بعلت شکایت یک نفر گوگل پلاس من را در گذاشتن پست و کامنت و شیر کردن محدود کرده میخواستم ببینم این محدودیت مدت داره یا دائمیه
Printable View
بعلت شکایت یک نفر گوگل پلاس من را در گذاشتن پست و کامنت و شیر کردن محدود کرده میخواستم ببینم این محدودیت مدت داره یا دائمیه
کسی نبود به این سوال من پاسخ بدهنقل قول:
سلام دوستان
من چند تا پسا پابلیک دارم میخوام میخوام اونا رو هم مثل بقیه ی پستام پابلیک کنم
میشه راهنمایی کنید چطور این کارو بکنم
خیلی ممنون :n12:
تا اونجایی که من اطلاع دارم همچین امکانی تو گوگل پلاس وجود نداره.نقل قول:
پست های پابلیش شده فقط قابلیت ادیت شدن دارن.
یه افزونه بود وقتی تو پلاس پست شیر میکردی تو تویتر و فیس بوکم شیر میشد ازش استفاده میکردم خیلی عالیییی بود
متاسفانه اسمش یادم رفته
شما چنین چیزی سراغ ندارین به ماهم بگین
ی سوال دیگه هم داشتم
میشه تو گوگل پلاس کل حلقه یه یک نفر رو اد کرد؟!؟!؟
ولی خدایش گوگل پلاس خیلی از اون یکی عقبتره
سلام دوستان چطور میشه زبان گوگل پلاسو فارسی کرد؟
من هر چی گشتم اززبان خبری نبود چه برسه به فارسیش
ممنون میشم جای دقیق یا لینک بدید که به محل عوض کردن زبان گوگل پلاس برم
وقتی وارد صفحه اصلی (HOME) گوگل پلاستون شدین رو اسم home برید تا منو اون باز بشه. از اونجا Setting رو انتخاب کنیدنقل قول:
سلام دوستان چطور میشه زبان گوگل پلاسو فارسی کرد؟
من هر چی گشتم اززبان خبری نبود چه برسه به فارسیش
ممنون میشم جای دقیق یا لینک بدید که به محل عوض کردن زبان گوگل پلاس برم
وارد بخش Account settings میشید.
تو بخش Account بخش Language وجود داره. فارسی رو از داخلش انتخاب کنین
سلام
وقتی من یکی رو میذارم تو circles خودم
من تو circles اون نمیرم؟
نمیشه درخواست داد که اونم منو ادد کنه؟
کلا با چه روش هایی میشه خودمون رو تو حلقه های افراد بیشتری قرار بدیم؟ :31:
ممنون
پ.ن:امیدوارم زود تر گوگل + بیاد بالا روی این fb رو کم کنه چون من اصن از fb خوشم نمیاد :31:
وقتی یکی رو اد میکنی طرف باید به درخواست اد شما جواب بده در اصل ینی Add back کنه!نقل قول:
پلاس به صورت اتوماتیک کسانی که تو رنکینگش جزو نفرات اول هستن و کسانی که دوست مشترک دوستان شما هستن رو برای اد کردن پیشنهاد میده .
راستش برای بیشتر شدن دوستان باید ارتباط هات رو با کاربرهای اونجا بیشتر کنی.
البته فضای پلاس ایرانی رو با فضای فیس بوک و تویتر اصلا مقایسه نکن.
جوز گوگل پلاس یه جو خاصی هست باید تلاشت رو زیاد کنی که تو جمع شون شناخته شده بشی...
خیـــــلی ممنوننقل قول:
وقتی یکی رو اد میکنی طرف باید به درخواست اد شما جواب بده در اصل ینی Add back کنه!
پلاس به صورت اتوماتیک کسانی که تو رنکینگش جزو نفرات اول هستن و کسانی که دوست مشترک دوستان شما هستن رو برای اد کردن پیشنهاد میده .
راستش برای بیشتر شدن دوستان باید ارتباط هات رو با کاربرهای اونجا بیشتر کنی.
البته فضای پلاس ایرانی رو با فضای فیس بوک و تویتر اصلا مقایسه نکن.
جوز گوگل پلاس یه جو خاصی هست باید تلاشت رو زیاد کنی که تو جمع شون شناخته شده بشی...
فقط یه مشکل کوچیک الان هست...
یه شخصی خیلی وقت پیش که من (+) نمیرفتم انگار درخواست ادد کردن داده بود و من ادد کردم و تو لیستم هست
اما من تو لیست اون نیستم
چطوری میتونم درخواست بدم که اون منو ادد کنه؟ در صورتی که الان اون تو لیست من هست
یه سوال دیگه:31:
وقتی زیر پست یه نفر نوشته فلانی orginally shared ینی چی؟(ینی اون اینو شیر کرده؟)
بازم ممنون
ممکنه طرف اد کرده باشه بعد دوباره پاک کرده باشه از لیست دوستاننقل قول:
ینی طرف به همون صورتی که مخاطب اصلی یه مطلب رو زده به همون صورت شیر میکنه
ینی اگه پست طرف عمومی یا پابلیک باشه همونطور شیر میشه. اگه لیمیتد باشه هم به صورت لیمیتد لیمیتد میشه
-
البته پست هایی رو که لیمیتد زده میشه رو نمیشه به صورت پابلیک شیر کرد ولی پست های پابلیک رو میشه لیمیتد شیر کرد.
سلام
این گوگل + فیل شده؟! قبلا راحت باز می شد! (اینترنت مخابرات)
این اصطلاح منشن کردم یعنی چی؟! همون استفاده از # هستش آیا؟
نمی شه سیرکل ها رو مخفی کرد؟! چه کسی را ادد داشته باشیم چه کسی ما رو ادد کرده باشه؟!
ممنون
سلامنقل قول:
سلام
این گوگل + فیل شده؟! قبلا راحت باز می شد! (اینترنت مخابرات)
این اصطلاح منشن کردم یعنی چی؟! همون استفاده از # هستش آیا؟
نمی شه سیرکل ها رو مخفی کرد؟! چه کسی را ادد داشته باشیم چه کسی ما رو ادد کرده باشه؟!
ممنون
اگه میخوای کسی نبینه که شما چه کسایی رو تو حلقتون دارین میتونین از قسمت in your crircles اینو تنظیم کنین
اگه هم میخواین کسی نبینه که چه کسایی شما رو تو حلقشون دارن میتونین با برداشتن تیک Show people who have added you to circles این کار رو انجام بدین
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان جدیدا من دیدم که بعضیا از جمله خودم پستاشون توی استریم بقیه نمیره!
دلیلش چی میتونه باشه؟
ممنون
با سلام به همه دوستان
من دوتا جی میل دارم .یه روز اتفاقی توگوگل پلاس اولی ، دومی را سرچ کردم دیدم که نوشته دو نفر منو تو حلقه دارند . ولی من این دوشخص رو اصلا نمی شناسم و هیچ وقت این دو تا رو اد نکردم و نمی خوام تو حلقه اونا باشم .
یکی رو تونستم حذف کنم اما دومی رو نه تازه همونم که حذف کردم مرتب منو اد میکنه .
من چیکار کنم که اسم من از حلقه این دو نفر حذف بشه؟ و دیگه نتونند منو اد کنن؟
سلام ، دوستان اگه یه نفر منو تو پلاس بلاک کرده باشه هنوز جزو friend های من میمونه یعنی وفتی با موس میارم رو اسمش اون قسمت سبز مینویسه friends ؟
میتونم پروفایل طرفو ببینم ، اما پست هاشو نمبینم !
یه سوال دیگه : تو جیمیل چجوری بفهمم بلاکم کرده کسی یا نه ؟ :n13:
سلام چه جوری میشه تو یه بحث اسم مخاطبی رو که میخوای جوآبشو بدی بنویسی؟
اگه شما میشناسید و اکانتشون رو میدونید چیه؟ کافیه برید داخل اکانتشون و از لینک سمت راست بلاک رو بزنید. اونوقت اگه ایشون ادتون هم بکنه متنهاتون رو نمی تونه ببینه.نقل قول:
خوب این بستگی به سیرکل هایی هست که تنظیم میکنید.ممکنه تو سیرکل شما همه ی دوستاتون نباشن و یه عده ای رو داخل کردین.نقل قول:
شما ممکنه 1000 تا دوست داشته باشید ولی فقط 800تاشون رو در داخل حلقه هاتون گذاشتید و اون 200تای دیگه اصلا متوجه ارسال پست هاتون نمیشن.
باید بررسی کنید ببینید همه ی دوستاتون داخل حلقه هاتون هستن یا نه
دیگرانم همینطور شاید بعضی ها حلقه های جداگانه ای دارن و یه سری پست هاشون رو واسه یه سری های خاص ارسال میکنن که شما ممکنه جزو اون دسته نیستید که اون پست ها رو نمی بینید.
والا تنها راه حل اینکه ببینید کسی بلاکتون کرده اینکه که برید به پروفایل طرف و واسه شما هیچ اطلاعاتی نمایش داده نشه. این نشون دهنده ی اینه که اون شخص اطلاعاتش رو از شما مخفی کرده یا اینکه شما رو بلاک کرده.نقل قول:
+بااسم طرف. اگه تولیست دوستان باشه زود نمایش داده میشه اگه کسی باشه که جزو دوستان نیست و تو بحث هاش شرکت کردین باید اسم رو کامل تر بنویسد و اگه اصلا اینطور نیست مجبورید اسم رو کامل بنویسیدنقل قول:
مثلا : +پلاس
یکی روش پیام خصوصی و توپر کردن جمله هارو بگه. ممنون
برای پیام خصوصی اگه طرف ایمیلش رو آزاد کرده باشه که از طریق اون بخش تو صفحه اصلیش میتونی ایمیل بزنینقل قول:
اگه نه میتونه به صورت یه پست خصوصی واسش ارسال کنی به این صورت که جای اون بخشی که پابلیک بودن یا لیمیتد بودن رو مشخص میکنه پاک کنی و اسم اون طرف رو بنویسی. اینطور اون پست به صورت خصوصی فقط برای اون فرد ارسال میشه.
-
تو پر؟؟ ینی اینطوری ؟
کافیه قبل و بعد اون جمله علامت ستاره (*) استفاده کنید. و برای ایتالیک کردن جمله از علامت آندرلاین ( _ ) استفاده کنید.
بله، مرسی از شمانقل قول:
بچه ها پلاس برای من واقا سخت باز میشه
باز هم که میشه خیلی خیلی نافص لود میشه...
چه با شکننده چه حالت عادی همینه
میخواستم بدونم شما چطوری ازش استفاده میکنین
ممنون
از مرورگر کروم استفاده کنید.نقل قول:
از طریق Gmail وارد بشین. بعضی وقتا ممکنه دو سه بار امتحان کنید تا بره.
این روشی که شما گفتید مشکل منو حل نمی کنه.نقل قول:
من می خوام وقتی من سرچ می شم نشون داه نشه که این دوتا منو تو حلقه دارن
. من یکی رو بلاک کردم اما هنوز نشون داده میشه که این شخص منو تو حلقه داره
یه دو سه روز گویا اینطوری بود...نقل قول:
از مرورگر کروم استفاده کنید.
از طریق Gmail وارد بشین. بعضی وقتا ممکنه دو سه بار امتحان کنید تا بره.
الان خوب شده...
ممنون
سلام، چجوری میشه تو پلاس دایرکت زد؟
هرکاری کردم یاد نگرفتم، واضتر توضیح بدید لطفا
برنامه چت گوگل پلاس رو کسی نداره بزاره هرچی میخوام دانلودش کنم میگه کشور شما تحریمه با سای فن و فری گیت هم تست کردم نتیجه نداد میشه اینجا ضمیمش کنید ؟!؟!
