به بهنقل قول:
برادر امید
خوش اومدید . صفا آوردید :31:
Printable View
به بهنقل قول:
برادر امید
خوش اومدید . صفا آوردید :31:
قدم رنــجه فرمــودین :31:
بازم اومدم تا خاطره بگم .
کلاً زمانــی که خاطــره داشتــم باهاشـ برمیگرده به زمــانی که با اردویِ راهیانِ نور رفتــیم شلــمچه . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ساعـــتِ 9 صبــح ( چقدر پــستَن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) مارو از خوابِ ناز بیــدار کــردن که یعنــی گلــه ای بریـــم ( اینبار فرق میکنــه گلّه رو سوار اتــوبوسـ میکنن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) ساعتــِ 9 رفتــیم یه جایــی تویِ شَفا ( مشهدی ها میشناســن ) به نام هنرستانِ امام حســـن که تو محــله + مدرســـه معروفه به "گــاوداری" [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
رفــیم اونــجا یکــی بود اومد چپ و راستمون کــرد و اراجــیف میگفت یارو :دی
بعد ســاعت 1 تــازه راه افتــادیم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نــاهار دادنــ بهمون و راه افتادــیم بچّه ها همــه با گوشی ها ور میرفتــن ، مــنم اومــده بــودم نِت ( یاهو ولــی بدون کامپیوتــر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
بعضــی از بچــه ها هم چیزیــ ازم میخواستم یا بلــوتوث میکــردم یا با یارو حــال نمیکردم میگفتــم گورِباباش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خلاصــه شب فرا رســـید ...
میدونم الــان همتون اینطوری هستین [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ولــی حوصــله ندارم والــا .
ادامه دارد ... !
=
کجایی کلاً مَمَد ؟ پیدات نیمــکنم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بروبکــس خاطــره تعریفــ کنین ، تاپــیک از یک رنــگی و علمــی بودن دربیاد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ویرایش : اگــه میدونستم آمــار تنکس ها میره بالا ، تمامِ پستامو S2A میکردم :31:
ممد این پسر ــه Boromir رو ببر دفتر مدیر :دی
وسط درس خوندن ملت خاطره تعریف می کنه . اونم نیم ــه کاره : دی
حسّّه تایپــ نیســ ، فــردا : دی
مَمَدی من نمــیبـیـنم کلاً چند روزی هست گم و گوره ... :دی
منم امیر هستم
مدرسه تیز هوشان درس می خونم
معدل کتبی سال آخرم 19.38
خوشبختم
دوستان من تازه سوم می خوام برم تازه امسالمدرسمون برامون کلاس گذاشته همه درس های تخصیصو داریم هفتهای دو روز میخونیم
الان من میتونم وارده این تاپیک شم و سوالامو از چگونگی درس خوندن تو این سال بپرسم؟
با تشکر
سلام امیرخان،خوش اومدی،صفا آوردی عزیزم.فقط رشتتو از قلم انداختی؟نقل قول:
راستی اهل کجایی؟
اینارو گفتم تا کاره ممد جان راحت بشه و بتونه به پست اول اضافت کنه.
منظورت از این جمله منم ؟ : ))نقل قول:
راستیش من فعلا دارم با دختر خالم توی ساعت مطالعه کل میندازم !! : دی
البته من امسال دارم میرم یک مدرسه خیلی قوی تر ( قویترین مدرسه ی قائمشهر ) واسه همین از الان دارم خودم رو آماده میکنم که امسال کم نیارم ، وگرنه کرم ندارم از تابستونم بزنم برم درس بخونم که ! : دی
ور دار بیارش تو تاپیک دیگه ! : دینقل قول:
من خودم 3 نفر دیگه رو میشناسم که امسال میرن سوم و از کاربر های معروف فروم هم هستن ، اما نامردها معلوم نیست چرا نمیان تو تاپیک !!! هی میگن فردا میاییم !! :
انشاالله به لطف پروردگار حق تعالی به زودی میان !!!
قسمت اول : این الان به چه لهجه ای بود ؟ میخوای من و میلاد هم به زبان طبری صحبت کنیم ؟ : دینقل قول:
قسمت دوم : آره مطمئن باش ، ما کنکور داریم !
میری توی یاهو مسنجر پست هاتو S2A میکنی تشکر جمع کنی ؟! شرم بر تو باد !! : دینقل قول:
اتفاقا مارو هم امسال اجباری بردن شلمچه ! خیلی حال دادش !!!
بیسیم بزنم پایگاه بیان این پسره رو جمع کنن ببرن ؟ : دینقل قول:
جواد یه بار دیگه اسپم بدی با لقد از تاپیکت پرتت میکنم بیرون ها !!! : دینقل قول:
من کلی وثیقه گذاشتم تا این پسره فرشید ( ناظر بخش ) اجازه داد که تاپیک رو بزنم ، اگر میخواین اسپم بدین لا به لای پست های مفید بدین تا دیده نشه ! وگرنه فرشید میاد عصبانی میشه ( خشم اژدها ! ) تاپیک رو میبنده ها !
خوش اومدی امیر جان ، لطفا رشته ی تحصیلی ات رو بگو ...نقل قول:
منظورت از معدل کتبی سال آخر چیه ؟! معدل کتبی سال دوم رو میگی ؟!
درضمن ، از چه طریقی با تاپیک آشنا شدی ؟
خوش اومدی دوست من ، لطفا مشخصات کاملت رو بگو :نقل قول:
نام / نوع مدرسه ( دولتی - غیر انتفاعی - نمونه - سمپاد ) / معدل کتبی سال دوم / رشته تحصیلی
و در مورد سوالت : بعله ، هرگونه سوالی داری من و بچه های دیگه در خدمتت هستیم ، خوشحال میشیم بتونیم بهت کمک کنیم ...
ممنونم جواد جان ، انقدر کیف میکنم میبینم یکی به فکر من هست که نگوووو ! : دینقل قول:
خیـــر . توی همین جا به همــه PM دادم : دینقل قول:
میری توی یاهو مسنجر پست هاتو S2A میکنی تشکر جمع کنی ؟! شرم بر تو باد !! : دی
درضمن ، یه چیزی توی خاطره ات نظرم رو جلب کرد :نقل قول:
بزار پشتت واسه رشدت : ))نقل قول:
بچه ها اسپم ندین ، از صفحه ی بعد میخوام فقط پستهای مفید باشه ، وگرنه فرشید میاد گیر میده هااا !
خاطره و اینجور چیزا هرچی دلتون میخواد بگین ! راحت باشین ! حتی پست های تک خطی هم بدین ! اما فقط سعی کنین پست هاتون محتوا داشته باشه ، اجازه ندین این پسره جواد روی شما تاثیر بزاره و منحرفتون کنه !! :31:
وگرنه تاپیک بسته میشه و همه مون ناراحت میشیم ... :20:
ممنون دوست عزیز:20:نقل قول:
خوش اومدی دوست من ، لطفا مشخصات کاملت رو بگو :
نام / نوع مدرسه ( دولتی - غیر انتفاعی - نمونه - سمپاد ) / معدل کتبی سال دوم / رشته تحصیلی
و در مورد سوالت : بعله ، هرگونه سوالی داری من و بچه های دیگه در خدمتت هستیم ، خوشحال میشیم بتونیم بهت کمک کنیم ...
من سیاوش هستم:46:
مدرسه غیر انتفاعیه سید الشهدا تو منطقه 8 تهران - کرمان جنوبی
معدل: 18/70:13:
رشته: ریاضی
بچه ها شما چیزی از درس های سال دوم(مخصوصا عـربی و شیمـی و فـــــیزیـــــک) یادتون مونده؟:19:
حرف از عربی نزن که هرچی میکشیم از این عربیه.:19:
بجه ها دیروز رفتم دو تا کتاب گاج سفید ماله شیمی با ریاضیا خریدم عجب کتابه خوبیه؟؟:20:
کتابا رمزینه با خیلی سبز هم بود ولی خیلی جالب نبودند.:31:
ولی اگر درسا بلد باشیم کتابا سفید خیلی خوبه ولی اگه بلد نباشیم باید به فکره کتابه سبز گاج باشیم.:31:
این کتابا چرا اینقدر گرونند؟یه کتاب بود جامع شیمی بود زده بود 25 تومن.:41::13:
خلاصه خوش اومدی سیاوش جان ، امیدوارم اوقات خوبی رو اینجا باهم داشته باشیمنقل قول:
+
به پست اول اضافه شدی
من چون خیلی شیمی خونده بودم ، الان تقریبا فصل اول شیمی رو هم کاملا یادمه !نقل قول:
فیزیک رو هم بجز فصل آخر ، بقیه رو به صورت متوسط بلدم !
فقط میمونه عربی که عربیم خیلی ضعیفه و اصلا یادم نیست !
ریاضی هم یادم نیست ! از تابع فقط همون اف ایکس یادمه !! اما مثلا مثلثات و ماتریس و ترکیبات رو در حد تیم ملی بلدم !!
مثـــه این که امسال 40% معدل نهایی تو کنکور تاثیر داره .... :-W
به به ! امیر جون چتی استی ؟ تی حال خار استه ؟ چه نتی مه ره تی سوم استی ؟ هه ؟!نقل قول:
ترجمه به فارسی سلیم : به به ! امیر جون چطوری ؟ حالت خوبه ؟ چرا قبلا نگفته بودی سومی ؟ هان ؟!!
خوشحال شدم امیر جان ، قبلا نگفته بودی همسن هستی ! ( یادمه یه بار گفتی 63 سالته !! : دی )
امیر جون ، لطفا برای اینکه توی پست اول قرار بگیری این مشخصات رو بده :
نوع مدرسه ( دولتی - غیر انتفاعی - نمونه - سمپاد ) / معدل کتبی سال دوم / رشته تحصیلی
مرسی ...
چی گنی تو ؟...برو مـــه موس...سوم کنه ماره : دینقل قول:
به به ! امیر جون چتی استی ؟ تی حال خار استه ؟ چه نتی مه ره تی سوم استی ؟ هه ؟!
.
.
تکذیب میشه...من سوم نمیرم...Only برای اطلاع رسانی بوده ! :| : دی
امیر ، میدونستی فرشید ( ناظر بخش ) مازندرانی هست ؟ بنابراین میتونه اون فحش که نوشتی رو بخونه !! :31::31:نقل قول:
بد شد ، فکر کردم سومی ،
برای ما 40% میشه ؟ من فکر کنم 50% بشه ... الان خودش 25% هست !
وات دـــِ فاک ؟: دینقل قول:
امیر ، میدونستی فرشید ( ناظر بخش ) مازندرانی هست ؟ بنابراین میتونه اون فحش که نوشتی رو بخونه !!
نه باو...فرشید شه امه وره : دی
من به یه مشاور تقریبا مطمئن رابطه نزدیکی داره ( فکر بد نکنی ها ) : دینقل قول:
نقل قول:
بد شد ، فکر کردم سومی ،
برای ما 40% میشه ؟ من فکر کنم 50% بشه ... الان خودش 25% هست !
میگفت احتمالا 40% هستش سال سوـــم ... یه حرفایی از امکان نهایی شدن درس های تخصصی سال دوم هم بود ! :|
نقل قول:
واسه ما که امسال کنکور داریم یا واسه شما ؟ کی گفته اینو ؟
نه دیگه....برای امسالی ها...برای پارسالی ها همون 25% هستش !نقل قول:
واسه ما که امسال کنکور داریم یا واسه شما ؟ کی گفته اینو ؟
بچه ها این روزها چقدر درس میخونین ؟
من میخواستم از این هفته روزی 5 ساعت درس رو حتما بخونم ! اما تا الان ( دو شنبه ) نشد !
از فردا دیگه میخوام روزی 5 ساعت رو شروع کنم ! ( میدونم فردا هم حس درس خوندن نمیاد و درس نمیخونم !!! )
پ ن : فردا صبح هم باید برم بانک و نمیتونم درس بخونم ! ای بابا !! :|
من که همون 7 ساعت رو میخونم منتها روشش رو تغییر دادم.
از ساعت 12 شب تا 4 صبح و از ساعت 11 ظهر تا 2
کارت درسته همشهری !نقل قول:
چه درس هایی رو میخونی ؟ سال اول ؟ سال دوم ؟ سال سوم ؟
از روی چه کتابهایی ؟
کلاس هم میری ؟
چون ازمونهای کانون رو میرم مطابق با برنامه ی ازمون میخونمنقل قول:
و کلا سعی میکنم 3 سال رو بخونم مخصوصا سال سوم رو
کتابهام بیشتر واسه کانونه: ابی-30 سال کنکور-دوسالانه و....
منم فهمیدم چی گفت :31:نقل قول:
اخه پدربزرگم مازندرانین خودمم یه چیزایی بلدم :31::21:
منم امتحانای تابستونم از 5 شنبه شروع میشه تا 5 شنبه هفته بعدش:13:یه ماهو نیم بهمون درس دادن:2:
دیروز 2 ساعت حسابان و 2 ساعت فیزیک خوندم
فردام میخوام برم کتابخونه از 9 صبح بکوب بشینم حسابان و ادبیات بخونم:46:
یه 5 یا 6 ساعی میخوام درس بخونم:20::5:
بازی درست و حسابیم نمیاد خوشبختانه چون خودم معتاده بازی و X360 م:21:
بچسبیم به درس بعده ماه رمضونم یه دروره ی اجمالی بر 2 سال بندازیمو آغازه زندگیمون :19:
بترکونیم این دوسالو
پایه این بروبکس:31::46:
کلا مثه این که بچه های مازندران برای 92 کنکور رو میخوان قبضه کنن : دی
دوستان من با خودن پست هایه بعضی از شما مشوّق شدم گفتم یه تکونی به خودم بدم ...
