اتفاقا يكي رو ميشناسم ليسانسه مكانيك داره چون خوشش نمي اومد رفته مهندسي خاكشناسي رو از صفر شروع كرده الان 30 سالشه ترم 4 خاكشناسي رو تموم كرده واقعا واسم تعجب برانگيز بود...نقل قول:
اتفاقا يكي رو ميشناسم ليسانسه مكانيك داره چون خوشش نمي اومد رفته مهندسي خاكشناسي رو از صفر شروع كرده الان 30 سالشه ترم 4 خاكشناسي رو تموم كرده واقعا واسم تعجب برانگيز بود...نقل قول:
بچه ها يه سوال...
معماري داخلي زير شاخه مهندسي معماري هست يا خودش يعه رشته جداگونست؟؟؟ توي ارشد چي؟؟؟يعني اصلا زير شاخه هاش چطوره؟؟؟
خواهش ...نقل قول:
ممنون ولی این که ماله الان نیست!ماله بعد از قبولیه!
ولی قبولیم دیگه؛مگه نیستیم؟ :دی
اگه تکراریه ببخشین
تخمین رتبه قلمچی
کد:http://kanoon.ir/extra/estimate.asp
با 14000 منطقه 2 کامپیوتر اردبیل -قم یا سمنان میشه قبول شد؟
عزیز من، نوشته بودم که اکثر مواقع نه همیشه. خواهر شما گفتین با اون استرس شدید تونسته 2000 تا رتبش رو بهتر کنه، حالا اگه استرس نداشت، من شرط می بندم به نزدیکای 1000 می رسید. یعنی نتیجه این که سطح علمیش رو تو سال دوم تونسته خیلی بالا ببره ولی اعتماد بنفسش کم بوده و نتونسته به دانسته هاش اطمینان کنه.نقل قول:
نوشته شده توسط alishadabmehr
خیلی از دوستام خیلی خواب آرومی نداشتن شب کنکور ولی من چون خونده بودم و به دونسته هام اعتماد داشتم، خیلی خیلی راحتتر از شب های دیگه خوابم برد و 10 دقیقه بیشتر بیدار نبودم که خوابم رفت!!! خلاصه این استرس رو هم می تونست با دارو ضد استرس رفع کنه و من استرس رو عاملی نمی بینم که یه سال پشت کنکور نمونی.
شما یه مثال زدین، منم یه مثال می زنم. برادرم دو سال قبل سراسری اونی که می خواست قبول نشد، و آزاد قبول شد. همه می گفتن برو آزاد. ولی من حمایتش کردم و گفتم اصلا زیر بار نرو. سال بعد موند و با یکم مطالعه بیشتر ( 5 ماه هم بیشتر نخوند ) و تست بیشتر، تونست مهندسی کشتی امیرکبیر که خیلی هم علاقه داره قبول شد. و الان هم خیلی خیلی راضیه و میگه اگه این یه سال رو پشت کنکور نمی موند الان خیلی خیلی پشیمون میشد. چون یکی از دوستاش همونی که سال قبلش قبول شد تو آزاد رو رفته و برادرم می گه هیچی نمی خونن و اصلا جو خوندن و کسب علم وجود نداره. الان این کشتی امیرکبیر خوشبختانه تو استان خودمونه و خب از همه لحاظ به نفعش شده .
پس نتیجتا گاهی درسته شاید بد بشه ( مثلا یکی از دبیرامون یه سال مونده بوده پشت کنکور، 1000 تا رتبش بدتر شده، ولی میگفت چون سال بعد کمتر خونده ، پس بی علت نبوده ) ولی مثال هایی مثل این مثال و خیلیای دیگه براشون زمین تا آسمون فرق می کنه. بازم مثال دارم. مثلا چند نفری بودن سال اول شاید پرستاری یا علوم آزمایشگاهی و این چیزا قبول می شدن ولی با یه سال خوندن همه پزشکی قبول شدن. یا دو نفر بودن که سال اول رتبشون خوب نشده بود ولی سال بعد هر دو برق شیراز قبول شدن.
این مثال ها همگی اینو می گه اگه همت کنی سال بعد از سال اول رتبت بهتر خواهد شد ( مگر در مواردی استثنا که می دونیم همیشه استثنا وجود داره، ولی آیا باید استثناها رو مورد سنجش کار خودمون قرار بدیم؟ )
اين چيزي كه شما گفتين كاملا به برو بچه هاي رياضي صدق ميكنه ولي واسه تجربي هاي بيچاره كه فقط چندتا رشته ي خوب دارن و بايد زير 2 بيارن تا يه رشته ي خوب تو دانشگاه خوب قبول شن صدق نمي كنه من مثال ميزنم يكي 5 هزار مياره تو تجربي و خيلي علاقه به بزشكي داره آيا اين بمونه و خيلي هم درس بخونه ميتونه قبول بشه؟ من ميگم بالاي 80 درصد نه چون ميدونه قبول شدن تو اين رشته بسيار سخته و رتبه ي خيلي عالي ميخواد همين استرس زاست اما اين جورمسائل فقط مخصوص تجربي هاست و اونايي كه به يكي از رشته هاي دارو سازي و بزشكي و دندون علاقه دارن و به اميد قبول شدن ميمونن ولي باز هم قبول نميشن .نقل قول:
من يكي رو ميشناسم با رتبه ي 800 منطقه يك چون بزشكي تهران قبول نشد موند واسه سال ديگه آيا شما كسي رو سراغ دارين كه با اين رتبه تو رشته ي رياضي بمونه واسه سال بعد؟؟؟؟
نقل قول:
یکی از دوستان میگفت بنظرش مهندس معمار واقعا مهندسه . تو حتما باهاش موافقی نه؟ :31:
برا سوالی که کردی میتونی به لینک زیر مراجعه کنی
توی این متن خبری از گرایشی بنام معماری داخلی نیستکد:http://www.gozine2.ir/modules.php?name=Content&pa=showpage&pid=49
لطفا موقع انتخاب رشته جوگیر نشید !!!!بــــرق و مکـــانیک هیچ خبری نیست!!!
با این جمله که من میرم دنبال رشته مورد علاقم دلتونو خوش نکنید با اطمینان بهتون میگم شما الان هیچ اطلاعی از علاقتون ندارید :31:
هر رشته ای که می خواید انتخاب کنید برید چارت درسیشو ببینید بعدش انتخاب کنید بعضی رشته ها چارتشون هیچ ربطی به اسمشون نداره ( مثل مهندسی شیمی )
خلاصه خیلی شانسیه !!!
دانشگاه با اونی که توذهنتونه خیلی فرق داره ( نمی دونم محل علم و تحصیل و یه مشت دانشمند و می خوام تا دکترا با معدل 19 برم )
به نظر من یه رشته ی آسون برید که لا اقل اگه علاقه بهش نداشتید بتونید واحداشو پاس کنید ...
نقل قول:
جانا سخن از زبان ما میگویی :11:
واقعا کسانی که گول خوردن یا در معنای بهتری بی دقتی کردن زیاد هستن . در انتخاب رشته باید علاقه شخصی خودت رو ملاک قرار بدی بیشتر از هر چیزی . من شخصا کل تلاشم اینه که بعد دانشگاه رفتن از این لحاظ حالم بد نشه .
مثلا آدم هست که رفته شیمی دانشگاه صنعتی اصفهان خونده تا ارشد ولی الان داره دبیری میکنه توی منطقه ما در حالیکه رتبش هم خیلی خوب بوده . معلومه خوب انتخاب رشته نکرده که حالا تقریبا توی کارش مونده .
یه نفر دیگه هم داریم که دوباره شیمی محض خونده و الان داره دکترا رو در دانشگاه شیراز میخونه ولی ظاهرا آدم موفقیه و قراره در دانشگاه کار کنه
از این دومثال برداشتم اینه که نفر اول توجهی به علاقه و تواناییهاش نکرده چون کسی که موفق هست میتونه از همین ارشد بفکر کار در دانشگاه و ... باشه مثل نفر دوم . حکایت برق و مکانیک هم همینه . بدون توجه به علاقت انتخاب کنی آخرش حتما توی کارت میمونی
یکی از دوستان ما که میخواد بره برق هربار که میخواد حرفی از برق بیاره وسط میگه که این رشته پولی درش نیست . ولی چون علاقش زیاده موفق میشه و خودش هم خیلی مطمئنه . کلا "علاقه نداشته باشی و با اسم انتخاب کنی = ماندن در کار" :13:
کلا حواس هممون جمع :46:
اره... مهندسی معماری زیر شاخه نداره...نقل قول:
یه مدته از معماری خوشم اومده... خصوصا از طرح برج ها و روش ساخت اونا...(دقت کرده باشین آواتارم هم عکس حسین امانته.. معمار برج شهیاد)... البته همیشه از خاک و سیمان متنفر بودم و علاقم به وسایل برقی بوده و الان هم تو کار موبایلم....واسه همین دودل هستم... میترسم برم و بعد پشیمون بشم..... از طرفی کامپیوتر و it هم با اینکه علاقه دارم اما خلیلیا میگن آینده شغلی نداره... البته به نظر من راست می گن... شما یه نگا تو یادگار ماندگار بندازید... چندتا دانشگاه غیر انتفاعی و پیام نور و آزاد تو ایران سالانه نرم افزار میگیره.... به نظر من که این دانشجو ها نمی تونن در آینده شغل مرتبط به دانششون رو گیر بیارن....
معماری داخلی هم یه رشته جداست که بیشتر موسسه های غیر انتفاعی بصورت کاردانی می گیرن و مهندسی نیست..:8:
خیلی باهات موافقمنقل قول:
من خودم الآن رشتمو خیلی دوس دارم
ولی تو همین رشته زمینه های کاری مورد علاقم با حتی 1 سال پیشم فرق میکنه...:10:
رییس دانشگاه بوعلی هم گفته دانشکده شیمی شون ساختمانش سال بعد افتتاح میشه . یادمه قبلتر میخواستیم بریم شیمی دانشگاه بوعلی . ولی جدیدا اعلام شد که این دانشگاه خوابگاه نمیده . بعدش فهمیدیم میتونیم رشته های بهتری قبول شیم . بعدش عده ایی از دلسوزان از رشته های علوم پایه نهی مون کردن . بعدش کمی منصرف شدیم . بعدش نفهمیدیم چیکار کنیم . حالا تا 98 درصد منصرف هستیم :13:کد:http://www.isna.ir/ISNA/NewsView.aspx?ID=News-1803233&Lang=P
رییس دانشگاه بوعلی دبیر انجمن شیمی ایرانه . من به دوستان توصیه دارم که اگه قراره شیمی برن این دانشگاه رو هم مدنظر داشته باشن . این رییس دانشگاه عجیب هوای رشته شیمی دانشگاهش رو داره چون خودش دکترای شیمیه . بگفته یکی از دوستان همه مصاحبه های ریسس دانشگاه بوعلی به شیمی ربط داره :27:
اگر معماری برین به نظرم خیلی خوبه
حداقلش اینه که دوران دانشجویی خوبی خواهید داشت :46:
رشتشم اگر به کارای هنری و اینا علاقه داشته باشین که عالیه
بازارشم همچین بد نیست
---------- Post added at 04:23 PM ---------- Previous post was at 04:20 PM ----------
نخندینا ولی این رشته ی رییس دانشگاه خیلی توی حمایت از دانشجو و رشته تاثیر دارهنقل قول:
جدا عرض میکنم ما که دیدیم
نقل قول:
در مورد معماری منم باهات موافقم بشدت . کلا اینطور که از کنکوریها برآیندی هست احتمالا همه یه خورده علاقه ایی به معماری دارن :5:
ضمنا باید اضافه کنم که اینطور که یادمه رییس دانشگاه خلیج بوشهر هم دکترای شیمی هستش
کی دکتر تاجیک؟؟؟ نمیدونم شیمیه یا نه... اما بهش میگن دکتر..:31:
در مورد معماری هم موافقم با دوستان... جان هم همتون نرید معماری بزنیدا.. میترسم نیارم...:31:
درباره شمی هم بگم که قبلا دانشگاه رازی کرمانشاه تو شیمی خیلی حرفا واسه گفتن داشت... هنوزم داره؟؟؟؟ چنتا از دبیرای شیمیمون اونجا بودن خیلی ازش تعریف می کردن...
سلام
امیدوارم همگی خسته نباشید.
منم دیدم یه اطلاعاتی در مورد دانشگاهمون بدم.
دانشگاه شهرکرد.
اولا در مورد حراستش بگم که خیالتون از این بابت راحت.خوابند اکثرا.
خوابگاهاشم واقعا عالیه.سه تا مجموعه خوابگاهی واسه پسرا داره که 2 تاش 1 ساله ساخته شده.
کیفیت غذاشم متوسطه.
تمام استادای اختصاصیش اهل اصفهانند.
70 درصد دانشجو هاشم اصفهانید.
فاصله شهرکرد تا اصفهانم 1:15 هست.
واسه مکانیکشم که من میخونم پارسال حداکثر تا 5100 گرفت.
سوالی بود در خدمتم.
پیداست دانشگاه خوبیه... من چند سال پیش اومدم شهرکرد... یکم سرده ولی جای باصفاییه (خصوصا سامانش اگه اشتباه نکنم)نقل قول:
فقط چنتا سوال.... از رشته مکانیک راضی هستی؟درسته تو 1 سال بیشتر درسای عمومی و پیش نیاز خوندی اما خوب دید کلی بچه های مکانیک به رشتشون چیه؟؟ من یکی از بچه هایی هستم که نمی دونم برم مکانیک یه نه... علاقه خاصی هم ندارم بدم هم نمیاد.. لطفا از خودت تو موقع انتخاب رشته بگو...:10:
نقل قول:
شیمی دانشگاه های تبریز و شیراز و بوعلی الان فکر میکنم حرف اول رو میزنند . پارسال یا سال قبلش بود که سه نفر از اساتید شیمی دانشگاه بوعلی نمونه شدن . یکی از اساتید بنام نعمت اللهی در جهان اسلام دانشمند نمونه شناخته شده بود . جالبه آقای نعمت اللهی کارشناسی رو در کاشان و ارشد و دکترا رو در تبریز خونده بود(منظورمه دانشگاه خارج نخونده بود مثل بقیه اساتید بوعلی در حالیکه از بقیه موفق تر بود) .
ضمنا همین آقای نعمت اللهی میتونه یه نمونه علاقه و انگیزه به رشته باشه که با علاقه و تلاش پیشرفت کرده .
واقعا تعجب می کنم از قشر دانشجو و گفتن این حرفا. یعنی چی برین یه رشته آسون که بتونید واحدهاشو پاس کنید؟نقل قول:
برق و مکانیک برای کسی که علاقه نداره مطمئنا خبری نیست، ولی برای کسی که علاقه داره خیلی هم خبره. یه سایت معرفی می کنم ببینید اکثرا دانشجو و علاقه مند به رشته برق هستند و همیشه دنبال پروژه های نو :دوستان لطف کنن نظر شخصیشون یا نظر یکی دو نفر رو به همه تعمیم ندن که باعث بشه بعضیا به علاقشون نرسن و در آینده پشیمون بشن.کد:www.eca.ir/forum2/
تنها راه استفاده درست از امکانات در دسترس برای شناسایی رشته ها و پیدا کردن سه چهار مورد رشته مورد علاقه با ملاک ها و معیار هایی که در نظر دارند.
برای اینکار هم به نظرم چند تا مرحله رو انجام بدین.
1- دروسی که در دبیرستان بیشتر علاقه داشتید رو در نظر بگیرید.
2- حدس می زنید به چه زمینه هایی علاقه مند باشید. ( شاید ده مورد یا بیشتر هم باشه )
حالا می تونید برید و یه سایت خوب یا از دانشجو ها یا شاغلین رشته های مختلف اطلاعات جمع آوری کنید. به نظرم اطلاعات رو به صورت مکتوب و منظم گردآوری کنید که بخشیش باید چارت کامل دروس اصلی و تخصصیش باشه و بخشی هم بازار کار و... - در مورد دانشگاهها هم همینطور.
وقتی تونستین برای 10 تا رشته یا بیشتر این کار رو انجام بدین، یه چندتاش طبیعتا از دور خارج میشه. بعد از اون سه چهارتای باقی مونده اولویت بندی ( همراه با دانشگاه ) رو انجام می دین. سعی کنید اینجا به خودتون برگردین و ببینید دوست دارید شغل آیندتون چی باشه(برای اینکار حتما لازمه چند نفری که تو این زمینه ها کار می کنن و هم موفق ها رو در نظر بگیرید و هم ناموفق ها رو ). ضمنا چون رشته ریاضی مورد بحثم هست، و اکثرا کار عملی داره، باید سعی کنید جوانب عملی کار رو هم در نظر بگیرید. خلاقیت هر رشته هم در نظر داشته باشید. بعضی رشته ها
باید خلاق باشید و دوست داشته باشید برای هر پروژه ای فکر کنید و بعضی از کارها یه روند تکراری داره.
به علاوه همین این گفته ها همونطور که دوستمون گفتن به اسم رشته نگاه نکنید. مثلا کسی که به شیمی علاقه داره، شاید به مهندسی شیمی علاقه داشته باشه و یا نه، چون مهندسی شیمی رشته ای نزدیک به مهندسی مکانیک هست با یه سری تفاوت های جزئی. و یا خیلی رشته های دیگه که وقتی تو اون مراحلی که گفتم چارت درسی و زمینه های کاری هر رشته رو بدونید، راحتتر به نتیجه می رسید.
موفق باشید.
رییس دانشگاه خلیج (دکتر حسن تاجیک) در سال 88 :ا درشوراي دانشگاه خليج فارس پذيرش دانشجو در رشته هاي مهندسي نفت، مخازن هيدروکربني، مهندسي شيلات، مهندسي باغباني، روانشناسي و حقوق در مقطع کارشناسي ارشد تصويب شده است که براي تصويب نهايي به شوراي گسترش اعلام شده است و از سال آينده دانشجو در اين رشته ها پذيرش خواهد شد.
جالب اینجاست که تو سال نود هستم و هنوز این رشته ها نیومده... معلوم نیست اینا چه می کنن....:13:
امیدوارم امسال به دفترچه انتخاب رشته اضافه بشن...
منبع:کد:http://www.eramnews.ir/fa/news/12195
حالا هی بیا حرف من رو به همه بگو :46:. با اینکه به معماری علاقه دارم ولی خودم نمی رم این رشته ( بیشتر دوست دارم به صورت تجربی یاد بگیرم ) ولی همیشه اینو گفتم تو ذهنم مهندس معمار رو واقعا مهندس می دونم. ولی در عوض خیلی مهندسای رشته های دیگه رو می بینی که اصلا تو کارشون شاید یه بار هم از دانسته های مهندسیشون استفاده نکنن یا حتی لازم نشه.نقل قول:
یکی از دوستان میگفت بنظرش مهندس معمار واقعا مهندسه . تو حتما باهاش موافقی نه؟
---------- Post added at 05:08 PM ---------- Previous post was at 05:05 PM ----------
رشتتون چیه؟ دلیل اینکه رشتتون رو دوست دارین چیه؟ از اول فکر می کردین دوست دارین رشتتون یا الان فهمیدین؟نقل قول:
خیلی باهات موافقم
من خودم الآن رشتمو خیلی دوس دارم
ولی تو همین رشته زمینه های کاری مورد علاقم با حتی 1 سال پیشم فرق میکنه...
نه همیشه هم اینطوری نیست.نقل قول:
با این جمله که من میرم دنبال رشته مورد علاقم دلتونو خوش نکنید با اطمینان بهتون میگم شما الان هیچ اطلاعی از علاقتون ندارید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من قبلا" هم گفتم به الکترونیک علاقه دارم اما به نظر خودم که اطلاعات کافی رو دربارش دارم.
چندتا کتاب هم مثل اصول الکترونیک1و2 و کتاب نشلسکی و چند تا دیگه رو هم خوندم و میکروکنترلر هم که چند سالیه شام و ناهارمه..:27:
صحبتهای آقا وحید هم تایید میشه.
نقل قول:
متاسفانه این روسای دانشگاه از نظر وعده و وعید اقلا مثل بقیه مسئولین کشور هستند . این دانشکده نفت که داره توسط وزارت نفت در بوشهر احداث میشه بصورت موازیش و همزمانش در دانشگاه هرمزگان هم در حال اجراست و جالبه هر دوشون هم مشکل تامین اعتبار دارن .
واقع بینانه نمیشه هم ازشون انتظاری داشت . چون مثلا وقتی دانشگاه هرمزگان چندین روز برق و غذاشون مشکل داشته دیگه چجوری بفکر کارهای عمرانیشون باشن؟:19:
والا منم خیلی با آگاهی انتخاب رشته نکردم.شاید باورت نشه ولی فقط چون برادرم مکانیک بود منم رفتم این رشته.هنوزم که 2 ترم خوندم هیچ احساسی نسبت بهش ندارم.فقط داریم میخونیم.عین دبیرستان و این یعنی فاجعه!!!!نقل قول:
فقط چنتا سوال.... از رشته مکانیک راضی هستی؟درسته تو 1 سال بیشتر درسای عمومی و پیش نیاز خوندی اما خوب دید کلی بچه های مکانیک به رشتشون چیه؟؟ من یکی از بچه هایی هستم که نمی دونم برم مکانیک یه نه... علاقه خاصی هم ندارم بدم هم نمیاد.. لطفا از خودت تو موقع انتخاب رشته بگو...
نقل قول:
میلا جان من که بزور اومدم ریاضی دلم میخواست هنر شرکت کنم ولی چه کنیم اسم مهندسی یچی دیگست درسته مهندس زیاده ولی باز یچی دیگست(خانواده و این حرفا)
واسه همین من 2 ساله همون یه ذره درسیم که خوندم به خاطر معماری هدفمم معماری دانشگاه هنر تهران واقع در کرج بود (کلا دوست داشتم دانشگاه هنر برم) ولی رتبه های خوب رو میگیره دیگه...
بچه ها کسی از دانشگاه غیر انتفاعی شمال آمل اطلاعاتی نداره؟ تا اونجا که میدونم رتبه های افتضاح رو هم میگیره ولی میگن دانشگاه خوبیه
آقای Sadboy شما مکانیک فردوسی می خونین؟ اگه ممکنه مختصری در مورد دانشگاه فردوسی مشهد ( که از مطرحترین دانشگاههای کشوره ) بگین برا بچه های فروم، و همچنین خیلیا هم در مورد مهندسی مکانیک سوال داشتند.
منم داداشم مهندسی شیمی خونده.... و تقریبا با دروسش آسنا هستم و حتی کارش... توی زبان تخصصی و... هم واسه ارشد کمکش کردم... اما خودم هیچ علاقه ای به مهندسی شیمی ندارم... ولی مهندسی شیمی خلیج فارس رو اکیدا به دوستان پیشنهاد می کنم... جزو بهترین های این رشته در کشور هست... ارشد هم همونجا داره که ظرفیتش واسه ارشد 7 نفره در سال
veritaaa شما که خودتون می گفتین کنکور رو خوب دادین؟ چرا به فکر غیرانتفاعی افتادین؟ این همه دانشگاه دولتی و این همه معماری.
اونوقت بری غیرانتفاعی؟
رشتم مهندسی صنایعهنقل قول:
توی این رشته زمینه های کاری فراوونه و برعکس همه ی رشته ها که دید میکروسکوپی دارن این رشته دید ماکروسکوپی داره
توی عمل رشته ی ملموسیه و عین خیلی چیزا فقط تئوری محض نیست
راستش وقتی دانشگاه (یونی:46:) اومدم دیدم به رشته ها خیلی عوض شد
الآن اگر بخوام انتخاب رشته کنم صنایع و IT در صدر جدول قرار دارن...:11:
وحید در جواب سوال من اون مطالب رو نوشته بود. من هم ریاضی هستم. :46::11:نقل قول:
بچه ها با 1000 منطقه 3 تقریبا 10000 کشوری جایی نفت قبول میشه شد؟!!
دوستان من به رشته ي مديريت كسب و كارهاي كوچك علاقه دارم نظرتون راجع به اين رشته چيه؟ تو گزينه دو و كانون تخمين رتبه زدم يه چيزي تو مايه هاي 7 يا 8 هزار منطقه يك ميارم بنظرتون با اين رتبه ميشه تو يكي از دانشگاه هاي علامه يا تهران يا بهشتي مديريت كسب و كار كوچك قبول شد؟ روزانه و شبانش فرقي نميكنه .راستي با اين رتبه ديگه سمنان روزانه ميشه قبول شدديگه؟ چون خودم اهل تهرانم بومي حساب ميشم شانسم ميره بالا.رشتمم ديگه تابلو ديگه انساني.
اصلا این مدیریت کسب و کارهای کوچک چی هست؟؟؟ ینوع بیسکویته؟؟؟!:27:نقل قول:
میشه یکم دربارش توضیح بدی شاید ماهم علاقه مند شدیم.... اسم باحالی داره......:31:
نقل قول:
اشتباه میکنی :11:. اون جواب رو وحید به شما نداده بود . نوعا و بدون اینکه مصداقی بگیم نظر هردوشون درسته
اگه قول بدي تو انتخاب رشته نزني بهت ميگم چيه هه هه هه...نقل قول:
ببين در اصل همون كار آفرينيه يعني تو چطور مي توني تو يه مدت كم با يه فكر عالي مولتي ميلياردر شي؟چطوري از ابزار و سرمايت بيشترين استفاده رو بكني.مثلا تو باورت ميشه آيس بك رو يه نفر كه تو زندان بوده ايدشو داده؟ يعني يارو رو گرفته بودن بخاطر قرض و بدهي كه داشته و اين تو زندان با خودش فكر ميكنه كه چطوري مايه دار شم و يه ابتكاري به خرج ميده ميگه من ميخوام يه چيزي بسازم كه نه آبميوه باشه نه بستني يه چيزي بين اين دوتا و توش همه چيز بزارم مثل اسمارتيس يا شكولات و تزيينش كنم واسه اينكه بچه ها بهش جذب شن و واسه خوردنش هم يه ني بزرگ گذاشت و خودش روز اول وقتي اولين آيس بك رو درست كرد تو خيابون به اونايي كه رد ميشدن گفت بيايد من يدونه از اين چيزايي كه خودم درست كردم بهتون ميدم مجاني بخوريد فقط اگه خوشتون اومد بايد يه دونه ازم بخريد و به يك نفر ديگه هم بگين كه بياد از من بخره و اينطوري اون طرف تو چند ماه تونست ميليونر بشه و اين عين واقعيته اگه كار آفريني رو ديدين ميتونيد ازش صحت و صغم اين رويداد رو ازش سوال كنيد. حال كردين رشته رو؟ تو رو قرآن فقط نزنيدش كه خودم مي خوام برم .
سلام بچه ها ...
چند تا سوال:
توی این عکس اونحایی که دورش کادر نارنجی کشیدم درصد های طرف رو نشون داده؟(اخه یارو رتبه اش خیلی خوب شده...فک کنم زیر هزار بود!!!)
راستی سال 89
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فرق این دوتا رتبه چیه؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با اینکه خودم رشته تجربی نیستم ولی از اطلاعاتی که از خواهرم بدستم اومده براتون درباره دانشگاه علوم پزشکی بندرعباس مینویسم :
× این دانشگاه متمرکز نیست و کلا دانشجوها برا واحدهای عملیشون با بیمارستان عظیم شهید محمدی بندرعباس سروکار دارن .
×حراست این دانشگاه سختگیر نیست و زیاد گیر الکی به دانشجوها نمیده .
×این دانشگاه از نظر برنامه های تفریحی و فرهنگی فعالیت مطلوبی داره و دانشجوها رو با روحیه خوبی پرورش میده .
×دانشگاه علوم پزشکی بندرعباس یک پردیس مرکزی شیک و خوش ساخت داره که جدیدا افتتاح شده و تعداد زیادی از کلاسهای مهم , کارگاهها و آزمایشگاه های دانشجوها به همین پردیس منتقل شده
× این دانشگاه از نظر امکانات خوابگاهی وضع مناسبی داره . دو خوابگاه بزرگ یکی برای خواهران و دیگری برای برادران . از اونجا که با خوابگاه خواهران آشنایی دارم به شکل سوییت های کوچک ساخته شده . هرخوابگاه متشکل از چند ساختمان چهار پنج طبقه هست و همیشه مسئولین خوابگاه دانشگاه سعی میکنند که دانشجوهای پزشکی رو امکانات بهتری بدن بهشون .
×خوابگاه به همه دانشجوهای غیر بندرعباسی که متقاضی باشن تعلق میگیره . متاسفانته من ترمهایی که خوابگاه میدن رو نمیدونم .
×سال 89 90 برای سکونت در خوابگاه ماهانه 56 هزار تومان وجه دریافت میشده از دانشجویان .
× حراست دانشگاه خصوصا برای امنیت اخلاقی و فضای امن خوابگاه دختران خیلی سختگیری میکنه
×از نظر غذا وضع این دانشگاه متوسط و تا حدود کمتری خوب ارزیابی میشه .
×دانشکده های پرستاری و مامایی . پزشکی داروسازی و دندانپزشکی . پیراپزشکی و ... جداگانه هستند که در مکانهای مختلفی از شهر بندرعباس واقع شدن
× از نظر امکانات ورزشی هم دانشگاه هم در خوابگاه و هم در بیرون خوابگاه امکاناتی رو برای دانشجویان فراهم کرده . یک استخر در اختیار دانشگاه است و تیم های ورزشیش در رشته های مختلف فعالیت دارن .
× اساتیدش به طورکلی در سطح "خوب" ارزیابی میشن . نمره دادنشون راحت نیست و برخورد واحد آموزش دانشگاه در قبال نمره بسیار سختگیرانه بوده تابحال .
اگه سوالی باشه در خدمتم
خوب معلومه دیگهنقل قول:
یکی کشوریه یکی سهمیه
اولی که اصلی هم هست رتبه تو رو بین تمام داوطلبانی که در منطقه تو بوده اند مشخص می کند(مثلا منطقه 2)
دومی هم که رتبه رو بین کل داوطلبان کشور مشخص می کند.
رتبه ای که اصلی و پیشفرض هست(منظورم اینه که مثلا هرکس می گه فلان رشته فلان رتبه رو می خواد ) رتبه سهمیه هست
سلام.لطفا گه میشه رشته هایی رو که به هم نزدیک هستندو در یک گروهند رو معرفی کنید.مثلا مهندسی شیمی و مهندسی مکانیک.فکر می کنم خیلی به درد بخورباشه چون برای کارشناسی ارشد اگراز رشتتون خوشتون نیومد می تونید در همان گروه و مجموعه در رشته ی دیگری ادامه تحصیل بدید.
یا رشته هایی که مادر هستند.مثلا معلممون می گفت اگر صنایع و مکانیک و برق بخونید بعدا خیلی راحت تر می تونید به خیلی رشته های دیگر هم وارد شوید.به نظر شما با این تفکر خوندن این رشته ها کار درستیه؟
ممنونم