ممنون داداش . من اهواز هستم میترسم برم بگیرم سرعت واقعی ببنده ! :19: اون موقع حال آدم بد طور میگیره :20:نقل قول:
Printable View
ممنون داداش . من اهواز هستم میترسم برم بگیرم سرعت واقعی ببنده ! :19: اون موقع حال آدم بد طور میگیره :20:نقل قول:
نقل قول:
بله واسه ما که یه مگ رو 1021 بسته بود احتمالا بقیه هم واقعی هستن.تازه مال ما که از یه مگ هم کمتر بود.
نه پشتیبانیش مشکلی نداشت من اشتباه میکردم
بوق نمیخورد زنگ زدم مخابرات گفت باید 40 ثانیه وایسی تا بره روی بوق و جواب بده
چون زیاد زنگ میزنن
زنگ زدم سره 40 ثانیه دیدم جواب داد :18:
فیلم از سرعت دانلود گرفتم ببین :11:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
داشتم اهنگ گوش میدادم دیگه اهنگ هم افتاد روی فیلم :31:
ببین من اندیمشک هستم ممکنه چون اینجا زیاد ترافیک بالا نیست و شبکه شلوغ نیست سرعت بالا هست
اما اهواز چون جمعیت بیشتری داره ممکنه سرعت خوب نباشه
نمیتونم در این مورد نظر بدم
من 512 پارس آنلاین دارم تو روز 270 میزنه شب هم 70نقل قول:
3 ماه با 6 گیگ ترافیک 49000 تومن شد
حرف نداره ولی الان حدود 10 روزه پارس آنلاین افتضاح شده،مدام قطعی و افت سرعت هرجام زنگ میزنم میگه مشکل از مخابرات خوزستانه!:41:
كل كشور با كاهش سرعت و افزايش پينگ مواجه شده . احتمالا تا 22 بهمن هم ادامه داره .نقل قول:
آهان راست میگینقل قول:
اصلا یادم نبود!
واقعا تاسف آوره:13:
منم 256 پارس انلاین دارم
سرعت دانلود وحشتناک بالاس
اما بدبختی من استفادع ای از دانلود ندارم.اینترنت رو فقط واسه بازی گرفتم که پارس انلاین به هیچ عنوان نمیکشه و پینگم همیشه افتضاحه و نمیشه بازی کرد.
وایمکس دوستم یه مدته دستمه. پینگش فوق العاده خوبه اما سرعت دانلود خیلی پایین.
یعنی میشه یه روزی اینترنت اهواز به یه حد قابل قبولی برسه که ما بتونیم همزمان از همه امکانات اینترنت خوب یکجا استفاده کنیم؟ :(
آره چرا که نه!نقل قول:
امشب میتونی زودتر بخوابی شاید خوابشو ببینی!!!
اینم مال مخابرات اهواز در حالتی که سرعت پایینه .وقتی بالا باشه به 2 مگ میرسه این سرویس ا مگ محدود هست.
پینگش با سرور خارجی چطوره؟ کدام مرکز مخابراتی؟نقل قول:
نقل قول:
مرکز مخابراتی ولیعصر..این تست مال 1 مگ اشتراکی هست ولی قبلی مال 1 مگ اختصاصی بود.م(پست قبلی منظورمه)..
سلام دوستان.
اینترنت مخابرات روی بستر فیبر نوری سرویس میده ؟؟؟؟؟؟؟؟
تجهیزاتش رو داره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
دوستان مخابرات استان خوزستان قیمت های جدید گذاشته . سایتش هم جدید شده . به نظرتون کیفیتش چطوره ؟! قیمت های جدیدش هم خیلی خوبه . فقط نمیدونم شبانه رایگان داره یا نه ! اینم سایت جدیدش : قسمت ثبت نام قیمت هارو زده .
این قیمتایی که گذاشته واسه یه ماهه ؟ اگه یه ماهه باشه که خیلی گرونهنقل قول:
داداش شما اون فیلد نوع سرویس بزن سروس هارو زده با قیمت . مثلا زده 128k-1M اینا 1 ماهه هستند .بعد M اگر 3 یا 6 یا 12 بود یعنی تعداد ماه . ولی سرویس هاش بعضی هاش خوبن . مثلا 2 مگ با 4 گیگ ترافیک ماهی 23 تومن شبانه هم داره .نقل قول:
من احتمالا این ماه برم سراغ مخابرات. بعد از اینکه سرویس آسیاتک تموم شد.
داداش قربون دستت بگیر یه خبری هم بده ببینیم اگه خوبه بریم . فقط 1 مگ یا 2 مگ بگیر که شبانه رو تست کنی ببینی چند گیگ میگیره . البته من فقط پیشنهاد دادم وگرنه هر طور خودت میدونی :31:نقل قول:
نه آسیاتک این دو سه روزه خیلی اذیت میکنه. قطعیش بیشتر شده، پینگش ممکنه یه شب از 300 نیاد پایین و ... این ها همه نشان از شلوغ شدنه.
هنوز سه هفته مونده از آسیاتک. هر شب یه 4.5 گیگ میتونم دانلود کنم. تا اونوقت دانلود های اصلیم هم تموم میشه. دیگه میرم سراغ مخابرات. راستی اینترنت شبانه اش از ساعت چنده تا چند؟
متاسفانه شبانش خیلی کمه ! از 2 تا 6 !! ولی هر گیگ اضافی 3700 توماننقل قول:
من سه روزه که فرمش رو پر کردم و ارسال کردم ولی هنوز جوابی ندادننقل قول:
آدرسی هم توی سایتشون نیست شما میدونید آدرسشون برای مراجعه حضوری کجاست ؟
بله دوست عزیز آدرسشون اینه :نقل قول:
کیانپارس - خیابان اسفند شرقی - پلاک 8
دوستان خط بنده فیبر نوری هستش و تو اهواز مثل اینکه هیچ شرکتی فیبر نوری رو ساپورت نمیکنه
فقط پارس انلاینه که میگه کوی پیروزی رو هنوز ساپورت نمیکنن
میتونم خطم رو به همون قدیمی عوض بکنم؟هزینه داره؟چه قدر؟
تو رو خدا بگین چیکار بکنم
ممنون
کل شرکتشون توی خونه مسکونیه ... نه تابلویی نه چیزی ... من فکر میکردم توی خود مخابراته !نقل قول:
حالا ببینم کی راه میفته
چه مسخره !! داداش حالا راه افتاد یه تست بزار ببینیم چطوری . تا الان چند روز طول کشیده که خط رانژه کنن ؟! مثل اینکه خیلی طولش میدن !!نقل قول:
یه فرم پر کردم دام بهشنقل قول:
گفت 48 ساعت بعد نصاب میاد برای نصب بعد باید پول، یه قبض تلفن از اون شماره، کپی شناسنامه و کارت ملی با گواهی واسه سرعت های بالای 128 بهش بدی ولی بعید میدونم دو روز دیگه بیاد
من یه مگ با 4 گیگ رو میخام بگیرم که فکر میکنم خوب باشه ولی درسم تموم شده نمیدونم برای گواهی چیکار کنم :~
من موندم کدوم یکی از این سرویس ها رو بگیرم واسه خونه :
1- 1024K-6M-12G با قیمت (112,000 تومان) = شش ماهه یک مگ با ترافیک 12 گیگابایت
2- 2048k-1M-4G با قیمت (23,050 تومان) = یک ماهه، دو مگ با ترافیک 4 گیگابایت
آیا تفاوت آنچنانی در سرعت ندارن!؟
و این که به نظرتون میصرفه هر ماه برم سرویس 2 رو تمدید کنم!؟ یا سرویس یک رو بگیرم و فقط در صورت کمبود ترافیک، ترافیک تهیه کنم!؟
مصرفم ماهی تقریبا 15 گیگه.
ضمنا این طرح رایگان هنوز پابرجاست؟ 2 شب تا 6 صبح!؟
فرق سرعت یک مگ با دو مگ توی دانلود چقدره!؟
توی سرویس اولی مطمئنی که 12 گیگ مال یه ماهشه ؟نقل قول:
یعنی شش ماه میشه 72 گیگ ؟ اگه میشه 72 گیگ که همونو بگیر عالیه
برای سرعت هم من یه مگ رو سفارش دادم هر موقع راه فتاد تو این تاپیک میگم سرعتش چطوره
عزیز تو اولی 12 گیگ ماله 6 ماهه!نقل قول:
خب اینکه خیلی گرونه!نقل قول:
الان یه مگ با ماهی 4 گیگ در میاد 18 تومن
همینو برای 6 ماه بگیری بدون تخفیف میشه 18000*6=108000 تازه با 24 گیگ پهنای باند!
