ویندوزت چیه ؟ 32 بیتی یا 64 بیتی ؟نقل قول:
Printable View
ویندوزت چیه ؟ 32 بیتی یا 64 بیتی ؟نقل قول:
32 بيتي هست . ويندوز سون 7
رم 2 گيگ
بايوس 1333
ویندوز منم سون 32 بیتی هست مشکلی ندارهنقل قول:
ترجیحا اگه سخت نیست ویندوزت عوض کن اولین نرم افزار همین و نصب کن
آره فكر كنم تنها راه همين باشه . حالا اين ميتونه تلتكست و epg رو به فارسي درست نشون بده .چون اصلا هدف من از نصب اين نرم افزار همين دو تاست . وگرنه با توتال مديا مشكلي ندارم .
تو ورژن 6 که نه تو ورژن 6.6 تست نکردمنقل قول:
آقا نصب شد بدون مشکل مرسی از کمکتون
خودم این موارد بررسی میکنم و نتیجه رو اعلام میکنم تا بقیه هم مطلع بشن .
اطلاعات کانال یه همون epg نداره .تله تکستش فارسی نیست . تصویر در تصویر هم مشکل داره
سلام.greedy جان واسه اسکن کانال که ایران نداره این.چیکار کنم
واسه من پیغام NO SUCH INTERFACE SUPPORTED میده
سلام عزیز داره اسنادش هم موجود است :دی :نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
واسه خاطر يه برنامه مگه ويندوز عوض ميكنن؟!
ويندوز منXP هستش 32 بيتي اين path كار نميكنه.
سلام اره اگه برنامه مهم باشه چرا که نهنقل قول:
مثلا همین برنامه یا برنامه Xilisoft Video Converter Ultimate وقتی کرکش از کار بیفته دیگه چاره ای جز عوض کردن ویندوز نداری یا قبلا برنامه نرو که اگه اشتباه نصب میشد دیگه دردسر داشت و ...
path : patch :دی
این patch هم تست شده و مشکلی نداره
نههههههههههههههههه!!!!!
بابا سه چهار ساله اين ويندوزو باهاش كار ميكنم نمي تونم يه شبه جمش كنم.
بالا غيرتن اگه راه ديگه اي هستش بگيد.
قبلا" از زحمات بي شاعبه ي شما متشكرم.
4سال؟:دی اصلا من کلا هیچ اتفاقی هم نیفتاده هر 3-4 ماه یه بار ویندوزو عوض میکنم چطور 4 ساله با یه ویندوز سر میکنی ؟ :دینقل قول:
ببین این blaze یه سری فایل حتی بعد unistall کردنش به جا میذاره که نمیذاره کرک شه مثلا قبلا یه نرم افزار واسه درایور مودم adsl م داشتم که اینو نصب میکردم بعد پاکش میکردم دیگه نمیتونستم عوضش کنم مجبور میشدم ویندوز عوض کنم بعد یه بار دنبال حلش رفتم ببینم چرا نمیذاره نصب کنم که دیدم یه فایل عجیب تو system32 به جا میذاره که مانع نصب دوبارش میشه اصلا هم تشخیص نمیدادی که اون فایل باعث این کاره
حالا این blaze هم گویا همینطوره
سلام
دوستان این BlazeVideo HDTV Player 6.6 نسخه Professional هنوز مشکل عجیبش پابرجاست ؟!
یعنی چه با سریال نامبر چه با پچ و کلا با هر کرکی اگر برنامه کرک بشه صفحه سیاه میشه و و از اون ورم میخواستی تنظیمات رو درست کنی بازم به حالت قبل برمیگرده
البته میدونم نسخه 6.0 بدون مشکل کار میکنه ولی خوب نسخه Professional کاملتر هست که متاسفانه مشکل داره:41:
فقط چیزی که برای من عجیب هست این که نرم افزار های خیلی بزرگ مثل ویندوز، یا آفیس کرک میشن بدون مشکل یا نرم افزارهای میلیونی مثل مایا، تری دی مکس یا حتی نرم افزار Arena که قیمتش به پول ما میشه نزدیکه 5 میلیون آخرین نسخه اش خیلی راحت کرک میشه
و کلی از این برنامه ها ولی این برنامه چرا کرک نمیشه خدا میدونه:44:
البته احتمالا کرکرها اگر وقت بذارن خیلی راحت میتونن این برنامه رو هم کرک کن حتی کرکرهای ایرانی هم به نظر میتونن راحت این برنامه رو کرک کن
مشکل بعدی دیگه هم اینجاست که نسخه جدید نمیده بیرون
سلامنقل قول:
مشکل حل شد خیلی وقته
کرک سالم هم گذاشتیم
سلامنقل قول:
دوست عزیز با کدوم کرک مشکل حل شد ؟!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگر پچی که تو پست 79 خودتون گذاشتید یعنی پچ زیر منظورتون هست
من این پچ رو تو دوتا سیستم تست کردم
اولی روی سیسم خودم : ویندوز 7 نسخه 64 بیتی که قبلا هم این نرم افزار نصب نشده بود
دومی هم روی یه سیستم دیگه با ویندوز XP که فقط نسخه 6.0 روی اون نصب بود و خوب اون نسخه بدون مشکل با کرک کار میکرد
ولی روی هر دوتا سیستم با این که پچ پیغام موفقیت در کرک کردن رو داد ولی بازم موقع باز کردن برنامه پنجره
ظاهر میشه ؟!!!!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا شما چه جوری کرک کردید ؟!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلامنقل قول:
اگه قبلا نسخه ای دیگه ازش نصب کردید که باید بگم مشکل مثه همین دوست بالایی هست که گفتم بهش باید ویندوز عوض کنی منم همینطور بود ویندوز عوض کردم حل شد
دوست عزیز من عرض کردم خدمته تون ! روی سیستم اولی که نصب کردم یعنی ویندوز سون 64 بیتی هیچ کدوم از نسخه های این برنامه رو نصب نکردم ولی بازم برنامه کرک نشد!!!نقل قول:
نقل قول:
شاید 64 بیتی مشکل داره به هر حال من روی ویندوز سون 32 بیتی نصب کردم کرک هم کردم 2 ماه هم گذشته مشکلی هم نداشته
آقا اجازه بدین بنده هم یه نکته بگم! این کرک فقط روی نسخه ای که داخل خود سایت بود کار می کنه! حالا نمی دونم سایت این نسخه رو عوض کرده و یا نه!!نقل قول:
حجمش هم 30.0 MB (31,559,594 bytes) هست. ببینید برنامه ای که شما نصب می کنین همینه؟؟
نقل قول:
ممنون از راهنمایی تون دوست عزیز:11:
حالا این نسخه ای که گفتید دقیقا از کجا باید دانلود کنم یعنی نسخه ای که به این پچ بخوره ؟!!!
چون من نسخه Professional رو تو سیستمم دارم ولی حجمش با اینی که شما گفتید به نظر میرسه فرق داره
از خود سایت بلیز بگیرنقل قول:
متءسفانه من تو جایی هستم که سرعتش کمه! اگه بهش نخورد بهتره تا پس فردا صبر کنید تا برسم خونه و یه جایی آپلود کنم
نقل قول:
دوست عزیز یک دنیا ازتون ممنونم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من رفتم از خود سایت اصلی برنامه دانلود کنم دیدیم حجم اونم باز فرق داره
Size:30.2M
واقعا من بدجوری تو کف کرک کردن نسخه Professional هستم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فکر کنم اگر امکانش براتون باشه و شما لطف کنید همون نسخه ای رو که با همین پچ کرک کردید رو آپلود کنید دیگه قطعا باید منم بتونم کرک کنم
بازم مممنون
براتون جواب نداد؟؟نقل قول:
چشم تا فردا شب یا پس فردا صبح که برسم منزل فورا براتون کرک می کنم!
الان واقعاً در ایرانی از اینترنت قرار دارم.
سلام
متاسفانه جای بهتری از ترین بیت پیدا نکردم
این هم لینک برای دوست استقلالی خودم
سلام منم این مشکل رو با blaze d tv دارم وقتی که مثلا یه فیلم رو ضبط میکنم بعد از تبدیل کردنش بدون صدا هستش و اصلا بدون صدا تبدیل میشه با نرم افزار های کانورتر زیادی اینکارو کردم اما بازم بدون صدا تبدیل شده و تا حالا هیچ نرم افزار پلیری هم به جزء خودش نتونسته فیلم ها رو پخش کنه خواهش میکنم یه را ه حل به من بدین چون این همه فیلم ضبط کردم به امید اینکه تبدیلشون کنم و بعدا تماشا کنم اما اصلا بدون تبدیل کردن که نمیشه اونا رو حمل کنی و بعدا ببینی یعنی واقعا راهی نداره ؟
سلام منم دقیقا همین مشکل رو دارم و نمیتونم فایل ها و فیلم هایی رو که با Blaze D tv ضبط کردم رو تبدیل و یا روی پلیر دیگه ای پخش کنم با نرم افزار ها مختلفی اینکارو کردم اما وقتی تبدیل شده بدون صدا تبدیل شده یعنی واقعا راهی نداره من این همه فیلم ضبط کردم به امید اینکه اونهارو تبدیل کنم و هر وقت و هرجا دلم خواست تماشا کنم خواهش میکنی اگه راهی داره من رو راهنمایی کنید ؟ با تشکر
با وی ال سی پلیر باستی بخونه!نقل قول:
تست نکردم ولی شنیدم که وی ال سی صدای ضبط دی وی بی ها رو می خونه
منم مشکل دارم.اصبا گزینه ی EPG برای من کار نمیکنه غیر فعاله چیکار کنم؟؟؟!!!!!!!!!
شاید EPG اون شبکه اصلا اونجا فعال نکردن واسه همین هست. من از این نرم افزار استفاده نمیکنم به نظرم شاید اینطوری باشه.نقل قول:
بیشتر فکر کنم EPG شبکه تهران و قرآن همه جا فعال هست.
سلام به همه ی دوستان عزیز
من مشکل عجیبی با BlazeDTV 6.0 پیدا کردم.قبلا درست بود.اما بعد از نصب مجدد دیگه تی وی رو نشون نمیده و میره رو وب کم...
به گارانتیش هم زنگ زدم ولی نتونست مشکلو پیدا کنه....
حالا من چی کار کنم :(
faghat az CyberLink PowerCinema estefade konin
kheyli aliye
مرسی خیلی بدردم خوردنقل قول:
من یه جا خوندم نوشته بود نرم افزار Power Cinema قابلیت تصویر در تصویر هم داره
اما داخل نرم افزار هرچی گشتم چیزی دستگیرم نشد
ممنون میشم اگه در این مورد اطلاعاتی داری منو در جریان بزاری
سلام
برنامه power cinema حجم زیادی داره آیا برنامه ای دیگه ای نیست که کار را انداز باشه
برای تماشای کانالهای دیجیتال نرم افزارهای زیادی هست که تو وبلاگ خودم برید میتونید دانلود کنید:نقل قول:
digital-tv.blogfa.com
موفق باشید.
ممنون از راهنماییه همه:n05:
هر کاری میکنم این کانال های دیجیتال 16:9 نمیشن تو این پلیر چه کار کنم ؟
یعنی هیچ گزینه ای مثل screen resolution یا aspect ratio نیست؟نقل قول:
دوست عزیز منم یه زمانی از این برنامه BlazeVideo HDTV استفاده میکردم و اتفاقا طرفدار این برنامه هم بودمنقل قول:
با کلی برنامه هم سرو کله زدم حتی با برنامه های --- مثه ProgDVB یا --- Dream هم تونستم شبکه های دیجیتال رو ببینم
ولی خوب این برنامه ها خیلی سنگین بودن و کلی هم تنظیم دنگ و فنگ و بیشتر هنگ میکردن این برنامه ها برای همون --- باشن بهتره
ولی خوب امکانات خوبی مثه تصویر در تصویر هم میدادن ولی همون طور که گفتم انقدر دنگ و فنگ داشتن هنگ که نمی ارزید ازشون استفاده کنید
دوست عزیز بهترین برنامه شک نکنید TotalMedia 3.5 هست
مطمئن باشید اگر این برنامه رو نصب کنید دیگه از هیچ برنامه دیگه ای استفاده نمیکنید
کانال ها رو هم به صورت پیش فرض 16:9 نشون میده هر چند میتونید تغییر هم بدید واقعا که عالی هست
با یه سرچ کوچیک میتونید این برنامه رو پیدا کنید
موفق باشید