این هم یه خبر خوش برای طرفدارای سونی:
تبلت جدید سونی یه تبلته که مهمترین مشخصش بازیه یا به عبارت دیگه یه تبلت پلی استیشنه!
Printable View
این هم یه خبر خوش برای طرفدارای سونی:
تبلت جدید سونی یه تبلته که مهمترین مشخصش بازیه یا به عبارت دیگه یه تبلت پلی استیشنه!
این هم خبر کامل از تبلت جدید سونی:
این مقاله رو هم به نقل از نارنجی براتون درج میکنم که در واقع از گیزمودو گرفته شده!خوب سونی بالاخره در یک کنفرانس خبری تبلتهای خودش رو معرفی کرد. برخلاف تصور ما که فکر میکردیم قراره فقط یک تبلت توسط این شرکت عرضه بشه، سونی این بار دو تبلت رو عرضه کرده!
با دو تبلت اندرویدی این شرکت به نام های S1 و S2 آشنا بشید.
هر دو تبلت از نسخه هانی کام اندروید استفاده میکنن و پردازشگر Tegra2 دارند. اما در دو شکل متفاوت طراحی شدند. تبلت S1 با دو دوربین و در سایز 9.4 اینچی است و قسمت بالاش یه زاویه داره که اون و شبیه یه مجله میکنه که تا شده. مدل S2 هم دو نمایشگر 5.5 اینچی داره و مثل کتاب بسته می شه. سونی نرم افزار کتابخوانش رو هم به شکلی طراحی کرده که هر صفحه رو بتونین روی یه نمایشگر ببینید. درست مثل یه کتاب واقعی.
سونی گفته که نمایشگرهای S2 عملکرد ترکیبی دارند. وقتی وبگردی می کنید هر دو نمایشگر یکی می شن و صفحه ی نمایش بزرگی رو میسازند. اما وقتی ایمیل چک می کنید یا یادداشت می کنین نمایشگر پایین به صورت مجزا عمل می میکنه و مثلا تبدیل به کیبرد میشه.
این دو تبلت با فروشگاه دانلود سونی به بازار ارایه میشند پس یه گزینه های عالی برای موسیقی، فیلم و کتاب هستند. ضمنا هر دو تبلت گواهی پشتیبانی از پلی استیشن رو هم دارند.
تبلت S1 سونی میتونه به عنوان کنترل از راه دور محصولات مختلف سری براویا این شرکت مثل تلویزیون و پخش کننده بلو-ری هم عمل کنه. یا اینکه برعکس صوت و تصویر رو از روی خودش روی تلویزیون بفرسته.
سونی در کنفرانس امروزش خیلی در مورد مشخصات فنی یا تاریخ عرضه و قیمت صحبت نکرده. اما چیزهایی که لو رفته اینه که هر دو تبلت از WiFi و شبکه های 3G و 4G پشتیبانی می کنند. در مورد قیمت هم از منابع غیر رسمی خبر رسیده که مدل S1 با قیمت ۵۹۹ دلار و S2 با قیمت ۶۹۹ دلار به بازار ارایه میشند.
تبلت ها بزرگ شده ی تلفن های همراه و کوچک شده ی نت بوک ها هستند. بزرگ ترین کمبودی که می توان به تبلت ها وارد کرد، نداشتن صفحه کلید واقعی ست که البته این مشکل با اتصال یک صفحه کلید خارجی رفع می شود.
