درود بر شمانقل قول:
دوست محترم این سایت فقط برنامه های مجانی آیتیونز رو به نمایش گذاشته و برنامه های پولی نیستند.
Printable View
درود بر شمانقل قول:
دوست محترم این سایت فقط برنامه های مجانی آیتیونز رو به نمایش گذاشته و برنامه های پولی نیستند.
آره بعدش متوجه شدم :24:نقل قول:
شنیدم ورژن 5.0.2 که بیاد جیلبریک میشه
راسته؟
همچین چیزی صحت نداره . چون اصلا 5.0.2 وجود خارجی نداره که کسی بخواد زاجع بهش نظر بده و شاید اصلا قرار نیست که ارایه بشه با وجود ریلیز شدن 5.1 بتانقل قول:
ممنون رفیقنقل قول:
پس تکلیف من که ورژنم 5 هست چیه؟
Downgrade هم که نمیتونم بکنم :44:
شما با خیال راحت صبر کن تا جیلبریک ios 5 بیاد همین. فعلا لذت ببرنقل قول:
ممنون رفیق
پس تکلیف من که ورژنم 5 هست چیه؟
Downgrade هم که نمیتونم بکنم
عماد جان ، این لینکی که صفحه اول هستش ، ios 5 هست ، من اینو دانلود کنم ؟ یا اینکه برم 5.0.1 رو دانلود کنم ؟ هنوز وقت نکرم آپگرید کنم ، میترسم 5.0.1 beta بیاد و جیلبریکی که ارئه میشه روش کار نکنه.
مرسی
درود brain عزیزنقل قول:
شما نمی تونید به 5 آپ گرید کنید در اسرع وقت لینکهای جدید رو جای گذین میکنم .
پیشنهاد میکنم سریع تر آپ دیت کنید چون امروز pod2g خبری رو در وبلاگش منتشر کرده بود مبنی بر اینکه کار بر روی دستگاه های با سی پی یو آ 4 دیگه تمام شده و باید بره سر آیپد 2 و آیفون 4 اس
درود لینک فریمور 5.0.1 در پست اول تاپیک مر بوطه قرار گرفت و شما میتونید ازش استفاده کنیدنقل قول:
سلام
يه سوالي داشتم ممنون ميشم كمك كنيد
ورزن ٤٠٣٠٢ جيلبرك شده براي آيپد ٢ يا نه
مرسي
درود بر شمانقل قول:
خیر فقط در 4.3.3 جیلبریک میشود
یه سوال اگر ios جیبرک شده را update کنیم و از حالت jailbreak در بیاد برنامه هایی که قبلا نصب شده بر روی دستگاه آیا پاک میشه؟ در واقع منظورم اون برنامه هایی کرک شده که در زمان جیبرک بودن دستگاه نصب شده بود
بلههمه برنامه های کرک شده حذف میشوند میشوندنقل قول:
bebakhshid font farsi nadaramنقل قول:
pas man be 4.3.3 bebaram mitunam jailbreak konam?
دوست گرامی همونطور که میدونید تایپ فینگلیش در فروم ممنوع هست و خلاف مقررات هستنقل قول:
شما اگر با آیپد تایپ کرداد خیلی راحت میتونستید با توجه به فروم زیر فارسی تایپ کنید
اگر که از shsh 4.3.3 بک آپ دارید میتونید دانگرید و جیلبریک کنیدکد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=518493
برای اطلاع از بقیه موظوع هم میتونید تاپیک رو مطالعه بفرمایید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ترجمه:
کامنتهای وبلاگ رو خوندم و میدونم که خیلی ها منتظر جیلبریک A5 هستند.
همچنین میدونم افراد زیادی هستند که دستگاه های A4 و یا حتی قدیمی تر دارند و خواهان جیلبریک آنتتر هستند و این مسله براشون اهمیت نداره که صبر کنن تا جیلبریک A5 و یا حتی 5.1 تموم بشه و به این ترتیب حفره ای که ماهها وقت من رو گرفت برای پیش بردن جیلبریک رو از دست ندیم.
من باید روی A5 تمرکز کنم و امیدوارم که بسرعت راه حلی براش پیدا کنم و احساس میکنم که chronic-dev در این زمینه میتونه به من کمک کنه.
بنابراین کاری که کردم این هست:
تمام چزئیات جیلبریک دستکاههای A4 رو به chronic-dev دادم که اونها در اسرع وقت کارهای جمع بندی و تست و ریلیز نهایی جیلبریک دستگاه های A4 رو انجام بدن.
