حداقل رو بازی بازیگرهـا یکم وقت میذاشتن ، اینکار کارگردانش فقط نقش گفتن کـات رو داشته ، همه از دم مصنوعی هستند مخصوصا اون دختر روحه و خانوم منشی
Printable View
حداقل رو بازی بازیگرهـا یکم وقت میذاشتن ، اینکار کارگردانش فقط نقش گفتن کـات رو داشته ، همه از دم مصنوعی هستند مخصوصا اون دختر روحه و خانوم منشی
من این سریالا رو نگاه نمی کنم
ولی دیشب قسمت شد و یه قسمتش رو دیدم.
جاتون خالی کلی خندیدیم.:31:
خیلی حره(هره!؟) بود.
احتمالا تا چند وقت دیگه sms و جکاش میاد. مثلا این:
"به طور رایگان دانشگاه بروید ، سینما بروید ، طی العرض کنید ، به خانه ی دیگران بروید و. ... کافیس روح شدن را با ما تجربه کنید"
من نمی دونم این صداسیما صاحب نداره ، آخه این چیه ؟ چیه این درپیت ها رو میدن به خورد مردم؟؟
این پسره خیلی مصنوعی بازی میکنه!
نمیدونم چرا چند دقیقه از قسمت قبل که برای دیشبه نشون می دن!:13: سریال هفتگی که نیست! مال 24ساعت پیشه!
بی خودی سکانس درست کردن! پسره داره راه می ره توی دانشگاه! (فقط الکی فیلم پر کردن!) زنگ خوردن موبایل دوست شبنم قلی خانی و جر و بحثشون یا خاموش شدن ماشین و ..... به نظرم کلا اضافیه
من متوجه نميشم بعضي حرفا و حركات رو اينا ميان ميگن كه چي رو ثابت كنن ؟!
نشون ميداد كه طرف ماشين و اين جور چيزا از داخلش رد ميشد و بهش اثري نداشت. بعدش از در و ديوار با اراده ي خودش رد ميشد.
بعد دوباره نشون داد كه مي خواستن برن تهران جنوب ! : دي سوار يه وانت شدن !!
پس اون اثر نداشتن ماشين روشون چي بود و اين سوار وانت شدنشون چي بود ؟!
بعد جالبه چه خوب هم مي خوان مردم رو بپيچونن ... طرف سوال ميكنه كه چرا من از در و ديوار رد شدم و ماشين ازم رد شد اما الان سوار ماشين شدم؟!
جواب : اين ها مسائل پيچيده ايه !! اگه ندوني برات بهتره !
يه سري حرفا ميزنن خيلي جالبه ! ... من 20 ساله كه تو كما هستم و الان كلاس تاريخم شروع ميشه !
اگه طرف مرده و جون نداره ... كه خب روحش ازش جدا ميشه. اما اگه رفته تو كما ... خب هنوز جون داره و روحش هم همراه جسمش هست.
اين نظر من بود ... شايدم اشتباه كنم ... ولي اين چند ساله ديگه اين قضيه ي روح و چشم برزخي و اينجور چيزا رو بي نهايت دارن ميگن تو صدا و سيما ... از يه چيز تازه بيان حرف بزنن.
گفتنی ها رو همه گفتن.
راستش چیزی که دوست دارم با سر برم توی دیوار وقتی میبینم این که همش نصیحت.همش میخوان معنوی کنن قضیه رو.این کارو بکن.اون کارو نکن.آدم خوبه همش قرآنم میخونه.آدم بده یه جوونیه عین همه که موهاشو درست میکنه و ریش نداره.نمیدونم تا کی.دوستان یه حساب سر انگشتی بکنین ببینین چقدر پیش اومده که کل فیلمو بعد دیدن قسمت اول حدس بزنین.
دو تا روح همدیگرو دیدن.
با هم دارن صفا میکنن.
حالا یکی دیگه هم اومده اضافه شده.
خوب منظور.
الان باید چیکار کنیم متنبه بشیم؟
بر گردیم به آغوش اسلام؟
چیکار کنیم.
جان من یکی صریح بگه همون کارو بکنیم.
جواب این سوالها خیلی پیچیدست.نمیخواد بدونی...
وای حالم از این صحنه بهم خورد.
هر جا هم میری مجبوری بشینی ببینی.
هرچند خودمم دوست دارم ببینم واقعا به چی میخوان برسن.
نقل قول:
اگه نمیخواستن به این سوال که فکر کنم سوال کل ملت هست ، جواب بدن ، مطرحش نمیکردن...
منتظر باشین تا مطرح کنن
.
یه سوال هم من بپرسم:
شما اگه جای کارگردان بودید این دو سه قسمت که توش پر از باگ و ایراد بود را چطور نمایش میدادید؟منظورم رفع ایرادها نیست کل دقایق فیلم هست.
امیر حسین رفته تو کما و ...
اگه من بودم این فیلمو نمی ساختم تا آبروم نره.نقل قول:
.
.
.
موافقم.نقل قول:
من هم فکر میکنم که جواب داده بشه اما معتقدم نیازی به این حرکات نبود.میشد همونجا جواب داد.
البته این نظر منه و اصراری بر درست بودنش نیست.
فکر میکنم همه ی ما اونقدر به بلوغ رسیدیم که معتقد باشیم هر کسی نظر شخصی خودش رو داره.نقل قول:
با احترامی که برای سوال شما قائلم اما معتقدم اگه قرار بود که من بگم چیکار میکردم,خودم میرفتم یه فیلم میساختم.من اگر نظری دادم یک نظر کاملا شخصی به عنوان یک مخاطب عام بوده نه یک کارشناس.
اما اگه به سوال شما به عنوان یه فرد عادی جواب بدم,کلا این قسمتهای روح و عالم غیب رو حذف میکردم.
چندین نوع میتونست باشه.
امیرحسین اتفاقی پیدا میشد.
موقعی که توی بیمارستان و همایون اونرو پیدا کرده ادامه داستان رقم بخوره.
هم میتونست با به هوش اومدن امیر حسین ادامه داستان رقم بخوره.
نکته جالب اینکه اصلا کما رفتن امیر حسین هم به نظرم کمی عجولانه بگم و یا ناشیانه نمیدونم.
چند نفر هستند که وقتی 3 نفر رو میبینه که اومدن دزدی و به تلفن هم دسترسی داره به پلیس زنگ نمیزنه و تنهایی میره که اونارو بگیره؟
من فکر نمیکنم زیاد باشند!
واقعا چرا این علیرضا افخمی داره روز به روز بدتر میشه اون از فرزند صبحش .اینم از این سریال واقعا بی محتوا.آدم سال پیش این جراحت رو میدید لذت می برد این دیگه واقعا شورش در آورده.
راستش من چون توی همه ی بحث هام اینو میگم عادت کردم حتی گاهی اوقات دوستام ازم ناراحت میشن. راستش نمیخوام سو تفاهم بشه همین. اگه جای این پست اینجا نبود ببخشید.نقل قول:
با بقیه تیکه های فیلم کاری ندارم فقط این تیکه ای که دوستمون گفته واسه من خیلی سواله .نقل قول:
نه ورزشکاره نه هیکل ورزشکاری داره که ازش بترسن, دست بزن هم که نداره پس واسه چی میره سراغ 3 نفر ؟
تازه قبلنا رسم بود دزدا توی تاریکی می رفتن! جوراب می پوشن(البته صورتشونو):31: توی ظلمات مطلق میرن ! نه اینکه داد و بیداد و چراغونی کنن همه جا رو !:31: ماشینو هل می دادن نه با دنده 3 بیان توی پارکینگ:31:نقل قول:
بعد یکی که دزد میدید از اعماق تهش داد می زد که نه مثل شزم یا زورو بیاد :31:
به نظرم یا سطح توقعات مخاطبین با دیدن فیلم و سریالای روز دنیا و یادگیری علم کامپیوتر بالا رفته یا صدا وسیما هنوز آپدیت نیست! یا مخاطب رو درک نمی کنن یا .......:31:
من فکر می کنم با به کما بردن امیر حسین می خواسته پیامهای اخلاقی و مذهبی بده که به نظر من اگه این قصد را داشته کاملاً در اشتباه بوده(کارگردان)چون تا اینجای کار که در این امر بسیار ضعیف عمل کرده و نکات تکنیکی این ماجرا را رعایت نکرده و یا اینکه قصدش از به کما رفتن امیر حسین دادن هیجان به فیلم بوده مثلاً اون قسمتی که بچه ش..شش گرفت :31: و اول از کنار امیرحسین رد شد و بعدش...و شاید هم می خواد از این کارها تا آخر فیلم بکنه و حس ترحم و هیجان بیننده را برانگیزه که باز هم در اشباه بوده کارگردان چون هر چقدر هم در این زمینه قوی عمل کنه باز هم این سوژه نخ نما شده...
