راستی کجا عکساتونو آپلود می کنید ؟؟ پدرم در اومد!
Printable View
راستی کجا عکساتونو آپلود می کنید ؟؟ پدرم در اومد!
گارانتیت امرتاته ؟نقل قول:
یه تماس بگیر بگو میخوام شما واسم رجیسترش کنین
ببین چی میگن بهت
این ریجستر کردن اصلا برای چی هست؟
یه سری از دلایل اش : اطمینان از سلامت - استفاده از امتیاز ها - شناخته شدن رسمی و .....نقل قول:
اما راستشو بخوای به نظر من دلیل اصلی اش حس تملک کامل به دستگاهه + کمی عقده رسمی شناخته شدن در ایران ....
نظر شخصی بود
---------- Post added at 02:23 AM ---------- Previous post was at 02:23 AM ----------
آره باید این کارو بکنم ولی حوصله می خواد...:دینقل قول:
یه سوال دیگه : این دکمه پاوری که سمت چپ هست و وقتی میزنیم وارد یه حالت مدیا میشه دقیقا چیه؟؟
میشه راجع بهش یسری اطلاعات داشت؟"
Express Gate منظورته ؟نقل قول:
آره فکر کنم!:دینقل قول:
چیه؟ به چه کار میاد؟ امکاناتش چیه؟
این express gate مشخص نشد ماله چیه؟؟
سلام حسین ....
بد جوری گیر کردم... اینجا تو بندر عباس سازگار نمایندگی داره و لپ تاپ n43sl با مشخصات مال شما با win 7 home موجود 1315
ولی امرتات اینورا گارانتی نداره و فروشگاه امرتات تهران بهم میده 1210، و dos داره.
چیکار کنم.....!!!!! :41:
کدوم و بگیرم.....
یه چیزی ، کیبورد فارسی داشتن میتونه یه ضعف باشه که یعنی واسه ما که جهان سومیم تولید شده و کیفیت پایین تری داره؟
ترو خدا زودی.
من جای تو بودم امرتات رو از تهران میگرفتم مشکلی هم پیش میومد خودم میرفتم تهراننقل قول:
ولی شما خودت باید انتخاب کنی که یا 100 بدی یا اگه مشکلی پیش اومد بری تهران
نخیر کیبورد فارسی داشتن ضعف نیست
اصلا ربطی نداره
سلامنقل قول:
اونچيزي كه asus روي express gate تاكيد داره بوت سريع و آني جهت دسترسي به اينترنت و ساير كارهاي معمولي هست يعني در express gate ويندوزي وجود ندارد . من حدس ميزنم كه سيستم عاملش توزيعي از لينوكس باشه !!!
ولي به نظر من مهمترين مزيت express gate اين هست كه لپتاپ با حداقل ظرفيت كار ميكند پس مناسب براي دانلودهاي شبانه هست اما در حالت express gate به هارد اينترنال دسترسي نداريد پس براي دانلودهاي شبانه و ساير كارهاي ذخيره كردني بايد از هارد اكسترنال استفاده كنيد.
نقل قول:
اون یه بخش دسترسی سریع هستش برای موقعی که نمیخوای از ویندوز استفاده کنی،باهاس میتونی بری اینترنت،چت کنی عکس ببینی و موزیک گوش بدی :)
نقل قول:
سلام رفیق
بستگی داره چقدر گذرت تهران می خوره؟؟
در هر صورت 100 تومن اختلاف کمی نیست... اما اگر قرار باشه اصلا نتونی بیای تهران و بخوای امرتات و بگیری خب رسما با بدون گارانتی فرقی نداره ...
شما باید ببینی 100 تومن مهم تره یا گارانتی + شرایط رفت و آمد تهرانت چجوریه
میخای پستی بخری؟
نه کیب.رد فارسی بعید می دونم عیب باشه
---------- Post added at 02:13 AM ---------- Previous post was at 02:10 AM ----------
یعنی به هاردم دسترسی ندارم ؟ پس چجوری آهنگ گوش بدم فیلم ببینم و ... خیلی ضایع است کهنقل قول:
سلامنقل قول:
برای گوش دادن آهنگ یا تماشای عکس و فیلم به هارد دسترسی دارید ولی برای دانلود و ذخیره کردن باید از فلش یا هارد اکسترنال استفاده کنید بعبارت دیگه در حالت express gate هارد فقط خوندنی هست و نمیشه چیزی write کرد.
متن حذف شدنقل قول:
نقل قول:
1- چه اجباریه بیای تو؟
2- وقتی .... خوندن صفحاتو نداری حرف نزن
3- حداقل6-7 نفر توی این تاپیک اومدن و جواب گرفتن
4- آکبند بودن یعنی چسبش کنده شده باشه یا نه که توی خرید یه فاکتور تعیین کننده است این مساله سوال خیلی هاست
5- از گرد راه رسیدی به نفراتی که 10 صفحه مطلب و 97 تا پست نوشتن و 2258 نفری که بازدید کردن توهین می کنی فکر می کنی ارزش جواب دادن هم داره؟
سلام
دوستان من می خوام یه لپ تاپ بگیرم قیمت تا حدود 1400 ، 1300 . از لپ تاپ های دل خیلی خرابی شنیدم و گرونی وایو (نسبت به کانفیگ) و نداشتن کانفیگ دلخواه ام توی hp رسیدم به asus .