شرکتی به نام Kosmaz Technologies با درک این موضوع و آینده ی دستگاه های پرتابل طرحی را آماده کرده تا بتوان به راحتی یک گوشی، تبلت و نت بوک را باهم در اختیار داشت. در این طرح ابتکاری، تلفن همراه به صورت همیشگی قابل استفاده است. برای استفاده از تبلت، گوشی را درون تبلت قرار می دهیم. در حقیقت تلفن همراه تنها نقش برقرار کننده ی ارتباط از طریق شبکه و پردازشگر را بازی می کند. حال می توان به راحتی از تبلت استفاده کرد و دیگر نیازی نیست تلفن خود را در جیب خود قرار دهیم. حال اگر در وضعیت مناسبی باشیم و نیاز به صفحه کلید داشته باشیم، کافی ست تبلت را درون یک کیس قرار دهیم. این کیس تنها دارنده ی یک صفحه کلید است و البته یک رابط برای ارتباط با تبلت. قسمت پشتی این کیس طوری طراحی شده که بتواند تبلت را در حالت عمودی نگه دارد. حالا کاربر در حقیقت از یک نت بوک استفاده می کند. مجموعه ی طراحی شده، به بهترین وجه باهم هماهنگ هستند و از این بابت مشکلی در عدم تطابق وجود ندارد.
از مشخصاتی که برای این مجموعه در نظر گرفته شده، می توان به موارد زیر اشاره کرد:
پردازنده ی دو هسته از نوع NVIDIA Tegra 2 با فرکانس یک گیگاهرتز
یک گیگابایت حافظه*ی در حال اجر و ۱۶ گیگابایت حافظه*ی اصلی
صفحه نمایش گوشی: ۴ اینچ با رزولوشن ۶۴۰×۹۶۰، صفحه نمایش تبلت ۱۰.۱ اینچ با رزولوشن ۷۶۸×۱۰۲۴
سیستم عامل اندروید نسخه ی ۳
پشتیبانی از شبکه های GSM و WCDMA
پشتیبانی از بلوتوث، Wi-Fi، NFC و A-GPS
دوربین ۵ مگاپیکسل به همراه فلاش
نام این گجت جالب Compufon است. هنوز در مورد زمان ورود به بازار و یا قیمت آن حرفی به میان نیامده است.
منبع:
---------.ir
مدتی است شرکت کره ای و نه چندان معروف Hardkernel با محصولات اندرویدی خود از تبلت گرفته تا کنسول بازی جای پای خود را میان تبلت سازان باز نموده است.
به گزارش ایتنا، آخرین محصول این شرکت تبلتی با نام ODROID-A است که از سیستم عامل اندروید ۲.۳ (Gingerbread) استفاده می کند.
این تبلت با صفحه نمایش ۱۰ اینچی وضوح تصویری برابر 736*1366 دارد که در میان تبلت های مشابه وضوح بسیار بالایی محسوب می شود.
ODROID-A از پردازنده دو هسته ای Exynos ۴۲۱۰ با مدل ARM Cortex-A۹ محصول سامسونگ استفاده می کند .
به گزارش ایتنا، این تبلت مجهز به دو درگاه MicroSD، مودم HSPA+، خروجی HDMI، و یک درگاه USB ۲.۰ است.
این محصول از یک دوربین ۱.۳ مگاپیکسلی در جلو و یک دوربین ۳ مگاپیکسلی در پشت نیز استفاده می کند.
قدرت باتری های این تبلت نیز به ۹۰۰۰ mAh می رسد که در میان رقیب های خود میزان قابل توجهی به حساب می آید.
از ویژگی های دیگر سخت افزاری ODROID-A می توان به ۱ گیگابایت رم DDR۲، و حسگر ژیروسکوپ و شتاب سنج ۳ محوره محوره اشاره کرد.
محصول Hardkernel با قیمت ۷۵۰ دلار به زودی عرضه خود را در بازارهای جهانی آغاز می کند.
منبع:
---------.ir
در کنفرانس خبری اخیر، توشیبا اعلام کرد که قصد دارد اولین کامپیوتری خود که با نام AT300 Regza شناخته شده است ٬ در ماه ژوئن در ژاپن عرضه کند. نام رسمی برای عرصه تبلت در ایالات متحده اعلام نشده است، هر چند گزارشات بسیاری باور این دارند که با نام Toshiba Thrive عرضه می شود. عرضه جهانی این تبلت انتظار می رود همان زمان اعلامی عرضه آن در ژاپن باشد. توشیبا در نمایشگاه CES در در ماه ژانویه از آن رونمایی کرد. تبلت با سیستم عامل کرد آندروید ۳(مدل لانه زنبوری) قابل اجرا خواهد بود و با صفحه نمایش ۱۰٫۱ اینچی٬ پردازنده NVIDIA Tegra 2٬ دوربین های جلو و عقب٬ قابلیت ذخیره سازی ۱۶ گیگابایتی و حاقظه یک گیگابایتی همراه است. گزینه های قابل اتصال به تبلت شامل USB و miniUSB ٬ کابل هایHDMI و اسلات کارت SD می باشد. انتظار می رود تبلت شامل سیستم اینترنت وای فای ۸۰۲٫۱۱b/g/n Wi-Fi و بلوتوث باشد. تبلت توشیبا همچنین دارای باتری هشرده قابل برداشت می باشد. باتری با طول عمر جزء لوازم جانبی اختیاری. خواهد بود
علاوه بر تبلت آینده، توشیبا در حال برنامه ریزی برای عرضه لپ تاپ هایی با عینک های سه بعدی است که که با استفاده از لنز های نازک در مقابل صفحه نمایش همراه با دوربین٬ تجربه تماشای سه بعدی را برای کاربران آن فراهم می آورد. تاریخ انتشار رسمی برای این لپ تاپ که انتظار می رود که بخشی از خط تولید Qosmio باشد٬ هنوز مشخص نیست.
منبع:
---------.ir
نقل قول:
نقل قول:نقل قول:
سلام...ببخشید این تاپیک رو بالا آوردم...ولی دیدم به سامسونگ ستم (:31:)شده کسی جوابی نداده...
دوستان عزیز سامسونگ یه تبلت 10 اینچی 14 فوریه معرفی کرد ....همون کلفته:31:..دوربین 8 مگاپیکسل!!!:18:
بعد 22 مارس بود (فکر کنم )دو تا تبلته دیگه معرفی کرد ...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه چند تا فیلم هست ببینید:
کد:http://ifile.it/h5g2quj/SamSung%20GTab%20360p.rar
کد:http://ifile.it/86fq9n5/Samsung%20GTab%20Engadget_360p.rar
تو این عکس خود سامسونگ داره میگه دو نوع تبلته...ضخامتشون فرق میکنه:
حالا نکته این تبلت نازک ها چی بود...نکته اش این بود که سامسونگ نمیذاشت روشن شن...:31:
به همین دلیل همه شک کرده بودن که عمرا یه چیز سالم بیآد بیرون....!!!:31:
تا اینکه چند وقت پیش یه سایت ویتنامی یه فیلمی رو منتشر کرد که زد تو دهن یاوه گویان اپلی :31:
اینم فیلم :
کد:http://www.youtube.com/watch?v=vdu5PVjCGo0&feature=player_embedded
الان این قراره تا 1 ماه دیگه بیاد ولی از نسخه 3 جی اش خبری نیست....البته من که برام فرقی نمیکنه....اینترنت گوشی رو میدی رو تبلت:31:
ولی به نظر من بهترین تبلت بعد از آیپد 2 قطعا اینه....اگر HoneyComb برنامه داشت که بهتر از آیپد 2 بود...:21::40:
سلام
من تبلت archos 10 اینچ گرفتم
سایت های فارسی رو درست نشون نمیده چیکار کنم
سلام دوستان عزیز
من یه گالاکسی تب 16 گیگ خریدم جدیدا ولی موقعی که با یو اس بی وصلش می کنم به کامپیوتر، اونو نمیشناسه!!
از دوستانی که تو این زمینه تجربه دارن درخواست می کنم که لطف کنن و منو راهنمایی کنن
ممنون
دوست عزیز من یه 32 گیگ دارم و ÷س از نصب سی دی همراهش (Samsung Kies) به راحتی کامپیوتر مثل 1 درایو جدید شناختش ، برنامشو نصب کردین ؟
برو به این آدرس و درایور گالاکسی رو دانلود کن.پس از نصب این درایور کامپیوتر گوشی رو مثل یه درایو جدید میشناسه.این درایور برای win7 32bit هستش.
