خیلی متشکرم اول اشتباه فکر کردم تنها برای آیفون هستنقل قول:
اگر ممکنه لینک نرم افزار AudioNote رو هم بدید از چند جا دانلود کردم اما کرک نشده بودند
خیلی متشکرم اول اشتباه فکر کردم تنها برای آیفون هستنقل قول:
اگر ممکنه لینک نرم افزار AudioNote رو هم بدید از چند جا دانلود کردم اما کرک نشده بودند
نقل قول:[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
- هماهنگ کردن صدا و توشته با هم.
- یک برنامه کاملا کاربردی جزوه برداری، با قابلیت Copy و Paste و ... .
- حالت قلم، برای کشیدن شکل یا نت برداری دستی.
- مستقیما با کلیک بر کلمه نوشته شده، به زمانی که صدای مربوط به آن نوشته ضبط شده بروید.
- کلمات پر رنگ شده، در حین بازپخش.
- صدابرداری یه تکه برای جلوگیری از تداخل با مکالمات و خروج برنامه ها و دیگر صدا ها .
- بیرون کشیدن نوشته ها و صدا ها از طریق ایمیل، با Wi Fi و یا از طریق آیتیونز ( فقط مخصوص iPad ).
- فراخوانی فایل های قبلا ذخیره شده، توسط این برنامه از طریق آیتیونز ( فقط مخصوص iPad ).
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من از همین جا دانلود کردم اما موقع نصب میگه کامپیوتر شما برای نصب این برنامه تعیین هویت نشده بعد صفحه لاگین با این ایمیل رو باز میکنهنقل قول:
و بعد پسورد میخواد
نقل قول:
با iFun-box نصب کنید، احتمالا درست بشه .
نه کار نمیکنه نصب میشه اما برنامه باز نمیشهنقل قول:
یعنی هیچی قبلش نمیگه ؟! چیزی مثل ساخت اکانت، یا خرید اکانت یا یه همچین چیزی ؟! :13:نقل قول:
وقتی با آیتیونز نصب میکنم همون ایمیل رو میده و میگه پسورد رو وارد کنید تا نصب بشه با iFun-box هم وقتی نصب میکنم میگه برنامه با موفقیت نصب شد و داخل آیپد هم آیکون برنامه میاد بعد که میخوام برم داخل برنامه یک لحظه صفحه سیاه میشه (کمتر از نیم ثانیه) و بعد میاد بیروننقل قول:
درسته ...نقل قول:
سعی میکنم لینک دانلود از یه سرور دیگه براتون پیدا کنم. مشکل از برنامست ! من این مشکل رو سر بازی Draw Somthing داشتم !
درود !
چندی پیش در همین تاپیک لینک دانلود نسخه اول بازی پرندگان عصبانی در فضا را برای شما عزیزان قرار دادیم، اینک نسخه جدیدی از بازی منتشر شده است. در این نسخه شاهد 10 مرحله جدید در بازی هستیم! اینک شما می توانید این بازی را برای آیپد و آیفون و آیپاد تاچ دانلود نمایید!
درود بر کاربران P30World !
اگر شما به هر دلیلی نتوانسته اید بلیط کنفرانس WWDC 2012 را تهیه کنید باید بگوییم اصلا نگران نباشید! چون که اپلیکیشن WWDC امسال نیز مانند پارسال منتشر شده است. اگر شما بلیط این کنفرانس را خریده باشید، به وسیله این برنامه به زمان دقیق برنامه ها نیز دسترسی خواهید داشت.
اپل می گوید که جلسات بسیاری در 6 زمینه متفاوت برگزاری خواهد شد:
مباحث اساسی، خدمات نرم افزاری، ابزار های توسعه دهنده، مرورگر سافاری و وب، هسته سیستم عامل و گرافیک، رسانه ها و بازی ها
درود بر کاربران P30World !
ساعاتی پیش برنامه اینستالوس به نسخه 5 آپدیت شد! اگر کاربر iOS باشید، صد درصد با سایت Apptrackr.org آشنایی دارید. این سایت برنامه ها و بازی های را که فروشگاه اینترنتی اپل برای خرید می گذارد را به صورت رایگان و کرک شده در اختیار شما قرار می دهد. برنامه معروف این سایت اینستالوس نام دارد. به وسیله این برنامه شما می توانید به وسیله iDevice خودتون برنامه ها و بازی ها را دانلود کنید. اینک ما فایل DEB این برنامه را در اختیار شما عزیزان می گذاریم.
سلام دوستان می خواستم برنامه ای رو معرفی کنید که روی پوشه های برنامه هام قفل بذارم
سلام دوستان ، یه نرم افزار طراحی - نقاشی میخواستم تو مایه های paper by fifty 53 که واقعاً فوق العادست ، ولی حیف که فقط دو تا از ابزاراش بازه ! ( آیا راهی هست که بشه باقی ابزاراشو باز کرد ؟! )
یه نرم افزار طراحی - نقاشی میخوام به همون راحتی و سادگی و به همون زیبایی و میخوام که کاملاً برای صفحه نمایش new ipad بهینه شده باشه ! و از همه مهم تر تاچش روون و هم زمان باشه ، یعنی اینکه هم زمان با حرکت انگشت خط کشیده بشه ! چون مثلاً نرم افزارهایی مثل Artrage و Draw pad که ریختم خیلی دیر عمل میکنن ، انگشتو که میکشی یه ربع بعد خط کشیده میشه !؟!
ممنون
Top In-App Purchasesنقل قول:
- Essentials$6.99
- Color$1.99
- Sketch$1.99
- Write$1.99
- Outline$1.99
مطمئن نیستم In-App Purchase ها رو بشه براحتی کرک کرد. ساده ترین راه اینه که یه گیفت کارت بگیرید، 15 دلار بدید و همه چیز رو با یک تپ به دست بیارید.
سلام.
دوستان برنامه ای هست که بشه باهاش فرمت SWF (فلش) رو پخش کرد ؟
ادیت شد.
ادیت شد.
سلام.لطفا میشه چندتا از اپ هایی که حتما باید تو ایپد باشه رو نام ببرید.یعنی خیلی کاربردین.خلاصه بهترین اپ ها برای ایپدن
با IAP Cracker موجود در insanely و سایر repo های "سیاه" cydia میشه 53 Paper رو کاملا باز کرد ( تمام in-app purchase ها)
این سایت Apptracker چرا کلا تعطیل شده سایت دیگه ای سراغ ندارین مثل این کامل و خوب باشه :|
دوستان من میخوام روی آیپد بازی یا برنامه بریزم که پیغام میده failed
جیلبریک هم شده
مشکل از کجاست؟
دیروز مرورگر Google Chrome جهت رفع مشکل Crash در iDevice های جیلبریک شده آپدیت شد. در نسخه قبلی شاهد کرش کردن مداوم Chrome بر روی تمام دستگاه های جیلبریک شده بودیم که با این بروزرسانی این مشکل به طور کلی برطرف شده است.
با Chrome با سرعت بالا وبگردی کنید، هم اکنون برای iPhone و iPod touch و iPad قابل استفاده میباشد. وارد اکانت خود شوید و تمامی اطلاعات خود را در Chrome در iDevice خود Sync کنید و آنرا به هرکجا که می خواهید ببرید!
با سرعت بالا جستجو کنید
- با Google Chrome به سرعت جستجو کنید و با سرعت بالا در اینترنت بگردید!
ساده، تجربه کنی
- با سرعت میان Tab های نامحدودی که باز کردید بگردید.
ورود به سیستم
- وارد اکانت خود شوید تا تب ها، بوک مارک ها، پسوورد ها و تمامی اطلاعات خود را از کامپیوتر، با iPhone و iPod و iPad خود سینک کنید.
- صفحه ها را از iPhone و iPod touch و iPad به کامپیوتر بفرستید.
حریم خصوصی
- تب های خود را به صورت Incognito باز کنید تا اثری از خود باقی نگذارید! (با استفاده از این امکان دیگر History شما ذخیره نخواهد شد)
ساعاتی پیش برنامه Google Translate با قابلیت شنیداری زبان عبری و عربی، زبان اسلواکی و تایلندی آپدیت شد.
کلمه ها و عبارات را به وسیله برنامه Google Translate در iOS به 60 زبان مختلف ترجمه کنید. برای ترجمه به زبان های بیشتر، عبارات را بیان کنید تا توضیحات مربوطه را مشاهده کنید.ویژگی ها:
- متن ها را به 64 زبان مختلف ترجمه کنید
- ترجمه متن با صحبت کردن بین 17 زبان مختلف
- به ترجمه های خود با صدای بلند گوش کنید (24 زبان)
- نمایش ترجمه به صورت تمام صفحه برای مشاهده راحت تر سایرین
- ترجمه مورد علاقه خود را علامت گذاری کنید و حتی زمانی که آفلاین هستید نیز آنرا مطالعه کنید
- دسترسی به ترجمه های گذشته حتی در زمانی که آفلاین هستید
زبان هایی که پشتیبانی میشوند:
آفریکانس، آلبانیایی، عربی، ارمنی، آذربایجان، باسک، بلاروس، بنگالی، بلغاری، کاتالان، چینی (ساده شده) چینی (سنتی)، کرواتی، چک، دانمارکی، هلندی، انگلیسی، اسپرانتو، استونیایی، فیلیپینی، فنلاندی، فرانسوی،گالیسی، گرجستان، آلمانی، یونانی، گجراتی، هائیتی کریول عبری، هندی، مجاری، ایسلندی، اندونزی، ایرلندی، ایتالیایی، ژاپنی، کانادا، کره ای، لاتین، لاتویایی، لیتوانیایی، مقدونی، مالزیایی، مالتی، نروژی، فارسی، لهستانی، پرتغالی، رومانیایی، روسی، صربی، اسلواکی، اسلوونیایی، اسپانیایی، سواحیلی، سوئدی، تامیلی، تلوگو، تایلندی، ترکی، اوکراینی، اردو، ویتنامی، ولزی، ییدیش
ساعاتی پیش شرکت مایکروسافت برنامه Microsoft Lync 2013 را برای آیپد، آیفون و آیپاد تاچ منتشر کرد.
Lync 2013 به شما این امکان را میدهد تا با دوستان خود به راحتی ارتباط برقرار کنید، تماس برقرار کنید، مکالمه تصویری داشته باشید، پیغام خصوصی بفرستید، کنفرانس بگذارید و ...
ویژگی های کلیدی نرم افزار:
- نمایش دوستان در دسترس، بهترین زمان برای برقراری ارتباط، شروع پیغام از طریق مسنجر و تماس های صوتی و تصویری
- اتصال به میتینگ های Lync بدون نیاز به هرگونه رمزی
- Lync 2013 به وسیله سیستم TLS محافظت میشود بدون هرگونه V*P*N در نتیجه مکالمه های شما محافظت شده هستند
- و ...
اپل رسما اپلیکیشن WWDC 2013 را منتشر کرد. اگر نمی توانید در مراسم حضور پیدا کنید توسط این برنامه تمامی رویداد ها را دنبال کنید. تمامی ویدیو ها را به وسیله این برنامه ببینید.
امکانات:
اطلاع از محل ها، شرح جلسات ویژه
اضافه کردن برنامه های مورد علاقه تنها با Double Tab کردن آنها
تماشای فیلم های روزانه
مشاهده جدیدترین فیلم ها و تصاویر و اخبار
و...
سلام
من installous 5 رو در سیدیا پیدا کردم این ورژن برای 6.1.2 کابرد داره؟جایگزینی برای این برنامه هست؟
و لطفا چندتا سورس خوب برای بازی های سنگین و پرطرفدار بگید.
سلام . اینستالوس و گروه Hackolu کلا جمع شده و هیچ کاربردی دیگه نداره ( میتونید به عنوان اینستالر استفاده کنید )نقل قول:
برنامه vshare میتونه تا حدودی جایگزین باشه !
برای دانلود با pc هم میتونید از این دو سورس استفاده کنید :
سلام خدمت دوستان من يه سوال داشتم ولى نمى دونشتم كدوم تاپيك بايد مطرح كنم . يه چيزى كه تو ايپدم منو خيلى ازيت مى كنه اينه كه وقتى دارم با بر نامه هاى دانلود ، دانلود مى كنم بعد از قفل شدن دستگاه دانلود متوقف ميشه راهى هست كه بشه ايپد رو گذاشت شب تا صبح رو دانلود بدون توقف ، قطع شدن دانلود؟؟؟
;)
تاپیک قدیمیه ولی جاش اینجاس که بفرستم براتون برنامه های ایرانی;)
بدون نیاز به پرداخت حق اشتراک برای اون استور های پولکی الکی
اسنپ ورژن 4.7.1
کد:http://s3.picofile.com/file/8371889276/_persianIphoneapps_snapp.ipa.html
توجه داشته باشید که حتما تویک APPSYNC UNIFIED رو نصب داشته باشید برای اجرا
تویک appsync هم فعلا با دستگاه های پاین تر از X کار میکنند دیوایس های با چیپ 12 XR XS XS MAX ساپورت نمیکنه!
دیجی کالا 1.6.1
کد:http://s5.picofile.com/file/8371891542/_persianappleapps_Digikala_V1_6_1.IPA.html