البته یه مدل جدید دل xps 15z ، که 2 تومنه چشم رو گرفته شاید بتونم تا اون حد جور کنم .....
اما می خواستم بدونم کلا لپ تاپ های asus مشکل خاصی ندارن ؟ چند تا مدل خوب توی اون رنج اگر معرفی کنید ممنون میشم و یه مقایسه ای هم با اون مدل dell که گفتم انجام بدید
کانفیگ ای که خودم مد نظرم هست
core i7
ram 6-8
vga 1-2 geforce
یه سوال دیگه هم اینکه چرا asus مدل هاش معروف نیست توی بازار ایران ؟ همش تعریف از dell و vio و hp هست ...
ممنون
نقل قول:
سلام
کی گفته معروف نیست؟ احتمالا دلیل این برداشت شما یسری مغازه دار سودجو یا فسیل هستند مگر نه تا اونجایی که من میدونم خیلی جا باز کرده
+ با کانفیگ شما 14 اینچ مدل n43sl/sn بود اونموقع ها با کانفیگ : i7 2630/4/640/gt 540,550/ usb 3 / blueray ...
(لب تاب خودم!)
15 اینچ هم n53 sn . sv و ... هستند
+ سری k و ... ، شما باید نیازتون رو اول مشخص کنید
جدیدا انگار مدل های جدیدی هم معرفی شده از سری n
کد:http://www.asus.com/Notebooks/Multimedia_Entertainment/N45SF/#specifications
کد:http://www.asus.com/Notebooks/Multimedia_Entertainment/N55SF/
فقط یه مقدار بنظرم زشتن:دی
+ کیبورد هاشون خیلی ناجوره :31:نقل قول:
نظرتون در مورد اون dell رو نگفتید
والا نظر خاصی ندارم:دینقل قول:
من خودم با 6400 اش کار کردم بشدت سگ جون بود ... منتهی از طراحی هاش خوشم نمیاد ، زیاد شنیدم خرابی داشته باشه اما خودم تاحالا ندیدم!
.نقل قول:
.
.
از HP چرا مدلی پیدا نکردی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
.
.
از Asus N43SN و Asus N53SV و Asus K53SV هستش که مدل های خوبی هستن.....
از Lenovo هم مدل Lenovo Y570 مدل خوبی هستش
از HP هم اگه بتونی 6080 گیر بیاری خوبه
.
.
کفایت میکنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام دوستان
من یه لپ تاپ n43sl خریدم که با گارانتی یک ساله مادیران بود.ویندوز هم نداشت.حالا ویندوز که نصب کردم برای کار با اتوکد خیلی اذیت میکنه.همش هنگ میکنه.چند صفحه قبل تر دیدم یکی دیگه هم همین مشکلو داشت.اون فایل آپدیت گرافیکو دانلود کردم ولی نمیدونم حالا باید چیکارش کنم.یعنی چطوری درایورمو آپدیت کنم؟
یه مشکل دیگه هم هست.وقتی شماره سریال دستگاه رو توی سایت ایسوس وارد میکنم یه پیغام میده تو این مایه ها که این محصول وجود نداره.یعنی سیستمم تقلبیه؟
تو رو خدا زود کمکم کنید.به شدت به سیستمم احتیاج دارم.این مشکلایی هم که گفتم اعصابمو داغون کرده.تو رو خدا یکی به دادم برسه.
کلا برای آپدیت هر درایوری device manager رو بیارید بعد قطعه مورد نظر رو انتخاب کنید و درایور جدید رو با آدرس دهی بهش بدیدنقل قول:
کلا اسوس ها سیستم ثبت درست و حسابی ندارن
چند مورد دیگه هم اینجور داشتیم
لپ تاپ تقلبی اصلا نداریم
ممکنه ریفر باشه
که اونم اگه بود باز قبولش میکرد
.نقل قول:
.
.
.