از حالا به بعد تمام انرژیم رو روی جیلبریک A5 خواهم گذاشت.
امیدوارم نا امیدتون نکنم.
منبع و ترجمه:کد:http://i-os.ir
سلام مرسي از همه حرفها و پستاتون اما من بازم جواب سوالمو نگرفتم
من ipad1 دارم و قبلا جيلبريك شده ولي الان نميدونم اين برنامه هاي كرك شده رو از كجا گير بيارم و چجوري نصب كنم ؟؟!! :(
درود بر fmprنقل قول:
شما میتونید app های کرک شده رو یا با دستگاه یا با کامپیوترتون جستجو و دانلود کنید
اگر با آیپد می خواید این کارو انجام بدید باید اسم بر نامه های مورد نظرتون رو داخل سیدیا یا اینستالوس سرچ کنید وقتی پیدا کرد گذینه دانلود و یا اینستال رو انتخاب میکنید و صبر میکنید تا بررنامه نصب بشه همین !
اگر هم از کامپیوتر می خواید این کار رو انجام بدید با یه جستجوی ساده تو گوگل میتونید فایل مورد نظرتون که کرک شده هست رو پیدا کنید و دانلود کنید و فایل مورد نظر که پسوندش احتمالا *.ipa هست رو به برنامه اینستالوس داخل آیپدتون منتقل کنید و بعد از داخل آیپد نسبش کنید
سوالی بود من در خدمتم
زمانی که Pod2G اعلام کرد موفق به جیلبریک پایدار برای نسخه ۵X شده است احتمالا نسخه ۴٫۳٫۵ از یاد شما رفته است که چه جیلبریکی داشته و چه کارایی .
این هکر در صفحه تو..یی.تر خود اعلام کرده است که در حال کار بر روی جیلبریک پایدار این نسخه است چرا بسیاری از کاربران در این نسخه هستند و یا SHSH این نسخه را دارند . او هم اکنون در حال کار بر روی این جیلبریک است . این هکر اعلام کرده است که این جیلبریک ممکن است به جیلبریک نسخه ۴٫۳٫۱ بسیار شبیه باشد و بشود از فایل های جیلبریک ۴٫۳٫۱ استفاده کرد . او با خود فکر میکند که بسیاری از کاربران به جیلبریک پایدار این نسخه نیاز مندند .
منبع : Pandaapp.com
مترجم : Dr Mohamad Reza
بعد از مدت ها انتظار جیلبریک Untethered برای فیرم ویر ۵.۰.۱ با یک آپدیت برنامه Redsn0w عرضه شد و بزودی اموزش روی سایت اپلستان قرار خواهد گرفت.
این جیلبریک برای دستگاه های آی فون ۳GS ٬ آی فون۴ و آی پاد تاچ های نسل سوم و چهارم و آی پد ۱ می باشد و هنوز خبری از جیلبریک آی فون ۴ اس و آی پد۲ نیست.
که امید وار هستیم که جیلبریک هر چه زود تر برای آیپد هم منتشر بشه
از اونجایی که این جیلبرک برای دستگاه های دیگه ریلیز شده میشه خوش بین بود که جیلبریک آیپد هم همین روزا ارایه بشه
سلام من برام یه ایپد از انگلیس فرستادن که مدل بعد از 4.3.3 هستش گفتن که دو هفته ی دیگه جیلیبریک میاد فک کنم ورژن 5 باشه اگه اشتباه نکنم !
الانم کف کردم واسه App کسی از قیمت کیفت کارت خبر نداره که میخوام تو App stor چند تا نرم افزار دانلود کنم !؟
وضمنا می ارزه دولاری 2 تومن بدم ؟؟
!!!!!نقل قول:
گيفت كارت ١٠ دلاري در مياد ٢١٥٠٠
١٥ دلاري ٢٩٠٠٠
٢٠ دلاري ٣٦٠٠٠
٥٠ دلاري ٨٣٠٠٠
ميدونيد كي جيليبريك اين ورژن مياد ؟؟؟نقل قول:
زمانش دقیق معلوم نیست ولی زیاد دور نباید باشه تو ماه آینده میلادینقل قول:
البته امید واریم
نقل قول:
به نظرتون گيفت كارت بگيرم يا وايسم واسه جيريبريك ؟:10:
گيفت كارت بگير و لذت ببرنقل قول:
شما تا حالا واسه كامپيوتر خونتون سي دي ويندوز يا گيم نخريدي؟
يا تاحالا از كلوپ فيلم خريد نكردي؟
اينم مثل اون :20:
100% گیفت بگیر... کاربر ali منو متقاعد کرد که گیفت بگیرم:10: و تا الان بالای 100 اپ خریدم :19:و تا حالا کارمم به یه ریست جزئی هم کشیده نشده...هر موقع هم فریمور جدید میاد میگیرم...آیپد مثه آیفون نیست که بدون جیل نتونی به یکسری امکانات مثه دلیوری و اینا احتیاج پیدا کنی:46:...مصرف باتریت هم عالیه...شک نکن و اوریج بخر که لذتی که در اوریج خریدن است در کرک نیست:31::11:نقل قول:
دوستانی که تهران هستن میتونن منو راهنمایی کنن که گیفت کارت رو کجا بگیرم ؟؟
کجا ارزون تره یا اصلا میشه از طریق اینترنت خردیداری کرد ؟؟؟
ممنون از جوابهای توووووووپ توووووون !
ممنون:11:
از پایتخت میتونید بخرید از علاالدین هم همینطور بازار رضا هم چند جا دیدم دارننقل قول:
پیشنهاد من به شما وب سایت های توی اینتر نت هست که به محض پرداخت وجه کارت رو بهت میدن من خودم از اینترنت خرید می کنم
میتونید داخل گوگل یه سرچ انجام بدید
به وب سایت فرا دید هم یه سر بزنید بد نیست
درود بر دوستان گرامی
امروز هکر معروف Pod2g با آپ دیت کردن صفخه تویتر خود خبر از جیلبریک شدن آیپد 2 داده و ممکن هست این جیلبریک در هفته آینده ریلیز بشه.
ضمنان توصیه کرده به 5.0.1 آپدیت کنید و حتما از shsh بک آپ بگیرید
فرمودید که به 5.0.1 آپدیت کنیم؟
یعنی جیلبریک 5.0.1 اومده در واقع
درسته؟
درود بر شمانقل قول:
این نکته ای هست که توسط P0sixninja در تویتر گفته شده.
البته نکته دیگه ای هم وجود داره که اگر فیلم رو مشاهده کنید یبینید نسخه فریمور رو 5.0 نشون میده. و این جای سوال داره !
به هر حال تا الان که چیزی منتشر نشده ولی اینجور که شواهد امر نشون میدن هفته آینده این جیلبریک باید عرضه بشه.
در هر صورت شما به وسیله برنامه تاینی آمبرلا از shsh نسخه 5.0.1 یک نسخه پشتیبان تهیه کنید
من update نکردم که Back up بگیرم
یعنی update کنم؟
برای بک آپ گرفتن از shsh احتیاج به آپدیت نداریدنقل قول:
فقط کافیه همین حالا اقدام کنید.
من از shsh 5 بک آپ گرفتم همینطور از 5.0.1 و امشب میخوام از 5 برم رو 5.0.1
دوستان سلام
من رفته بودم سایدیا
چند تا changes اومده بود
دانلود و نصبشون کردم
یکیشون فکر کنم این بود : mobile strastur ( یه همچین چیزایی بود )
بعد از دانلود و نصب و آپدیتش ریبوت می خواست
منم ریبوت کردم و اومد بالا ios
بعدش یه چیزی یادم اومد و فکر کردم اون برنامه ی موبایل هستش که رو آیپد 2 کار نمی کنه و رو آیپد 1 کار می کنه منم اشتباهی نصبش کرده بودم قبلاً ، قبلاً نصبش که کردم ، همون موقع پاکش کردم
بعدش رفتم ریمووش کنم ، ریموو که کردم بازم ازم ریبوت می خواست ، منم اون ریبوت دیوایس رو زدم
بعدش اومد یه چند لحظه رو صفحه ی اصلی گیر کرد بعدش بوت شد
بعد همینجور روی بوت لود ( منظورم همون دایره ایه که می چرخه تا لود شه ) و گیر کرد
منم فکر کردم آیپد فنا رفته دیگه ، آخه یه 20 30 دقیقه همینجوری بود
بعد بیخیال بالا اومدن شدم و الانم بردمش رو دی اف یو مد
دارم آی او اس 5.0.1 رو دانلود می کنم ( البته هنوز دانلود رو شروع نکردم ، یه انجمن معتبر که واسه دانلود گذاشته ، همه ی کاربرا اومدن گفتن جا به جا گذاشتی برای دیوایس ها رو ، اگه لینکی دارید و خلاف قوانین نیست ممنون می شم بدید ، iPad 2 GSM )
بعدش می خوام ریستور کنم به 5.0.1
اما یه سوالی برام هست ، اصلاً جیلبرک بودن دستگام مهم نیست اما چون برنامه زیاد دارم اگه جیلش بیاد حتماً جیلبرکش می کنم
سوالم اینه که : من از این آیپد تو لپ تاپم بک آپ گرفتم ، الان با کامپیوتر میزی هستم ، الان اگه با کاپیوتر ریستور کنم می تونم برنامه هام و همه چیزش رو برگردونم ؟؟؟ اصلاً راهی هست که برنامه هامو برگردونم ؟؟؟
با تشکر
دوستون دارم
درود بر شمانقل قول:
تمام لینک ها سالم هستند و توسط خودم تست شدند
و مستقیم از سرور سایت اپل هست با قابلیت ریزوم
من خیلی مخلصم
اگر iOS طوری بود که میتونستید بیاریدش بالا میشد یه کارهایی کرد، ولی بخاطر اینکه رفته تو DFU مد دیگه نمیتونید بصورت معمول به فایلهای درون گوشی دسترسی داشته باشید.نقل قول:
سوالم اینه که : من از این آیپد تو لپ تاپم بک آپ گرفتم ، الان با کامپیوتر میزی هستم ، الان اگه با کاپیوتر ریستور کنم می تونم برنامه هام و همه چیزش رو برگردونم ؟؟؟ اصلاً راهی هست که برنامه هامو برگردونم ؟؟؟
این مشکل بارها برای من پیش اومده، بعضی مواقع فایلهای بسیار مهمم رو هم از دست دادم!
بهترین کار اینکه به این حرف توجه بشه: "پیشگیری بهتر از درمان است!" البته اگر در این مورد درمانی هم وجود داشته باشه:دی
در iCloud بکاپ بگیرید هر اتفاقی برای آیپدتون یا کامپیوترهاتون بیفته می تونید ریستور کنید دقیقا به حالت قبل.نقل قول:
آرمان جان مثل اينكه از سرعت آپلود و دانلود عمومي در ايران خبري نداريد:41:نقل قول:
درسته ولی چندین نفر رو می شناسم راحت بکاپ می گیرن (فرضا شب ها تا صبح که در شارژه، هفته ای یک بار) و همینطور میشه یه سری سرویس ها که حجم زیادی می گیرن رو مثل Photo Stream و Documents & Data غیر فعال کرد. به هر حال این هم راه حلی است!نقل قول:
آپلود 5 گیگ عکس به وسیله GPRS بیشتر از 1 ماه طول میکشه !نقل قول:
ممنون بابت راهنمايي هاتون ، دستتون درد نكنه
دوستان اينجوري كه من مي گم ميشه ؟؟؟
الان ريستور مي كنم به ٥.٠.١
بعد shsh مي گيرم ، بعد كه امكانش بود با لپ تاپ خودم كه توش بك آپ دارم دوباره ريستور مي كنم به همين ٥.٠.١ ، چون shsh گرفتم هم اين امكان داره و هم اينكه دوباره بك آپمو مي تونم مچ كنم رو آيپد . اينجوري مي شه ؟؟؟ خودم فكر كنم بشه اما چون تا حالا اينجوريشو امتحان نكردم گفتم بپرسم كه اساتيد راهنمايي كنند
البته فقط من برام نوت هام مهمه ، نه ايميل و هيستوري و اينا ، بازي ها و برنامه ها هم كه برنمي گرده ( به جز سيو هاشون ، كه البته هنوز ٥.٠.١ جيل نشده كه اونم به درد نمي خوره ، در كل سيو ها هم مهم نيستند ) .
اگه راهي هست كه من نوت هامو از تو اون بك آپه در بيارم بدون ريستور و shsh و اين درد سر ها خيلي كارم راحت تر مي شه ، راهي هست ؟؟؟
با تشكر
در رابطه با iCloud بايد بگم الان اينترنت درست و حسابي ندارم اما در مي خوام راش بندازم ( بذارين آيپد راه بيفته بعداً هر روز بك آپ مي گيرم :دي )