سلام
این قران خوندن مهدی سلوکی شدیدا رو اعصابه { اصلا بهش نمیاد}
و یه سوتی که نمیدونم دیشب متوجه شدین یا نه
وقتی امیر حسین داشت میرفت به سمت دانشگاه کاملا سایش رو زمین معلوم بود
و این که من نفهمیدم این دختره چطوری 20 ساله روحش سرگردونه یعنی 20 ساله تو کما مونده؟؟:18:
دختره مرگ مغزيه به قئل خودش زندگي نباتي !!
اين پسره بايد وقتي مامانش گوش نمي داد مي دويد مي رفت بالا سر جنازهه تا اونا مجبور بشن بيان
موندم ما چند تا كارگردان تو فروم داريم!!!:18:
يكي ميگه من اين فيلمو نميساختم!!! يكي ميگه من بعضي جاهاشو نشون نميدادم!!!
موندم با اين همه كارگردان حرفه اي چرا ما باز كارگردان خوب كم داريم!!!!!:41:
به چه راحتي يه سريال كه كلي براش زحمت كشيده شده و چندين نفر وقتشونو سر سريال گذاشتن با يه كارگردان(افخمي) كه حد اقل 10 ساله داره كار ميكنه زير سوال ميره دوستان فقط به دنبال اين هستند كه ازش سوتي بگيرن بگن بده و من نگاه نميكنم و از اين حرفا.
سر راه يه كارگردان و حتي يه نويسنده 10000000 تا مشكل وجود داره و از هزار جا كارش زير زره بين كه نكنه يه اشتباهي بكنه و سريالش كه براش خيلي زحمت كشيده واسه هميشه پخش نشه تازه اين مشكلاتي كه گفتم به جز مشكلات ماليه كار و اگرم نخواد كار بسازه كه بيكار ميمونه. پس مطمئن باشين اگه منو شما كارگردان بوديم همون اول كشيده بوديم كنار وحتي 10 دقيقه سريال با هزاران سوتي نميتونستيم بسازيم.:46:
راستي اين چيه مد شده هركي تلويزيون وطني رو نگاه نكنه كلاس داره!!!:19:
شما بگو تلويزيون يه كار درست و حسابي بسازه ما نگاه مي كنيم توقعاتمونم در سطح نابرده رنج بيشتر نيستنقل قول:
اگرم خيلي به فكر مايين يه چيزي مثه ساختمان پزشكان بسازين
=====
جناب ما خسته شديم از بس فيلم يكنواخت ديديم
اين بحث روح و برزخ ديگه خيلي تكراري شده
دقيقا مثه موقعيه كه پس از باران پخش شد و مردم خوششون اومد ديگه تا چند سال كل فيلما همون تمو داشتن
يه نفر راه مي افتاد دنبال گذشته ننه باباش مثالشم فيلم ريحانه
اون جمله ای که آخر نظرم گفتم(این نظر شخصی منه و اصراری بر درست بودنش نیست) برای دوستانی مثل ایشون بود.نقل قول:
دوست عزیز تلوزیون وطنی به قول شما یه فیلمی گذاشته,من به عنوان یه مخاطب حق ندارم دربارش نظر بدم؟!
اگه قرار ما فقط درباره کارایی نظر بدیم که میتونیم انجامشون بدیم پس باید در کل درباره 80 تا 90 درصد مسائل پیرامونمون چیزی نگیم.وقتی که من مخاطب برنامه ای حساب میشم این حق رو برای خودم قائلم که درباره اون نظر بدم.
این جملتون که ما نمیتونیم فیلم درست کنیم,منو یاد یه بحثی انداخت.
عذر میخوام اینجا مطرحش میکنم.
شاید جاش اینجا نباشه.
من داشتم به بازیکن تیم مورد علاقم که موقعیت خراب کرده بود اعتراض میکردم یه دوستی گفت تو میتونستی اون توپو گل کنی؟
من بهش گفتم اون داره 400 500 میلیون پول میگیره که همچین توپهایی رو گل کنه.نباید با من فرق داشته باشه؟!
این حرف شما هم یه چیزی مثل همونه.
این آقا داره پول میگیره که بیاد فیلم درست کنه.اونم فیلمی که اینچنین اشتباهات واضح و روشنی نداشته باشه.اشتباهاتی که دوستان به بهترین شکل ممکن بهش اشاره کردند.
کاملا با دوستی که گفت سطح توقعمون بیشتر از نا برده رنج نیست موافقم.
نگاه نکردن به تلوزیون وطنی کلاس نداره,نگاه نکردن به برنامه های بی محتوا کلاس داره.
اگه میخوایم ژست روشن فکری بگیریم بهتر جوری باشه از اون طرف بام نیفتیم.
البته شاید باز هم گفتن این جمله که حرفهای من نظرات شخصی من هست و اصراری بر درست بودنش نیست اینجا لازم باشه.
عجب سریالی سوتی ناکی هست ! معجون سوتی و طنز ! اونم طنزی که قرار بوده جدی باشه ولی خنده دار شده مثل فریاد زدن و قرآن خوندن پسره !
من اگه روح میشدم و یه روح دیگه میدیدم , اولین کاری که میکردم این بود که بهش دست بزنم ببینم روح ها میتونن با هم تماس داشته باشن (برعکس اتوبوس و ماشین) یا نه ! :دی باید به جای دختره یه روح دیگه میذاشتن که این بهش دست بزنه !
نقل قول:
جناب اگه تلويزيون ميونست يه كار خيلي خوب بسازه (ميتونه خوب بسازه) كه الان اين همه بحث راجبش نبود.
البته من مطمعنم هر كار خوبيم ميسازه بازم مردم 1000000 تا ايراد ازش ميگيرن به خاطر اينكه مردم نميتونن خوبي چيزيرو ببينن والبته همون چيزي كه قبلا گفتم هالي وود مثل مرغ همسايه هست و مردمم همش اونجارو با اينجا مقايسه ميكنن.
خودتون ميدونيد كه چه بلايي سر ساختمان پزشكان اومد و البته باعث شده كه احتمالا سروش صحت و پيمان قاسمخاني تا چند وقت بيكار بشن و نه كاري تو سينما ونه تو تلويزيون انجام بدن!!!:46:
دوست عزيز عامه مثل منو شما lost و spartacus نديدن و سطح توقعشون پايينه!!!!:19:
نقل قول:
شما مطمئن باش ما ميتونيم فيلم درست كنيم از نوع خوبشم ميتونيم چون كارگردان هاي با تجربه و حزفه ايه خوبي تو اين زمينه داريم.
ولي خب كارگردان ميخواد يه فيلم خوب بسازه ولي اينقدر قانون و تبصره جلو دست و پاشو ميگيره كه مجبوره يه فيلم عامه پسند آبكي بسازه تو يه سري چارچوب خاص كه لازم به گفتنش نيست.
با همون مثال خودتون يه مثال ميزنم شما فكر كن به همون بازيكن بگن بايد 2 قدم بري راست بعد 4 قدم بري جلو بعد نفر جلوييتو دريبل كني بعدش توپو بزني سمت راست دروازه اونوقت اگه اين بازيكن بعد از چند بار توپشو گل نكنه در حالي كه سعيشو هم كرده اونوقت به نظرت بگيم بازيكن بديه انصافه!!!!!:9:
راستي برنا مه هاي اونور خيلي با محتوا!!!!!!!!!!!!!!!1:18:
پس ميفرماييد برنامه هاي شبكه هايي مقل manoto 1 از برنامه هاي خوده دولت بهتره؟؟؟(همون تلويزيون وطني كه شما ميگيد منظورمه)نقل قول:
راستي برنا مه هاي اونور خيلي با محتوا!!!!!!!!!!!!!!!1
والله ما تو اين همه مدت يه برنامه خوب ديديم كه اونم ساختمان پزشكان بود كه اين همه ايراد الكي گرفتن ازش!!:31:
اين رو من نميگم.كافيه يه ذره تو انجمن بگرديد.
خيلي برام جالبه باگ هايي كه كاملا مشخصا در فيلم رو نديده ميگيريد!!
در رابطه با مثال:جدا اينا تلاششونو كردن؟!بعدشم نميشه كه يه تلويزيون چندسال درجا بزنه.اگه تلاششو واقعا بكنه ميتونه فيلم قشنگ بسازه نه چيزايي مثل ستايش!!!(البته استثناهايي هم هست)
مشکل صدا سیما اینه که تو یه سری " داستان های تکراری " داره مانور میده...نقل قول:
در رابطه با مثال:جدا اينا تلاششونو كردن؟!بعدشم نميشه كه يه تلويزيون چندسال درجا بزنه.اگه تلاششو واقعا بكنه ميتونه فيلم قشنگ بسازه نه چيزايي مثل ستايش!!!(البته استثناهايي هم هست)
روح !
اغما ... او یک فرشته بود ... پنج کیلومتر تا بهشت ...
همشون بر مبنای روح و شیطون و ایناست !
چرا نمیتونن یه تنوع ایجاد کنن ؟ :|
چرا نباید یه چیزی مثل " کلاه قرمزی عید نوروز " ، " درباره الی " ، " جدایی نادر از سیمین " رو تو صدا سیما شاهد باشیم ؟
نمیخوام بحث شخصی بشه.نقل قول:
قصد اصلیم از نظری که دادم این بود که بگم من ادعای کارگردانی نکردم.
نقل قولی میکنم از دوستی که میگفت جایی خونده بود یه روزنامه فرانسوی درباره فیلم جدایی نادر از سیمین نوشته بود فیلم ایرانی بدون اکشن و س.. تونست همه رو میخکوب کنه.(شاید جمله دقیقا این نباشه اما مضمون همین بود).
فکر نمیکنم از حرفهام این استنباط بشه که گفتم ما کارگردان خوب نداریم.
یعنی از نظر شما هر کسی تلاش کرد بازیکن خوبیه یا اصلا در اون کاری که میخواد انجام بده فرد خبره ای؟!
اگه اینطوره باید بگم که نظر من این نیست.همه ی بازیکنها تلاش میکنند که کاری که ازشون خواسته شده انجام بدن اما یه تعدادی انجام میدن که میشن بازیکن خوب یه تعدادی هم به قول شما فقط تلاش میکنن و نمیتونن کار خواسته شدرو انجام بدن و میشن بازیکن بد.
این جمله که برنامه های تلوزیون وطنی اگه نگیم اکثرا بیشترشون بی محتوا هستن یعنی اینکه برنامه های اونور پر محتوا هستن یا پر محتوا نیستند؟!دلیل نداره من منظورم این باشه که اگه اون بده این خوبه یا بر عکس.
عذرخواهی میکنم از همه فکر کنم بحث یکم شخصی شد.
به هر حال همینکه به نظرات هم احترام بزاریم فکر میکنم کافی باشه.
نظر همگی برای من قابل احترام.
خوب بازم طبق معمول :
شخصیت منفی : جمشید
شخصیت مثبت : امیر حسین
شخصیت خاکستری غیر نماز خون : فرزین همایون
یه روحه به اون یکی میگه اگه به اینکه روحی فک کنی نمیتونی بشینی یا به چیزی تکیه بدی بعد اونوقت چجوری تو خونه ایستاده؟! یا اصلا چه شکلی روی زمین راه میره؟
اینم که همونه!!!
ای بابا شما هم بیا هی گیر بده! فیلم های خارجی هم روح ها توش رو زمین ره میرن !نقل قول:
بر فرض که بیاد به این فکر کنه که رو زمین هست و خودش روحه پس زمین سوراخ میشه و از ته زمین میفته تو فضا؟!
خب منظورت چیه؟ سنش کمتره؟ بیشتره؟ این صورتش مال همون موقعی هست که به کما رفته ، فرقی نمیکنه که 100 سال تو کما باشه یا 20 سال .نقل قول:
4. دختره میگه که من 20 ساله تو کما به سر می برم ولی به نظر شما اصلا خودش 20 سالش هست؟ بعد تازه قبل از اینکه بره تو کما دانشگاهم رفته بوده. شاید یه 40 سالی داشته باشه.
