره بیارم که نتونه زیر 10 بهم نمره بده (اگه بخواد میتونه) راحت معدل کل من رو 1 نمره آورد پایین پس ازشون بترسین شوخی تطیل
فکرهم نکنید باکلاسن دارن دون می پاشن اینا همش اسکرین سیورشونه سر نمره دادن عوض میشه
یکی از مصادیق دون پاشیدن هم اینه که یه ترم نمره بالا میدن، ترم بعد که همه باهش درس گرفتن 90 درصد کلاس رو میندازن و اینو جزو افتخاراتشون هر ترم اعلام میکنن
یادمه استادم جلسه اول گفت این ترم با ماه محرم شروع شده اینا همش نشونس
در مورد کار حین تحصیل سعی کنید تا حد ممکن مرتبط با رشتتون باشه ازین شاخه به اون شاخه هم نپرید (کار هرچی عمقش بیشتر باشه آب و نونش بیشتره) که هم تجربه شه برای یه رزومه قوی هم موقع درس خوندن درک درستی از مطالب جدید داشته باشید بحث کاراموزی خیلی مهمه مثل اینه که شما بدونید ماشین چجوری راه میره و اینکه رانندگی کنید هیچوقت کاراموزی و پروژه رو نپیچونید
خیلی وقتا مهم نیست که تماشاگر پسند عمل کنید نتیجه گرا بودن هم مزایای خودشو داره