نقل قول:
:46:
1- بله ولی SATA2 هست که دیگه آخر عمرشه و سرعت کندتر از seagate SATA3 هست
2-بله بی رقیبه بی ایراد HP هم خوبه 27 تومان
3-اگر به اون مشخصاتی که نوشتم دقت نکنی در موقع خرید شاید یک 560 معمولی با همون قیمت بدن و با قدرت کمتر!
Printable View
نقل قول:
:46:
2-بله بی رقیبه بی ایراد HP هم خوبه 27 تومان
3-اگر به اون مشخصاتی که نوشتم دقت نکنی در موقع خرید شاید یک 560 معمولی با همون قیمت بدن و با قدرت کمتر!
البته فعلا هیچ هارد مکانیکی وجود نداره که بتونه از حداکثر پهنای باند SATA3 استفاده کنه و این تقسیم بندی بر اساس نوع رابط SATA بیشتر تبلیغاتی هست...نقل قول:
فرکانس بالاتر به معنای سرعت بیشتره. رم پیشنهادی بنده به قیمت 54 تومن ارزونتر و کاراتر از رم 60 تومنی corsair هست.نقل قول:
درسته ولی مادربرد های سری Z برای استفاده از SATA3 بهینه شدن و بالاخره اختلاف در کل سرعت سیستم SATA3 بیشتره حالا دنبال بنچمارک SATA3 هستمنقل قول:
ساده انگاریه اگه این تبلیغات رو جدی گرفت. پورت sata2 ، سه گیگابیت بر ثانیه پهنای باند داره که هیچ هارد دیسکی چنین سرعتی رو تامین نمیکنه بنابراین همین پورت ساتا2 هم برای هارد و حتی بسیاری از ssd ها زیاده چه برسه به پورت ساتا3.نقل قول:
البته توجه داشته باشید بعضی برند ها برای به اشتباه انداختن مشتری به جای نوشتن ورژن پورت سرعت پورت رو مینویسن. مثلا" مینویسن SATA 3GBPS که این پهنای باند ساتا2 هست و با SATA3 6GBPS متفاوته.
نه برای SATA3 بهینه نشدن بلکه کلا کارایی هارد رو تو این چیپ بهینه کردن...نقل قول:
درسته ولی مادربرد های سری Z برای استفاده از SATA3 بهینه شدن و بالاخره اختلاف در کل سرعت سیستم SATA3 بیشتره حالا دنبال بنچمارک SATA3 هستم
کلا هیچ هارد مکانیکی حتی توان استفاده از کل پهنای باند SATA2 رو هم نداره و SATA3 بیشتر برای SSD های فوق پرسرعت مثل OCZ Vertex3/Agility3 و یا سری 511 برند AData و... به کار میره
ویرایش:
صحبتهای دوست عزیزم Khoshnevis2 هم کامل و صحیحه و اگه پستهامون همزمان نمیشد نیازی به توضیح من نبود...
خوب همونطور که حدس میزدم کمپانی سیگیت هم از همون روش تبلیغاتی به اشتباه انداختن مشتری که گفتم استفاده کرده! به نوشته زیر از از وبسایت سیگیت کپی کردم توجه کن: :31:
Barracuda 7200.12 SATA 3Gb/s 1TB Hard Drive
مقایسه هارد سامسونگ با سایر هارد دیسک ها:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
علی اقا شما کلمه ساده انگاریه استفاده کردید مطمن هستم اگر من این کلمه رو به کار میبردم شما ناراحت و دلخور دنبال بیگیری مدیران بودید و...
ببینید حرف هاتون درست ولی اینطور هم میگید نیست من برای حرفی که میگم بهتره براتون بنچمارک میزارم که Seagate SATA III SATA 6Gb/s از هارد های SATA2 با 10,000 RPM و SSD های قدیمی سرعت بیشتری داره دوتا اگرRAID بشه به بیشتر SSD ها میرسه حالا دنبال یک بنچمارک هم با سری Z هستم
مقایسه ها بین:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]کد:http://benchmarkreviews.com/index.php?option=com_content&task=view&id=390&Itemid=60&limit=1&limitstart=4
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]کد:http://benchmarkreviews.com/index.php?option=com_content&task=view&id=780&Itemid=60&limit=1&limitstart=6
سرعت هاردی که مد نظر شماست حداکثر به 1.5Gb/s میرسه در صورتی که پهانی باند SATA2 حدود 3Gb/s و پهنای باند SATA3 در حدود 6Gb/s هستنقل قول:
ببینید حرف هاتون درست ولی اینطور هم میگید نیست من برای حرفی که میگم بهتره براتون بنچمارک میزارم که Seagate SATA III SATA 6Gb/s از هارد های SATA2 با 10,000 RPM و SSD های قدیمی سرعت بیشتری داره دوتا اگرRAID بشه به بیشتر SSD ها میرسه حالا دنبال یک بنچمارک هم با سری Z هستم
و حتی در صورتی که این هارد RAID هم بشه به پهنای باندی کمتر از پهنای باند SATA2 احتیاج خواهد داشت...
نقل قول:
گفتم حرفتمون درسته آقا بابک ولی قیمت خیلی نزدیک SATA2 هست و گفتمم از SATA2 بالاترین سرعتش بهتره عمل میکنه ولی SSD ها حجم کم و قیمت بالای دارن اگر دوتا Seagate که قیمتش 176 تومان میشه RAID کنیم علاوه بر اینکه سرعتش به بیشتر SSD ها میرسه حجم 3 ترا هم قابل مقایسه با 40 گیگ SSD با این قیمت نیست
من فقط با قسمت Bold شده پستتون مخالفم.نقل قول:
گفتم حرفتمون درسته آقا بابک ولی قیمت خیلی نزدیک SATA2 هست و گفتمم از SATA2 بالاترین سرعتش بهتره عمل میکنه ولی SSD ها حجم کم و قیمت بالای دارن اگر دوتا Seagate که قیمتش 176 تومان میشه RAID کنیم علاوه بر اینکه سرعتش به بیشتر SSD ها میرسه حجم 3 ترا هم قابل مقایسه با 40 گیگ SSD با این قیمت نیست
اگه به بنچمارکها دقت کنید Samsung F3 هم سرعتی معادل و حتی در مواردی بهتر از Seagate Barracuda ST داره،در صورتی که رابطش SATA2 هست...
و گرنه با بقیه صحبتهاتون کاملا موافقم!
نه عزیز دل منظورم شما نبودی. :11:نقل قول:
علی اقا شما کلمه ساده انگاریه استفاده کردید مطمن هستم اگر من این کلمه رو به کار میبردم شما ناراحت و دلخور دنبال بیگیری مدیران بودید و...
حرف بنده و آقا بابک اینه که یه دیسک باید با یه سرعتی بچرخه و هد اطلاعات رو از روش بخونه. هارد دیسکی ساخته نشده که اینقدر تند بچرچه و تند بخونه و بنویسه که نیاز به پورت ساتا3 داشته باشه. اگه با ساتا3 کار میکنه واسه تبلیغاته.نقل قول:
فکر نمی کنم از بچه های فروم کسی تردید داشته باشه که هارد سامسونگ با میانگین سرعت 120 مگابایت بر ثانیه سریعترین هارد دیسک موجوده. اون سیگیت که شما میگین میانگین سرعتش 107 مگابایت بر ثانیه هست. بنچمارک رو هم نشونتون دادم. اون بنچ هایی هم که گذاشتید دیدم. اون هاردی که شما در بنچمارگ گذاشتین 2 ترابایتی بود که البته باز هم از سامسونگ 1 ترابایتی کند تره. (نکته: اصلا" یک هارد اگه 300 مگابایت بر ثانیه هم سرعت داشته باشه میشه 2400 مگابیت بر ثانیه و ساتا 2 واسش کافیه)
با این قسمت حرفتون موافقم. صرفا" جهت اطلاع : نکته ای که باعث برتری و گرونی ssd میشه نرخ نزدیک به صفر دسترسی تصادفی است. مثلا" وقتی دارید یک فیلم با حجم 4 گیگابایت رو در سیستم کپی میکنید تفاوت زیادی بین 2هارد raid شده و ssd نیست اما وقتی 100 فایل 1 مگابایتی رو کپی میکنید یا میخونید ssd خودش رو نشون میده.نقل قول:
یک نمونه:
من هم از همون اول گفتم حرف هاتون درسته ولی بنچمارک شمارو ندیده بودم بنچمارکی که گذاشتم و با بهترین وسترن مقایسه کرده بود و قیمت Seagate SATA3 خیلی خوبه با یک ترا سامسونگ چند هزار تومان 1.5 ترابایت هم 85 تومان به نظر من SATA3 ارزش خرید بیشتری داره چون هم مادریرد ها SATA3 بیشتر دارن و در آینده نزدیک SATA2 دیگه ندارن و بازار هم به این بنچمارک ها نگاه نمیکنه هر چی جدید بیاد همون رو همه قبول دارن برای همین میگم SATA2 آخرای عمرشه
میشه به پورت ساتا3 مادربرد هارد ساتا2 وصل کرد. مشکلی از این بابت نیست. دلیل دیگه ای واسه انتخاب نکردن سامسونگ نمی مونه.نقل قول:
مرسی از بابک و علی بله الان بهترین گزینه سامسونگ هست البته الان مثل اینکه کمیاب شده ولی صلیقه است من دوتا 1.5 ترا رو به دوتا سامسونگ ترجیح میدم چون با 30 تومان یک ترا بیشتر و اختلافی که در این برنامه های تست نشون میده در لود کردن برنامه چند ثانیه هست مثلا SSD ها که در این برنامه ها اینهمه با هارد اختلاف نشون میدن در لود برنامه ها اینطور نیست هر چند SSD اگر هزینه باشه ارزش خرید داره مخوصا جدید هاش
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]کد:http://www.anandtech.com/show/3734/seagates-momentus-xt-review-finally-a-good-hybrid-hdd/2
راستش اینا رو خوندم یخورده گیج شدم :D
ولی مثل این که فعلا samsung f3 بهتره ولی انگار یه مقدار نایاب شده . این چیزیه که من فهمیدم :D
پس سیستم شد این :
CPU=Intel Core i5-2500K=255
MB=GA-Z68AP-D3=225
LCD=LG W2262TQ=220
Ram= CORSAIR XMS3 4GB (2 x 2GB) DDR3 1333=60
HDD= samsung 1TB HD103sj = 70
DVD=PLEXTOR=37
Case= Green Magnum II=45
SPEAKER=Logitech S-220=35
K+M=A4TECH =20
POWER=Thermaltake tr600-p=97
VGA= EVGA GeForce GTX 560 Ti Superclocked-01G-P3-1563-KR=320
راستی یه سوال : هزینه ی اسمبل چقدره؟
راستش اینا رو خوندم یخورده گیج شدم :D
ولی مثل این که فعلا samsung f3 بهتره ولی انگار یه مقدار نایاب شده . این چیزیه که من فهمیدم :D
پس سیستم شد این :
CPU=Intel Core i5-2500K=255
MB=GA-Z68AP-D3=225
LCD=LG W2262TQ=220
Ram= elixir 4GB (2*2GB) DDR3 1600=55
HDD= samsung F3 1TB HD103sj = 70
DVD=PLEXTOR=37
Case= Green Magnum II=45
SPEAKER=Logitech S-220=35
K+M=A4TECH =20
POWER=Thermaltake tr600-p=97
VGA= EVGA GeForce GTX 560 Ti Superclocked-01G-P3-1563-KR=320
میخواستم بدونم این کارت گرافیک GTX 560 Ti که عرفان پیشنهاد داد اگه SLI ببندیم قدرت دو تا 560ti بیشتره یا دو تا 460 ؟
این ماردبرد GA-Z68AP-D3 از sli پشتیبانی میکنه ?
پاور Thermaltake tr600-p بعدا برای اورکلاک این سی پی یو و sli کردن دو تا گرافیک کم نمیاره ؟
از صاحب تاپیک معذرت میخوام همین سوالا رو داشتم دیگه نخواستم تاپیک اضافه بزنم:20:
5 تا 10 تومن.نقل قول:
خواهش می کنم دوست عزیز . فکر نمی کنم این مادر بورد SLI پشتیبانی کنهنقل قول:
معلومه 560 قویتره!نقل قول:
sli پشتیبانی نمیکنه. برای کراسفایر هم مناسب نیست. برای استفاده همزمان از 2کارت 560 پاور 600 کمه و به یه پاور 885 نیاز دارین.
این درسته که این مین برد رم باس زیر 1800 پشتیبانی نمی کنه؟
خیر از 1066 تا 2033 رو ساپورت میکنهنقل قول:
این درسته که این مین برد رم باس زیر 1800 پشتیبانی نمی کنه؟