سلام.خوب اگه درایوراش رو داشته باشه ایکس پی کمی سبک تر هست برا نتبوکنقل قول:
Printable View
سلام.خوب اگه درایوراش رو داشته باشه ایکس پی کمی سبک تر هست برا نتبوکنقل قول:
سلام
لطفا آدرس و مشخصات فروشنده رو واسه من ايميل كنيد.مرسي
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با سلامنقل قول:
اون مدلش 1015px هستش.450.000 تومن پولشه.
آدرسو برای منم اگر پ.خ کنی ممنون میشم.
سلام به همگی دوستان گلم.
منم امروز یکی از اقواممون که تهران زندگی میکنه رو فرستادم برام خریدش، چون خودم بچه شهرستانم و قیمتم با رم دوگیگ 365 تومن تموم شد. که واقعا قیمت از این کمتر راه نداشت دیگه...
ولی تا یک هفته دیگه یا شایدم بیشتر یا کمتر دستم میرسه.هر وقت دستم رسید سوالی چیزی داشتید در خدمتم.....
فعلا تا یک هفته با رویاش زندگی میکنم
مبارکت باشه.
یه بررسی کامل ازش بزار.(به همراه عکس)
سلام
من Aspire one دارم 270 که البته 2گیگ رم و هارد 500 روش انداختم.(رم خودش 1 و هاردش 160) بود
راستش اینو برای همسرم خریدم که استقبال نکرد و بلا استفاده موند.راستش تو این چند ماهه شاید در مجموع 50 ساعت هم کار نکرد بسیار بسیار تمیزه و بدون کوچکترین حتی خط و یا لکه
کسی خواست با همین رم 2 و هارد 500 میفروشم.البته کیف هم داره.
قیمت هم 350 یه هزار تومنی کمتر نمیدم.کسی خواست پ.خ بده
:11:تشکر
مبارکت باشه داش حسین ... من هنوز نرفتم دنبالش خبری شد منم اطلاع میدم بتون :دی
سلام داداش گفتم که تا یک هفته دیگه به دستم نمیرسه.هر وقت دستم رسید چشم بررسی هم میزارمنقل قول:
:10:
این مدل نت بوک فیلم های HD را هم پخش میکنه ؟
در اولین پست هم توضیح داده شده بود کاش کمی بیشتر وقت میگذاشتیدنقل قول:
خیر
توانایی پوشش فیلمها Mpeg 2 رو داره حداکثر این گرافیک 3150 اینتل ...
بچه ها این بحث آندروید روی این تبلت چیه ؟ کسی میتونه توضیح بده ؟
تبلت ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
منظورم همین لپ تاپ هست .نقل قول:
آخه تو مشخصات نوشته win 7 , android for fast boott
آندروید هم روش نصبه ... :دی خواستن یک چیز سبک روش باشه سریع بشه کار کرد .
سلام.موضوعی که دوستانم اعلام کردند هم هست ولی موضوع مهم تر یه جور تبلیغه فکر کنم.البته یه تجربه هم بد نیست آدم رو این نتبوک داشته باشه..نقل قول:
حالا که بحثش شد مهدی جان و دوستان گلم شما تا حالا از این اندرویدش چه استفاده هایی کردید؟؟؟:10::40:
به نظر من که نباید استفاده کرد ، چیزی که برا موبایل ساخته شده برا موبایله ، مثال مشابهش MacOs هست ، نصب کردن Mac Os رو سیستم های معمولی باعث اختلال تو عمل کرد میشه و به نظر من ممکنه به سیستم صدمه بزمنه ، آندروید هم به همین صورت ؛ نظر شما چه دوستان ؟ ( البته ببخشید که ربطی به بحث نداره ) .
نه بابا صدمه چی؟نقل قول:
از یک نظر حرفت درسته.مثلا مک رو نمیشه به صورت غیر -- شده رو سیستم های غیر اپلی نصب کرد و این -- شدش شاید خودش دردسری باشه.ولی در کل سیستم عامل نمیتونه زیاد به سخت افزار آسیب برسونه مگر اینکه برنامه نویسه ناشی باشه که این کار رو بخواد.
بعدشم به نظر من تجربش خوبه و این که بتونی باهاش کارکنی.البته شاید نیاز هم بشه یا زمانی ازش استفاده کرد.
نمونش استفاده از یه مرورگر وب بود که خودش چیز شکن هم بود.مثلا استفاده از این جور نرم افزارای مختص آندروید خیلی میتونه مفید باشه در کل بودش بهتر از نبودشه..
دوستان چه نظری دارند؟؟:10:
ادامه بحث رو اینجا بریم که مشکلی براش پیش نیاد :
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?p=6459779#post6459779
خوبه داش میلاد من اونجا هم اومدم شرکت کردم.موفق باشینقل قول:
بچه ها به امید خدا منم میخوام تو این هفته بگیرم ، ( امرو میخواستم بگیرم ) فقط تو پشتیبانی از لینوکسش شک دارم کسی اطلاع دقیق نداره ؟
ubuntu یا open suse رو راحت راه میتونه بندازه ؟
بچه ها به امید خدا منم میخوام تو این هفته بگیرم ، ( امرو میخواستم بگیرم ) فقط تو پشتیبانی از لینوکسش شک دارم کسی اطلاع دقیق نداره ؟
ubuntu یا open suse رو راحت راه میتونه بندازه ؟
سلام داداش.ببین ایسپایر وان اول که اومده بوده همون شروع کننده دنیای نتبوک ها.با لینوکس اومده بود البته نه با توضیع ابونتو یا اپن سوس.نقل قول:
ولی توی ساپورت یک سیستم عامل دو چیز اساسی مهمه.اول معماری اون سیستم باید با سی پی یو هم خوانی داشته باشه بعدم باید سیستم عامل در حد همون سی پی یو سبک هم باشه.که تموم اینا بدون مشکل تو سری اوب نتبوک که گفتم به راحتی بود.
تو این نتبوک که دیگه این قدر قدرتمند شده بعیده مشکلی پیش بیاد....
هنوز برا خودت به دستت نرسیده ؟ :دی در کل رسید یه تست بگیر اگر برات مقدوره لایو هم راه میندازه فک کنم .
نه هنوز به دستم نرسیده.من این روزا یه کم گرفتارم.ایشالله بیاد دستم اگه وقت شد حتما یه بررسی اجمالی هم که شده میذارم.....نقل قول:
تو چی کار کردی؟خریدی یا قطعی نکردی هنوز؟؟؟
سلام
کسی می دونه این مدل رو اینترنتی چجوری می شه خرید؟ فعلا به تهرون دسترسی ندارم.
بعضی فروشگاها دارند ( البته مشخصاتش با این نمیخونه ، تو شهر خودتون بگرد شاید پیدا کردی ...
تو شیراز نیست، پرسیدم. با این کانفیگ و قیمت برای کار من واقعا عالیه ولی گیر نمی آد.
سلامنقل قول:
میتونید از همین آدرسی که بنده و دوستان خریداری کردیم خرید کنید یعنی تماس بگیرید پول رو واریز کنید به حساب بعد با تیپاکس براتون میفرستن و 24 ساعته به دستتون میرسه ...
سلام خوب دوستان.منم به دستم رسید البته دیروز به دستم رسیده ولی به دلیل گرفتاری زیاد زیاد باهاش ور نرفتم.
هر کی از اقوام میبینتش عاشقش میشه هم نسبت به قیمتش هم در کل چیز نقلی و کار راه اندازیه...
قعلا هم پارتیشن بندیش رو به هم زدم و دارم سعی میکنم ویندوزش رو عوض کنم.دوستان سوالی هم داشتید در حد توان و تجربم در خدمتتون هستم.
تو فکر یه بررسی هم هستم که خداییش فرصت ندارم وگرنه آماده میکردم ولی قول نمیدم....
مبارک باشه دوست عزیزنقل قول:
من بین این مدل و 1015T گیر کرده بودم.امروز 1015T خریدم
تمام مزایای Aspire یه گوشه و پردازنده گرافیکیش یه طرف
حسین جون اگر برات مقدرو بود لینوکس رو چک کن ببین راه مینداره ( درایور ها رو میشناسه ) من چک کردم تو مدل های سازگار با ابونتو Acer Aspire One بود ولی نمیدونم حالا منظور همینه !!؟
سلام رفیق تو هم مبارکت باشه...نقل قول:
این مدلی که میگی حتما 450 قیمت داهر.نه؟
الان مزایای کدوم به نظرت بهتره؟؟؟؟
من که در هر صورت همین مدلی که خریدم بهتره
---------- Post added at 12:41 PM ---------- Previous post was at 12:37 PM ----------
ببین این روزا وقت ندارم وگرنه نوکرتم بودم...نقل قول:
راستش تو سایت خود ایسر فقط برا وین سون درایور داره.حالا من تجربه ای لینوکس ندارم ولی در پی نصب همه سیستم عامل ها حتی مک او اس رو هم تو فکرم دارم.ولی باور کن این روزا گرفتارم
در ضمن من ایمان دارم که مشکلی با لینوکس نداشته باشه.....
من 380 خریدمنقل قول:
پردازنده V105
رم 1 که به زودی 2 میشه.البته تو سایت ایسوس نوشته تا 4 قابل ارتقا است.اگر شد 4 میندازم
گرافیک 4250 با حافظه 256
ساپورت Full HD
HDMI
تو اصفهان هر چی گشتم اسپیر با قیمت مناسب به تور ام نخورد.با پردازنده N455 و رم 1 میدادن 400
بزرگترین فروشگاه اصفهان هم که رفتم گفت به دلیل بالا بودن آمار خرابی اسپیر وان نمی ارزه این مدل را بیاریم(راست و دروغ اش پای خودش)
به دلیل گارانتی بسیار خوب این مغازه تصمیم گرفتم Asus بگیرم
این وین استارتر خیلی محدودیت داره.میشه از ویندوز استارتر بک آپ گرفت(برای روز مبادا) و آلتیمیت ریخت؟
البته ببخشید در تاپیک ایسر اینو نوشتم
بله میشه ...
خوبه.ولی خوب پردازندنش هم ضعیفه نسبت به مال ما و هم مصرفیش بیشتره البته از اون طرف گرافیکش کمکی بالاتره و اچ دی ام آی هم داره...نقل قول:
ولی به نظر من این مدل ما بهتره بازم هر جور صلاح دونستی حتما همون برات بهتر بوده شایدم به قول خودت مجبور شدی بگیری.
مهم اینه که کارت رو راه بندازه و ازش رازی باشی.
آره رفیق میشه.
ولی حتما درایوراش رو تهیه کن که بعد از ریختن آلتیمیت برا خودت نصب کنی چون درایوراش اگه نداشته باشی یه کم ازیتت میکنند...
راستی با این سی پی یو شاید آلتیمت خیلی خیلی سریع کار نکنه.
الیته من برا همین نتبوک خودم انداختم از استارتر بهتر کار میکنه...
پردازنده اش با نی که Single Core 1.2 است ولی در رتبه بندی نوت وک چک رتبه اش از C-50 و C-60 دو هسته ای و N455 و N470 و E240 بالاترهنقل قول:
رتبه V105 توی پردازنده 447 و N570 398 است
توی 4250 توی گرافیک 274 و 3150 344 است
در واقع Cpu ضعیفی نداره.
ریت ویندوز و سی پیو اش 2.5 است
ریت کام:
پردازنده :2.5
رم:3.9
گرافیک:3
گرافیک گیم:4.8
هارد :6.7
مال شما چه طور؟
یکی کمک کنه؟نقل قول:
من امروز فردا می خواستم Acer بگیرم ولی هم حرفای دوستمون و هم حرفای دو تا فروشنده منو به شک انداخته.
بالاخره کدومو بگیرم؟
Acer vs Asus مساله این است.
هر جفتشونو 350 قیمت دارم.
D257 vs 1015T ؟
کمککککک...
منم 1015 رو 360 بدون گارانتی قیمت دارمنقل قول:
نمیشه گفت کدوم بهتره
این سیاست سازنده هاست.
ایسر پردازنده قوی تری دارد
اسوس گرافیک قوی تری دارد
ایسر مصرف باتری بهتری دارد(با باتری 6 سلولی)
ایسوس خروجی HDMI و ساپورت فول HD دارد
مقایسه پردازنده ها
مقایسه GPU هاکد:http://www.notebookcheck.com/Mobile-Prozessoren-Benchmarkliste.1809.0.html
کد:http://www.notebookcheck.com/Mobile-Grafikkarten-Benchmarkliste.735.0.html
هر کدوم توی مصرف مشترک چند ساعت دووم میارن؟
مثلا توی استفاده از وایرلس و یا دیدن دقیقا یک نوع فیلم؟
1015 با استفاده نسبتا سنگین 4 ساعت و نیم دووم آوردنقل قول:
شامل دیدن چند تا کلیپ و وایرلس و اینترنت و Angry Bird و بازی های دیگه و آهنگ گوش دادن
هنوز با نمایش فیلم امتحان نگردم