آیپد 2 3G
16==>855
32==>965
64==>1065
مرکز کامپیوتر ایران
خودم :20:
Printable View
آیپد 2 3G
16==>855
32==>965
64==>1065
مرکز کامپیوتر ایران
خودم :20:
داداش قیمت 32 wifi چنده الان ؟ ممنون .نقل قول:
٨٥٥٠٠٠ توماننقل قول:
این قیمت ها برای کجاست ؟ والا 1 هفته پیش دوست ما ipad 2 wifi 16 gig خرید 920 تومن.نقل قول:
٨٥٥٠٠٠ تومان
من اصلا WIFI کار نمیکنم قیمتش هم نمیگیرمنقل قول:
---------- Post added at 01:01 PM ---------- Previous post was at 01:01 PM ----------
خوب بد جور به دوستتون حا دادن دیگه :27:نقل قول:
وب سایت فرادیدنقل قول:
درود
قيمت 64گيگ واي فاي الان چقدره؟
با سپاس
درودنقل قول:
1075000
فکر نمیکنید اشتباه فرمودید الان قیمت 3G هست 1065 :18:نقل قول:
يعني ١٠ هزارتومان اختلاف قيمت اينقدر به نظر شما تعجب بر انگيز بود؟نقل قول:
ميتونيد سايت فراديد رو چك كنيد
نه حرف من اون 10 هزار تومان نیست این دوستمون گفت 64 وای فا بعد 10 هزار اختلاف بین wifi و آیپد 3G به نظر شما منطقی؟؟
اقا 64 وای فای مگه 960 تومن نیست چرا پ 1075000 یعنی گرون شده !!؟
درودنقل قول:
فرمایش شما منطقی هست
ممنون از یاد آوریتون
---------- Post added at 05:15 PM ---------- Previous post was at 05:13 PM ----------
فرمایش شما صحیح من با عجله پست دوستمون رو خودنم وقیمت 3جی وای فای رو اعلام کردم آخرین قیمت اعلام شده برای وای فای همون 960 هستنقل قول:
درود بر شما
ببخشيد كه اينقدر سئوال ميكنم!
ميخواستم قيمت دقيق ipad 2 3G WiFi 64GB رو بدونم و اسمارت كاور اصل
ميخوام بخرم ولي قيمت رو خيلي بهم بالا دادن
با سپاس
پ ن: من كي از اين حالت تاييد پست در ميام؟!
درودنقل قول:
قيمت 64 gb 3g وايفاي ١٠٩٥٠٠٠ تومان اسمارت كاور اورجينال چرمي ١٢٠ تومان
چند تا پست بده درست ميشه مشكلت فقط اسپم و پست الكي نده
اسمارت کاور اصلی 73000 تومان استنقل قول:
درودنقل قول:
اسمارت كاور در دو نوع و از كمپاني اپل به صورت اورجينال توضيع ميشود يك نمونه اسمارت كاور چرمي كه در ايران قيمتي حدود ١٢٠ هزار تومان و در سايت آپل ٦٩ هزارتومان .
و ديگري از جنسي به نام پلي اورتان كه در ايران قيمتي حدود ٧٠٠٠٠ تومان و در سايت رسمي اپل ٣٠ دلار دارد
آقا ما هم یه دونه 16 گیگ wifi خریدم 720 تومن . بابا گرون شده 32 گیگ . زیر 880 تومن نبود تو بازار . یه اسمارت کاور هم گرفتم 70000 تومن . از پایتخت گرفتم .
درود برشمانقل قول:
مبارك باشه پيشنهاد ميكنم حتما اسكرين پروتكتور هم براش بخريد
ipad 2 +3g wifi 32g+64g ??
در ضمن اگه کسی شماره ای چیزی بده ممنون میشم . (در صورت وجود تبریز/اورمیه . در غیر این صورت تهران+بندرعباس)
درود بر شمانقل قول:
وب سايت فراديد رو ببينيد
با تشکر فراوان از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] عزیز .
راستش نمیدونم این سوال جاش اینجاس یا نه !
میشه لوازم جانبی ضروری + رنج قیمتشونم بگین ؟ (مثلمحافظ صفحه+رابط hdmi+flash و اینجور چیزا )
درودنقل قول:
چیزی که بهش خیلی احتیاج دارید محافظ صفحه نمایش هست که از 13 تومن قیمت دارم تا 50 تومن بسته به کیفیت قیمتهاشون فرق میکنه
اسمارت کاور داشتن خیلی خوبه که از 30 تومن تا 120 تومن متفاوت هست بسته به کیفیت و نوع
یک کیف برای حمل آیپدتون که بسته به سلیقه و مارک از 10 هزار تومن تا 200 هزار تومن و شاید بیشتر مو جود هست
اگر علاقه به دیدن فیلمهاتون روی تلوزیون hdmi دارید بد نیست یک apple digital av adaptor هم بخرید ( من خریدم [یلی هم راضی هستم ) قیمتش 80 هزار تومن هست که بالاست!
میتونید یک کمرا کیت هم بخرید برای اتصال هارد البته اگه دستگاهتون جیلبریک شده.
اگه هم دستگاهتون جیلبریک نیست پس به گیفت کارت آیتیونز هم حتما احتیاج پیدا میکنید.
این چیزایی بود که من بهشون احتیاج داشتم و فعلا چیز دیگه ای به ذهنم نرسیده !
ipad 2 16 GB قیمت 910000 تومان با گارانتی اصلی
تاریخ 90/08/18
اگر بخواییم از خارج پست کنند به صرفه تره یا از داخل بخریم؟ گمرکی چند میگیرن؟ (برای Ipad 2)
درود بر شمانقل قول:
تا اونجایی که من متوجه شدم اگه با پست از جایی بخوان آیپد براتون بفرستد
قیمت آیپد + هزینه پست + گمرکی + اتفاقات غیر قابل پیشبینی + بیمه
تقریبا چیزی در حدود قیمت بازار ایران هست و به صرفه نیست اصلا ولی اگه کسی براتون بیاره با خودش قضیه فرق میکنه !
ممنون از جوابت دوست عزیز , اگر قیمت دقیق گمرکی رو بگی ممنون میشم چون میخوام HMZ-T1 Sony رو هم از خارج اقوامم پست کنه , این یکی تو ایران نیست ولی ipad رو از اینجا میگیرم. قیمتش 800 یورو هست , گمرکی باید چند بدم؟ ممنون
متاسفانه اطلاعی ندارم ولی میدونم به راحتی با یه جستجو در اینترنت میتونید پیداش کنیدنقل قول:
بد نیست یه سر به سایتبزنیدکد:http://www.moc.gov.ir/
سلام بر اساتید.
بچه ها اخرین قیمت رو اگر دارید میگذارید.. لطفا".
اپل آیپد 2 مدل 3G با ظرفیت 64 گیگا به رنگ مشکی 1,130,000 تومان
اپل آیپد 2 مدل 3G با ظرفیت 32 گیگا به رنگ مشکی 980,000 تومان '
اپل آیپد 2 مدل 3G با ظرفیت 16 گیگا 910,000 تومان
فرادید
دوستان قیمتها خیلی رفته بالا و فکر نمیکنم به این زودیا بیاد پایین من تصمیم داشتم دوستانی که ایپد 2 دارن و جیلبریک نکردن اگه بازی و برنامه ای خریدن با هم به اشتراک بزاریم و ایدیای همو بهم بدیم و .......اما متاسفانه موقع رستور دوباره با مشکل مواجه میشیم
قیمت پایتخت رو شما دارید؟مگه قبلا چند بود؟نقل قول:
فکر کن منظور دوستمون این بود که قیمتها پایین نیومده زیاد آخه اگه توجه کنید به همین شکل هست قیمتها نسبت به یک ماه پیش پایین نیومده چون دلار گرون شده ولی قیمت گیفت کارت و لوازم جانبی نسبت به یک ماه پیش تغییر کردهنقل قول:
اره دوست من من مطمع هستم دلار میره بالاترنقل قول:
بانک مرکزی رو هم دارن تحریم میکنن!و کلا پدر ماها در مباد
از خارج که بیاد کاملا ا.ن وسیله رو باز میکنن !نقل قول:
و کلا داغون میشه !
چون خودم یه دوربین دیجیتالی از انگلیس برام فرستادن وقتی رسید دستم بازش کرده بودن و کلا داغون شده بووود !
به نظر من گرون تر بخر و لی از داخل ایران بگیر چون حد اقل سالمه !
دوستان قيمت ٦٤ تو دبي چنده الان؟
بايد كدوم مشخصه رو داشته باشه كه تو ايران كار بده؟
درودنقل قول:
در مورد قيمت اطلاعي ندارم
ولي در جواب قسمت دوم سؤالتون ميگم كه آيپد مثل آيفون نيست كه لاك فكتوري داشته باشه و همش آنلاك فكتوري هستند پس لازم به نگراني نيست هر مدلي كه بخريد در ايران بدون مشكل كار ميكنه با GPRS
آخرین قیمت ipad 2 3G 32 GB
رو لطف میکنید
قیمت ها با توجه به گارانتی دار بودن و بدون گارانتی و انصاف فروشنده متفاوته!نقل قول:
بین 1,030,000 تا 1,180.000
این قیمت ها 2 کدوم فروشگاهه ؟ میشه آدرس بنویسین یا pm بدین ؟ :11:نقل قول: