همانطور که قبلا گفته بودم من شدم عکاس سایت هواداران صنعت نفت ابادان . اینم چند عکس از بازی دیشب بین تیمهای صنعت نفت ابادان و فجر سپاسی شیراز که با دوربین HX100V گرفتم.
Printable View
همانطور که قبلا گفته بودم من شدم عکاس سایت هواداران صنعت نفت ابادان . اینم چند عکس از بازی دیشب بین تیمهای صنعت نفت ابادان و فجر سپاسی شیراز که با دوربین HX100V گرفتم.
---------------------------------
سلام:دوستان یک بررسی کامل از hx100 که مقایسه خوبی هم با کنون sx30 و فوجی hs20 داره و برتری محسوسی از نطر سایت داره هم از لحاظ نویز و هم رزولوشن . بهرحال hx100 کاملا توصیه شده .کد:http://www.cameralabs.com/reviews/Sony_Cyber-shot_DSC_HX100V/
اینم اخرین عکس من و طرفداران صنعت نفت ابادان...........
سلام: ابنهم یک مقایسه دیگه بین سونیhx100 و فوجی hs20 با تنظیمات و موضوعات یکسان در شرایط مختلف نوری هست . بهتره لینک رو با ف ی ل ت ر شکن باز کنید تا عکسها بهتر لود بشه . بنظر من لینک جالبیه .کد:http://translate.google.com/translate?hl=en&sl=zh-TW&u=http://www.mml.com.tw/topic/index%3Fid%3D148719&ei=r85MTsu9B-754QSYkpirBw&sa=X&oi=translate&ct=result&resnum=1&ved=0CBgQ7gEwAA&prev=/search%3Fq%3Dhttp://www.mml.com.tw/topic/index%253Fid%253D148719%26hl%3Den%26client%3Dfirefox-a%26hs%3D01y%26rls%3Dorg.mozilla:en-US:official%26prmd%3Divns
سلام: دوستان یک قابلیت خوب hx100اینه که در فوکوس دستی دوربین این امکان رو میده که شما تصویر رو 5 برابر بزرگتر ببینید تا فوکوس دقیقتری انجام بشه . نمیدونم این قابلیت در دوربینهای دیگری هم وجود داره یا نه؟
سلام : دوستان اینهم یک بررسی جدید وداغ دیگه ازhx100 با امتیاز بالا .کد:http://www.techradar.com/reviews/cameras-and-camcorders/cameras/digital-slrs-hybrids/sony-cyber-shot-hx100v-993879/review
سلام: بررسی وتایید sony hx 100 توسط سایت معتبر المانی .کد:http://translate.google.com/translate?hl=en&sl=de&u=http://www.digitalkamera.de/Testbericht/Sony_Cyber_shot_DSC_HX100V/7203.aspx&ei=v6Z4Tp28IYrO4QSahaGSDA&sa=X&oi=translate&ct=result&resnum=1&ved=0CBoQ7gEwAA&prev=/search%3Fq%3Dhttp://www.digitalkamera.de/Testbericht/Sony_Cyber_shot_DSC_HX100V/7203.aspx%26hl%3Den%26client%3Dfirefox-a%26hs%3Dlsh%26rls%3Dorg.mozilla:en-US:official%26prmd%3Dimvns
سلام: دوستان ریویو ها یکی بعد از دیگری می ایند . اینهم از سایت معتبر cnet :کد:http://reviews.cnet.com/digital-cameras/sony-cyber-shot-dsc/4505-6501_7-34532712.html#reviewPage1
سلام : هر دم از این باغ بری میرسد.کد:http://www.popphoto.com/gear/2011/05/lab-test-sony-cyber-shot-dsc-hx-100v?page=0,0
سلام :دوستان بالاخره سایت معتبر dpreview دوربین sony HX100 رو بررسی کرد .قابل توجه دوستانی که روی برند خاصی تاکید دارند امتیاز این دوربین با G12 برابر شده هر دو این دوربینها امتیاز 73 رو گرفتن .
کد:http://www.dpreview.com/reviews/sonydschx100v/
جی پی اس این دوربین رو تو خونه امتحان کردم سیگنال نمیداد ایا فقط باید در فضای ازاد امتحان کرد؟
قطب نما این دوربین رو هم نمیدونم کجاست ایا کسی با قطب نماش کار کرده؟
سلام: دوست عزیز تمام سیستمهایی که GPS دارند در فضای باز GPS اونها فعال میشود . وقتی GPS دوربین رو فعال کردید قطب نمای اون روی lcd قابل دیدن میشه.نقل قول:
سلام
من تا چند روز آينده ميخوام اين دوربين رو بگيرم
يه سوال در مورد صداش موقع ضبظ ويديو داشتم
صدا رو با چه كيفيتي ضبط ميكنه
شما خودتون راضي هستيد ازش
صداش براي من خيلي مهمه
ممنون ميشم جواب بديد
---------- Post added at 02:30 PM ---------- Previous post was at 02:29 PM ----------
يه سوال ديگه هم داشتم
من يه جايي خوندم توي جعبه ي دوربين شارژر نيست
پس چجوري شارژ ميكنين
سلام:کیفیت صدا خوب هست . باطری داخل دوربین شارز میشه.نقل قول:
دوستان سلام.
من هم به تازگي اين دوربين را با قيمت 600 و با گارانتي اصلي درتاريخ 13/10/90 تهيه كرده ام.
چندسئوال برايم مطرح است كه اميدوارم از نظردوستان با تجربه بهره مندشوم:
1- شدت رنگ در صفحه نمايش دوربين با آنچه كه درمانيتور كامپيوترمي بينيد بسيار متفاوت است. شدت رنگها در صفحه دوربين بسيار زياد است.
