GREEN - GP380A-EU vرو رایان صبا زده 58 تومن خودمم هم هفته پیش از یکی لز نمایندگیهای گرین GREEN - GP430A-EU رو 60 تومن خریدمنقل قول:
GREEN - GP480A-EUرو هم 77 زده
Printable View
GREEN - GP380A-EU vرو رایان صبا زده 58 تومن خودمم هم هفته پیش از یکی لز نمایندگیهای گرین GREEN - GP430A-EU رو 60 تومن خریدمنقل قول:
GREEN - GP480A-EUرو هم 77 زده
سلام
من یه چنین سیستمی دارم
چه پاوری بگیرم خوبه. برندشم بگین
cpu=core i5
main=giga p68
hdd=2*sata 250
dvd-rom=2
vga=9600 GT (قراره ارتقاش بدم)
ممنون
CPU : نهايت 150 وات
Main : نهايت 60 وات
2xHard : نهايت 40 وات
DVD.RW : نهايت 30 وات
گرافيك : 9600 = 115 وات (بستگي دارد در آينده چه كارتي بگيري؟)
رم : 15 وات
كيبورد و موس : 5 وات
فن : 4x12cm = 16wat
جمعا شد 430 وات البته من نهايت استفاده رو گرفتم و كارت گرافيك رو هم 9600 گرفتم.
من رم رو فراموش کرده بودم :31:
حالا مهم نیست
پس یه 600 بگیرم خوبه دیگه(برای ارتقا های بعدی)
قیمتش چند در میاد اگه کولر مستر باشه
بازار آشفته هست يكي ميده 90 تومن ، يكي ميده 150 تومن، يكي ميده 120 تومن:31:نقل قول:
ن رم رو فراموش کرده بودم
حالا مهم نیست
پس یه 600 بگیرم خوبه دیگه(برای ارتقا های بعدی)
قیمتش چند در میاد اگه کولر مستر باشه
سلام
super flower کیفیت بهتری داره یا redmax
میشه قیمت پاورهای بدون فن "fanless" مارکهای super flower , antec رو بدید؟
مدل دیگه ای بدون فن سراغ دارید؟
موفق باشید
سلام.نقل قول:
ردمکس بهترین کیفیت رو داره.
قدرت پاور؟؟؟
سلامنقل قول:
400 و500
سپاس
درود.نقل قول:
RedMax ZEN400...140.000
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اقا این اسپولرنقل قول:محتوای مخفی: این اسپولر روبه اقا حامد نوشتم چون ارسال پیام بهشون ممکن نبود ممنون
پاسخ به پروفایل ارسال شد...نقل قول:
سیستم من:
quad 6600
مادربرد asus p3bf
Nvidia geforce 6500
بازی هم شطرنج، کار اصلی تایپ و اینترنت، بهترین و کم مصرفترین منبع تغذیه چه پیشنهاد می گردد؟( با در نظر گرفتن ارتقا قطعات در آینده که نیاز نباشد باز هم منبع بخرم) اطفا قیمت را هم بفرمایید
Green GP685B...122.000نقل قول:
بریا هر نوع ارتقاع بر روی این سیستم، اعم از تعویض کارت گرافیک و اضافه کردن ادوات جدید، سیستم شما به قدرتی
بیش از قدرت پاور بالا نیازمند نخواهد بود.
پاور عالی برای سیستمی با مشخصات زیر
main asus m5a78l-usb3
ram 2*2gb 1600
vga 1gb ddr3
cpu phenom 965
hdd 1tb sata wt
sound card creative platinum fatality
dvd write ide
tv card
modem pci
پاوری میحوام که نیروش بیشتر از چیزی باشه که لازممه که اگه بعدا سیستمم رو بالاتر بردم کم نیاره
ممنون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Green GP785B - 785 W...155.000نقل قول:
منظورتون از vga 1gb ddr3 دقیقا" چیه؟ اورکلاک میکنید؟نقل قول:
نه اورکلاک نمیکنمنقل قول:
>>>>>>اگه لطف کنید همینجا یه کیس خوب برای همین سیستم معذفی کنید ممنون میشم<<<<<<<<<<<<<<<<
Green GP785B - 785 W...155.000نقل قول:
Magnum2...56.000
سلام به دوستان عزیز
آقا من میخوام یه کیس ببندم اینا قطعاتشه:
ASUS - P8Z68-V PRO
Intel Core i5 - 3.3GHz - 2500K
CORSAIR - Dual Channel 8GB - 2000-(2x4GB)
ASUS - ENGTX560 Ti DC2 TOP OC
من اینو در نظر گرفتم:
GREEN - GP885B....210
میخواستم ببینم این مدل پاور جوابگو هست یا نه؟
اگه بخوام اور کنم چی؟
مدل و برندهای بهتری در این رده هست؟
ممنونم.
سلام.نقل قول:
پاور کاملا کافیه.
میتونی پاور زیر رو هم مد نظر داشته باشی:
SF-900P14XE...235.000
نسبت به اون مدل گرین برتری داره؟نقل قول:
ارزش داره به جای اون،اینو بگیرم؟
مدل پیشنهادی من گولد هست و بازدهی بالای 90درصد رو داره.ولی گرین برنز هست و بازدهیش کمتر هست.نقل قول:
بله ارزش داره.
سلام به همگی
برای سیستم زیر چه پاوری پیشنهاد میدید؟ هر چه ارزونتر بهتر
MB: Asus P8H61 M LE/USB3
CPU: Intel Pentium G850-65W
RAM: 2*4G DDR3
Combo CD/RW-DVD ROM
DVD/RW
ATI Radeon HD 5450
WD SATAII HDD 500G
توی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اینا رو زدم گفت حداقل باید پاور 450 وات بگیری. حالا من اگه یه پاور 500 وات خوب بخوام. پیشنهادتون چیه؟
Green 330A-Proنقل قول:
اگه قصد ارتقا دارین 380 یا 430 بگیرین
سلام دوستان
براي سي پي يو AMD FX 8100 چه مارك پاوري معرفي ميكنيد , منظورم وات نيست , مارك منظورمه , چون خودم گرين مدنظرمه ولي امروز فروشنده ها ميگفتن سيلورستون بهتره
لطفا مارك خوب معرفي كنيد
قروشنده میگه Silverstone خوبه چون خودش این مارک رو داره ! همون گرین یا FSP تهیه کنین نیازی به سوال کردن از این فروشنده های بی خرد نیستنقل قول:
ممنون دوست عزيز , خودمم چند سالي هست از گرين استفاده ميكنم ولي چندتا فروشنده گفتن چون ميخواي سيستم حرفه اي ببندي گرين بخاطر نويز بالاش زودتر قطعات رو فرسوده ميكنه , منم شك كردم گفتم از دوستان توي سايت بپرسم خيالم جمع شه چون قيمتش مهم نيست فقط ميخوام كيفيتش خوب باشه
سلام.نقل قول:
برند گرین یکی از برندها خوب هست. برند سیلور استون برند باکیفیتی هست. این روند معرفی هم کاملا غلطه!!!
شما یک کانفیگ دقیق ارائه بدین تا مدل مناسب معرفی بشه.
سیلوراستور چه از لحاظ کیفیت و چه از لحاظ متریال، دارای جایگاه خوبی هست.نقل قول:
صرف علاقه به چند برند خاص نمیشه سایر برندها رو زیر سوال برد!!!
دوست عزيز يخرده با ابهام جواب دادي , ببين منظور اينه كه بين يك وات ثابت خودت كدوم رو انتخاب ميكني , سيلورستون يا گرين يا ترمالتك يا غيره
بين برنداي مختلف كدوم بهترين ماركه,واتش مهم نيست مارك خوب منظورمه
سلام
یه پاور گرین قوی برای این سیستم میخوام ممنون میشم راهنمایی کنید:
system info:
MOBO: JETWAY HA08-COMBO
CPU: AMD PHENOM II X4 945 SOCKET AM3 938
FAN CPU: THERMALTAKE CL-P0568
RAM: 4 GIG DDR3 1333 TEAM GROUP
VGA: ASUSE ATI RADEON HD 4870 X2
MONITOR: ETIG LCD 19"
DVD:R-W PLEXTOR 880SA
HDD: 500 GIG MAXTOR
FAN:2
بودجه مشکلی نیست.
