این گوشی از ایس خیلی قویتره.... به اندروید چهارم که آپ میشهنقل قول:
درمورد کابل نمیدونم دوستانی که خریدن باید بگن یه سر به XDA بزن ببین اونجا چیزی درموردش هست یا نه
این گوشی از ایس خیلی قویتره.... به اندروید چهارم که آپ میشهنقل قول:
درمورد کابل نمیدونم دوستانی که خریدن باید بگن یه سر به XDA بزن ببین اونجا چیزی درموردش هست یا نه
ممنون
من به اون سایت رفتم ولی چیزی در موردش ننوشته بود
یعنی تو این تایپیک کسی این گوشیو نداره به ما چواب بده ؟!
jjjjjjjjjjjjj
نقل قول:سلام. بنده خودم فروشنده لوازم کامپیوتر هستم. تمام لوازم و کامپیوتر و موبایل تا 24 ساعت گارانتی خود فروشنده هستند. و هر گونه عیبی پیش بیاد (داشتن یا نداشتن گارانتی مهم نیست)، خود فروشنده موظف به تعویض هستش. حتی بعضی از کالاها که گارانتی هم دارن، خود فروشنده موظف به تعویض هست و نباید تا ارسال به گارانتی مشتری رو معطل کنه و درجا باید تعویضش کنه. تو این مورد که فروشنده خودش شرط 24 ساعت تست را برای شما گذاشته. فقط در یک صورت به فروشنده ربطی پیدا نیمکنه:(((( کالا دچار ضربه و شکستگی شده باشه))))نقل قول:
بهر حال شما اگه فاکتور معتبر از فروشنده داشته باشی، به همراه شاهد(هر چی تعداد شاهدها بیشتر باشه، بهتره) به صنف فروشندگان موبایل منطقه خودتون مراجعه کنید و شکایت خودتون رو به همراه امضا شهود، اونجا ارایه بدین و همونجا بایستید تا مشکلتون رو حل کنه (((تاکید میکنم همونجا سروصدا کنید))). ایشالله که مشکلتون حل میشه. فقط سریعتر این کار رو انجام بدین، از آونجا که این فروشنده اهل دبه کردنه، ممکنه بگه که شما ظرف 24 ساعت مراجعه نکردین. موفق باشین
اگه تو XDA چیزی راجع بهش پیدا نکردی پس حتما ساپورت نمیکنه اگه OTG برات مهمه Xperia Neo بگیر قیمتش فک کنم 380-400 اینا بود واقعا به قیمتش میارزه....نقل قول:
این گوشی قابلیت Swype فارسی هم داره ؟
بله داره ....نقل قول:
تو سایت gsmarena اینو نوشته :نقل قول:
اگه تو XDA چیزی راجع بهش پیدا نکردی پس حتما ساپورت نمیکنه اگه OTG برات مهمه Xperia Neo بگیر قیمتش فک کنم 380-400 اینا بود واقعا به قیمتش میارزه....
USB Yes, microUSB v2.0, USB On-the-go
پس داره اما من می خوام ببینم فلش مموری ساپرت میکننه یا نه چون موس و کیبورو گفته ولی فلش مموری نگفته ساپرت میکنه یا نهکد:http://www.gsmarena.com/sony_ericsson_live_with_walkman-4111.php
پس اگه این گوشیو دارین تست کنین ببینید کار میکنه
ممنون
حالا چرا اینقدر براتون مهمه ؟ !نقل قول:
نقل قول:
USB On-the-go رو مثل اینکه Gsmarena تازه اضافه کرده قبلا ننوشته بود اینکه به 4.0 هم آپدیت میشه رو هم زده...
آره داداش ساپورت میکنه وقتی موس و کیبورد و ساپورت میکنه میخوای فلش رو نخونه البته باید خودتون یه کابل براش بگیرید چون کابل نداره و اینکه فکر کنم باید اول آپدیت کنید به 2.3.4 تا این قابلیت بهش اضافه شه چون یه سری گوشی دیگه ام بود مثل آرک و نئو که باید آپدیت میکردی تا این قابلیت بهش اضافه میشد:10:
فکر کنم فقط xperia arc s فلش می خونه
برای بقیه گوشی های xperia باید این کار رو انجام بدید
کد:http://---------.ir/Forum/thread16564.html
شما مطمـعن هستی اگه موس وکیبرد ساپرت کنه فلش مموری هم ساپرت می کنه ؟نقل قول:
اگه رو این مسئله خیلی حساسی باید منتظر شی یکی که این گوشی رو داره بهت جواب بده....نقل قول:
USB on the go کارش همینه ولی چون من خودم این گوشی رو ندارم نمیتونم بگم حتما:10:
من که توضیح دادم
این گوشی موس و کیبورد و گیم پد رو میشناسه حتی فلش رو هم میشناسه ولی محتویات فلش رو نمی خونه برای اینکه فلش رو هم بخونه برید آدرسی که گذاشتم و روشی که توضیح داده شده رو انجام بدین
بلهنقل قول:
همونطور که گفتم خیلی مهمه برام چند هفته پیش میخواستم نوکیا c6.01 بگیرم ولی اینو دیدم که هم اندرویدی هم قیافش از اون خیلی بهتره به خاطر همین می خوام این گوشیرو بخرم و از خیر نوکیا گذشتم
کسی تو این تایپیک یعنی Sony Ericsson Live with Walkman این گوشیرو نداره !!؟؟
واقعا جالبه ...
ظاهرا گوشی خوبیه من یک فیلم کوتاه از کار با این گوشی رو از یو توب دانلود کردم از لحاظ تاچش خبالتون راحت باشه چون بیشتر تو این فیلم به تاچ این گوشی اشاره میکنه و منوی اولیه گوشی
سلام.دوستان من میخوام گوشی بخرم. دارم تحقیق میکنم. حالا یک سوال دارم از شما. این گوشی با Sony Ericsson Xperia mini چقدر تفاوت داره یعنی مهمترین مزیت را میخوام بدونم. چون Sony Ericsson Xperia mini قدرت خریدش را دارم با توجه به قیمتش !
مرسی
Xperia mini رو بخریدنقل قول:
فرق چندانی ندارند
نقل قول:
فرقشون اینه که... لایو صفحه نمایش بزرگتری داره... اسپیکر Dual stereo داره و صداش واقعا بلنده. یک دکمه واکمن داره برای ورود مستقیم به پلیر
مینی پرو، صفحه نمایش با کیفیت تری داره ولی از نظر رزولیشن هر دو یکی هستن. در کل این تفاوت کیفیت اونقدری که تفاوت اندازه محسوسه، قابل تشخیص نیست. اگه مینی پرو رو بخری کیبورد داره که ممکنه براتون مهم باشه
از بقیه جهات، تا جایی که یادم میاد فرقی ندارن با هم.. هر دو هم ظاهرا قراره به آندروید 4 آپدیت بشن
مرسی دوست عزیزنقل قول:
ولی تو این :
تنها چیزی که یکم مهم هستش برام اندازه lcd و کمی هم صدا هستش.بقیه خیلی مهم نیست.چون هزینش اخه خیلی گرون میافته برام! در ضمن یک چیزی که خیلی برام مهم شدهه الا ن اینه که فلش و موس و کیبورد میخورن هردو ؟! اخه گفته شده که ظاهرا live اینطوره ؟!! mini هم همینطوره !نقل قول:
فرقشون اینه که... لایو صفحه نمایش بزرگتری داره... اسپیکر Dual stereo داره و صداش واقعا بلنده. یک دکمه واکمن داره برای ورود مستقیم به پلیر
تو این آموزشی که اینجا گذاشتن مثل اینکه تمام گوشی های Xperia 2011 این قابلیت رو دارننقل قول:
http://---------.ir/Forum/thread16564.html
درضمن 0.2 اینچ صفحه ی بزرگتر تو گوشی های کوچیک مقدار زیادیه دوست من
اخلاف قیمت زیادی هم ندارن مینی 270 لایو هم 300-320 تومنه
استایل لایو خودش کلی میارزه:10:
نقل قول:
اگه صدا و سایز LCD مهمه برات Live رو بگیر
در موردUSB... سایت GSMarena برای LIVE این قابلیت رو ذکر کرده. ولی برای miniPro نزده چیزی
اما من به شخصه ندیدم کسی باهاش کار کرده باشه...
این گوشی بدون گارانتی چنده ؟
310 هزار تومننقل قول:
سلام..
ببخشید از دوستانی که این گوشی رو دارند میشه دوربینش رو با galaxy ace مقایسه کنید..
اگه از دوستاتون کسی galaxe ace داره چند تا عکس در شرایط مساوی بگیره اپلود کنه ممنون میشم.
من این گوشیو داشتم ولی فروختم. دوستام زیاد galaxy ace دارند ولی واکمن هنوز کسی نداره.
اخه من میخواستم یک مقایسه بین این دو گوشی ها قرار بدم. به خصوص در زمینه دوربین و کیفیت ال سی دی.. الان دیگه هر دو گوشی رو در اختیارم ندارم.
اگه دو گوشی رو کنار هم با یک عکس بزارید که کیفیت ال سی دی هم مقایسه بشه ممنون میشم..
منتظرم.
من میخام برای یکی از دوستانم که میخاد تا 350 هزینه کنه این گوشی را بهش معرفی کنم .
کسانی که این گوشی را دارند به نظرشون معایب و مزایاش چیه و ارزش داره که تا 350 این گوشی را بگیره ؟
به نسبت قیمتش گوشیه خیلی خوبیه .نقل قول:
من میخام برای یکی از دوستانم که میخاد تا 350 هزینه کنه این گوشی را بهش معرفی کنم .
کسانی که این گوشی را دارند به نظرشون معایب و مزایاش چیه و ارزش داره که تا 350 این گوشی را بگیره ؟
چه چیز خاصی مد نظرته؟ من دوستم داره راضیه ، مشکل خاص قابل ذکری هم نداره .
البته اگه دوستت 350 داره میتونی به دوستت بگی 25 تومن بذاره رو پولش neo v بگیره . اون بهتره
من 2 تا از فروشگاه های اینترنتی معتبر رو چک کردم ، قیمت neo v 415 هستش و live with walkman 318 - 333 هستشنقل قول:
شیراز آشنا نداری؟نقل قول:
من 2 تا از فروشگاه های اینترنتی معتبر رو چک کردم ، قیمت neo v 415 هستش و live with walkman 318 - 333 هستش
موبایل فروشی های فلکه اطلسی شیراز neo v رو میدن 372 تومن .
3 تومن هم ارزون شده .
این قیمت مال شنبه همین هفته( 12 آذر ) بود .
برا اینکه اسپم نشه لایو 315 تومن بود .
بیشتر از 350 نمیخاد هزینه کنه .نقل قول:
راستی در مورد پخش فیلم و کیفیت صفحه نمایش و کلا عملکرد تاچ گوشی به چه صورتی هست ؟
كيفيت صدا عالي كيفيت تصوير هم خوبه تاچش سريعه wmvوdivxاجرانميكنه(البته بايه برنامه احتمالا ميشه همه رو اجراكرد)وليmp4باكيفيت بالا ريختم راحت اجراكرد(ازينmp4هايي كه حتي تويpcهم كيفيتشون بالاست)نقل قول:
Xperia neo Vفقط صفحش ازLive with Walkmanيكم بزرگتره وگرنه هيچ فرقي باهم ندارن
البته گفتم صدايLive with Walkmanخيلي عاليه:8:
شكل گوشي هم حالت اسپرتي داره وخوشدسته
فقط يه چيزي من از اين گوشي ديدم كه وقتي توي رمش چيزميز ميريزي گوشي خاموش روشن ميشه نميدونم علتش چيه:41:
زماني درست ميشه كه رم گوشي رو بكشي بيرون دوباره جا بزني
من جاي ديگه هم خوندم كه يكي از دوستان همين مشكلو داشت
موفق باشيد.
من اصلا این مشکلو ندارم ! تا حالا 4 گیگ پر کردم همچین اتفاقی نیافتاده! شاید مشکل از رمته ؟نقل قول:
فقط يه چيزي من از اين گوشي ديدم كه وقتي توي رمش چيزميز ميريزي گوشي خاموش روشن ميشه نميدونم علتش چيه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
زماني درست ميشه كه رم گوشي رو بكشي بيرون دوباره جا بزني
من جاي ديگه هم خوندم كه يكي از دوستان همين مشكلو داشت
صداش که حرف نداره فقط اگر رنگ سفیدشو انتخاب کنید اثر جوهر روش میمونه(البته پاک میشه)نقل قول:
البته گفتم صدايLive with Walkmanخيلي عاليه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شكل گوشي هم حالت اسپرتي داره وخوشدسته
صفحه ی بزرگتر + دوربین 8 + اجرای بازیهای HDنقل قول:
Xperia neo Vفقط صفحش ازLive with Walkmanيكم بزرگتره وگرنه هيچ فرقي باهم ندارن
در مورد فیلمبرداری Live که HD هست و تاچش هم بعضی مواقع به دلیل صفحه کوچک اذیت میکنه ولی به نسبت قیمت خوبه ... پردازشگر فوق العاده 1 گیگاهرتز ( من فعلا Real football 2011 , Gangester west , NFS shift تست کردم)
من گوشی رو 305 گرفتم فکر میکنم تو بازار Neo هم ارزون تر از 400 باشه اگر neo بگیره بهتره
نه متاسفانه گرون شده قیمت تو تهران 420 شده الان خودم تا 460 هم قیمت کردمنقل قول:
فکر میکنم تو بازار Neo هم ارزون تر از 400 باشه اگر neo بگیره بهتره
کسی اموزش روت این گوشی رو بلد هست ؟
مشكل خاموش روشن شدن گوشي رو يكي ديگه از دوستان هم گلگي ميكردنقل قول:
درضمن دوست عزيز من در موردneoVصحبت كردم نهneo.
باهم فرق دارن
neoV همونطور كه گفتم هيچ فرقي باLive with Walkmanنداره جز صفحه بزرگتر.
این گوشی با توجه به رزولیشن صفحه نمایشش آیا کلیپ های HD و بازی های HD را هم میتونه اجرا کنه ؟
كليپ HDبافرمتmp4ريختم خيلي راحت اجرا كرد,بازي رو نميدونم باتوجه به سيستم سخت افزاري كه داره احتمالا اجرا ميكنه.نقل قول:
آقا من خریدمش !
1- می خوام برنامه بریزم روش . بلد نیستم . چطوری ؟
2- روت بشه بهتره یا نه ؟
3- یه راهنمایی جامع می خوام .
سپاس
سلام دوستان
من این اولین گوشی اندرویده که خریدم لطفا راهنمایی کنین!!
1.روت چیه؟
2.چجوری اپدیت کنم؟
3.از کجا بفهمم الان اپدیت گوشیم چیه؟
4. کلا هر راهنمایی که میتونین بکنین چون تازه کارم! ممنون
یعنی هیچکی نیست جواب بده؟:13: