نقل قول:
چیکار کنم که درسارو یادم نره؟؟؟(من ادبیات شعرایی که زیاد آرایه داره وتاریخ ادبیاتارو از دینی هم نکات ایه هارو میذارم تو لایتنر ولی بقیه درسارو نمیدونم چیکارش کنم؟؟؟؟)
2خیلیارو خلاصه نویسی تاکید میکنن ولی من نمیدونم چرا باید خلاصه نویسی کنم خب میرم چیزایی از کتابم که های لایت شده رو میخونم؟؟؟؟مثلا چطوری از حسابان خلاصه برداری کنم؟؟؟اصن کلا چطوری خلاصه برداری کنم؟؟؟
3 باز شنیدم که میگن باید موقع درس خوندن تو حاشیه کتابتون چیزایی رو که میخونید بنویسید اگه هم ننویسید درس خوندنتون هیچ فایده ای نداره میخاستم بدونم به غیر از کثیف کردن کتاب راه دیگه ای نیس؟؟؟
4 درسایی مثل ادبیاتو دینیو هندسه رو که تو لایتنر میذارم لازمه خلاصه برداری کنم؟؟؟؟؟
5 من املام ضعیفه هیچ کدوم از سوالای املا رو نمیتونم جواب بدم کتابی در این زمینه هست؟؟؟
6 من تو محاسبات خیلی ضعیفم واسه همین همیشه تو آزمونا نمیتونم 4-5تا از سوالای ریاضیو فیزیکم جا میمونهچیکار کنم که وقت کم نیارم؟؟؟محاسباتمو چیکارش کنم؟؟؟
ممنون از راهنماییتون
1.شما هم مثل من توی سال قبل فکر می کنید چیزها یادتون میره... اولا قرار نیست که آرایه شعر ها رو حفظ باشید... دوما قرار نیست که همه مطالب توی همین مدت کوتاهی که شروع کردید واسه همیشه تو ذهنتون بممونه.. باید بطور مداوم براتون مرور بشه....