میخوام هفته ای 7 ساعت یه مطالعی داشته باشم ... چون سال بعد مدرسه دولتی میرم و دیگه نباید زیاد بیخیال بود !
من توی فیزیک و هندسه و ریاضی کلا تعطیلم ! مخصوصا فیزیک / چون سال قبل 5 تا معلم فیزیکمون عوض شد و ... !!!
فیزیک هم که خوندنی نیست آدم بخونه حفظ بشه / نیخوام هم برم کلاســ ... [ به دلایلی :D ]
به نظرتون چی کار کنم ؟ چطوری برنامه ریزی کنم ؟ یکی یه مشاوره ای بده :D
~~~
پدر این Cod4 بسوزه که خونه خرابمون کرد ! :D
واسه فیزیک و ریاضی به نظر من کلاس بری بهتره دوست عزیز :31:نقل قول:
واسه هندسه هم کتاب هندسه ی خیلی سبز :40:
برای چی فقط از کتابهای کانون استفاده میکنی شهاب ؟نقل قول:
کانون توی بعضی از زمینه ها کتابهاش خوب نیست ! یا شایدم بشه گفت کتابهای بهتری نسبت به کانون توی بازار وجود داره !
ای بابا ! تو هم فهمیدی چی گفتیم ؟ :31:نقل قول:
واسه کسی ترجمه نکنیا ! وگرنه همه بن میشیم !! :31:
آره !! تعداد ما بچه های سال سومی از کنکوری های 90 و 91 هم بیشتره !! انگار داریم قشون کشی میکنیم !! :31:نقل قول:
هفته ای 7 ساعت ؟ یعنی روزی 1 ساعت ؟نقل قول:
فیزیک : فیزیک یک درسی هست که با تمرین زیاد به خوبی میتونی روش مسلط بشی ، میتونی کتاب فیزیک 1 و 2 انتشارات گلواژه رو بخری و کل مسئله هاشو حل کنی ، تقریبا فیزیک رو میتونی توی 2-3 هفته جمع کنی ، اما بعد از اون میشی غول ! هر سوالی رو مثل برق حل میکنی ! تسلط روی یه درس فقط نیاز به دونستن اون درس نداره ، باید تمرینت زیاد باشه
ریاضی : اینکه دیگه هیچی ! گاهی اوقات بدون معلم نمیشه خوند ! البته بهتره از معلم برای رفع اشکال استفاده کرد !
هندسه : تقریبا 10-20 سال هست که برای هندسه سوالی خارج از کتاب نیومده ! حفظ بودن تمامی تمرین های کتاب به راحتی باعث میشه شما هندسه 20 بگیری ! ( البته اگه طراح ها امسال خر نشن ! )
میلاد بالاخره کتاب خیلی سبز واسه هندسه رو دیدی ؟ مسئله هاش زیادی سخت نیستن ؟نقل قول:
یه 10-20 تا مسئله رو نگاه کن ! خیلی سبز معمولا واسه کنکور مسئله میده واسه همین مسئله هاش سخته !!
بــــالاخره فصل 1 فیزیک 1 رو از روی گاج مشکلی کامل خوندم ،
میدونین جالب چیه ؟
اینکه حدود 20 تا سوال از فرمول E1=E2 حل میشد !! فرمولی که توی سال دوم تحت عنوان پایستگی انرژی جنبشی میخونیم !! خیلی جالب بود واسم !! انقدر هم حل با این فرمول رو توی گاج مشکی بد توضیح داده بودن که اگه کسی سال دوم رو نمیخوند به سختی میتونست این مسئله هارو حل کنه !
جالب تر این بود که توی همین فصل اول فیزیک 1 که در اصل فقط یه فرمول انرژی جنبشی و پتانسیل داره ، گاج مشکلی اومده فرمول W fk رو هم گفته !!!! همون فرمول کارِ نیروی اصطکاک !! و خیلی خیلی بد توضیح داده واقعا !!
من موندم اینا چرا این کار رو میکنن !!
دقیقا منم کتاب های گاج چه تو عمومی چه تو اختصاصی رو بیشتر ترجیح میدم کیفیت کتاب هاش خیلی بالاترهنقل قول:
برای چی فقط از کتابهای کانون استفاده میکنی شهاب ؟
کانون توی بعضی از زمینه ها کتابهاش خوب نیست ! یا شایدم بشه گفت کتابهای بهتری نسبت به کانون توی بازار وجود داره !
نقل قول:
ای بابا ! تو هم فهمیدی چی گفتیم ؟ :31:
واسه کسی ترجمه نکنیا ! وگرنه همه بن میشیم !!
نگران نباش رسانه ایش نمیکنم :31::46:
فکر کنم ما پرجمعیت ترین مدرسه ی کشور باشیم:دی
400 نفر...:27:
اگه منظورت کل دانش اموزان هست که برای ما حدود 500 تا بود !نقل قول:
فقط 300 تا دانش اموز سال اول داشتیم ! 11 تا کلاس سال اول بود !! دو سال پیش که من اول بودم 14 تا کلاس اول داشتیم !!
من احساس میکنم بوی دماغ سوخته داره میاد !!! : دی
یادمه سال دوم حدود 68 نفر بودش " کل " مدرسمون : دینقل قول:
فقط 300 تا دانش اموز سال اول داشتیم ! 11 تا کلاس سال اول بود !! دو سال پیش که من اول بودم 14 تا کلاس اول داشتیم !!
من احساس میکنم بوی دماغ سوخته داره میاد !!! : دی
سلام خوب من یه کم بزرگتر از سوم دبیرستان هستم ولی یه چند تا خاطره میگم حالشو ببرین
من از دانش آموزای متوسط بودم ، خیلی شیطون سر کلاس خیلی خیلی شلوغ معدل هم بین 13 تا 14 البته خودمو کشتم تا شدم 14
اول ابتدایی : هر چی معلم می گفت بگو ( ر) می گفتم (ل) رسید به جایی که یه چک خوردم هنوز صداش تو گوشمه از همه بدتر معلم مون شوهر خالم بود بعد از 24 سال هنوز وقتی می بینمش یاد اون چک می افتم
دوم راهنمایی: یه روز داشتم می رفتم مدرسه تو راه یه کبوتر دیدم گرفتمش بردم سر کلاس همون شد که کلاس نیم ساعت تعطیل شد
سال سوم راهنمایی : سال بدی بود برام چون رفوزه شدم ( شطرنجی کنید رفیق ناباب)
دوره دبیرستان : از همیشه شلوغ تر ، همیشه با ناظم درگیر البته چون بامزه بودم با هم رفیق بودیم
درس تاریخ رو 7 بار امتحان دادم تا بالاخره .... از بس این کتابو خونده بودم تمام صفحات رو حفظ بودم ولی وقتی می رفتم برا امتحان ....
درس زیست شناسی 1 رو 7 بار امتحان دادم تازه بعد از 7 بار با کلک نمره اوردم ( درس زیست 1 و 2 رو با هم گرفته بودم امتحاناشون هم زمان بود به ناظممون گفتم زیست 2 رو امروز امتحان میدم زیست 1 رو فردا قبول کرد منم سریع جواب زیست 2 رو نوشتم و بلند شدم اومدم دم در یکی از بچه ها که زیست 1 امتحان داد اومد سئوالا رو ازش گرفتم رفتم تا فردا خوندمشون به زور فکر کنم 14 شدم ولی زیست 2 رو افتادم
حالا از دبیر زیستمون : از اون دبیرا بود : خیلی کم رو از یه شهر دیگه اومده بود البته هم زبون و تقریبا با شهر ما 50 کیلومتر فاصله داشت . اینقدر سر کلاس اون شلوغی می کردیم که نگو بعد از اتمام کلاس هم دنبالش راه می افتادیم تا داخل دفتر پشت سرش شعار می دادم .
اسمش بیت اله بود بهش می گفتیم ( عمو بیتو ) .
یه روز از پله های طبقه بالا هلش دادیم پایین نزدیک بود بخوره تو ستون یکی از بچه ها گرفتش .
یه روز داشت داشت پای تخته سیاه می نوشت یکی از بچه ها یه پار اجر انداخت زد جفت سرش خدا بهش رحم کرد بعد از اون اصلا پشت به بچه نمی کرد یا چیزی رو تابلو نمی نوشت یا یه طرفه می ایستاد
دست آخر هم لیست کلاسی رو برداشتم و اسم همه بچه ها رو پاره کردم اسم هرکی رو با تمام نمره های مثبت و منفی بهشون دادم
بالاخره با هزار زحمت دیپلم گرفتم رفتم سربازی بعد از سربازی اومدم پشیمون از درس نخوندن
رفتم سر کار شروع کردم پیش دانشگاهی رو خوندم و همون سال دانشگاه شهرکرد قبول شدم ولی به خاطر مشکلات کاری نتونستم برم
سال بعد هم قبول شدم و رفتم دانشگاه آزاد رشته مدیریت دولتی .کاردانی رو گرفتم سال بعدش رشته کارشناسی مهندسی نرم افزار قبول شدم یه ترم هم خوندم ولی ترم دوم هزینش می شد 1200000 تومان انصراف زدم همون سال پیام نور رشته مدیریت دولتی قبول شدم و همین خرداد هم خدا رو شکر لیسانس رو گرفتم
خیلی حرف زدم ببخشید
خوب چرا هل میدی یواش یواش
خوب راحت بگو از تاپیک برو بیرون چرا پرت می کنی بیرون
من کلا با کتابهای کانون بیشتر حال میکنم و خیلی به نظرم کتاباش خوبه
گاج رو که نگو پارسال ریاضی 2 سیاهش رو خریدم مزخرف بود هیچی نمیفهمیدم
اینقدر مولفش گنگ توضیح داده بود که نگو حال ادم از ریاضی به هم میخورد
همچنــان منتــظرِ یه نفر انسـانی امـ . :31:
از شهــریور میرمـ کلـاس منـم ، البــته زبــان :31:
کلاً شایــد ولــش نکــنم ، یعنـی ایّام مدرســه هم برم حتــی خرداد که هفــته ای 1 بار کلــاس داره .
کنکــور هم تصــمیم دارمـ فقــط زبــان ها رو بزنــم ، کلاً میخوامــ زبــان شرکتـ کنـم :31:
فقـطـــــــ یه مشکل هستـ سالـ سومـ ریاضـی داریـم باز ، :| ، میتــرسم بازم بیفتـم :31:
مدرسه مام تقریبا 450 نفرن :5:
سیاوش مثل اینکه پست هات نیاز به تایید داره ، واسه همین پستت رو ندیدم ... یه 20-30 تا پست بده تا از تایید در بیای و راحت بتونی پست بدی ...نقل قول:
و در مورد چیزی که گفتی : کتاب های گلواژه رو دیدی سیاوش ؟ گلواژه خیلی سرتر از گاج مشکلی هستش ، ماهیت هردو یکی هست ولی گلواژه بهتره ، همین امسال خیلی از سوالهای گلواژه توی امتحان نهایی اومده بود ...
اسمت خیلی جالبه ! سیاوش ! یادمه یه پسره بود فکر کنم آیدیش این بود : siavash_taz همین چیزا !
دو سال هست که الان دنبالش هستم ! اتفاقا اون عشق هری پاتر بود !! یوزر تو هم فکر کنم اسم یکی از کاراکتر های هری پاتر باشه ( درسته ؟ سیریوس اسنیپ ؟ ) نکنه تو همونی ؟!!!
یعنی اول + دوم + سوم با هم 68 نفر بودین ؟!نقل قول:
ما امسال فقط دوم هامون 73 نفر بودن !!
خوش اومدی عزیز ،نقل قول:
فقط یه سوال پیش اومد برام : نتیجه اخلاقی این داستانی که گفتی چی بود ؟! : دی
آره ، گاج سیاه ( پرسمان ) خیلی بد هستش اما گلواژه واقعا بهترین هست !نقل قول:
یه نگاه به کتابهای گلواژه بنداز ، به قول معروف میشه گفت خوراک یه روز مونده به امتحان خرداد هست ، کم حجم و مقوی !! سوال هاش هم اکثرا توی امتحان های هماهنگ و نهایی تکرار میشه !!
پ ن : من نمیدونم چرا از این انتشارات گاج خیلی بدم میاد !!!
من که این ترم دیپلم رو میگیرم ، خودم کلا یک سال کلاس زبان رفتم ! تعیین سطح دادم افتادم ترم 12 ، یک سال خوندم اما ترم 16 هستم و دیپلم رو میگیرم ، بعدش میخوام بیام بیرون و فقط برای امتحان نهایی بخونم چون کلاس زبان خیلی وقت آدم رو میگیره ...نقل قول: