سلام
چرا سر قدرت 9800 بحث میکنید
بنده خودم 9600 دارم:31:
تمام این بازی ها غیر از bf همون طور که دوستون گفتن برای من هم روی 30 فریم اجرا میکرد
تازه آور هم نکردم
Printable View
سلام
چرا سر قدرت 9800 بحث میکنید
بنده خودم 9600 دارم:31:
تمام این بازی ها غیر از bf همون طور که دوستون گفتن برای من هم روی 30 فریم اجرا میکرد
تازه آور هم نکردم
Far Cry 3
:سیستم مورد نیازFar Cry 3 system requirements (minimum)
- CPU: 2.0 GHz dual core processor
- RAM: 1GB of system memory
- Graphics: DirectX 9 compatible card with 256 MB RAM. Nvidia 8-series or AMD Radeon 3000 series graphics cards.
- Operating system: Windows XP
- DirectX compatible audio card
- 8 GB of hard disk space
Far Cry 3 system requirements (recommended)
- CPU: 2.4 GHz quad core Intel or AMD processor
- RAM: 2GB
- Graphics: DirectX 11 compatible card with 1GB of video memory, Nvidia 400-series or AMD 5000-series.
- Operating system: Windows 7
- DirectX compatible audio card
- 8 GB of hard disk space
این سیستم اشتباهه دوست عزیز...نقل قول:
اینجا :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تو تاپیک خبر ها گفتم ، اینجا هم اشاره ای داشته باشیم:
بازی FarCry 3 کار ساختش به پایان رسید و اواخر همین ماه یعنی نوامبر روی سه پلتفرم اصلی منتشر میشود...
نکته ی مثبت آن برای PC باز ها است که نسخه ی PC آن همزمان با عرضه روی کنسول ها اتفاق می افتد و سرنوشتی مثل ACIII ندارد...
کد:http://www.vg247.com/2012/11/06/far-cry-3-has-gone-gold/
محتوای مخفی: .....
تریلر جدید از بازی:
قسمت هایی جدید از گیم پلی/
کمتر از دو هفته ی دیگه به عرضه ی بازی روی همه ی پلتفرم ها مونده/کد:http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=bH3MkMj7JV4
خیلی عجیب منتظر این عنوان میباشم:sq_24:
اولین سری نقد های سایت های مخلف از بازی و نمرات آن ها:
- [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پ.ن: منتظر لو رفتن بازی برای 360 هستیم ;)
به شـــــــدت منتظر این بازی هستم:sq_9::sq_13:
از نمرات هم معلومه با یک عنوان زیبا و عالی رو به رو هستیم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قبلا زیاد به این بازی امیدوار نبودم،نهایتا فکر ممیکردم در حد همون فارکرای 2 بشه. ولی از حدود 1 ماه پیش که یه ویدئوی 14 دقیقه ای از گیم پلی بازی دیدم خیلی خیلی تعجب کردم،بازی پیشرفت های خیلی زیاد و مثبتی کرده و واقعا لایق این امتیازات هست. دیروز هم یه live stream از ign پخش شد که به دلیل خیلی خوب بودن اینترنتم نتونستم ببینمش،ولی افرادی که دیده بودن خیلی از بازی تعریف میکردن.......... احتمالا بازی ای هست که بیشترین لیاقت برای goty شدن امسال رو داره.......
+
این ign چرا اینطوری امتیاز میده؟!
به Blops 2 اگه اشتباه نکنم 9.2 یا 9.4 داد.اگه حق blops 2 نمره 9.2 باشه پس به این حتما باید 9.5 میداد!
+
منتظرم ببینم gamespot بهش چند میده.8.5 یا 9 رو پیش بینی میکن ممن.......
پسر خوب حتما قالبت کردن اون far cry2 نبود
واقعا باز ی باحالیه با اینکه گرافیک بازی خیلی باحاله اما رم و کارت گرافیک پایینی رو می خواد من که با نسخه 2ش حال کردم
خداییش بازی باحالی بود دیگه
نقل قول:
پسر خوب وقتی با کاربرا آشنایی نداری ، نمیشناسیشون ، احترام بزار بشون ، تیکه نداز !
Leon-117 ، از کاربرای خوب این فروم هستن و نظرشونم درست هسش !
البته نظرات متفاوته من واقعا عاشق فارکرای 2 بودم حقیقتا جذاب بود برام کلا سبک بازی هایی که شامل کالکتور هستند برام سرگرم کننده اس .نقل قول:
نمی دونم چرا بعضیا با فاررکرای 2 مشکل دارن من حدود 3 بار روی PC و اکس باکس تموم کردم هیچ وقتم ارضا نشدم چون چیزایی بود که برای بدست آوردن وجود داشت توی کف کامل کردن کل اسلحه های موجود موندم توی قسمت اتاق تجهیزات می خواستم کلکسیون اسلحه ها رو کامل کنم ولی نشد خدائیش فارکرای 2 برای من یه چیز دیگه اس به عقیده من بازی باید یه حالتی باشه که توش آیتم باشه بازی های بزن و بترکون و برو جلو برام تکراری شده
نه من اون پستم بیشتر حالت کلی گفتم برا تذکرو اینا وگرنه Far Cry 2 خیلی خوب بود ، منم خوشم اومد ، به نظرم این بهتر میتونه باشه !نقل قول:
البته نظرات متفاوته من واقعا عاشق فارکرای 2 بودم حقیقتا جذاب بود برام کلا سبک بازی هایی که شامل کالکتور هستند برام سرگرم کننده اس .
نمی دونم چرا بعضیا با فاررکرای 2 مشکل دارن من حدود 3 بار روی PC و اکس باکس تموم کردم هیچ وقتم ارضا نشدم چون چیزایی بود که برای بدست آوردن وجود داشت توی کف کامل کردن کل اسلحه های موجود موندم توی قسمت اتاق تجهیزات می خواستم کلکسیون اسلحه ها رو کامل کنم ولی نشد خدائیش فارکرای 2 برای من یه چیز دیگه اس به عقیده من بازی باید یه حالتی باشه که توش آیتم باشه بازی های بزن و بترکون و برو جلو برام تکراری شده
فقط فارکرای! : دی
جدا بین این همه عنوان اول شخص این بین فراکرای 3 چیز دیگریست!
منم با نظر ارمین موافقم شماره دوم رو منم صاف کردمش واقعا از محیط بازی لذت بردم و اینکه صدا گذاری بسیار زیبای اونم که نیاز به گفتن نداشت... کلا هر بخش بازی دیدنی بود ولی بیشترش به نظرم همون صدا و گرافیک و ترکیب گیم پلی بود که بازی رو قشنگ کرد... تنها ایرادی که اکثرا گرفتن همین یکنواختی بود, به نظرم اونم یکنواختی نبود چون همه میخوان مثل cod بکشن برن و دیگه به جزئیات نگاه نکنن ولی فارکرای 2 خوب کار کرده بود.
شماره سوم هم دیدنی هست و شاهکار برای ادامه روند خوبی داره البته من دمو ها رو دیدم پیشرفت های بسیاری رو میشد دید از نوع سیستم تیراندازی تا محیط های جدید و طراحی های بهتر...
اگر این سایت های خز, بازی رو مورد لطف قرار ندن نمرات بالا میشه با این وضع نقد کردنشون هر چی گیم شاخ بود یا بهش 2 دادن یا 7 بیشتر ندادن : دی
منظور از پست قبلی من اصلا این نبود که فارکرای 2 بازی بدی باشه،من خودم هم فارکرای 2 رو 1.5 بار تموم کردم!نقل قول:
البته نظرات متفاوته من واقعا عاشق فارکرای 2 بودم حقیقتا جذاب بود برام کلا سبک بازی هایی که شامل کالکتور هستند برام سرگرم کننده اس .
ولی فارکرای 2 چندتا مشکل داشت که ارزشش رو کم میکرد،مثلا دشمن های بازی که spawn شدنشون خیلی بد کار شده بود،یا خسته کننده شدن بازی(البته این مورد بیشتر سلیقه ای هست)ولی در کل بازی خیلی خوبی بود.منم از FC 3 انتظار داشتم که شبیه FC2 بشه ولی مثل اینکه اکثر نقص های FC2 رو جبران کرده و نسبت به اون بازی بهتریه.....
+
توی تریلر ها من از highlight کردن دشمن ها توی محیط اصلا خوشم نیومد،این مورد از هیجان بازی به نظرم کم میکنه،چون تمام حرکت و موقعیت دشمن رو میشه از پشت دیوار و کاور ها تشخیص داد.امیدوارم بشه این مورد رو غیر فعال کرد.
+
به نظرم بهتر بودن سیستم خراب شدن اسلجه ها رو توی بازی قرار میدادن ولی قابلیت فعال و غیر فعال کردن براش میذاشتن.چون این خراب شدن اسلجه ها واثعا بین بازی ها تک بود و مشابهش رو قبلا نداشتیم....
بله اینکه یه کمپ بازرسی یا کمپ کمک های اولیه یا کل اونهایی که وقتی از جلوشون رد می شدی می خواستن بکشنت توی بازی ایده جالبی بود ولی وقتی که کلیر می کردی و تیک می خورد بهتر بود یا نگهبانانش حذف می شد در صورت اینکه می کشتی همه اشون رو یا اینکه یه جوری بود حتی اگه اسپاون می شدن مثلا به خونت تشنه نبودن یعنی صرفا به این خاطر که یه بار کشتیمشون دفعه بعدی شاخ نمی شدن چون دفعه قبلی زدیم کشتیم ولی این دفعه یه کار دیگه می کنیم دی: ولی در کل منم خیلی عذاب آور بود برام که هر دفعه باید کمپی رو که تسخیر کردم و آدم هاشو کشتم دوباره باید باهاشون درگیر بشم کم هم نبودن
البته شاید اگه اینطوری نبود شوتینگ بازی به صورت شدیدی می اومد پائین.
اما چیزایی که امیدوارم توی فارکرای 3 هم ببینم مثل فارکرای 2 خیلی زیاد تر از چیزایی هست که نمی خوام ببینم.
با تیزر و عکس نمیشه یادگاری بودن یک بازی رو تشخیص داد. بدجور منتظرشم
بعضی تیکه های فارکرای 2 که به قول معروف ایمپرسم می کرد:
پیدا کردن الماس از تو جعبه و الماس یاب هوشمند
پیدا کردن کلاشنیکوف های طلایی
پیدا کردن دوستان بادی گارد
پیدا کردن کایت و کایت سواری از بالای کوهای مرتفع
دارت رایفل سمی جهت ترور های خیلی خفن دی:
جاکال تیپ ها هم پیدا کردنشون جالب بود.
عاشق اینش بودم وقتی ماموریت می گرفتی بادی زنگ می زد و یه شیوه دیگه می گفت برای انجامش
آپگرید شدن های خونه اضافه شدن امکانات به سیف هاوس اتاق تجهیزات خرید اسلحه واقعا جالب بود آپگرید ها رو می رفت می نشست پشت کامپوتر و از اسلحه فروش می خرید همه اسلحه ها هم آنلاک نبود اولش با روند داشتان و البته انجام ماموریت ها که اسلحه فروش به ما می داد اسلحه برای آدم آزاد می کرد از اون بازی هایی هست آدم رو توی کف می ذاره و به خاطر یه هدف باحال می خوای کوئیست هاش رو انجام بدی. این سبک بازی رو دوست دارم دیگه چه کنم
Far Cry 2 عالی بود
مخصوصا سیستم خرید اسلحه.نارنجک انداز چه حالی میداد!
این ماشین ها تو جاده که رو اعصاب بودن.پیاده میشدم با یک شلیک می فرستادمشون اون دنیا
تنها که چیزی تو FC3 منو اذیت می کنه داستان آبکی شه... یعنی با دوست دخترت میری جزیره..دیگه خیلی...
این لینک ها رو هم بیینید
حیوانات محیط بازی
اسلحه هاکد:http://farcry.wikia.com/wiki/Far_Cry_3_Animals
کد:http://farcry.wikia.com/wiki/Category:Far_Cry_3_Weapons
بلاخره داریم به عرضه ی این بازی ه خوش ساخت نزدیک میشیم.
تقریباً میشه گفت که بیشترین چیزی که این بازی رو شاخ کرده همین اپن ورلد بودنشه که همه ی سایت ها دارن ازش تعریف میکنن.
نکات مثبت IGN که در نقدش مطرح کرده مثل داستان پخته، شخصیت پردازی خیلی خوب بازی و پیشرفت و آپگرید شخصیت بازی که خوب کار شده، غیر قابل پیش بینی بودنه بازی ، تنوع دشمن ، بزرگ بودن و جذاب بودن محیط اپن ورلد بازی برای گشت و گذار و کشف کردنِ جزییاتش :دی
تنها نکته ی منفی ای که مطرح کرده در مورد سیستم دو نفره ی بازی یا Co-op هست.
به شدت منتظر لیک شدن بازی هستیــــــــــم
2 ساعت پیش این امد
Far.Cry.3.PS3-DUPLEX
تاپیک رو حالا میتونید منتقل کنید
“This is a place where the bullet and blade speak louder than the words, and where rigidly crafted
judicial systems, police enforcement and human rights no longer apply. It’s every man
for himself in a place ruled by trigger happy mercenaries and vicious wildlife, and here, you either adapt or you die.
اینجا جایی است که گلوله و تیزی بلندتر از کلمات صحبت می کنند و جایی که سیستمهای سفت و سخت قضایی ،نیروهای پلیس
و حق و حقوق انسانی دیگر هیچ کاربردی ندارند. در جایی که قوانین توسط مزدوران عشق به شلیک و حیات وحش شیطانی اجرا
میشوند هر کسی باید به فکر خودش باشد ،و اینجا، یا باید بمیری یا خودتو وفق بدی !
For More On FARCRY 3 Check The Link Below :
+
این بازی باید جزو نامزدای GOTY باشه !
بازی برای Xbox 360 هم لیک شد.
نسخه ای که لیک شده 1 دیسک و Region Free هست ............
من خودم فکر میکردم با توجه به گسترده بودن بازی و وجود بخش های مختلف (Campaign -Multiplayer - Co-op Campaign و map editor) روی 2 دیسک منتشر بشه....البته نسخه قبلی هم حجم کمی داشت(3.5 گیگ فکر کنم)
Far.Cry.3.XBOX360-COMPLEX
10 ساعت پیش امد
هنوز تاپیک نبردید چه سرعتی دارید شما
یعنی تازه امروز لیک شده ؟؟؟؟؟؟ کی وارد ایران میشه ؟؟؟؟؟؟
همین الانشم وارد شده تو ایران!:27:نقل قول:
کی وارد ایران میشه ؟؟؟؟؟؟
+
این ویدئوهای VG 24 7 خیلی رو اعصابن!
طرف میخواست یه یوزپلنگ بکشه 100 بار مرد!:31:
دوستان اسکیدرو این نسخه رو گذاشت البته هنوز لینک ها رو زده در حال آپلود
این نسخه قفل شده که نیست؟ منظورم اینه آنلاک هست که سریع دانلود کنیم دیگه؟
مدل شکار حیووناش چه جوریه؟نقل قول:
شبیه اساسینسه؟
گویا یوبی سافت قفل drm و از بازیهاش برداشتهنقل قول:
خیالت راحت
نه بابا :دی شاتگانو خالی کن تو مغزشوننقل قول:
فقط مثل نسخه قبلش نباشه که 100 متر رانندگی میکردی میرسیدی به یه پست نگهبانی بعد مجبور میشدی ده نفر رو بکشی یا از دستشون فرار کنی .
موضوع داستان بازی چیه ؟ یعنی هدفمون تو بازی چیه چیکار باس بکنیم ؟
نقل قول:
این یکی مثل 2 نیس....بیشتر شبیه نسخه 1 بازی هستش....
نسخه 2 بازی با اینکه گرافیک عالی داشت ولی کلا هیچ کس باهاش حال نکرد....امیدوارم این یکی مثل شماره 1 خوب باشه
منبع تقلبیستنقل قول:
پسر خوب تا الان سایت اسکیدرو رفتی تو میگی منبع تقلبی هستش؟؟؟نقل قول:
من کل بازی هام رو از اینجا میگرم بعد تو میگی تقلبیییییییییییییی؟؟؟؟؟؟:3 1::31:
دوستان Launch Trailer بازی هم منتشر شده،پیشنهاد میکنم حتما ببینیدش.
مخصوصا برای دوستانی که زیاد با بازی آشنا نیستن.
در کل به نظر من یکی از بهترین Launch Trailer ایی بود که من تا حالا دیده بودم(البته تریلر رو نمیشه با تریلر های CGI مقایسه کرد)،در مورد بازی و بخش های مختلفش خیلی خیلی خوب توی این تریلر توضیج داده میشه.
+
یه آپدیت هم برای بازی منتشر شده که یه سری از باگ های بازی توی بخش های Single player و Multiplayer رو برطرف میکنه،پیشنهاد میکنم این آپدیت رو هم دانولد کنید...
بالاخره انتظار ها به پایان رسید و بازی محبوب فارکــــرای 3 هم مثل بازی های دیگه زود تر از زمان موعد منتشر شد.
اینجانب بازی را تهیه نمودم و چند ساعتی نیز بازی کردم تجربه ی دو سه ساعته از بازیم رو براتون باز گو میکنم :20::
خب بازی با یه سکانس سینمایی شروع میشه جایی که چند تا دوست که شامل شخصیت اصلی بازی و دو تا از برادراش با نام های Grant و Riley میشه وارد یه جزیره شدن و به خوش گذرانی و تفریح و کایت سواری ... مشغولن.
(ظاهرا این گروه با توجه به دوربین عکس برداری و تجهیزاتشون برای تحقیق به این منطقه اومدن اما دقیقا هنوز معلوم نیست) که ناگهان تصاویر متوقف و از جلو چشمان Jason توسط Vaas دور میشن اینها ویدیو هایی هستند که توی گوشی ضبط شده و Vaas این ویدیو ها رو داره به Jason و Grant که توی یه قفس زندانی هستن نشون میده (اینکه چطور این گروه از هم جدا شدن و گیر افتادن بازم هنوز معلوم نیست). Vaas از قفس دور میشه و Grant سعی میکنه دستاشو باز کنه و موفق میشه با کشتن یکی از نگهبان ها و برداشتن کلید در رو باز کنه و به همراه برادرش فرار کنه مدتی میگذره و دو برادر بالاخره با کمک نقشه راه خروج پیدا میکنن که تو همین حین Vass از پشت سر به گردن Grant شلیک میکنه و اونو میکشه Jason که شوکه شده پا به فرار میذاره و ادامه مطلب... که خودتون بازی کنید بهتره.:sq_8:
شخصیت پردازی ها در حد فوق عالی کار شدن مخصوصا شخصیت Vass که یه آدم روانی.بد دهن .شر رو به تصویر میکشه اما خیلی بامزه و باحاله :31: طوری که اون سکانس ابتدایی بازیو 4 بار دیدم مسلما شما هم عاشق این شخصیت میشید.
Jason بر خلاف برادرش بزگترش که مهارت های نظامی تو ارتش یاد گرفته بیشتر توی چتر بازی و اسنوبرد و کوهنوردی مهارت داره و دل و جرئت آدم کشتن رو نداره. و جالبه بدونید کاراکتر بازی تو کارای مختلف با خودش حرف میزنه مثلا وقتی از یه دکل که ارتفاعش زیاده بالا میره به خودش میگه !!!Dont look down.
در مورد گیم پلی میشه گفت واقعا روون و عالیه و کم و کاستی توش دیده نمیشه و برای این سبک خیلی خوبه.
صداگذاری بازی هم خیلی خوبه با توجه به جنگلی بودن بازی صدای اسلحه ها و محیط اطراف و جزئیات زیبا کار شدن طوریکه آدم احساس میکنه واقعا توی جنگله .
همینطور گرافیک و تکسچر ها و طراحی چهره ها در حد خیلی خوبی هستن و محیط حس رطوبت و گرمسیری و وجود حشرات مزاحم و رو به خوبی منتقل میکنه.
نور پردازی بازی با توجه به چرخه ی شب و روز و درختان خوبه. اما به سایه زنی ها زیاد توجه نشده در حد متوسطه طوری که سایه کاراکتر روی دیوار و زمین اصلا مشاهده نمیشه.:41:
اما با همه اینها لودینگ های طولانی نمیبینیم و برای خارج شدن از یه محیط به محیط دیگه هم لودینگی وجود نداره.
راندن وسایل نقلیه هم خیلی راحته و مطمئنا کسی باهاش به مشکل بر نمیخوره.
تنوع اسلحه ها در بازی مناسبه و از مغازه ها قابل خریدن و میتونیم اونا آپگیرید هم بکنیم. نحوه ی پول در اوردن هم خیلی راحته به این صورته که یا جنس هایی که جمع کردیم رو میفروشیم یا بدن دشمنا رو میگردیم. جعبه هایی هم در طول مسیر هستند که با Loot کردنشون یه سری ایتم و همچنین پول میده که با توجه اینکه سازنده بازی یوبیسافت هست این موضوع کاملا قابل درکه:46:.
در بازی Skiil هایی وجود که با پیشروی در بازی اونا رو انتخاب میکنیم مثل (نایف کردن دشمنان از پشت یا لیز خوردن روی زمین) و در قالب خالکوبی رو دست کاراکتر ظاهر میشه.
خیلی نکته های جالبی تو بازی وجود که بهتره خودتون برید و تجربه اش کنید.
در آخر باید بگم بازی بی نهایت زیباست و واقعا لیاقت Goty شدن رو داره . به همه توصیه میکنم حتما بازی رو تجربه کنن امتیاز من به بازی 9.6/10 هست.دیگه برم بازی کنم :31:
نسخه ی pc رو بازی کردید یا کنسول چون مال pc یک روزه که کرک شده :20:
داداش من خودم منتظر تستش هستمنقل قول:
تست شد میرم میگیرمش :دی
سلام کسی میدونه من این بازی را در اصفهان کجا میتونم بگیرم؟
دوستانی که نسخه Xbox 360 رو تهیه کردن،مشکل افت فریم و screen tearing دارید یا نه؟!
+
به نظرم وقتی توی انجمن یه قسمت جدا برای دانلود بازی هست زیاد خوب نیستش که توی تاپیک اصلی بازی لینک دانلود قرار داده بشه و در موردش بحث بشه...