عجب چيزيه فوق العادست
Printable View
عجب چيزيه فوق العادست
من از آل دیجیتال خریدم
میتونم توضیحاتی بدم
من تقریبا همه گوشی ها و تبلت هارو امتحان کردم و مهمترین معیار های من کیفیت صفحه نمایش و سرعت و نرم افزار خور بودن یه گوشیه
Ipad 1 & 2 - Galaxy tab 8.9 & 10 و Galaxy note که جزو شاخ ترین ها بودند و هستند رو داشتم و امتحان کردم
میتونم بگم تا همین لحظه که 1 هفته از خریدم میگذره اولین گوشی یا تبلتی هست که داشتم و به نظرم راضیم کرده
باید بگم عالیه
از همه نظر
سرعت اینترنت با سیم کارت خیلی خوب که میتونم بگم در حد ipad 2 که داشتم به راحتی هست و خوبه
باطری عالی ( من گالاکسی نوت که داشتم تو هر 2 دقیقه کارکردن 3...تا 5 درصد باطری کم میکرد تازه با کرنل و رام به روز) اما این تبلت میتونم بگم هر نیم ساعت 5% تا 8% با نور صفحه 100% که عالیه )
سرعت عالی
کیفیت تصویر فوق العاده ...رنگهای زنده ....برایتنس عالی
فوق العاده ظریف سبک خوش صدا و.....
دوربینش هم یا 3.2 مگا پیکسل بودنش تو نور روز خیلی قشنگ و خوش نور با فریم 30 میترکونه
اگه ضعفش رو لگ تاچ ویز بذاریم من به جای اون از لانچر EXLuncher استفاده کردم و تقریبا 5 برابر فرقشون بود تو بیشتر شدن سرعت
galaxy note و ipad 2 با 1300 و 1600 بودن قیمت هاشون هیچی سر ندارن جز شاید نسبت به galaxy note دوریبن و نسبت به ipad 2 سیستم عامل !
تصمیم با خودتون
این نظر شخصی من بود ....:10:
متاسفانه تب هاي سامي خروجي hdmi روي بدنه ندارندنقل قول:
پس طبعا بايد از كابل هاي mhl استفاده كنيد
نقل قول:
Key_1 جان به نظرت از نظر گرافیک و بنچمارک از Ipad 2 بهتره؟
MHL و USB On-the-go رو ساپورت مینکه؟
من فقط به خاطر سیستم عامل IOS بین این و Ipad موندوم و کلا از محدودیت خوشم نمیاد ولی خوب نرم افزار های IOS برام قابل چشم چوشی نیست..... :13:
یه سوال دیگه اینکه اگه بخوام بعد از 2 ماه بفروشمش به نظرتون چقدر افت میکنه(کلا تبلت هاب سامی رو میگم)...راحت فروش میره؟
بیشتر از همه تبلت رو برای اینترنت و بازی نیاز دارم...... و همینطور چون کارم هم عکاسی هست........ برای نمایش عکس هام بهش خیلی نیاز دارم......به نظرت....سایر صفحه قابل قبوله؟
وزن برام مهم نیست
از طرف دیگه هم موندم چیکار کنم چون برای معرفی ipad 3 وقت ندارم و اینکه بچه ها نظرتون راجع به تبلتTransformer Prime Asus چیه؟
در ضمن تجربه استفاده 1 هفته ای از Galaxy Note رو هم داشتم......که زیاد خوشم نیومد
نقل قول:
گرافیک و cpu که مشخص قوی تره تو تب سامسونگ
کابل hdmi که نمیدونم اما Usb on the go تبدیلش هست واسه دستگاه
شما هر چیزی تو این بازار بخوای به مغازه دار بفروشی ضرر میکنی
هر چی گرون تر = ضرر بیشتر
اینترنت که فرقی نمی کنه
بازی تو IOS بیشتره
کیفیت نمایشگر این Super Amoled Plus با 190PPI هست ولی آیپد LCD IPS با تراکم پیکسل 130 اگه اشتباه نکنم هستش---همچنین قابل قیاس نیستن تو رنگها و قسمت های سیاه تصویر ...