خودم الان یه nzxt ریل 500 دارم ولی از کارت گرافیکم نمیتونم استفاده کنم چون به محض اینکه گذاشتمش سیستم بالا نیومد و تو همون صفحه مشکی اول بوت شدن یه اخطار قرمز اومد که پاور شما بسیار ضعیف هست.کارت گرافیک من خیلی قوی هست :
VGA: ASUSE ATI RADEON HD 4870 X2
این نوع کارت ها ،کارت های خاص هستن تو سال 2009 یا 2010 درست خاطرم نیست به عنوان بهترین کارت گرافیک دنیا شناخته شد من دسته دوم از یکی از دوستام گرفتمش و وقتی خودش خریدش حدود 550 هزار تومان بابتش پول داد اون x2 آخرش یعنی 2 هسته ای هست زورکی تو کیسم جاش میکنم به قول بچه ها نیم متر هستش . 14 پین برق اضافی باید بهش وصل کنم.
یه نرم افزار سایت گرین بهت میده که به اون یه سری اطلاعات از سیستمت میدی و اون پاور پیشنهادی بهت میده منم بهش دادم و یه 885 بهم پیشنهاد داد.
دوست من نمیخاست اینقدر توضیح بدید همه میدونن 4870X2 چیه...:31:
کارت شما تو لود حدود 450 وات مصرفشه و به نظر من یدونه پاور 785 وات گرین به قیمت 165 تومن کافیه ....
از لحاظ P/P در حال حاضر پاورهای گرین ارزش بالاتری دارن!نقل قول:
چند بار من باید به شما بگم همینطوری چیزی نگین و حداقل یه مدرک واسه حرفتون ارائه بدین ؟نقل قول:
آخه مگه بخاری برقیه 450 وات مصرفش باشه ؟
مصرف کارت حدود 285 واته و پاور 600 وات کاملا کافی خواهد بود ( واسه یه سیستم نرمال )
خوب بود میدونستین کارت 4870X2 چیه که اینو گفتین ...
مصرف یدونه 4870 حدود 210 وات هست اونوقت دو تاش روی هم 285 وات مصرفشونه...!!
این مدل ایسوز هم فکر کنم اورکلاک شده هست و مصرفش بیشتر از مدلهای معمولی و منم دست بالا گرفتم و گفتم 450 وات.....
(نمیدونم روی چه حسابی گفتین مصرف این کارت 285 وات هست در صورتی که توی لینکی که خودتون گزاشتید مصرف یدونه 6870 رو زده 200 وات...!! )
من نمیدونم شما خوب لینکا رو نگاه نمیکنی یا فقط دوست داری منو حرص بدی !!نقل قول:
6870 با اورکلاک های زیاد مصرفش 200 وات میشه ! مصرف خودش کمتر از 150 واته که اگه درست نگاه کنین جلوشون توضیح هم نوشته !!! ( البته اینا TDP هستن و مصرف کارت کمتر از ایناس )
خیلی جالبه عکسایی که شما گذاشتین یه تناقض وحشتناک دارن !
نوشته خود کارت 4870X2 حدود 381 وات مصرفشه و سیستمی که این کارت روشه در Peak load مصرفش 385 واته !!
یعنی شما به این دقت نکردی ؟! ( که احتمالا یا اشتباه کرده یا اورکلاک شده هست و اینقدر تهیه کننده این عکس شیرین عقل بوده ننوشته اینو ! )
مثلا مصرف 6870X2 حدود 290 واته چطور 4870X2 میتونه 380 وات باشه !!
اینم یه لینک دیگه :
وقتی Thermal Design Power برای 285 وات طراحی شده با 380 وات power draw بعد از چند ثانیه GPU دود سیاه خوشگلی ازش بلند میشه .
منبع دیگه :
فکر کنم دیگه کافی باشه !
دقت داشته باشین لینکای سری اول که بهتون دادم برای TDP بود و مقدار مصرف کارت یا Power Draw نبود . همیشه ( در بیشتر مواقع ) TDP بیشتر از Power Draw هست
TDP یعنی سیستم خنک کننده تا چقدر میتونه گرما رو از GPU دور کنه و Reference Cooling های 4870X2 تا 286 وات گنجایش دارن و بعد از اون دمای کارت به صورت وحشتناکی افزایش پیدا میکنه
اول اینکه عکس اول مربوط به بنچمارک خود 4870X2 هست و عکس دوم مربوط به بنچمارک GTX480 هست ....
بحث با شما بی فایدس ...
اصلا حرف شما درسته و مصرف 4870X2 هم 285 وات هست ...!!
بنابراین یدونه پاور 535 گرین کافیه ...(احتمالا یه 10 دقیقه ای دوم میاره...!:27:)
------------------------------
من از THECPOWERUP بنچ میزارم اونوقت شما میری از یه فروم دره پیت مدرک میاری...!!
شما یه نگاه به تاریخ اون پست فروم بنداز مربوط به سال 2006 هست در صورتی که 4870X2 سال 2008 ریلیز شده...!!:13:
اصلا فرض که حرف شما در مورد فروم درست !! ( تاریخ پست که 2008 هست !! شما چطوری 2006 دیدی من نمیدونم )نقل قول:
Xbitlabs رو ندیدی ؟ اونم اشتباه میکنه ؟
اینم دروغه حتما ! غیر ممکنه مصرف این کارت 380 وات باشه چون کارت های AMD همیشه کم مصرف بودن و اینکه طراحی TDP این کارت 286 واته چطور مصرفش میتونه 380 وات باشه بدون اینکه کارت بسوزه ؟!
آخه یکم به اینا هم دقت کن قبل از اینکه محکم حرف منو رد کنی
عکسایی که شما گذاشتی احتمالا System Power Draw هست نه Card Power Draw
این تاریخ فروم...!!
شما یه نگاه به مصرف 4870 بنداز... نوشته 130 وات...!!!
در صورتی که مصرف کارت 6870 که دو نسل بعد از اونه 150 وات هست به نظرتون همچین چیزی درسته...!!
مصرف یک کارت 55 نامتری کمتر از یک کارت 40 نانومتری هست...!!!
در اینجا مصرف کارت 5850 رو زده 150 وات که درسته پس نمیتونه System Power Draw باشه...!!
من نمیدونم داری شوخی میکنی یا نه اما اون تاریخ پست نیست ! تاریخ عضویت اون کاربر هستنقل قول:
( سوتی وحشتناکی دادی ! )
حالا بحث مصرف !
چه ربطی به تکنولوژی ساخت داره ؟ مگه اومدن همون کارت رو با تکنولوژی کوچک تری درست کردن که 6870 رو با 4870 از نظر مصرف مقایسه میکنی ؟
دوست عزیز شما دقت میکنی من چی میگم ؟! اینقدر الکی بحث نکن
به این دقت کن ! ,وقتی Thermal Design Power برای 286 وات طراحی شده فوقش این کارت بتونه 20 30 وات بیشتر از TDP خودش مصرف کنه و همین باعث بالا رفتن بیش از حد دما میشه ( بستگی به تحمل GPU هم داره )
اصلا شما چرا اینقدر سر 20 30 وات اینور و اونور تر با من بحث میکنی ؟
کل مصرف 4870X2 + سیستم تست حدود 430 وات میشه
پاور هم 600 وات براش پیشنهاد شده که منم 580 و 600 وات رو پیشنهاد دادم . حالا شما میخوای چی بگی ؟ که 785 وات میخواد ؟ 735 وات ؟ 685 وات ؟ 635 وات ؟!
مصرف 4870X2 در بدترین شرایط ممکن از 300 تا 320 وات بیشتر نخواهد رفت ! ( در حالت کاملا 100% برای GPU Core و GPU Memory )
اینم مدرک
من که گفتم قبول...(مرغ شما یه پا داره)
در ضمن از همین حرکتتون معلومه جنبه بحث کردن ندارید....
احتمالا این یوزرها هم که بعدش پست دادن با هم تو یک تاریخ و یک ساعت عضو شدن نه..!!:46:
(حالا کی سوتی وحشتناک داد...:27:)
(یعنی شما نمیدونی هر چه تکنولوزی کارت پیشرفته تر میشه مصرف و دما هم کمتر میشه و اینا جزو مهمترین عاملها هستند ...!!)
پس میشه بفرمایید دلیل این کار چیه ...؟