ممنونم:n12:
[PHP]http://www.google.com/hangouts/
[/PHP]
در بخش اصلی که پست رو ایجاد میکنید . در زیر بخش آن برای مشخص کرده نحوه ی اشتراک گذاری ( عمومی یا در حلقه ای خاص ) یک جایی وجود داره که میشه تیک زد. الان خاطرم نیست ولی اون تیک رو که بزنی دایرکت میزنه دایرکت هم بزنه به صورت مستقیم برای تمام سیرکل ها ارسال میشه!نقل قول:
میتونین از این سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] از بخش مسنجر ها برنامه رو دانلود و نصب کنید. البته فعلا بخاطر مشکلات فیلترینگ و امنیتی واسه من بعضی وقتا وصل میشه.نقل قول:
چندروزه عکسای گوگل پلاس به هیج وجه لود نمیشه سرعت اینترنتم خوبه نمیدونم مشکل کجاس مرورگر اپدیته همه چی رم اکی ولی نمیدونم مشکل از کجاس میشه راهنمایی کنید؟
سلام
راهی نداره که پست بزنیم نره تو استریم؟
مثلا فقط هرکی تو پروفایلمون بیاد ببینه
نه. تنظیماتی رو که برای نمایش میتونین انجام بدین همون پیشفرضهایی هست که مشخص شده که عمومی ، سیرکل ، یا دایرکت که واسه فرد خاص یا افراد خاصی میره!نقل قول:
کلا محیط های شبکه های اجتماعی مثل پلاس برای اشتراک گذاری مطالب هست و این موضوع اصلا در این نوع شبکه ها معنی نداره. البته فقط در صورتی این اتفاق می افته که خواننده ها خودشون پست های شما رو خاموش یا میوت کنن ! که نیاد رو استریم!
سلام دوستان. چجوری میشه یه پست را به صورت privately که share میکنیم، واسه طرف notification نفرسه؟
واسه کسی ناتیف نمیفرسته.فقط تو استریم میاد . فقط زمانی ناتیف واسه همه که تیک چایین share رو بزنی. هم دایرکت میشه هم ایمیل میکنهنقل قول:
Sent from my GT-I9192 using Tapatalk 4
سلام دوستان
چجوری میشه از برنامه گوگل پلاس واسه اندروید 2.2 استفاده کرد. گویا نیاز به گوگل پلی داره و اون نصب نمیشه روی این ورژن؟
کسی اینجا نیست؟ یکی جواب منو بده
من گوگل پلاس ورژن را نصب میکنم وقتی میخوام Sign in بشم میگه couldnt connect to server
باید چکار کنم؟؟
سلام
چطوری میشه تو پلاس مطالبی که + یا همون لایک زدم رو پیدا کنم؟
پوزش :n01:
متاسفانه برنامه های که تحت اندروید هستن پیدا کردن ورژن های قدیمی اون که برای اندروید های قدیمی هم بخوره یکم سخت هست. البته این نیاز به گوگل پلی کلا در خیلی از برنامه ها هست. شما باید بگردید و نسخه های قدیمی گوگل پلاس رو دانلود کنید. البته می تونین شما از طریق سایت هم وارد گوگل پلاس بشین. مثل زمانی که با سیستم داخل سایت میشید. ولی خوب اپلیکشن چیز دیگه ایهنقل قول:
در بعضی ISP ها ممکنه پروتوکل امنیتی در گوگل پلاس فی لتر شده. البته این رو من کلی نمیگم. شما اگر اکانت دارید که هیچ ؛، اگر ندارید با سیستم اکانت بسازید بعد وارد بشین.نقل قول:
البته ممکنه اپلیکشن شما کامل نباشه. جی پلاس باید بعد از نصب به گوگل استور وصل بشه. شما باید ازفیل تر رد بشین تا یه جورای مجور استفاده رو بگیرین!
خوب این امکان وچود نداره. یعنی من ندیدم همچین امکاناتی. البته شما میتونین با اتصال به شبکه های مثل یوتیوپ اونها رو تو بخش + که در لیست جی پلاس وجود داره ببینید ( در منوهای کناری وجود داره!)نقل قول:
البته شما میتونین ببینین که مطالب چه افرادی را پلاس کردین. که با ورود به بخش ناتیفکشین میشه دید. البته این امکان چند ماه پیش از روی جی پلاس حذف شده بود . نمیدونم هنوز اماکنش دیدن این موضوع هست یا نه
دوستان گوگل پلاس ك فيلتره؟؟؟؟
فیلتر نیست با پروتکل امنیتی مشکل دارهنقل قول:
باید رابط امنیتی رو تغییر بدی
TLS یا SSL