سایز صفحه رو باید خودت از نزدیک ببینی تا انتخاب کنی :46:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تو خریدش شک نکنید چون حرف نداره
من هفته قبل خریدم
باتری عالی صفحه نمایش عالی فقط یه نمور دوربین ضعیفه که اونم مهم نیس
قيمت امروز بوشهر 1130
من بين اينو نوت موندم ....
سلام این تبلت nfc داره ؟
تاجايي كه من اطلاع دارم خيرنقل قول:
به چه کارتون میاد تو ایران؟ تو دنیا فراگیر نشده هنوزنقل قول:
حالا می خواستم بدونم داره یا نه ؟نقل قول:
اگه نداره می تونید یه تبلت با nfc به من معرفی کنید
واقعاً عالیه، تقریبا 2-3 هفتست دارم ازش استفاده میکنم میتونم بگم واقعاً به همون خوبیه که فکر میکردم.
این تبلت قابلیت call و تلفن صحبت کردن هم داره ؟
بله ، قابلیت sms هم دارهنقل قول:
این تبلت قابلیت call و تلفن صحبت کردن هم داره ؟
\نقل قول:
بله داره
Tablet with support for GSM voice communication, SMS, and MMS
بررسی سامسونگ Galaxy Tab 7.7 : سحرآمیز
موردي كه كمي نگران كنندست در مورد اپديت ايس كريم اين تبلت هست كه هنوز هيچ خبري نيست
دقیقا
اتفاقا منم قصد خریدشو داشتم ولی به خاطر اپدیت ایس کریم که هنوز معلوم نشده دست نگه داشتم
البته 2 حالت داره
یا کلا به خاطر اینکه گالکسی نوت 10 اینچش و گالکسی تب 2 ش فروش بره و بتونه خوب بفروشه دیگه 7.7 رو اپدیت نمیکنه
یا میذاره بعد از عرضه جهانی نوت 10 اینچ و تب 2 برای 7.7 اپدیت میده
ولی اگه اپدیت نده برا 7.7 واقعا بد میشه...گوشی فوالعاده ای هست...مخصوصا صفحش که تکه:46:
البته مطمئنا اپديت رو خواهد گرفت چون جزو محصولات پرميوم و گران قيمت سمسانگ هست
منتها شايد با كمي تاخير ....
پ.ن:
البته اين محصول واقعا اينقدر خواستني هست كه با هاني كمب هم قابل تحمل باشه
سلام دوستان
دوستایی که این تب رو دارن تا الان با مشکلی مواجه نشدن؟؟؟
تبلت زیاد گرم نمیشه؟؟
مصرف باتریش چطوره؟؟
صفحه چطوره ؟؟؟ تا چند تا لمس همزمان رو میگیره ؟؟؟
از کجا خریدن قیمت رو هم بگید لطفا.
متشکرم
-من مشكلي نداشتم باهاهشنقل قول:
-نه گرم نميشه شايد در بازي هاي گرافيك سنگين و قسمت خاصي
-بسيار مصرف قابل قبولي داره
-صفحه نمايش هم عاليست -مولتي تاچ هستندديگه به راحتي 10 انگشت رو تشخيص ميدن
-سايت هاي مختلفي وجودداره كه ميتونيدگوگله كنيد من 1150 تهيه كردم
سلام
کسی میدونه از کجا میشه بازی های hd بهمراه دیتا هاشو واسه این تبلت دانلود کرد؟
ميتونيد بازي هاي نوت رو دانلود كنيد و يا هر گيمي كه دانلود ميكنيد ديتا mail 400 رو براش برداريدنقل قول:
می خواستم از دوستانی که این تبلت رو دارند بپرسم که خواندن کتاب و فایل های متنی خصوصا pdf فارسی توش چطوره.آیا فونتش کوچیکه و باید زوم کرد؟ اگه می تونستید اسکرین شات از صفحه ی تبلت ، با یه فایل پی دی اف ، میگذاشتید عالی میشد. می خوام بدونم این تبلت به راحتی می تونه کار بوک ریدر رو انجام بده. ممنون
نه به نظر من كه اندازه قابل رويت هست و مشكلي باهاش نخواهيدداشتنقل قول:
بله میتونه کار ریدر رو انجام بده
7اینچ Super Amoled کار خوندن رو راحت میکنه
کلا در این مورد سخت نگیرید!:) این تبلت خیلی خوبیه
تو این تبلت بازیها و نرم افزارهای اندروید بدون ایراد کار میکنند?
مثلا چه ایرادی؟
یعنی همه برنامه ها یی که الان تو گوشیم هست اگه بریزم رو تبلت کار میکنه یا باید نسخه تبلتیشو بریزم?نقل قول:
بعضی فقط بعضی از برنامه ها مخصوص هانی کامب هستند مثل اونایی که UI رو انگولک میکنن و اینا:دی
بقیه مشکلی ندارند
تقریبا هم تمامی بازی های Mali 400 قابل نصبه
فکر کنم Chainfire هم مشکلی نداشته باشه و کل بازی های HD قابل نصب باشه
من تو نصب بازیا مشکل نداشتم با دیتای مالی 400
اپرا مینی تو تبلت کار میکنه? مشکل فونت فارسی و کیبرد فارسی نداره?
بعد سایز برنامه ها و بازیها رو تبلت فول اسکرین میشه یا نصفه مییاد ? مرسی
اقا امروز تو نمایشگاه سامسونگ باهاش کار کردم خوشم اومد اول میخواستم 10 یا 8.9 بگیرم نظرم عوض شد فقط گارانتی اصلیش پارس مایکروتله?
اره ميني بدونمشكل كار ميكنه -مشكل فونت و كيبورد هم نداره ميتونيد از فونت ها و ميبوردهاي مختلف استفاده كنيدنقل قول:
اپ هايي كه براي رزولوشن هاي HD طراحي نشده باشه قطعابايد استريچ بشه ( قابليتي موجوددر HC ) و بقيه اپ ها هم موردي ندارند برادر
من میخواستم بخرم چندتا سوال:
این بهتره یا 10.1؟
به اندروید 4 اپدیت شده؟
کجا میتونم لیستس از بازی های که بدون باگ اجرا شدن رو ببینم؟
100 درصد این بهتره - البته جدا از مسئله ی سایز صفحه
به صورت رسمی هنوز نه! ولی به زودی براش میاد
بازی های مالی 400 روش اجرا میشن نشن هم چین فایر هست.
یعنی چی؟ منظورتو نمیدونم..من خودم گوشیم گالکسی اس هست رون اون هرچی بازی ریختم اومده ...نقل قول:
بازی های مالی 400 روش اجرا میشن نشن هم چین فایر هست.
منظورشون اينهست باتوجهبه چيپست تبلتتون فايل هاي ديتا (sd) مربوطه به mail400 رو دانلودكنيدنقل قول:
و در صورتيكه مربوط به چيپستهاي ديگه هست مشابه تگرا2 ميتونيداز برنامه chainfire براي اجرا استفاده كنيد
اميدوارم اپديت ايس كريم كه از اواخر اين ماه براي خانواده گالكسي تب ها شروع ميشه هر چه زودتر 7.7 رو هم شامل التفاتش كنه
GT-P6210 Galaxy Tab Plus 7.0 WIFI
GT-P6200 Galaxy Tab Plus 7.0 WIFI + 3G
GT-P6810 Galaxy Tab 7.7 WIFI
GT-P6800 Galaxy Tab 7.7 WIFI + 3G
GT-P7310 Galaxy Tab 8.9 WIFI
GT-P7300 Galaxy Tab 8.9 WIFI + 3G
GT-P7510 Galaxy Tab 10.1 WIFI
GT-P7500 Galaxy Tab 10.1 WIFI + 3G
بالاخره امروز اولین اپدیت خانواده گالاکسی تبها ارائه شد و اولین تبلت هم گالاکسی تب 7.7 میباشد:8: