نقل قول:
بحث من در تمام رزولیشن ها به طور Avg هست نه 1920x1080 در ضمن معمولا افراد موقع خرید کارت گرافیک به Resolution اصلا اهمیت نمیدند...!
اگر قرار باشه هر کارت گرافیک را در یک رزولیشن خاص بررسی کنیم و تفاوت اونهارو بیان کنیم که دیگه باید 10 صفحه توضیحات بنویسیم! که فکر نمیکنم اینگونه بررسی متناسب کاربران عادی باشه.
خوب شما میگید افراد معمولا به رزولیشن اهمیت نمیدن. این طوری که نمیشه... شاید خیلی از افراد به خیلی چیزا اهمیت ندن...
بحث ما بحث منطقیست و من هم کاملا توضیح دادم که در این رزولیشن و با این توصیفات، 560Ti با 69501GB برابره.
نقل قول:
اگر قرار باشه هر کارت گرافیک را در یک رزولیشن خاص بررسی کنیم و تفاوت اونهارو بیان کنیم که دیگه باید 10 صفحه توضیحات بنویسیم! که فکر نمیکنم اینگونه بررسی متناسب کاربران عادی باشه.
درسته، ولی با توحه به تفاوت نسبتا زیاد پرفرمنس کارت های AMD/Nvidia در رزولیشن های مختلف به نظرم باید به این عامل هم توجه بشه.
نقل قول:
گزینه هایی که شما به عنوان تسلیشن سنگین بیان میکنید فکر نمیکنم برای یک کاربر عادی گزینه خیلی مهمی باشه؟ هست؟
کاربر عادی منظورتون دقیقا چه جور کاربریه...
به هر حال کسی که برای کارت گرافیکش هزینه ی این چنینی میکنه قصد بازی کردن Crysis 2 رو هم داره دیگه ...؟
تسلیشن هم همون طور که میدونی یکی از مهمترین عوامل DX11هست، اگه به تسلیشن کاری نداشته باشیم هنوز سری 5000 ATI قابل قبولن!!
یکی از عوامل خرید کارت گرافیک جدید، بازی کردن جدید ترین عنوان هاست نه عنوان های قدیمی...
نقل قول:
استاندارد ترین تست ها و متناسب ترین تست هارو به عقیده بنده سایت TechpowerUp مزینه و از Application/Game هایی استفاده میکنه که بیشتر درصد استفاده رو در بین کاربران عادی داره.
بنده نتیجه گیری این سایت رو هم در پست قبلیم قرار دادم،البته در رابطه با بخش دوم حرفتون، یه مقدار این سایت دیتابیس گیم هاش قدیمی هست.
COD 4 ، Riddick:Dark Athena ، و 3DMark های بسیار قدیمی آخه بدرد کی میخورن؟:31:
نقل قول:
در ضمن یک HD6870 اگر در حداکثر مقدار پایدار اورکلاک بشه فکر کنم مقدار قابل توجهی در بعضی از قسمت ها از GTX560ti قویتر عمل کنه.
قابلیت آورکلاک GTX 560 Ti هم قابل توجه هست. 560Ti رو با آور میشه به 570 نزدیکش کرد...
نقل قول:
در هر صورت نظر شما محترمه.
همچنین آرمان جان، و امیدوارم از حرف های من اشتباه برداشت نکنید.:11:
موفق باشید.