دمای سی پی یو بالاست 80 در لود زیاده البته برای سی پی یو تا 82 هم میتونه بره ولی این دما مناسب نیست و باید یک فکری به حاش بکنید در لود در دراز مدت عمر سی پی یو کم میشهنقل قول:
اون موضوعی هم که مطرح کردین به نظر من عادیه و مشکلی نداره
Printable View
دمای سی پی یو بالاست 80 در لود زیاده البته برای سی پی یو تا 82 هم میتونه بره ولی این دما مناسب نیست و باید یک فکری به حاش بکنید در لود در دراز مدت عمر سی پی یو کم میشهنقل قول:
اون موضوعی هم که مطرح کردین به نظر من عادیه و مشکلی نداره
80 درجه خیلی زیاده و مسلما آسیب میزنه به پردازنده
وقتی تو یه بازی نه چندان سنگین دما به 80 میرسه پس حتما برای کولینگ باید فکری بکنید. شما با Occt یا برنامه های مشابه تست بگیرید دما بسیار بالاتر از اینها میره.
حداکثر دماتون رو با این برنامه تست بگیرید و وقتی دما رو تونستید زیر 65 نگه دارید اون موقع میشه به عنوان یه اور پایدار و خوب روش حساب کنید.
ممنونم از همه.
ولی اخه من اور نکردم اصلا سی پی یو رو که .
در حالت بیکار دما سی پی یو 50 هست .
البته وقتی رم رو فرکانسش رو بالا میبرم سی پی یو یه 8 درجه گرمتر میشه که موندم ربطش چیه؟؟؟؟
ولی سی پی یو اصلا اور نیست
من صفحات قبل رو نخوندم و فکر کردم که اور کردید چون اگر شرایط نرمال باشه دما نباید اینقدر بالا بره.
شما کیستون چیه؟تهویه اش چطوره؟
به هر حال دمای سی پی یو بالاست
الان حالت idle سی پی یو همون c1e در ستاپ فعال هست ؟
سیستم تهویه بد و ویروس و خرابی فن هم باعث بالا رفتن دمای سی پی یو میشود خمیر سیلیکون هم زده شود
سلام
الن دیفالت کردم و فرکانس رم همون 1066 هست و دمای سی پی یو اومده پایین
الان در حالت مهمولی بیکاری 43 و تو بازی هم 62 نهایتا.
مشکل همون افزایش فرکانس رم هست که وقتی میبرم بالا مشکلات شروع میشه
کیسم ترمالتک هست و تهویشم خوبه در کیس هم بازه
اطاقمم خنکه
ویروس هم والا ندارم.
خمیر رو هم تازگی ها عوض کردم.
c1e هم فعاله
فن هم درسته کار میکنه.
کلا این سوکت 1366 گرم هستن
اون گزینه ای که گفتم تو ستاپ فعال هست ؟
اره فعاله....................
وقتی فرکانس حافظه رو رو 1866 میزاری چند عکس از قسمت های مختلف بایوس و بخش اصلی بزار اینجا
به همراه چند از قسمت های مختلف بایوس به همراه بخش اصلی بایوس در حالت دیفالت بایوس