وقتی دختره از زمان داشنگاهش رفته تو کما به مدت 20 سال دلیل نمیشه که 20 سال کما با 20 سال عمر زندگی اش جمع زده بشه ! و الان 40 ساله باشه !( تاثیر پیری تو چهره الان که روح هست رو میگم .)
وقتی دختره از 20 سالگی رفته تو کما نباید الان که روح هست سنش زیاد بشه ! ( تو چهره روحش که نباید باشه اما تو چهره جسمش چرا !)
یعنی قشنگ با یه دلیل مسخره قضیه نشستن و تکیه دادن رو پیچوندن!!
خوب اینکه میگه تو ذهنت قبلا بوده و این حرفا !!
پس اون شب اول چی بود که وسط جاده ایستاده بود و منتظر بود ماشین بزنه بهش ولی ازش رد شد؟
اون موقع که نمیدونسته روحه! طبیعتا تو ذهنش این بوده که میزنه بهش دیگه!
عجب!!
دوست عزیز گیر نیستنقل قول:
جوابت رو دوستمون داد
پس اون شب اول چی بود که وسط جاده ایستاده بود و منتظر بود ماشین بزنه بهش ولی ازش رد شد؟
در ضمن فیلم های امریکایی بر اساس عقیده اونا ساخته میشه
یک امریکایی معتقد مثلا تو نیویورک واقعا اعتقاد داره که بعد از مرگ روح های انسان های خوب باقی میمانند تا کارهای ناتمام رو انجام بدند!! :20: و با خیال راحت برن اون دنیا و برای همین معتقدند که تو خیابون هاشون روح ها راه میرند و حضور دارند
عزیز منم قبول دارم که این سریال ها سوتی دارن :دی ولی بعضی موقعها ما ایران رو با آمریکا اشتباه میگیریم :دی!نقل قول:
(البته بعضی از این کارای مسئولین هم ادم رو به حرص در میاره که اینقدر غمپز در میکنند که ما فلانیم و پشملانیم !)
اصلآ ماشین رو بی خیال ! باید همون لحظه که این مسآله رو فهمید و از صندلی رد شد , از پوسته کره زمین هم میرفت پایین و میرسید به هسته و از اون طرف کره زمین سر در می آورد ! :دی ولی انگار فقط در مورد صندلی و اینا تآثیر داره !نقل قول:
یعنی قشنگ با یه دلیل مسخره قضیه نشستن و تکیه دادن رو پیچوندن!!
خوب اینکه میگه تو ذهنت قبلا بوده و این حرفا !!
عجب!!
من با 100% حرفای شما موافقم!نقل قول:
اصولا من خودم شخصی هستم که نسبت به سریالای وطنی نهایت سعیم رو میکنم که خوشبین باشم.
ولی این سریال واقعا ساختار ضعیفی داره و اصلا نمیتونه من مخاطب رو جذب کنه.
سوتی ها هم که دیگه در سطح المپیک!!!
من اوایل ستایش واقعا ازش خوشم میومد،با اینکه بازم سریال درجه یکی نبود ولی بازم حداقل داستانش
برا من جذاب بود با اینکه خیلیا هم ازش خوششون نیومد.یا نابرده رنج که خیلی خوشم اومد غیر از پایانش.
من اصلا آدم بدبینی به سریالای وطنی نیستم،ولی خداییش خیلی ضعیفن بعضیا،یکی مث این سریال
که واقعا چیز مثبتی توش دیده نمیشه که آدم بهش دل ببنده یا امیدوار بشه به سریال.
استفاده از اتفاقات جالب و هیجان انگیز و زیبا کردن داستان هم که هیچی..
ضمنا هرکسی که وقتشو صرف دیدن یه سریال میکنه،میتونه دربارش اظهار نظر کنه و این یه چیز طبیعیه حتی
تو ایران فوق آزاد(!!!) خودمون.
قرار نیست که همه بتونن یه کاری رو انجام بدن تا مجوز اظهار نظر داشته باشن!!
بد بيني نسبت به اين سريال كاملا مشهوده و راحت ميشه فهميد.:20:
قبل از قسمت ديشب شونصد نفر اومدن به اين گير دادن كه اين روحه بدون هيچ دليلي از اينجا رد ميشه از اونجا رد نميشه اينجا ميشينه اونجا نميتونه بشينه حالا تو سريال كه اومد دليل همه اينارو توضيح داد باز همه اومدن ميگن چه دليل مسخره اي چه دليل بيخودي و باز دارن هي به روح بودنش گير ميدن!!!:39:
من مطمئنم 1000000 تا دليل ديگه هم مياورد باز همين آش و همين كاسه بود!!!!:38:
دوست عزیز این چه حرفیه دیگه؟؟!!!نقل قول:
خوب وقتی سریالی مشکل داره خوب مشکل داره دیگه!!
وقتی دارن یه سری چیزای مسخره تو سریال به کار می برند که نه توجیه عقلی داره و نه توجیه دینی باید بیایم اینجا به به و چه چه کنیم؟!
بیخودی که نمیشه ایراد گرفت!!
شما میتونی به تاپیک هایی مثل ساختمان پزشکان و پایتخت و ... هم ببینید ، میبینید نظرات دوستان با اینجا چه قدر متفاوته!
خوب اگه یه سریالی مشکلی نداشته باشه بیمار نیستیم که بیایم نقد کنیم!
شما از جا فهميدي توجيه عقلي و ديني نداره.
از نظر ديني انسان بايد در حد بالايي از دين باشه تا بتونه اين مسائلو نقد كنه و از نظر علمي هم كه مگه ميشه اين مسائل روح و اي جور چيزا با عقل جور دربياد كه ميگين توجيه عقلي نداره!!!
فقط يه جمله ميگم: ساختمان پزشكان و پايتخت مذمون مذهبي نداره!!!!:27:
عقلی منظورش علمی نیست منظورش تو چارچوب خود فیلم هست نه خارج از اون .نقل قول:
تو فیلم گفت اگه حواست باشه که روحی نمی تونی مثلا بشینی و رد میشی از شی خوب طرف یکذره حواسش رو جمع کنه بقول دوستمون از اون ور کره زمین میفته پایین .
تو خود چارچوب فیلم اینا باید توجیه بشه دیگه نه ماست مالی.
الان هری پاتر هم توجیح علمی و دینی نداره ولی جهانش یک قوانین و ساختار مربوط به خودش رو داره که خیلی قوی و کم تناقض هست و نمی تونی با توجیهات خود کتاب جای دیگه کتاب یا فیلم رو زیر سوال ببری . (البته ضعف و سوراخ داره ولی کم )
من يه خواهش دارم: دوستاني كه هي به اين قوانين گير لطف كنن اگه ميتونن يه قانون درست و حسابي واسه روح بودن تو سريال بيارن كه هم توجيه عقلي داشته باشه و هم توجيه ديني؟؟؟
نیازی نیست توجیه علمی عقلی یا دینی داشته باشه .نقل قول:
میشه اصلا n تا موجود جدید خلق کنی و یک دنیا واسه خود اون فیلم بسازی ولی نباید خود فیلم با خودش تناقض داشته باشه با دنیای بیرون تناقض داشت عیب نداره.
مثلا توی فیلم ژانر تخیل بگی ماست یک رنگ داره اونم سیاه هست ایرادی نداره ولی وقتی تو همون فیلم تو یک سکانس ماست سفید بزاری دیگه قابل قبول نیست.
حالا انقدر دنبال مثال هستی من چند نمونه می گم . خیلی سادست .مثلا روح رو کاملا آزاد نشون میداد بدون اینکه مقید چیزی باشن و همه جا مثل خلا براشون بود و هر جایی می خواستن راحت میرفتن .
یا مثلا کاملا عین جسم واقعی مقید بودن .
یا تو این سریال هم مثل فیلم روح آمریکایی خاصیت انتخابی رو مطرح می کردن . هر جا رو می خواست می تونست فیزیکی اثر بزاره نمی خواست اثر نمیزاشت .
یا روح وارد یک دنیای موازی این دنیا که مخصوص ارواح بود میشد که با قوانین خاصی می تونستن با این دنیا رابطه برقرار کنن (این در حد ایرانی ها تا 100 سال دیگه نیست)
یا یک نمونه جالب تخیلی حالت تخیلی که من دیدم تو انیمه Bleach و اتفاقات مختلفی که برای روح و بعد از مرگ و ... میفته.
پ . ن : خوب شد شما به عنوان تنها مدافع سرسخت این سریال فعالیت می کنین وگرنه این تاپیک به شدت خاک می خورد.