من سفارش دادم 2مگ 4گیگ شنبه وصل میشه میام اینجا جزییاتو میگم که همه بدونن
ممنون دوست عزیز . گرفتی سرعت روزانه . سرعت شبانه . پینگ و .. . خلاصه همه چیز رو بنویس که از سر در گمی در بیایم . ممنون :11::20:نقل قول:
حتما چون من خودم خیلی گشتم هیچ حرف درست و حسابی راجب adsl مخابرات پیدا نکردم .من سفارش دادم احتمالا 1 یا2 مگ 4 گیگه (چون اول 1 بود بعد گفتم 2 میخوام ) شنبه حتما وصلش میکنم . من وایمکس داشتم و میخواستم adsl شاتل بگیرم اما چونکه خطم pcm بود و مرکز شهر هستیم هرچی درخواست دام از pcm درنیوردن و گفتن ظرفیت نداریم تو اون منطقه بخاطر همین رفتم مخابرات درخواست دادم فرداش خط از pcm دراومد ! اما رانژه طول کشید خورد به تعطیلی.من مودم هم رفتم خودم zyxel 660hw گرفتم که از بهتریناست امیدوار حتی از شاتل ام بهتر باشه که گیر نیفتم دوباره .به شما هم حتما اطلاع میدم هم پینگ ام سرعت دانلود شب و روزنقل قول:
سلام
آقاخبرشوحتمابدین که اسیاتک دیگه موندن توش حرامه.بگین ماهم بیاییم
مممنون
داداش امروز شنبه هست . چی شد وصلش کردی ؟! یه خبری بده ممنون :40:نقل قول:
مال من امروز وصل شد ( یه مگ - 4 گیگ ) 18 تومن
البته مودم رو خودم کانفیگ کردم فقط یوزر پس رو گرفتم
الان که کار میکنم سرعت پیج باز کردن عالی هست. اشتراک قبلی من پارس آنلاین بود که ظاهرا این بهتر و به صرفه تره
البته اینم بگم که از ظهر که یوزر پس رو گرفتم تا همین الان اینترنت قطع بوده ! که خودشون میگفتن سراسریه. امیدوارم این قطی ها خیلی کم و اتفاقی باشه چون روی قطع شدن اینترنت خیلی حساسم
اجازه بدید شب هم تست کنم بعد میام جزئیاتشو میگم براتون
ممنون پیمان جان . آره اگه قطعی هاش زیاد باشه اصلا خوب نیست! آسیاتک که بودم مدام قطعی داشت ! فقف اگر تونستی یه تست از speedtest بذار که هم سرعت ببینیم هم پینگ . شب هم که خودت گفتی تست میکنم .نقل قول:
سلام . من قبلا پارس انلاین بودم . الان هم مخابرات . ( ابادان هستم) .
از نظر سرعت خوب و لی پشتیبانی افتضاح .
یارو اومده مودمو کانفیگ کنه ببخشید بلا نسبت شما گند زده توش .
خودم رستش کردم ولی هنوزم مشکل داره . پارس بودم از این مشکلا نداشت .
درسته شبا سرعتش میومد پایین ولی زیاد بد نبود مثلا از 1000 کیلو بایت میرفت رو 700 کیلو .
تو پارس معلوم بود چقدر استفاده میکنی .
اینجا نامعلوم
قیمت اینجا پایینتره
ولی قطعی داره که رو اعصابه
دوستان من یه مشکل دارم . مودمم zyxel هست بعد یارو ( پشتیبانی ) اومد ریستش کرد . بعد رو حالت مستقیم گذاشتش . حالا وقتی دارم تو سیستم کار میکنم خود به خود هیچ سایتی باز نمیشه . و میگه مشکل از DNS هست. البته چراغ شبکه روی مودم روشن هست تنها کاری که میتونم بکنم اینه که یا سیم تلفن که روی مودمه دوباره قطع و نصب کنم یا مودم رو خاموش روشن کنم . الانم خودم ریستش کردم و حالت BRIDGE کردمش که باید دستی وصل بشی و چراغ شبکه رو مودم هم خاموش میشه ولی اینترنت هست.
پشتیبانی افتضاحه . من میگم پارس بهتره . تازه جشنواره تابستانی گذاشته تووووپ . ابونمان رایگان . حق نصب رایگان . یک ماه استفاه ریاگان . بهترین زمانی . خاک توسرم که از مخابرات گرفتم . واقعا پشیمونم . کاش میشد قرداد رو فسخ کردددددد. کککککااااااششششش
صبح رفتم سر زدم گفتن ibs تا همین امروز قطع بوده نتونستیم خطو رانژه کنیم ولی متاسفانه امروزم رانژه نکردن . عجیبه چون ما مرکز امام هستیم کارمون باید سریعتر انجام بشه . من فردا دوباره زنگ میزنم 3036 شاکی میشم .هرچند احتمالا فردا دیگه وصل میشه .نقل قول:
راستی مشکل شاتل چیه که شما نمیرین ؟ همه میگن خوبه !
شاتل مشکلش چی نیست. فقط به درد افرادی میخوره که وبگردی میکنن و بعد از سالی توی روز دانلود دارن.نقل قول:
من تعریف مخابرات دزفول رو از دوستم که گرفته بود شنیدم. گفت مدرک هم نمیخواد برای 2مگ. گفت که گفتن بش 256 ببنده، بعدش بدون مدرک و از طریق سایت 2مگ تمدید کنه. کی به کیه.
خیلی از سرعت و قطعی کمش راضی بود.
ولی من هنوز پینگش و دانلود شبانه اش رو نمیدونم.