هر کس میاد اینجا اطلاعات و تجربه خودش رو در اختیار دیگران قرار میده تا شاید بتونه به دوستش کمک بکنه! همه که قرار نیست مهندس باشن و بیان نظر کارشناسی بدن. خیلی وقتا همین تجربه ها از نظر کارشناسی کارآمدتر و دقیق تر هست.نقل قول:
Printable View
هر کس میاد اینجا اطلاعات و تجربه خودش رو در اختیار دیگران قرار میده تا شاید بتونه به دوستش کمک بکنه! همه که قرار نیست مهندس باشن و بیان نظر کارشناسی بدن. خیلی وقتا همین تجربه ها از نظر کارشناسی کارآمدتر و دقیق تر هست.نقل قول:
آقا با این تفاصیر و گارانتی بد HP من ایسوز را انتخاب کردم دوستان نظرتون چی هست؟
داش MojiOS شما هنوز می گید hp بهتره؟
همشون:18:نقل قول:
کی گفت همشون؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ولی یه حساب 2 * 2 = 4 ه وقتی سازگار و امرتات و مادایران میان و ایسوس رو گارانتی میکنن در حالی که فروش اچ پی بیشتر از ایسوس ه چه دلیلی وجود داره؟؟؟؟؟؟
جوابش خیلی ساده اس ریسک پایین سرمایه گذاری که باعث سود بیشتر میشه.
اگر هم بخوایم به فروش برندهای مختلف نگاه کنیم فقط 5110 و 5010 دل از کل فروش اچ پی توی ایران بیشترن ولی کیفیتشون پایینه و خیلی ها یه روزه میرن بازار و همون جا مجذوب کانفینگ بالای این لپ تاپا میشن.
پس فروش بالا دلیل خوبی نیست همونجور که لنوو توی ایران فروش چندانی نداره ولی لپ تاپای فوق العاده ای تولید میکنه
شاید اگه خودم Asus نداشتم، با دیدن این همه تعریف از Asus خودمم عاشق Asus میشدم. اما چون خودم Asus داشتم و یک بار هم CPUش سوخت و 250 تومن با اینکه گارانتی داشت برام آب خورد، واقعا از Asus متنفر شدم. گارانتیش هم دیجیتال بود و 30 تومن گرونتر از جاهای دیگه خریده بودمش. اما بردم گارانتی گفتن ازش زیاد کار کشیدی CPUش سوخته و این شامل گارانتی نمیشه و باید هزینه تعمیرات رو پرداخت کنید...نقل قول:
وای خدا ......
آقا سامان من گافتم خیلی باهاش کار می کنم!!! شما گفتید خوبه ولی این دوستمون می گند ....
آقا سامان ....؟
---------- Post added at 11:03 PM ---------- Previous post was at 11:02 PM ----------
اقا تو را به خدا کمک من که دارم دیونه می شم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
---------- Post added at 11:08 PM ---------- Previous post was at 11:03 PM ----------
اخه با این آمار و به قول دوستان گارانتی بد ا چ پی؟ چی کار کنم؟
آقا کمک کنید من تا فردا صبح می خوام برم بگیرم ها!!!!!!!!!!!!!!!
---------- Post added at 11:09 PM ---------- Previous post was at 11:08 PM ----------
شما مدل ایسوزتون چی بود؟
---------- Post added at 11:11 PM ---------- Previous post was at 11:09 PM ----------
من پاای مانیتور نشستم گریه می کنم زار زار
کمککککککککککککککککککککککک ککککککککککککککککککککککککک
F80Q و اون موقع با رم 4 گیگ 850 خریدمشنقل قول:
:18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18:نقل قول:
:27::27::27::27::27::27::27::27::27::27::27:
نمیدونم والا
شاید تاپیکو اشتباه اومدم
ببخشید اینجا تاپیک فیلم ترسناکه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ سی پی یوش سوخت:41:
دو راه بیشتر نداری یکی اینکه بیخیال لپ تاپ شی یکی هم اینکه این تاپیک رو رها کنی بری تو بازار بپرسی از کارشناساشون
ولی من نمیفهمم یعنی چی از سی پی یو زیاد کار کشیدی سوخته سی پی یو یه ظرفیتی داره و بیشتر از اون هم نمیره اسب نیست که بزنیش بیشتر برات کار کنه.
من سعی میکنم این متنو ترجمه کنم واسه بیل گیتس بفرستم در اسرع وقت خبرشو بهتون میدم.
راستی اسم گارانتیه دیجیتالم تا حالا نشنیدم اطلاعاتم کمه دیگه ببخشید:27:
و یه سوال دیگه با این همه گارانتی که ایسوس رو ساپورت میکنه(سازگار.امرتات.مادایر ن) چرا اسمش چی بود؟؟؟ اهان دیجیتال؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
راستی مدل لپ تاپتومن بگید:40:
دیجیتال اون موقع تو Asus معروف بود! هر جا می رفتم می گفتن دیجیتال! CPU رو هم به خدا بهتون راست گفتم! مشکل لپ تاپ هم این بود که بعد از حدود 5 دقیقه کار کردن با لپ تاپ خاموش می شد. بردم گارانتی بهم گفتن CPUش سوخته و 250 تومن هزینه تعویضش هست! منم ناچار دادم. آوردم خونه دیدم درش لق می زنه بردم گارانتی گفت طبیعیه! اومدم خونه و بعد از گذشت 2 ماه دوباره همون آش و همون کاسه. بعد از 5 دقیقه دوباره خاموش می شد. من از لپ تاپم از ساعت 10 صبح تا 12 شب کار می کشیدمنقل قول:
آقا پس نظرتون نخریدن ایسوس هست؟ و خرید اچی پی
من پس با گارانتیش چی کار کنم؟
اگه خراب شد چه خاکی بر سرم بریزم یا اگه آمار آقا سامان درست باشه توهین نشه) بدبخت می شم که
ببین هر کی این5 تا پست آخر را بخونه دگرگون میشه
اولش از ایسوس منصرف و همون اچ پی را انتخاب می کنه بعد با زجر و ناله های من روبرو میشه بعد دوباره از اچ پی متنفر و به سوی ایسوس رو میاره!!! من چی کار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟
آقا سجاد شما ایسوس داری خودت راضی بنظرت برای کار مداوم مناسبه؟ برای گرافیک و برنامه نویسی چی؟
---------- Post added at 11:21 PM ---------- Previous post was at 11:18 PM ----------
اهان پست آخر را ندیدم بعد دوباره تصمیم عوض میشه!!
من که گیج شدم حسابی!
اولی:ایسو بده اچ پی خوبه
دومی: اچ پی خوبه ایسوس افتضاحه
سومی ......
چهاری:
هشتاد و نهمی:...
من که نمی تونم اینجوری تصمیم بگیرم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!11
نمیشه این جا نظر سنجی گزاشت توی همین تاپیک
---------- Post added at 11:26 PM ---------- Previous post was at 11:21 PM ----------
:29: :18: :41: :21:
چی شد کسی اچ پی نداشته ببینیم گارانتیش این جوری که می گن بد هست یا نه؟
من تو بازار می گشتم با گارانتی رایانه همراه هم آشنا شدم! یارو می گفت اگر یه دونه پیکسل سوخته هم داشت برات لپ تاپو تعویض می کنننقل قول:
تا جایی که من میدونم اگه cpu بسوزه کامپیوتر اصلا بوت نمیشه که حالا بخواد 5 دقیقه هم روشن بمونه.نقل قول:
معمولا اینجور مشکلات مربوط به خراب شدن فنه که کامپیوتر خود به خود خاموش میشه تا حرارت زیاد به cpu اسیب نزنه.
امیدوارم من اشتباه کنم و طرف شارلاتان نباشه!
دقیقا این مشکل ریستارت شدن ناگهانی سیستم ناشی از دوتا چیز بیشتر نیستنقل قول:
1.ویروس
2.حرارت بالا
والا من که با مشکلات سخت افزاری کامپیوتر زیاد آشنایی ندارم! اونا بهم اینجوری گفتن منم قبول کردمنقل قول:
ویروس که نیست! چون همیشه آنتی ویروس اورجینال رو سیستمم نصب هست و هر روز هم آپدیتش می کنمنقل قول:
و به نظرتون چرا اچ پی را یه شرکت درست حسابی معروف گارانتی نمی کنه؟
ولی ایسوس را چرا مثلا مادیران اونم 2 سال
الان بحث اچ پی فقط روی گارانتی؟
من موندم جدا از همه ی این ها کیفیت ساخت ایسوز بهتره یا اچ پی؟
جدا از گارانتی.اصلا فکر میکنیم بدون گارانتی گرفتیم.:13:
واقعا من که اصلا بی خیال دارم میشم!
نمی دونم اقا سامان که میگفت افتضاحه دوستان می گفتند خوبه نتیجه هم که انگار بعد از 10 صفحه = هیج
راستی من 1065 اچ پی را جستم با گارانتی یک ساله مادیران حالا این گرانتی درست حسابی هست دیگه به قول دوستمون می مونه کیفیت؟؟!!!!!
کمـــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ــک؟!!!!
دوست عزیز آمار سال 2007 تا 2009 ( به روایتی 2008 تا 2010 )نقل قول:
اسوس اولین رتبه در کمترین تعداد خرابی و اچ پی رتبه نهم رو داشته بالاتر از دل حتی
ولی میگن کیفیت ساخت محصولا 2011 اچ پی خیلی بالا اومده
ببخشید این آمار از کجاس؟
حالا من چی کار کنم؟ با توجه به پست ها که نمی شه تصمیم گرفت!
می خواستم امروز بخرم ولی بخاطر عدم انتخاب هنوز.....
چه کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
تا جایی که ما دیدیم اسوس خیلی بهتر از hp ه
میشه بگید از کجا دیدین؟ تجربه؟ فروشنده اید؟
یعنی این حرف دوستمون که 2011 خوب شده درست نیست؟
از کجا؟:31:نقل قول:
انقد پستا زیاد شد ادم نمیدونه به کدوم ج بده.ولی این بدجور حرص ادمو درمیاره:
آخه بچه جون تو هنوز نمیدونی گراف 520 چقد زور داره بعد میای اینجور با اعتماد بنفس مثلا ملتو ارشاد کنی که لپ انتخاب کنن و میخوای حرفتم چشم بسته قبول کنن؟!3300 قیمتش 500 تومنه؟!اونموقع 1200 اب خورد کوچولو!جز مدلای تاپ بود...نقل قول:
هنوز گارانتی دیجیتال ایسوس بگوشت نخورده و خودت میگی اطلاعاتت کمه در مورد گارانتی نظر میدی؟
اصلا گیرم لپ اچ پی گند،چرا پرینترش که درجه یک هست گارانتی نمیکنن؟همه میدونن اچ پی ایرانو ت ح ر ی م کرده و خدمات نمیده.اینو دیگه شما ندونی اقای سامان که بقول خودش تو بازاره دقیق میدونه و نمیدونم چرا کتمان میکنه و حرف شمارو میزنه.اینه که ادم شک برش میداره..نقل قول:
ولی یه حساب 2 * 2 = 4 ه وقتی سازگار و امرتات و مادایران میان و ایسوس رو گارانتی میکنن در حالی که فروش اچ پی بیشتر از ایسوس ه چه دلیلی وجود داره؟؟؟؟؟؟
چه ربطی به بیل داشت؟!میگن ادم زبون وا کنه میفهمنن چی تو کتشه اینه ها.بابا گارانتی خواسته بپیچوندش بندازه گردن خودش ،که بکنه تو پاچش گفته خودت سوزوندی.این چیزه پیچیده ای الان؟اسب و فیلم ترسناک چیه!نقل قول:
من سعی میکنم این متنو ترجمه کنم واسه بیل گیتس بفرستم در اسرع وقت خبرشو بهتون میدم.
فک کنم قراره در آخر با چشم به مانیتور نگاه کنیم نه با عینک مخصوص.مشخصه مهم اینکه برای چشم مطلوب باشه.نقل قول:
عجب نمی دونستم مقایسه چشمی از تست های که توسط عینک های مخصوص توسط ماشین های دقیق انجام میشه دقیق تره
اینم دیگه ازون حرفاست.که دیگه حداقل از فروشنده مطلع انتظار نمیره.وقتی مدلای سندی بریج با مصرف و گرمای کمتر و بازدهی بیشتر عینه نخود کیشمیش تو بازار پره چه دلیلی داره بریم لپ یک نسل قبل اونم 14 اینچش رو بخریم؟نقل قول:
ایول بابا شما مثل اینکه 4 5 نسل جلوتر تر از بقیه یوزر های ایسوس هستید که به این مدل میگید قدیمی !!
البته مسلمه فروشنده ترجیح میده جنسی که تو انبار خاک میخوره و قدیمی شده رو تبلیغ کنه تا یه مدله جدید..:25:
بیا دوست عزیز این کاملشو پیدا کردمکد:http://www.fatwallet.com/forums/deal-discussion/975796/
ولی شما توجهت به گارانتی خوب باشه
مدلهای جدید اچ پی اینقدرا خرابی نداشتن
مدلهای اسوس هم لپ تاپ پیامبرها نبودن که خراب نشن
شرط خرید مطمئن داشتن گارانتی معتبره
لپ تاپ ها تا 4 ماه اول خراب نشن دیگه مشکلی واسشون پیش نمیاد
بعضی میگن تا 1 سال
ولی مطمئن باش بعد 2 سال همه برندی یه کم لق میزنه
(نه اینکه مثلا بعد 30 دقیقه خاموش بشه ) نه
دیگه کیفیت لپ تاپ نو رو نداره
حواست 100 % به یه گارانتی معتبر باشه
سری g اچ پی کیفیت جالبی ندارن.جز مدلای متوسط و ارزون تر و ضعیفتره این برندن.مثه اینسپایرون دل.فقط سری پاویلون یا 4530 که جدیدن اومده.نقل قول:
راستی من 1065 اچ پی را جستم با گارانتی یک ساله مادیران حالا این گرانتی درست حسابی هست دیگه به قول دوستمون می مونه کیفیت؟؟!!!!!
تایید میشه.اینم یادم رفت بگم.اون آمار ماله 2ساله پیشه.بازار لپ تاپ و برندها هر 6ماه زیر و رو میشه...نقل قول:
ولی میگن کیفیت ساخت محصولا 2011 اچ پی خیلی بالا اومده
2ساله پیش من خودم لپ اچ پی رو قاطی آدما نمیدونستم.هرچند واسه بازی گزینه توپی بود با اون گراف 4650-فک کنم-.
بنظر شما 6080 اچ پی خوبه؟نقل قول:
از رو مارک نمیشه قضاوت کرد.مثلا دل یا همین لینوو.3 تا سری داره که تینک پد میگن خیلی عالیه.ولی Ideapad عادیه!:27:
6080 مشکل خاصی نداره.فقط اگه با وزنش مشکلی نداری.یکم بیشتر از حد استاندارده و راحت نمیشه حملش کرد...نقل قول:
اگه شخصیت نا متعادلت و توی بقیه تاپیکا ندیده بودم از حرفات ناراحت میشدمنقل قول:
یکی از نمونه کاراتون اینجاس نمونه کوچیکشه تازه
http://forum.p30world.com/showthread.php?t=497084&page=2
میشه بگید چقد زور داره تا 3 رقم اعشار:27:نقل قول:
خب پس نتیجه میگیریم ایران با ایسوس و لنوو و ایسوس روابط کاملا ازاد دارهنقل قول:
کامل حرفامو کپی کن البته باید اینجوری حرفامو قیچی کنی که بتونی واسه خودت نتیجه گیری کنینقل قول:
بله به تخصصای قبلی شما باید روانشناسی و تله پاتی رو هم اضافه کرد :27:نقل قول:
واقعا راست گفتن اگه ادم زبون وا کنه میفهمن چی تو چنتشه :21::27:
کتشه چیه دیگه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
تو فوق العاده ای لپ تاپ ندیده رو انالیز کردی و شرکت مربوطه رو محکومنقل قول:
همیشه جای ادمایی مثل تو توی قوه قضاییه خالی بوده و خلاش حس میشده:19:
وای خدا :27::27::27::27:نقل قول:
من هینجا از مدیریت سایت میخوام که ایکونها رو اپدیت کنن واقعا جای ایکون قهقه زدن خالیه:19:
در کل هرکس دیگه ای این حرفارو میزد احتمالش بود که ناراحت بشم غیر از تو :8:
یه چیزی تایپ کن ارزش خوندن وجواب دادن داشته باشه.نه یه مشت جملات و کلمات بی ربط به موضوع که فقط یادآور تاریخ تولدت و تخیلیات اون ذهنه.نقل قول:
کاملا مرتبط و شایسته حرفات بود:11:نقل قول:
بس کنین دیگه.بجای اینکه یک نتیجه ای بگیریم تبدیل شده به میدون جنگ.:41:
جناب pouryakhan و SAJAD0936 صلوات بفرستید و مجادله رو تموم کنید .
اَللّهُمَ صَلِ عَلی مُحَمّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّل فَرَجَهُم
اَللّهُمَ صَلِ عَلی مُحَمّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّل فَرَجَهُمنقل قول:
چقد این جمله اشناس:31:
http://forum.p30world.com/showthread.php?t=497084&page=2
الان چه ربطی داره این تاپیکو هی لینک میکنی؟حالت خوبه؟اون ماله یه ماجراییه از قبل.نقل قول:
فک نکنم لازم باشه واست توضیحی بدم نازی.دو مهندس با هم میحرفن کارگر نمیاد وسط بگه بیلم کو.همینو میخواستی؟
میگن ادم زبون وا کنه میفهمنن چی تو کتشه اینه ها:27::21:نقل قول:
اخ معذرت میخوام چنتشه
حالیم نیست دیگه فقط میخوام یه حرفی زده باشم اینجوری میشه:2:
من وقتی اون ماجرا رو میخوندم . هیچ حس بدی بهم دست نمیداد . چون مطمئن بودم کاملا دوستانه دارید با هم برخورد میکنید .نقل قول:
اون ماله یه ماجراییه از قبل.
اما الان . . . .
حالا سجاد این تاپیکو دیده ، هِی داره لینکش میکنه .
اگه اون تاپیکی که من دیده بودمو میدید دیگه چی میگفت ؟؟؟؟؟:13:
(زیاد به مختون فشار نیارید . متوجه نمیشید چی میگم . خود پوریا فهمید چی گفتم )
نتیجه گیری خوب مشخصه:نقل قول:
بس کنین دیگه.بجای اینکه یک نتیجه ای بگیریم تبدیل شده به میدون جنگ
هیچ برندی بطور کامل بد یا خوب نیست.چون همه برندها سری های مختلفی دارند که خوب وبد تو همشون هست.مثلا همین دل که 5110 زپزتی رو میزنه بهترین لپ های سری گیم رو تولید میکنه..
پس فقط باتوجه به بودجه و کاربرد میشه چندمدل از برندهارو کاندید کرد.
اصلا همین ایسوس الان یکی از بهترین کانفیگ هارو میزنه با نازلترین قیمت.البته اگه با نمایشگر و باطریش کنار بیاین...:
ASUS N53SN
Core i5 2410M@2.3(2.9)GHz,3MB
DDR3 8GB 1333MHz+640GB SATA
Nvidia GeForce GT 550M 2GB
Price: 1,150,000T
از این موارد زیاده ولی پراکنده بود دیگه حالشو نداشتم لینک بدم وگرنه یه لینک باکس جامع میشد:27::21:نقل قول:
این دقیقا همون حرفی بود که من زدم ولی هیچ کسی بهش اعتنا نکرد .:37:نقل قول:
هیچ برندی بطور کامل بد یا خوب نیست
پست آخر صفحه 7 :
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=6371063&postcount=70
---------- Post added at 04:25 PM ---------- Previous post was at 04:21 PM ----------
تو کلا فکرت منحرفه هااااااااااااااااااااانقل قول:
بابااااااااااا من از تو ایراد گرفتم . که یه جا دیدی 2 نفر با هم بحث دوستانه کردن و تو بی جنبه بازی در آوردی و داری اَنگ دعوا میزنی .:41:
تو برو یه چارت از 520 پیدا کن یکم ورندازش کن شاید حالیت شد.بعد بیا قل میدم پستای بی سر و ته و بی ربطتتو بخونم.نقل قول: