مرسی دوست عزیز ممنون که گذاشتی اصلا یادم نبود بزارم
من بلیط هم گرفتم 5شنبه میرم
Printable View
مرسی دوست عزیز ممنون که گذاشتی اصلا یادم نبود بزارم
من بلیط هم گرفتم 5شنبه میرم
اخبار منتشره علیه سیروان خسروی صحت نداشت:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در پی انتشار یک خبر در تاریخ 30/11/1390 با عنوان " اهالی پاپ نقره داغ شدند" بر روی خروجی سایت خبرگزاری پانا، سودجویان نهایت سوء استفاده را از فرصت به دست آمده کردند و با پخش این خبر در فضای مجازی باعث خدشه وارد نمودن به وجهه ی خوب برخی خوانندگان مجاز موسیقی پاپ کشور از جمله سیروان خسروی که یکی از پرطرفدارترین خوانندگان پاپ ایران به شمار می آید، شدند. با وجود اینکه خبرگزاری پانا چند دقیقه بعد، خبر منتشر شده را اصلاح کرد و در اخبار بعدی خود نیز برداشت های غیرمنصفانه و به دور از حقیقت از این خبر را به نوعی تکذیب کرد اما فشارهای روانی ناشی از پخش آن در جامعه باعث شد سیروان خسروی که به عنوان یکی از چهره های صبور، شاد و با نشاط بین خوانندگان مطرح کشور معروف است، علیرغم میل باطنی از خبرگزاری پانا شکایت کند تا حقیقت موضوع روشن شود. حقیقت چه بود؟ مسئولین خبرگزاری پانا از همان ساعات اولیه پس از انتشار خبر مذکور اعلام کردند که هیچ گونه غرض ورزی نسبت به سیروان خسروی نداشته اند و با اصلاح خبر منتشره و همچنین تکذیبیه های پس از آن حسن نیت خود را ثابت کردند و قول مساعد دادند که با افراد خاطی برخورد خواهند کرد. پیگیری ها برای روشن شدن زوایای پیدا و پنهان تهیه و انتشار چنین خبری آن هم در خبرگزاری پانا ادامه داشت و در نهایت هم بهمن بابازاده که تهیه کننده این خبر بود و در آن زمان به عنوان خبرنگار حق التحریر با خبرگزاری پانا همکاری داشت و همچنین محمد کاموس که به عنوان دبیر گروه فرهنگی و هنری در پانا مشغول به کاربود، نتوانستند صحت و سقم ادعای خود را که در آن خبر منتشر کرده بودند، به اثبات برسانند و همین موضوع به قطع همکاری خبرگزاری پانا با این دو نفر در پایان سال 1390 منجرشد. خبرگزاری پانا نیز در پایان برای اثبات مجدد حسن نیت خود، ضمن عذرخواهی از سیروان خسروی و دیگر عزیزانی که با انتشار اینگونه خبرها در چند ماهه پایانی سال 1390 بر روی خروجی سایت پانا آزرده خاطر شده اند، اعلام می نماید که این خبرگزاری قصد و هدفی جز اطلاع رسانی شفاف، سریع و دقیق نداشته و هیچ گونه غرض ورزی نسبت به هیچ شخص یا گروهی ندارد و اینگونه اشتباهات که بعضاً در برخی رسانه ها رخ می دهد جزء لاینفک کار در عرصه خبر است و انتظار دارد سیروان خسروی هم که از همان روز اول اذعان کرده بود که با اصحاب رسانه و مطبوعات مشکلی ندارد و فقط برای روشن شدن موضوع از خبرگزاری پانا شکایت کرده است، انصراف خود را از پیگیری شکایت مطروحه اعلام نماید.
امروز یک سورپرایز بزرگ از سیروان خسروی عزیز داریم برای شما؛ تا لحظاتی دیگر جزئیات بیشتری را به شما اعلام خواهیم کرد، همینقدر میتوانیم به شما بگوییم که “سیروان” و “انریکه” کار مشترکی دارند! این سورپرایز را شما فقط میتوانید از بیا۲ بشنوید. منتظر اطلاعات بیشتر باشید
نقل قول از سایت bia2.com و فیسبوک سیروان خسروی
آهنگ Enrique Iglesias - stay here tonight با تنظیم جدید سیروان خسروی به زودی...
دوستان عزیز، تنظیم مجدد یک آهنگ نیاز به داشتن صدای خواننده (بدون موزیک) داره و داشتن صدای خوانندههای تراز اول بدون هماهنگی با تیم مدیریت خواننده ممکن نیست. و نیاز به توضیح نداره که صدای خواننده رو به هر شخصی که درخواست کنه نمیدن مگر اینکه اون شخص کارش در حد استاندارد بینالمللی باشه...(با یک سرچ ساده در گوگل متوجه میشین که به جز ۳،۴ صدای خالی انریکه اون هم با کیفیت پایین که در دسترس همه هست، هیچ مورد دیگهای پیدا نمیشه)
نقل از فیسبوک سیروان خسروی :sq_12:
فکر کنم این آهنگ رو می خواد تنظیم کنه:
آهنگ برای سال 2007 از آلبوم Insomniac هست.
موسیقی ما - آرتین ولی الهی: دیروز از جمله روزهای پر سر و صدای موسیقی پاپ بود. خبر یک اتفاق بزرگ برای موسیقی پاپ بعد از انتشار در سایت موسیقی ما دهان به دهان پیچید و بارها در صفحات مختلف شبکه های اجتماعی به اشتراک گذاشته شد: «همکاری سیروان خسروی و انریکه ایگلسیاس»... همین عبارت کوتاه آنقدر جذاب و جنجالی بود که مثل بمب در فضای مجازی بترکد. چرا که خواننده ی های معتبری چون انریکه، صدای خود را در اختیار هر کسی قرار نمی دهند و اینکه انریکه حاضر شده است با یک ایرانی همکاری کند، اتفاق خجسته ای است و تداوم این اتفاق ها می تواند اعتبار موسیقی ایران را بالا برده و موزیسین ها ایرانی را در دنیا مورد توجه قرار دهد. با سیروان در خصوص این همکاری گپ و گفتی انجام داده ایم:...
- این قطعه را چه زمانی ساختید؟
کار بر روی قطعه Stay Here Tonight از حدود دو ماه پیش آغاز شد و تقریباً دو-سه هفته پیش به اتمام رسید. از ابتدا تصمیم داشتیم که تنها به شرط دریافت تایید از سوی تیم مدیریتی انریکه، این قطعه را رسماً منتشر کنیم. به همین دلیل منتظر تایید ماندیم و حال که این اتفاق افتاده، آن را منتشر خواهیم کرد. این قطعه در Fan Club های او نیز منتشر خواهد شد.
- دلیل انتخاب انریکه و قطعه ی Stay Here Tonight چه بود؟
انتخاب انریکه به این علت این بود که او به دلیل آثار زیبایش، در سراسر دنیا محبوبیت بالایی داشته و به ویژه در ایران طرفداران بسیار زیادی دارد و همچنین امکان برقراری ارتباط با او برایم وجود داشت. قطعه ی Stay Here Tonight را نیز به این دلیل انتخاب کردم که احساس می کردم علی رغم پتانسیل بالای ملودی اش، در مقایسه با سایر کارهای انریکه کمتر مورد توجه قرار گرفته است. از طرفی می خواستم قطعه ای باشد که جای کار داشته باشد و بتوان روی آن مانور داد و در واقع یک کار جدید و خوب ارائه کرد، نه یک ریمیکس معمولی و تکراری...
- در ساخت این قطعه چه کسانی با شما همکاری کردند؟
برادرم «زانیار» در تنظیم این قطعه خیلی به من کمک کرد و از ایده هایش استفاده کردم. همچنین «نیما رمضان» در این اثر به نوازندگی گیتار پرداخته است.
- این اتفاق چه تاثیری در روند کاری شما خواهد داشت؟
قطعاً برای موسیقی ایران به مراتب مفیدتر خواهد بود تا برای شخص من. چرا که انریکه در سراسر دنیا محبوبیت چشمگیری دارد و همواره آثارش در کانون توجهات است و اینکه یک موزیسین ایرانی با او همکاری کرده برای مخاطبینش جالب توجه خواهد بود. همکاری یک ایرانی با چنین هنرمندی، نشان دهنده ی این است که ما هم اگر بخواهیم می توانیم در سطح بین المللی حرفهایی برای گفتن داشته باشیم.
- آیا تصور می کنید در آینده باز هم شامل اتفاقات خوبی از این قبیل باشیم؟
چرا که نه؟ یقیناً موزیسین های ما می توانند با تلاش و پشتکار خود را به سطح اول موسیقی دنیا برسانند. این اتفاق خوب، تنها برای من نیست، بلکه برای موسیقی ایران و موزیسین های ایرانی هم است. خوشحالم و امیدوارم این مسئله باعث شود که ارتباط بیشتری میان موزیسین های ما و چهره های تراز اول موسیقی دنیا به وجود آید و در نتیجه توجه عده ی بیشتری از مخاطبین سراسر دنیا به موسیقی ایران و هنرمندان ایرانی جلب شود، چرا که پتانسیل بالایی در موسیقی ما وجود دارد.
دوستان هنوز ریمیکس stay here tonight نیومده؟؟
سلام
دوستان دیشب کنسرت سیروان بودم جای همتون خالی خیلی عالی بود ترک های جدیدش مثل عاشقتم و بهار نزدیکه هم اجرا کرد کلا خیلی پر انرژی و خوب بود.
2 تا آهنگ جدید اجرا کرد که واستون ضبط کردم خیلی خیلی خوب بودن.
در ضمن آلبوم "جاده رویاها" 15 آذر منتشر میشه که به نظرم با این 2تا آهنگی که من شنیدم بهترین آلبوم سال میشه
این یکی از آهنگ ها:
اینم یه آهنگ دیگه فکر میکنم جاده رویاها باشه چون معرفی نکرد خودش آهنگ هارو
آقا دستت درد نکنه
گوش دادم آهنگا رو
دومی خیلی خوب بود !
ملودی و تنظیم از همون کارای بترکون سیروان !
البته ترجیع بندش رو زیاد دوست نداشتم، ولی آهنگ و گامهای پایینش معرکه بود !
به انتظار آلبوم جاده رویاها ... که قطعاً کلاس درسیه واسه آهنگسازا و تنظیم کننده ها ...
راستی تو گزارش کنسرتش میخوندم که کاوه یغمایی هم از مهمانان بوده
جای بسی خوشحالیه حضور کاوه :40:
امیدوارم با سیروان همکاری هم کرده باشه تو این آلبوم ...
ممنون کوروش جان نظر دادی
منم خیلی با آهنگ جدیدا حال کردم حالا این اجرا زنده بود مطمئنن ورژن اصلی خیلی عالی میشه
این دومین بار من دارم کاوه و از نزدیک میبینم البته این سری ازم دور بود ولی تو کنسرت اوهام دیدمش خیلی مرد دوست داشتنی هست بسیار با اخلاق
آهنگ بهار نزدیک و که خواست اجرا کنه سیروان گفت خیلی واسم افتخاره که استادم برای من آهنگ درسته کرده و من الان میخوام برای بار اول اجرای زنده این آهنگ و جلوی استادم اجرا کنم
سیروان چیزی درباره آلبوم نگفت که با کیا همکاری کرده فقط گفت اگه بد قولی نشه 15 آذر منتشر میشه که به نظر خودم بازم با کاوه همکاری داره
آهنگی هم که برای انریکه تنظیم کرده حدس میزنم چند روز قبل انتشار آلبومش بیاد البته حدس من فقط
البته من فکر می کنم بعد از ریلیز آلبوم بدن بیرون که برای مجوز آلبوم مشکلی پیش نیادنقل قول:
yas_6969
ممنونم بابت قرار دادن آهنگ ها :40:
بی صبرانه منتظرم که آلبوم جدیدش بیاد :11:
ممنون از شما دوست عزیزم .
مثل اینکه مشکل ترانه ها داره کم کم حل میشه .البته هنوزم عالی نیست . من همیشه به این فکر میکنم که چرا همچین آهنگسازیو تنظیم های قوی ای نباید ترانه های درخوری داشته باشن ؟
ولی هنوز اونطوری که باید باشه نیست شاید یکی از علت هاش نوع آهنگسازی و تنظیماشه که همیشه سعی میکنه غربی صدا بدن و به نظرم این نکته ی مثبتیه . به اندازه ی کافی ملودی و پیوند های تکراری رو تو کارای بقیه میشنویم .
سیروان زنده خوندنش خیلی بهتر شده . قبلا فالش زیاد داشت موقع اجرای زنده .
هنوز زنده خوندن کاوه رو بیشتر از همه دوست دارم . واقعا صداش زیباس .
مطمئنا تنظیم های آلبوم خیلی عالی تر از اینه . صداهای بهار نزدیکه واقعا عالی بود . حیفه که همچین صداهایی تو آلبومش کم باشه .
امیدوارم کارایی مثل زندگی همین امروزه و ساعت9 و دلم گرفته تو آلبومش بیشتر از کارایی مثل چه حالی میده و تو مریضی باشه
پ ن : کسی میدونه که تا حالا زندگی همین امروزه رو زنده اجرا کرده یا نه؟ تو ورژن آلبوم تا نت دو میره بالا (بدون اینکه فالستو بشه) . البته به احتمال زیاد با نرم افزار اینکارو کرده ولی ابتکار خیلی جالبی بود و صداش مثل بقیه خواننده ها نمیره تو حلقش . خط ملودی های این آهنگ یکی از بهترین هاس . واقعا ابتکارای زیادی توی این آهنگ به خرج داده .
به نظر من اینجوری بهتر آهنگ و تنظیم مهم تر از ترانه هست فکر میکنم الان اکثر غربی ها هم رو موزیک کار میکنن بیشتر تا ترانهنقل قول:
مثل اینکه مشکل ترانه ها داره کم کم حل میشه .البته هنوزم عالی نیست . من همیشه به این فکر میکنم که چرا همچین آهنگسازیو تنظیم های قوی ای نباید ترانه های درخوری داشته باشن ؟
من کلا تو موسیقی پاپ و راک بیشتر آهنگ و دوست دارم الان هم طرفدار 100 درصد سیروانم چون تو آهنگسازی و تنظیم حرف اول و میزنه البته خودشم خیلی دوست دارما :sq_13:
ولی تو رپ حتی اگر بیت یه بیته خیلی ساده و به در نخور باشه ولی شعر و محتوا خیلی خوب داشته باشه دوسش دارم(مثل آلبوم علی سورنا-مرد تنها)
پارسال 8 آبان اگه درست یادم باشه اجرا کرد ولی اصلا یادم نیست که اجراش چطوری بودنقل قول:
کسی میدونه که تا حالا زندگی همین امروزه رو زنده اجرا کرده یا نه؟ تو ورژن آلبوم تا نت دو میره بالا (بدون اینکه فالستو بشه) . البته به احتمال زیاد با نرم افزار اینکارو کرده ولی ابتکار خیلی جالبی بود و صداش مثل بقیه خواننده ها نمیره تو حلقش . خط ملودی های این آهنگ یکی از بهترین هاس . واقعا ابتکارای زیادی توی این آهنگ به خرج داده .
تقریبا درست میگی . اکثر ترانه های اونور خیلی ساده حرفشونو میزنن و بیشتر زیبایی ِ آهنگ و تنظیم و میکسه که کار رو با کیفیت میکنه . فکر میکنم سیروان در پیروی از کاوه داره سعی میکنه ترانه های ساده رو با ملودی و تنظیمای زیباش تو موسیقیمون جا بندازه .نقل قول:
به نظر من اینجوری بهتر آهنگ و تنظیم مهم تر از ترانه هست فکر میکنم الان اکثر غربی ها هم رو موزیک کار میکنن بیشتر تا ترانه
سیروان خیلی عالیه .منم بعد از کاوه کارای سیروان رو میپسندم . تقریبا بقیه ( چه اینور چه اونور ) کاراشون خیلی با اینا فاصله داره .
خیلی دوست دارم بدونم توی کنسرت تنالیته یا جای نتا رو عوض کرده یا نه . اگه واقعا مثل نسخه ی آلبوم خونده باشه و تا نت "دو" بره بالا بدون شک بهترین خواننده ی فعال ایرانه . به هر حال این آهنگ به نظر من یکی از بهترینای تاریخ موسیقیه .نقل قول:
پارسال 8 آبان اگه درست یادم باشه اجرا کرد ولی اصلا یادم نیست که اجراش چطوری بود
شمارش معکوس شروع شد ...
جاده رویاها به زودی به واقعیت پیوند خواهد خورد
دانلود دموی آلبوم جدید و فوق العاده زیبای سیروان خسروی به نام جاده رویاها
[HTML]http://dl.musicema.com/music/demo/sirvanalbumdemo.mp3[/HTML]
چقدر سوت و کور اینجا؟
ناسلامتی البوم قرار شنبه بیاد
نظرتون راجب دمو چیه؟
کار عالی ای هست. فقط کاشکی کارهای تکراریش کمتر بود!نقل قول:
خوب یه چندتا خبر برای دوستان بزاریم تا شنبه آلبوم بیاد
اول اینکه فن پیج رسمی سیروان تو فیس بوک به 200 هزار نفر رسید اینم پیام سیروان:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
امیدوارم بتونم همیشه یه جای کوچیک توی قلبتون داشته باشم
این هم طرح های کاور آلبوم که علی قاضی زاده زحمت کشیده زده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
این هم طرح کاور سیروان که به زودی آلبومش وارد بازار میشه ... طراحی و عکاسی این کار دی ماه 1390 انجام شده .
در آخر هم صحبت های سیروان در مورد آلبوم که با موسیقی ما انجام داده و مشخصات کامل آلبوم و افرادی که باهاشون همکاری کرده و معرفی میکنه:
موسیقی ما - آرتین ولی الهی: سه و نیم سال پس از انتشار آلبوم «ساعت 9»، سومین آلبوم «سیروان خسروی» با نام «جاده رویاها»، 18 آذر به بازار می آید.
با برطرف شدن مشکلات سیروان در ارشاد و پس از برگزاری کنسرتهای موفق وی در تهران و کیش، هواداران این هنرمند برای انتشار آلبوم جدید او لحظه شماری می کنند. از مدتی پیش، از گوشه و کنار تاریخ هایی برای انتشار این آلبوم اعلام شده بود که هیچ یک قطعی نبود. همچنین برخی سایتها بر اساس خبرهایی که سال گذشته منتشر شده بود، اسامی همکاران احتمالی سیروان در این آلبوم را اعلام کرده بودند. اما در تماس موسیقی ما با سیروان خسروی، این خواننده و موزیسین محبوب ضمن معرفی همکارانش در این آلبوم، درباره تاریخ پخش آلبوم گفت: «شرکت ایران گام تاریخ قطعی انتشار آلبوم "جاده رویاها" را 18 آذر اعلام کرده است. امیدوارم بدقولی نشود و در تاریخ معین آلبوم در اختیار مخاطبین قرار گیرد».
سیروان همچنین درباره ویژگی های این آلبوم اظهار داشت: «جاده رویاها بهترین آلبوم من تا امروز است. بر خلاف آلبوم قبلی، قطعات این آلبوم یکدست هستند و در فضای یکپارچه ای ساخته شده اند. چهار قطعه از آلبوم قبلاً منتشر شده اند و هفت قطعه ی دیگر جدید هستند. برادرم زانیار در تولید این آلبوم همکاری و هم فکری زیادی با من داشته است. ترانه های این آلبوم توسط امیر ارجینی، امید جامع، محسن شیرالی، امیر یگانه و... سروده شده اند. ملودی قطعات توسط خودم، زانیار، امید جامع، شهاب رمضان و نیما رمضان ساخته شده و تنظیم، میکس و مسترینگ آنها را نیز خودم انجام داده ام».
11 قطعه ی این آلبوم به ترتیب عبارتند از: نه نرو، اینم میگذره (تا بوده همین بوده)، بیقرار، روزای رویایی، دوست دارم (قفل قلب)، جاده، اگه تو مال من نیستی، بارون پاییزی، آخرین روز، من عاشقت شدم (دنیام عوض شده)، خدافظی (فرشته مرگ).
- آلبوم جاده رویاها
خواننده:سیروان خسروی
ترانه: امیر ارجینی، محسن شیرالی، امید جامع، زهرا عاملی و آرمیتا فهیمی
آهنگساز: شهاب رمضان، امیدجامع، سیروان خسروی، نیما رمضان، مهدی یراحی و آرمیتا فهیمی
تنظیم کننده: سیروان خسروی
نوازندگان: نیما رمضان(گیتار الکتریک و آکوستیک در آهنگهای 3، 4، 6 و 9)
مسعود همایونی(گیتار الکتریک سولو در آهنگهای 5 و 9)و (گیتار کلاسیک سلو در آهنگ4)
میلاد درخشانی(سه تار در آهنگ 10)
پدرام فریوسفی(ویلون،ویولا در آهنگ 11)
سیروان خسروی(پیانو-کی بورد)
علی بیرنگ(پیانو و تنظیم ارکستر آهنگ)
سیروان خسروی:(تنظیم، اجرا، میکس و مسترینگ آلبوم)
مدیر اجرایی: رسول ترابی
تهیه کننده: صدرالدین حسنخانی
عکس و طرح و اجرا: علی قاضی زاده
در مورد آهنگ های تکراری باید بگم تقریبا 5 ترک تکراری البته چندتا با اجرا و ملودی جدید و اینکه باید در نظر داشته باشیم این آلبوم 2سال پیش باید به بازار میومد که متاسفانه ارشاد.....
اینکه فعلا تیزر بود ولی احتمالا صداها همیناس .
صداهای آلبوم بسیار بسیار تمیزه . شاید بشه گفت بیش از حد تمیزه . یه جورایی بیش از حد سمپلیه .
حرف سیروان درست بود . آلبوم تقریبا یه دست شده . ولی به سمت الکترونیک شدن نه راک (البته قابل انتظاره که کسی که تخصصش تنظیم موسیقی الکترونیکه تنظیماش الکترونیک باشه نه راک) .ولی خود سیروان گفته بود عاشق سبک راکه . حیف شد . فکر میکردم میشه یه راکر خوب تو ایران داشته باشیم . واقعا سیروان استعدادشو داره .
تقریبا تمام کیک ها الکترونیک بود . 6/8 هم که خونده . احتمالا از تاثیرات زانیاره .
4 تا از ترک ها خیلی زیبان . تنظیم قطعه ی خداحافظی رو بسیار دوست داشتم . ولی الان دیدم مثل اینکه تنظیمش مال سیروان نبوده .
نظر قطعیمو وقتی آلبومو خریدم میگم ولی به نظر میاد سیروان نتونست سیر صعودیشو پیش ببره . ولی فکر کنم از آلبومایی که تو این مدت بیرون اومده و خواهد اومد کیفیت بهتری داره .
من یه دور گوش دادم ولی من آلبوم قبلی رو خیلی بیشتر دوست داشتم :(
تو آلبوم قبلی آهنگهای زندگی همین امروزه و امروز میخوام بت بگم و دلم گرفته و... رو خیلی خیلی دوس داشتم. و کلا دوس داشتم سیروان تو این آلبوم حداقل ۲ تا آهنگ تو این سبک باز داشته باشه ولی تقریبا همش الکترونیک بود.
حالا بازم گوش بدم ببینم چجوریه
نظرسنجی انتخاب بهترین آهنگ این آلبوم :
البوم رو گوش دادم اما به نظر البوم ساعت 9 بهتر از این البوم بود حداقل تو اون البوم یکی دو تاش واقعا خوب بود . این البوم هم بد نشده اما انتظارات من رو براورده نکرد .
نمیدونم چرا آلبوم یه جوری به دلم نمیشینه! :n13:
فکر کنم به خاطر این هست که چند تا از آهنگ هاش رو تو فاصله بین دو تا آلیوم شنید] بودیم و تکراری بود...
من که هنوز نتونستم آین آلبوم رو بخرم و قرار هست فردا بیاد :n27:
در مورد آلبوم هایی که این چند وقته ارائه شده بایستی به مسأله انتظار و براوردگی اشاره کنم!
اینه که یه سری شایعات در مورد اثر ایجاد می شه و انتظارات بالا می ره !! خیلی بالاتر از اون چیزی که باید باشه و موقع عرضه محصول این انتظار کاذب برآورده نمی شه
آلبومو دانلود کردم. به خاطر تنظیمای خیلی خوب و مدرنش میخرم.
اما اصلا نمیشه با شعرا ارتباط برقرار کرد.
استایل خوندن سیروان خیلی بهتر شده.
اما در کل به نظرم آلبوم قبلی متنوع تر بود.
اینم عکس من به عنوان یه طرفدار واقعی :n10::n02::n18:
چه عجب ! یه آلبوم رو شما اورجینال خریدی..!نقل قول:
فکر کنم بجز آلبوم های محسن چاوشی همه آلبوم ها رو با افتخار دانلود میکنی..!:jealous:
به هر حال توقع من از شما خیلی بیشتر این حرفاست...!:46:
جالبه برام شما چه جوری به این نتیجه رسیدی که همه آلبومارو من دانلود میکنم ؟! :n04:نقل قول:
چه عجب ! یه آلبوم رو شما اورجینال خریدی..!:jealous:
فکر کنم بجز آلبوم های محسن چاوشی همه آلبوم ها رو با افتخار دانلود میکنی..!
به هر حال توقع من از شما خیلی بیشتر این حرفاست...!
نکنه یه عمره منو میشناسیو خودم خبر ندارم ؟!
نخیر من هر آلبومی که ازش لذت ببرم میخرم و دلیلی نمیبینم آلبومی که از شنیدنش لذت نمیبرمو برم بخرم! :n13:
به هر حال فک نمیکنم درست باشه تو یه مکان عمومی در مورد اینو اون اینقد راحت قضاوت کنی !
البته واسه من مهم نیس اما در کل برا خودت میگم که این رفتارو نداشته باشی :n17:
دوستان دیگه وقتشه که سیروان این ریمیکس انریکه رو ریلیز کنه ببینیم چه آشی پخته؟!؟!:n06::n06:
چرا که آلبومش هم اومد و فعلا مانعی هم برای ان کار نیست.
البته این خبر خودش یه جوری تبلیغات (بیشتر ) و در چشم قرار گزفتن سیروان هم بود و یه مقدار حساسیت ها رو هم نسبت به سیروان بالا برد(به نظر من)!
تو این آهنگ صداش واقعا شبیه داداشش شده!
دانلود آهنگ جدید و فوق العاده زیبای زانیار خسروی با نام بدون تو
ترانه و ملودی : زانیار خسروی و امیرعلی بهادری – تنظیم : سیروان خسروی
http://xip.ir/x4sSE
دوستان سیروان امسال تو جشنواره موسیقی فجر اجرا داره از اینجا میتونید بلیط و تهیه کنید
از موسیقی ما دانلود و گوش کنید؛
ورژن جدید قطعه پرطرفدار «بی قرار» با صدای سیروان خسروی
موسیقی ما - آرتین ولی الهی: سومین آلبوم «سیروان خسروی» چندی پیش با 11 قطعه عرضه شد. قطعه ی «بی قرار» از این آلبوم، از جمله قطعاتی بود که مورد توجه مخاطبین قرار گرفت و استقبال چشمگیری از آن به عمل آمد و باید آن را یکی از محبوب ترین قطعات آلبوم «جاده رویاها» دانست. همخوانی مردم در کنسرتهای سیروان هنگام خواندن این قطعه، گواهی بر این مدعاست. او یک Club Remix از این آهنگ ساخته و منتشر کرده است تا هوادارانش نسخه ی ریتمیک «بی قرار» را بشنوند.
هرچند تنظیمهای ریتمیک سیروان برای سایر خوانندگان هیت شده اند، اما معمولاً او در آلبومهای خود قطعات آرامی دارد که ثابت می کند در تنظیمهای اسلو نیز به همان اندازه موفق است؛ «نامه ای از آسمان»، «ساعت 9»، «دوسِت دارم»، «من عاشقت شدم» و البته «بی قرار»، نمونه هایی از این دست هستند.
به بهانه ی انتشار این قطعه گپ و گفت کوتاهی با سیروان انجام دادیم که در ادامه می خوانید:
- چرا قطعه ی «بی قرار» را برای ریمیکس انتخاب کردی؟
دلیلش این بود که این قطعه هم از تراکهای موفق آلبوم بود و مورد استقبال مردم قرار گرفته بود، و هم اینکه تقریباً می توان گفت تنها تراک آرام آلبوم بود که می شد آن را ریمیکس کرد.
- نسخه ی جدید بی قرار چه ویژگی ای دارد؟
تنظیم جدید این قطعه، چیز عجیب و غریبی نیست. بلکه یک تنظیم استاندارد است و در واقع خواستم علاوه بر ورژن اصلی اش، یک ورژن ریتمیک هم داشته باشد.
- آیا ممکن است در آینده نسخه ی جدید قطعات دیگر آلبوم «جاده رویاها» را هم بشنویم؟
بله، احتمالش وجود دارد.
- باز هم یک تراک آرام را ریمیکس خواهی کرد؟
نه، حتماً اینطور نخواهد بود که یک قطعه ی آرام را ریمیکس کنم و ورژن ریتمیکش را بسازم. بلکه شاید عکس آن اتفاق بیفتد و یک آهنگ ریتمیک را مجدداً تنظیم کرده و نسخه ی اسلوی آن را منتشر کنم.
- پس در واقع صرفاً «تنظیم مجدد» انجام خواهد شد...
بله، دقیقاً. برای مثال قطعات «بارون» و «بارون پاییزی» که در کنسرتهای اخیر هم ورژن اسلوی آن را اجرا کردیم و مورد پسند مردم هم واقع شد...
- این اتفاق کِی خواهد افتاد؟
به زودی! اما هنوز تصمیمی در این زمینه نگرفته ام و نمی توانم زمان دقیقی برایش تعیین کنم.
در ادامه نسخه ی جدید «بی قرار» با ترانه و ملودی «امید جامع» و تنظیم «سیروان خسروی» را از موسیقی ما دانلود کرده و گوش کنید.
[HTML]http://dl.musicema.com/music/tracks/Sirvan%20Khosravi%20-%20Bi%20Gharaar%20(Club%20Remix).mp3
[/HTML]
سیروان دیگه بیش از حد داره میره سمت موسیقی الکترونیک . فکر کنم تو آلبوم یعدی کلا بشه David Guetta
درسته این سبک طرفدارای خودشو داره ولی واسه من به شخصه سخته از موزیسینی که اون همه هیت تو آلبومای "ساعت 9" و "خیال کردی بری" داشته همچین کارایی بشنوم .
دانلود آهنگ جدید و فوق العاده زیبا و شاد زانیار با نام دستی دستی
ترانه و ملودی : زانیار و فرهاد جهانی ( برگرفته شده از ملودی کردی) - تنظیم: سیـروان خسروی
تو خیال کردی بری
بهار من
تو خیال کردی بری
لحظه های بی تو بودن (آرزو)
حرف آخر
تک درخت تنها
بارون
رسم دنیا (حسرت)
نامه ای از آسمان
تو خیال کردی بری... (ریمیکس) 1