سلام دوستان خوبم کجا میتونم درباره یه سوال (معاشرت اجتماعی) سوال کنم ؟
Printable View
سلام دوستان خوبم کجا میتونم درباره یه سوال (معاشرت اجتماعی) سوال کنم ؟
سلام
یه سوال دارم در رابطه با راه اندازی یک اطلاع رسانی از طریق ارتباط لپ تاپ و تلویزیون LCD .یعنی مشکل دارم که لپ تاپ رو به LCD نمی تونم وصل کنم تا تصاویر در تلویزیون نمایش داده بشه
کجا سوالمو بپرسم؟
سلام مهران جاننقل قول:
توی انجمن متفرقه!
دوســــت عــــزيز ايــــن جــــا :نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مـــــوفق بـــاشـــي :40:
دوستان در نظر دارم یه تاپیک بزنم درباره المپیاد کامپیوتر و ترکیبیات ولی نمیدونم کدوم قسمت بزنمش بهتره!نظر شما چیه؟
سلام دوستان
مدت ها بود به سایت نیومده بودم ، همیشه هم اولین جایی که می رفتم انجمن شعر بود ، الان هیچ اثری ازش نیست
ممنون میشم توضیح بدید چی شده ، واقعا حسرت نبود اون تاپیک رو می خورم
دوست عزيز انجمن ادبيات تا يكي دو ماه آينده در دسترس نيست به دليل برخي تغييرات.نقل قول:
موفـــــق باشـــــي :46:
سلام،
من سوالم در مورد بانک اطلاعاتی به نام Sybase هست، کجا میتونم مطرحش کنم؟؟
سلام،نقل قول:
این انجمن میتونه کمک کنه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بانک های اطلاعاتی
با سلام.
من بخوام نام کاربریم رو تغییر بدم باس کجا برم؟
به مدیر هم نمیشه هیچ جوره ارتباط برقرار کرد!لطفا کمک کنید
نقل قول:
سلام. امکان تغییر نام کاربری در حال حاضر وجود ندارد، و با توجه به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اعلان دراین مورد در تاریخ 91/1/15 اطلاع رسانی خواهد شد.
اگر این امکان مجدد در آینده فعال شد باید به باید به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بروید، و باتوجه به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] قوانین درخواست خود را اعلام کنید.
سلام
من میخوام عضویتم رو لغو کنم .چطوری این کار رو کنم
---------- Post added at 10:43 AM ---------- Previous post was at 10:39 AM ----------
خواهش میکنم کمک کنید تا من عضویتم را لغو کنم
سلام
دلیلتون چیه؟
این کار امکان پذیر نیست
بالا سمت راست صفحه مرور گرتون روی دکمه ضربدر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کلیک کنید و دیگه وارد آدرس فروم نشید. عضویتتون باطل میشه به راحتی.نقل قول:
ســلام....
سیستم من خراب شده نمیدونم مشکلش از چیه که برم اون قسمت بپرسم....نمیدونم ویروسی شده که برم قسمت سیستم های آلوده..یا مشکل سخت افزاری داره..یا هرچیزه دیگه..کلا میدونم خراب شده...کجا باید برم بپرسم..ممنون.
سلام. بنظر من برید به بخشی که بیشترین احتمال رو میدید و فکر میکنید به اون مشکلتون نزدیکتره ...در اونجا موضوع رو کامل توضیح بدید .نقل قول:
اگر مشکلتون به اون بخش میخورد که فبها...وگرنه کسانی که تاپیک شما رو میبینند با توجه به جزییات مشکلتون ذکر میکنند که به کدوم بخش برید.
ممنون....اره اول رفتم قسمت سیستم های آلوده کلی مراحل و توضیحات داشت که مرحله مرحله چه کارهایی باید کرد چیزی ازش متوجه نشدم و البته چون سیستمم خرابه اون کارها رو هم نمیتونم بکنم....سر همین اومدم اینجا....نقل قول:
سلام. بنظر من برید به بخشی که بیشترین احتمال رو میدید و فکر میکنید به اون مشکلتون نزدیکتره ...در اونجا موضوع رو کامل توضیح بدید .
اگر مشکلتون به اون بخش میخورد که فبها...وگرنه کسانی که تاپیک شما رو میبینند با توجه به جزییات مشکلتون ذکر میکنند که به کدوم بخش برید
با سلام و خسته نباشید سوالی در مورد دلفی دارم:
چگونه میشود یک دستور طولانی sql را که حدود 30 آیتم را از ورودی میگیرد در چند خط بنویسیم که دلفی7 ایراد نگیرد. چون فقط 255 کاراکتر در یک خط قبول میکنه؟
با تشکر از سایت خوبتون
سلامنقل قول:
بهتر هست كه سوالتون رو در تاپيك زير بپرسيد .
مرسی از راهنماییتون
با سلام
نرم افزاز power dvd را دانلود کردم کد فعال سازی می خواد ممنون میشم راهنمایی کنید
سلامنقل قول:
اول مشخص کنید کدام ورژن رو دانلود کردید سپس در [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یا در [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] جستجو کنید .
اگر مورد مناسبی پیدا نکردید در همون انجمن درخواست کرک و سریال یک تاپیک بزنید .
salam bachcheha
ye soal dar morede ettelaate az dast rafte daram
hodoode 200gig ettelaatam rooye harde externalam yeho mahv sho
hajmesho neshoon mide vali khode ettelaatam nist
mishe mano rahnamaee konid betoonam ettelaatamo bargardoonam
mamnoon
ســــــلام
کجا بپرسم این سوال
سوال اینه: نمیدونم شماها هم گاهی وقتا شده سایتی رو باز کردین ولی کنارش یه لینک تبلیغاتی به طور خودکار براتون باز میشه.میخوام این لینکه باز نشه.اهان مرورگرم هر 3 تاشم این مشکل و داشته .فایر فاکس.کروم.اکسپلوره.:13:
سلامنقل قول:
در درجه اول [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، زبان اصلی فارسی هست .
در مورد مشکلتون ، یه تاپیک در [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بزنید تا دوستان راهنمایی های لازم رو به شما بدهند .
سلـام ،نقل قول:
انجمـنِ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کـه سوال هـم خیلی مطـرح شـده . :20:
:41: کجا بپرسم :41:نقل قول:
سلام دوستان . کسی تهران جزوات و کتابهای پیش انسانی رو نداره ؟ حاضرم بخرم .
آخه من بزرگسالان نوشتم بخاطره چندسال تجدید شدن ، حالا اردیبهشت امتحان دارم ، اگه کتاب نو بخرم نمیدونم کجاها مهم هست و نکات کدومند و ..... کلا کتاب دست دوم لازم دارم تروخدا یکی بیاد کتاب های پیش انسانی + جزوه به من بده ، میخرم ، تروخداااا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلامنقل قول:
انجمن پی سی ورد هیچ نوع خرید و فروشی نداره.
من کجا باید درخواست font کنم؟؟
فوریه ....
help
در لینک زیر درخواست بدین شاید دوستان دادن:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
سلام، من بد گیر کردم اطلاعات راجع به فونت شفیق می خوام کجا مطرح کنم.
سلام من نسبت به نحوه مدیریت برخی امور فروم اعتراض دارم کجا باید مطرح کنم؟!
(درصورت مطرح کردن و منطقی بودن مورد آیا امکان رسیدگی هست در این فروم؟)
سپاس
اینجا دوست عزیز
بله حتما رسیدگی میشه :46:
سپاس دوست گرامینقل قول:
اما یک مشکلی برای من وجود دارد این است که من نه دسترسی دارم در آنجا تاپیکی ایجاد کنم نه تاپیکی ایجاد شده که من در آنجا مشکلم را بیان کنم.
ســلام...اینجایی که دوستمون براتون گذاشتن محل ارایه پیشنهاد و انتقاده شما خودت تاپیک باید بزنی مدیران و ادمین بررسی میکنن////نقل قول:
سپاس دوست گرامی
اما یک مشکلی برای من وجود دارد این است که من نه دسترسی دارم در آنجا تاپیکی ایجاد کنم نه تاپیکی ایجاد شده که من در آنجا مشکلم را بیان کنم.
پست های شما از 10 تا رد بشه فکر میکنم دسترسیتون باز بشه..
سلام خسته نباشید
یه سوال در مورد کارت شبکه داشتم،روی سیستمم ویدوز رو نصب کردم ولی وقتی کارت شبکه(وایرلس) رو توی اسلت میزنم دیگه تصویر نمیده .
متشکرم
سلام یکی به من کمک کنه :2: من هیچی از فروم سر در نمیارم
لطفا منو راهنمایی کنید که از کجا میتونم شروع کنم
سلام
من میخواستم طریقه ضبط صدای سیستم با jet audio رو بپرسم؟
کجا؟
ممنون
__________________________________________________ ____
حل شد حل شد
سلام
من با اینکه انویدیامو آپدیت کردم بازم ورژن کنترل پنلم پایینه
Click here to view the original image of 583x343px and 52KB.
حالا مطمئن نیستم
ولی کلا مشکل من اینه که کنار عکس خونه advanced setting ندارم و خیلی لازمش دارم.
اگه راهنمایی کنید بیارمش ممنون میشم.
سلام
اینجا تشریف ببرید
کد:http://forum.p30world.com/forumdisplay.php?f=243