کد:http://drivers.softpedia.com/progDownload/Samsung-Galaxy-S-USB-Driver-for-Windows-x86-Download-96692.html
درود
مشاوره برای خرید لپ تاپ های اندروید در این تاپیک صورت می گیرد. :20: سوالات فنی خود را می توانید کمکاکان در تاپیک های اختصاصی هر برند مطرح کنید ولی در صورتی که برای خرید بین دو محصول نیاز به مشاوره دارید اینجا محل ارسال سوالات شماست.
با تشکر
خیلی ممنون که چنین بخشی رو تو انجمن زدید
من میخواستم بدونم الان تبلت P1010 بگیرم بهتره یا صبر کنم تبلت P8.9 سامسونگ ارزون بشه بعد بگیرم (نظر خودم اینه که الان P1010 رو بگیرم بهتره چون به نظرم سایزش برای من استاندارد تره و فکرم نمیکنم P8.9 به قیمت 430 تومان برسه نظر شما چیه ؟)
آیا این دو نسل از تبلت های سامسونگ P1010 و P8.9 تفاوت آنچنانی دارند (غیر از Cpu و سیستم عامل؟)
امکان honeycomb برای P1010 ریلیز بشه ؟
راستی چه جوری میشه با P1010 رفت نت با اینکه سیم کارت نمیخوره ؟
ممنون
نقل قول:
P 8.9 گرون تر از این حرفاست ، چیزی حدود 700 تومان قیمت خواهد داشت.
رام های هانی کامب برای P1010 هست ، به سایت XDA developers رجوع شود!
با وایرلس میرند اینترنت!!!
پس شما میگید همین P1010 رو بگیرم بهتره ؟
امیدی نیس که P8.9 قینتش به 400 برسه ؟
میشه بگین کدوم قسمت XDA باید برم ؟
نمیشه با کامپیوتر share کرد بعد بری اینترنت ؟
ممنون
کسی میدونه تبلت thrive toshiba تو ایران اومده یا نه و قیمتش چنده؟
من شدیدا بین انتخاب samsung galaxy tab 10.1 و ASUS eee pad tranformer گیر کردم هر کدوم مزایا و معایب خاص خودشون رو دارن..بین انتخاب این دو تا گیر کردم نمی دونم کدومو انتخاب کنم ..کسی نظری نداره؟
نقل قول:
چرا می تونی با اینترنت گوشی ( 3G و یا GPRS ) و یا کامپیوتر share کنی و استفاده کنی....
یک تبلت 700 تومانی هیچ وقت 400 نمی شه ،کد:http://forum.xda-developers.com/forumdisplay.php?f=752
مگر اینکه اولیش قیمتش 500 باشه
نقل قول:
مدل ایسوس چیز خاصی نداره که دلت بهش گیر کنه... فقط قیمت مناسبی داره
اول گالاکسی و بعدش زوم
EEE Pad چرا چیز خاصی نداره ؟
قیمت و امکانات به این خوبی...شما P/P رو مقایسه کن !
+
امیدوارم قبوا داشته باشین Asus برند خیلی معتبری هستش !
سلام.
دوستان نظرتون راجع به تبلت Sony S1 چیه؟
میتونه در هنگام ورود به بازار رقیب سختی واسه بقیه برندها باشه؟
اقا تو رو خدا نگید:31: این اسوس همه چیزاش خاصه..نقل قول:
مدل اسوس از لحاظ امکانات جانبی بین اکثر تبلتهایی که به بازار اومدن تقریبا کاملترین بوده..micro sd , خروجی HDMI ,قابلیت استفاده از کیبورد که باتری داخلی داره(که 16 ساعت به شارژ دستگاه اضافه میکنه )..یه ورودی usb 2.0 هم روی کیبورد وجود داره...صفحه نمایش با پنل IPS که کیفیت نسبتا خوبی داره (که البته خوانایی خوبی زیر نور افتاب نداره)...دوربین 5 (البته بدون فلاش ) که البته دوربینش زیاد قوی نیست...وقیمت خوبش رو هم به همه ی این امکانات اضافه کنید...
از اونطرف گلکسی سامسونگ طراحی بهترو زیباتری داره..سبکتر و ظریفتره...کیفیت صفحه نمایشش عالیه و همینطور زیر نور مستقیم افتاب هم قابل خوندن هست (تقریبا بهترین صفحه نمایش رو تو تبلتها داره) ..دوربینش با اینکه 3 هست اما تو رویوها خوندم که کیفیت عکس و مخصوصا فیلمبرداریش از اسوس بهتره (هرچند که دوربین تو تبلتها زیاد مهم نیست)...
امکانات اسوس خیلی وسوسه کننده س از طرف دیگه سامسونگ هم کیفیت دستگاهش بالاست و تبلتی نیست که بشه راحت ازش چشم پوشی کرد..بهر حال بدجوری گیر کردم ..
هیچ وقت به دید امکانات سخت افزاری مقایسه نکن! همین الانش از نظر من آیپد 1 از اینها جلو تر هست ....نقل قول:
ایسوس معتبره دلیل نمیشه همه ی چیز های تولیدیش هم معتبر باشه
این دستگاه پر از لگ هست
اینجا رو بخون :
تو خیلی تاپیک ها ازش می نالند ، مشکلاتی از جمله reboot شدن بی جا و..... اشاره شدهکد:http://forum.xda-developers.com/forumdisplay.php?f=1104
مثل اینکه یک سری ش اصلا خراب بوده و وارد بازار شده...
یک سری مشکلات دیگه هم داشته که یکم رفع شده ، مثل بالانس نبودن اسپیکر ها
بچه ها نظرتون در مورد Acer Iconia A500 چیه . ؟
من هنوز تو ایران ندیدم ولی اگه بیاد مطمئنا میخرم . چون امکاناتش به نظرم خیلی عالی هست .
خوب همه این ها مشکلات نرم افزاری هستش...خوشبختانه Asus انقدر معتبر هستش که بهتون قول میدم تو آپدیت بعدی همه باگ های درست بشن...نقل قول:
تو خیلی تاپیک ها ازش می نالند ، مشکلاتی از جمله reboot شدن بی جا و..... اشاره شده
مثل اینکه یک سری ش اصلا خراب بوده و وارد بازار شده...
یک سری مشکلات دیگه هم داشته که یکم رفع شده ، مثل بالانس نبودن اسپیکر ها
توی YouTube یه فیلم دیدم...توی پخش 720P خیلی ضعیف بود...در حالی که همون فیلم رو Xoom مثه هلو پخش می کرد: دینقل قول:
بچه ها نظرتون در مورد Acer Iconia A500 چیه . ؟
من هنوز تو ایران ندیدم ولی اگه بیاد مطمئنا میخرم . چون امکاناتش به نظرم خیلی عالی هست .
ولی این که Usb بهش وصل میشه خیلی وسوسه کنندست...فلاش مموری رو مستقیم بهش وصل می کنی...به این میگن نوآوری: دی
نقل قول:
کد:http://www.notebookcheck.net/Review-Asus-Transformer-Eee-Pad-TF101-vs-Acer-Iconia-A500-vs-Motorola-Xoom-vs-Apple-iPad-2.53242.0.html
کد:http://www.notebookcheck.net/Review-Acer-Iconia-Tab-A500-Tablet-MID.54199.0.html
بنظرم خوب میرسه...
نقل قول:منم بیشتر به خاطر یو اس بی میگم . واقعا قابلیت خوبی هست .نقل قول:
بنظرم خوب میرسه...
البته من تو سایت Mobiletechreview که بررسی این تبلت را دیدم فقط تو 1080 p مشکل داشت و 720p را خوب نشون داد .
البته امروز هایپراستار بودم و یه قسمت گذاشته که تبلت میفروشه . ایسوس با داکت 915 بود و بدون داکت 715 . ظاهرش خیلی خوب و با کیفیت بود ( البته اجازه نمیدادن روشن کنیم ، فقط ظاهرش را دیدم . ) اما خیلی حیف که بدون داکت نه یو اس بی داره نه مایکرو یو اس بی
نقل قول:
ببین اینا تفاوت خاصی با هم ندارند ، همشون فقط خواستن یه تبلتی زده باشند ! همشون هم مشخصات سخت افزاری دقیقا یکسانی دارند و سیستم عامل هم که یکسان هست....
اگر از اکثر کاربران تبلت های اندرویدی بپرسی میگند که فعلا حرفی برای گفتن نداره .
تعداد برنامه های اصلی تبلت هنوز به 100 تا نرسیده و بقیه همشون برنامه های گوشی هستند
شرکت TabCo حرف های جالبی راجع به تبلت های اندرویدی میزنه ، پیشنهاد میکنم مطالعش کنید.
اما فکر کنم آینده ی خوبی در انتظار تبلت های اندرویدی باشه ، البته امیدوارم.
ایسر و ایسوس و ... زیاد فرقی با هم ندارند.
نظر شخصی خودم روی زوم هست ، البته بعد از گالاکسی تب که هنوز تو بازار جا نیفتاده و گرونه
شرکت های سازنده ی گوشی ها فعلا موفق تر از شرکت های کامپیوتری سازنده تبلت هستند :46:
به نطرم من که باید یه فرقی بین ایسوس و بقیه باید باشه البته در اینده
چون محصولات مختلف ایسوس از مادربورد و گرافیک بگیر تا لپتاپ همشون خاصن
و اگه دقت کرده باشین تکنولوژیهای مخصوصی رو واسه محصولاتش استفاده میکنه که خودش ابداع کرده
و به نظر من حتما در اینده ای نه چندان دور این تکنولوژِیها به تبلت هم میرسه
تبلت ایسوس امکانات سخت افزاری خوب به همراه قیمت مناسب داره اما متاسفانه از این امکانات سخت افزاری استفاده بهینه نشده و در نتیجه زوم با همون سخت افزار تونسته نتایج خیلی بهتری رو به ارمغان بیاره.
در کل اندروید چون اپن سورس هست من حتی انتظار نداشتم بیش از یک سال روی گوشی ها دووم بیاره اما حالا میبینیم که به تبلتها هم رسیده و این میتونه نشانگر آینده خوبی برای اندروید باشه اما به نظر من اپل در زمینه نرم افزار آینده روشن تری خواهد داشت همونطور که تا حالا داشته :
اندروید هر روز تعداد نرم افزارهاش بیشتر و بیشتر میشه اما با یک چالش اساسی روبرو هست و اونم اینه که هر فردی که یک تبلت اندرویدی داره لزوما نمیتونه از تمامی نرم افزارهایی که برای تبلت های اندرویدی عرضه شده استفاده کنه (مثلا همین الان نسخه 3 برای خیلی از تبلتها به طور رسمی عرضه نشده درحالیکه تعداد نرم افزارهایی که فقط روی نسخه 3 نصب میشن هر روز در حال زیاد شدنه) اما iOS این مشکل رو نداره و خریدار میدونه که هر چه نرم افزار برای تبلت iOS عرضه شده باشه رو میتونه استفاده کنه.کد:http://www.androidpolice.com/2011/03/14/number-of-apps-in-android-market-rapidly-gaining-on-apples-app-store-but-android-tablets-arent-so-lucky/
با تمام این تفاصیر الان P1010 به عنوان یک گزینه مناسب موجوده مخصوصا اینکه در بعضی موارد با قیمت های پایین فروخته میشه (مثلا تو PT با گارانتی اصلی 370 هم میفروختن) ولی بعدش اگه خواستین طرف زوم برین به iOS هم فکر کنین بد نیست.
بچه ها ایسوس رو تو شیراز با گارانتی یک ساله ویستا بدون داک میدن 640.
در ضمن او باگ و مشکلات نرم افزاری که میگین ایسوس داره خیلی هاش توی ورژن 3.1 حل شده میتونین بربن توی engadget , anandtech بخونین.
و اگه واقعا فکر میکنید کیفیت صفحه زوم با ایسوس یکیه برین از نزدیک صفحه ایسوس رو ببینین.
واقعا کییفیت طبیعی بودن رنگها فوق العاده است.و اگه فکر میکنید زوم مشکل اصلا باگ و مشکل نرم افزاری نداره واقعا اشتباه میکنید.
و هنوزم من دلیل محبوبیت زوم رو توی ایران نمیدونم. مطفا قبل از اینکه جبهه بگیرین برین ریویوهای gsmarena , engadget , anandtech , notebookchech , gizmodo v, بخونین (هم ریویوهای زوم هم ایسوس ) و به مقایسه کیفیت صفحه ها هم توجه کنین بعد بیاین منو دعوا کنید.
راستی شیرازیا توی پاساژ pc center توی فروشگاه سان بایت میتونن ایسوس دست بگیرن و باهاش کار کنن.
بچه ها من بین دو تا مطلب گیر کردم تبلت بگیرم یا نه ؟
من امسال پیشم بعد لپ تاپ و تبلتم ندارم سال دیگه که رفتم دانشگاه هم میخوام تبلت داشته باشم و هم لپ تاپ میخواستم بدونم امسال P1010 خوبه بخرم یا سال دیگه یه تبلت با مدل بالاتر ؟
تا سال دیگه P1010 خیلی قدیمی میشه ؟
البته برا کارام مسلم همیشه لپ تاب بهتره و بیشتر تبلت رو باسه فیلم و دیدن PDF و استفاده از اون در کلاس میخواستم
حالا با این وضعیت و قیمت مناسب P1010 امسال تبلت بخرم یا سال بعد ؟
نقل قول:
سال بعد !!! :دی
تبلت یک کالای تجملی بین لپتاپ و گوشی هست :دی فقط بدرد سرگرمی میخوره ، همین :46:
دوستان تبلت به درد جزوه نوشتن تو کلاس هم میخوره؟
یا مثلا طراحی؟
کلا تو کارهای دانشجویی چقدر کاربرد داره؟
البته قبول دارم که فعلا وجود تبلت ها تو زندگی ما ضروری نیست..در حقیقت هر کاری که تبلت ها میتونن انجام بدن گوشی های هوشمند نسل جدید هم میتونن انجام بدن...شاید تنها تفاوت تو سایز صفحه نمایش باشه...اما شخصا خیلی ها رو میشناسم که لپتاپ میخرن تا باهاش برن تو نت و یا موزیک گوش کنن یا فیلم ببینن یا نهایتا چند تا بازی ساده انجام بدن ویا چند تا برنامه ساده مثل دیکشنری هم استفاده میکنن...برای اینجور ادمها به نظرم تبلت انتخاب بهتریه...سبک تر و جمع جور تره..دردسرهای لپتاپ رو نداره...کار کردن باهاش راحت تره...من همیشه به کسانی که میخوان این استفاده ها رو از لپتاپشون بکنن تبلت رو پیشنهاد میکنم...نقل قول:
البته تبلت میتونه وسیله بسیار مفیدی برای جزوه نوشتن و نت برداری باشه مخصوصا که جدیدا استفاده از قلمهای مخصوص تبلت ها داره فراگیرتر میشه...میشه به عنوان کتابخوان ازش استفاده کرد.. با فراگیر شدن روزنامه اینترنتی استفاده از تبلتها هم فراگیر تر میشه... خیلی ها ترجیح میدن مطالب روزنامه ها و اینترنت رو تو یه صفحه 10 اینچی مطالعه کنن تا یه صفحه ی 3 یا 4 اینچی موبایل...سایز بزرگ صفحه ی نمایش تبلتها هست که میتونه باعث برتری تبلتها نسبت به موبایل ها باشه در عین حال سبکی و جمع و جوری و راحت تر بودن استفاده از تبلت ها میتونه برگ برنده شون در مقابل لپ تاپ ها باشه گرچه تبلتها "فعلا" قدرت لپتاپها رو ندارن اما همونطور که گفتم برای استفاده های ساده و روزمره گزینه ی بسیار مناسبی هستن..... جایی خوندم که تا 3.4 سال دیگه همه ی دانش اموزهای کره ای از تبلت استفاده خواهند کرد واحتمالا کاغذ وقلم دیگه جمع میشه.....
دوستان ارزونترین تبلت های بازار چه مدل هایی هستند و چقدر قیمت دارند؟ (همینجوری پرسیدم:31:).
تبلت چینی هم اومده؟ اگر اومده چقدر قیمت داره؟ (همینجوری بگیریم برای کلاسش:31:).
دوستان خودم یه سرچ کردم دیدم تبلت چینی اومده با این مشخصات:
ظاهر:iPad
سیستم عامل:Android
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Galaxy Tab سامسونگ هم چینی اومده قیمت تو سایت خارجی 92 دلار.
دوستان اگر کسی در مورد تبلت های چینی و قیمت های آن چیزی میدونه بگه.
دیگه قرار نیست تبلت تا این حد داغون آدم بخره :دینقل قول:
تبلت های ارزون قیمت و معتبر هم هستند مثل Archos
با این مشخصاتی که شما میخواین Archos 70 internet Tablet انتخاب مناسبی برای شما هست .نقل قول:
آندروید 2.2 داره و 8 گیگ حافظه داخلی . کیفیت ساختش شاید به سامسونگ نرسه ولی در مقابل این چینی خیلی سرتره .
قیمتشم خوبه حدوده 360 هزار تومان .
راستی بچه ها کسی نمیدونه چه طور میشه از آمازون خرید کرد ؟
آخه تبلت ایسر A500 را گزاشته 395 دلار و تبلت ایسوس هم گزاشته 375 دلار . بعد اینجا دارن 700 هزار تومان میفروشن .
nمن میخواستم لپتاپ بخرم
اما پشیمون شدم و میخوام حالا تبلت بخرم
دلم میخواد چیزی بخرم که بتونه از طریق hdmi فایلها رو روی تلویزیون پخش کنه البته ویدیوهای 1080p رو
یکی دیگه هم اینکه یو اس پی داشته باشه تا به راحتی و بدون نیاز به کامپیوتر بشه عکس ها و فیلمها رو از هارد اکسترنال پخش کنه
همچین چیزی هست؟
به نظرم فعلا صبر کنیم بهتره چون تبلت ها میشه گفت هنوز تازه کارن
تو امریکا شنیدم دارن در بعضی مدارس از iPAD به عنوان دفتر استفاده میکنن (البته به صورت آزمایشی )
بچه ها میشه گفت با اینکه اپل هر سال یه محصول میده بیرون بهترین محصوله مثلا الان ipad 2 بهتره یا لپ تاپ های مشابه P10.1 و Zoom ?
تو صفحه نمایش ها ها فک کنم اپل بهترینه بعد تو نقد و بررسی zoom خوندم که این تبلت نبست به سخت افزارش کندتره حالا با این اوضاع میشه گفت اپل بهترینه ؟
سلام دوستان یکی از دوستانم تبلت آندرویدی می خواست بگیره... من نظرم رو Xoom ...
به نظر شما بهترین مدل ممکن همینه؟!
---------- Post added at 09:43 PM ---------- Previous post was at 09:43 PM ----------
راستی ، بودجش 1 تومنه...