برو تو سایت اسوس و تو مدل لپ تاپ برو تو قسمت دانلود ببین آپدیت جدید چی اومده دانلود کن نصب کن
پس حالا که این ارور رو میده من چیکار باید بکنم؟درایور رو هم آپدیت کردم درست نشد.البته از همین لینکی که گذاشتین دانلود کردم.شاید چون قدیمیه اینطوریه.آخه سی پی یو آی 7 که نباید اینطوری باشه.تو مکس کار کردن حتی از دوئل کور هم ضعیف تره.ای خدااااااااااااا :19:من هفته دیگه دفاع پایان ناممه.همه ی کارام هم لنگ این سیستم لعنتیه.حیف اون همه پول که بالای این سیستم دادم:37:نقل قول:
خطا دادنش واسه اینه که اول باید گرافیک اینتلش آپدیت بشه بعد گرافیک اصلیشنقل قول:
جدیدترین گرافیک رو از سایت انویدیا بگیرید که متاسفانه ایران رو بایکوت کرده و با روش های غیر مرسوم باید دانلود کنید
پیشنهادم اینه اگه وقت ندارید ببرید به یه مرکز خدمات و ازشون بخواید این کارو واستون بکنن
خیلی بخوان معطل کنن یه نصف روز میشه
و اگه درایو ها رو آماده داشته باشن 20 دقیقه
رفتم از سایت درایورهای جدید رو گرفتم و نصب کردم.ولی مشکل حل نشد.اول هم اینتل رو آپدیت کردم بعد اینویدیا.نقل قول:
اما مشکل همچنان پابرجاست.
کسی راه دیگه ایی بلد نیست که این مشکل حل بشه؟چون اینطوری رسما لب تاپ من به درد دور انداختن میخوره.گارانتیش هم مادیرانه که هیچ رقمه پاسخگو نیست که این سیستم ایراد داره.تازه همه ی ایسوس ها دو سال گارانتی داند مال من یک سال.
من فعلا از خیر این لب تاپ گذشتم و دارم با لب تاپ برادرم کارام رو انجام میدم ولی کسی پیشنهادی نداره که وقتی سرم خلوت شد چیکارش کنم که اساسی درست بشه؟
.نقل قول:
.
.
.
چه مدلی از 7 نصب کردی؟؟؟؟؟؟؟؟
Auto CAD 2010 نصب کردی؟؟؟؟؟
نقل قول:
اتوکد از 2007 تا 2012 همه ی ورژنارو نصب کردم.سیستمم با همشون مشکل داشت.
از سون هم Enterprise رو نصب کردم.
از کدوم سایت؟نقل قول:
ببین عزیز من اگه با آپدیت مشکل پابرجاست باید بره گارانتی
چون 540 ها تو اتوکد کرش میکردن ولی با آپدیت مشکلشون حل شد
حتما باید جوابگو باشه گارانتی ببریدش هرجا خریدید اگه با زبون خوش حالیش نشد یه کم صداشو ببرید بالا
گارانتی مادیران پاسخگوییش خیلی خوب بوده
اولین باره اینو میشنوم
از خود سایت ایسوس گرفتم آپدیتا رو.asus.comنقل قول:
گارانتی که جوابگو نبود.براشون انگار هضم نمیشه که مشکل از نرم افزارای من نیست بلکه از سیستمه.
یه سوال دارم.همه ی ایسوس ها با گارانتی مادیران گارانتی شون یک ساله ست یا فقط این لپ تاپ نوبر من اینطوریه؟
عزیز من آخرین آپدیت رو من الان تو اسوس دیدم واسه ماه 3 سال جاری میلادی بودنقل قول:
یعنی 7 ماه پیش
بازم میگم حتما آپدیت جدید از خود سایت انویدیا
این n43sl با n43sn چه فرقی میکنه؟
این لپ تاپ های ویترینی و نمایشگاهی که برندهای خارجی ارزون تر میفروشند چه اصطلاحی داره یعنی با چه نامی شناخته میشه؟
.نقل قول:
.
.
تو کانفیگ فرق دارن دوست من
آقا من یک چیزو نتونستم خوب هضم کنم اونم اینه که چرا بعضی از لپ تاپ ها رو وقتی میگیری یک کاور روی صفحشون داره اما بعضی های دیگه ندارند!!!
این نشون میده که کارخاصی صورت گرفته روشون:27:
یا نه طبیعیه؟
:11:
سلام من گيج شدم از همه خواهش و تمنا مي كنم يه نفر پاشه بگه من ايسوسn55sfاز كجا با كدوم گرانتي بخرم خدايش هنگ كردم دم همتون گرم خصوصا مهرداد666
سلام
دوستان کسی درایور گرافیک انویدیای جدید نداره؟من نتونستم از سایت دانلود کنم.هیچ جا هم گیرم نمیاد.خواهشا اگه کسی داره کمکم کنه. هر هزینه ایی هم داشته باشه تقبل میکنم.
سلامنقل قول:
سایت انویدیا که تحریم کرده ولی میتونی از سایت techpowerup هم دانلود کنی . جدیدترین درایور انویدیا 285.62 هست که میتونی از اینجا هم دانلود کنی .
برای 64 بیت
برای 32 بیتکد:http://www.techpowerup.com/downloads/2058/mirrors.php
کد:http://www.techpowerup.com/downloads/2057/mirrors.php
.نقل قول:
.
.
.
.
دوست عزیز از پاساژ پارسیان برو بخر (هم خلوت هست و هم Asus کار زیاده) .....با گارانتی سازگار بخر