2- با مد سيستم هوشمند خودكار گاه تصاويرگرفته شده در مقايسه با دورين قبلي ام( 960ISكانن ) داراي لكهايي است. مثلا در فضاي بسته مثل اتاق گرفتن عكس از چهره گاه همراه با لكه هايي بر چهره است. درحالي كه با دوربين كانن يك چنين موردي را نداشتم.
3- در فيلم برداري نير با مشكلي مواجه شده ام. فيلم هاي تهيه شده براي اجراء از طريق KM player فاقدتصوير بوده و فقط صدا پخش مي شود . به تازگي نيز فايل فيلم هاي گرفته شده را در هيچ يك ازدرايوها رانمي توانم بيابم هر چند كه ازطريق دوربين قابل پخش است . مد انتخابي فيلم برداري همان مدي راانتخاب كرده ام كه حجمش 9mb است.
البته همچنان ازمموري كارت دوربين قبلي كه lexar 2G است استفاده مي كنم. ممكنه مشكل فيلمبرداري از سرعت پايين اين مموري باشه؟
4- براي اين دوربين يك مموري كارت 8G توشيبا كلاس 4 تهيه كرده ام. نظرتان چيست؟ البته هنوز ازب سته بنديش بازنكرده ام تانظردوستان راجويا شوم. واقعا تفاوت كلاس 4 با كلاس 10 خيلي خيلي محسوس است؟ خيلي از فروشنده هاميگن كه تفاوت قابل محسوسي ندارد.نظر شماچيست؟
5- راستي براي عكاسي از نوزاد و كسب ايده نيازبه يك فايل آموزشي كامل دارم .
سپاس.
سلامنقل قول:
1 این یکی از بزرگ ترین مشکلات دوربین ای سونییه رنگ های سونی اغراق شدست
2 به اونا میگند نویز با توجه به 16mp بودن اصلا مورد جدیدی نیست (نویز یکی از مهم ترین مشکلات دوربین های دیجیتال است)
3 سیستمتون ضعیفه یا KMplayer تون قدیمی اخرین ورژن KMPlayer.3.1.0.0.Final هست
4 باید مموری های خود سونی رو بخرید مثلا این ها Memory Stick Duo/Pro Duo/ Pro HG Duo البته اون کار میکنه اما اینا بهتر هستند
كلاس هم مهمه ،سرعت خوندن و نوشتن به کلاس مربوطه و برای دوربین شما باید کلاس بالا بخرید مثلا 10
5 توی وب سرچ کنی کلی پیدا میکنی
سلام:دوست عزیز اگر لکه ها ی سفید دایره ای شکل هستند ممکن هست از تمیز نبودن لنز یا رطوبت باشه.
شوهر خاله ی من هم این دوربین را از عربستان گرفت . من که کلی تو این کارم نتونستم به درستی سر از تنظیمش در بیارم .
یعنی همون مشکل رنگ ها و . . . - حالا قراره دوربین رو تا چند روزه آینده پیش یه عکاس حرفه ای که رفیقمه ببریم تا درموردش توضیح بده .
نتایج رو به زودی براتون می زارم .
ولی انصافاً دوربین معرکه ایه . من که خیلی حال کردم با هاش . مخصوصاً سنسور CMOS Exmor که باعث کاهش نویز در فیلم برداری تو شب و لرزیشگیر بودنش میشه .
دوستان درود بر شما.
سپاس از پاسخ هاي ارائه شده.
راهنمايي ديگري بفرماييد. در صدد تهيه يك كيف مناسب نيز هستم .به گونه اي كه ازجنس نسبتا خوبي برخوردار بوده وضد ضربه نيز باشد. به دنبال ماركهاي معروف هم نيستم. كيفي باشدكه از ته بتوان دوربين را در آن جاي داد ونه ازطرف لنز و به راحتي قابل گذاشتن و بيرون آوردن باشد.حداكثرمبلغي كه درنظرگرفته ام 20000 تومان است. كيفي جمع وجور كه فقط دوربين در آن جاي شود ونه لوازم جانبي . ابعاد داخلي كيف هم به اين شرح باشد :
ارتفاع : 100 میلیمتر
طول : 130 میلیمتر
عرض: 110 ميليمتر
آيادوستان ميتوانند جهت تهيه از فروشگاه خاصي به طريق خريداينترنتي راهنمايي بفرمايند؟ مخصوصا دوستاني كه اين دوربين راداشته وبي شك كيف موردنياز را نيز فراهم نموده اند.
درود بر شما.
بالاخره پس از کلی گشت و گذار و بررسی انواع و اقسام کیف های مارک دار ، بی مارک ، چینی و ساخت وطن موفق شدم یک کیف فوق العاده زیبا، خوش ساخت ، ضد ضربه و جمع و جور که با وجود ابعاد نسبتا کوچکش تمام لوازم جانبی از قبیل آداپتور ، مموری و باتری اضافه را نیز در خود جای می دهد را با یک قیمت باور نکردنی و استثنایی تهیه کنم.
این چند روزه که دوربین را تهیه کرده ام کمی امکانات آن را محک زدم. از لحاظ رنگ شکی نیست که کمی در رنگ اغراق می کند. البته در حالت مود هوشمند خودکار و برتر در فضای بسته . اما چنانچه از سایر مدها مانند SCN استفاده نماییم می توان عکس های فوق العاده ای تهیه کرد. امکان پوست صاف نیز گزینه جالبی است که در واقع به نوعی چهره را روتوش می کند. رفع خودکار قرمزی چشم نیز فوق العاده است. یکی از مشکلات این دوربین ضبط صدای لنز در حالت زوم هنگام فیلم برداری است. اما کیفیت ضبط تصویر و همچنین صدا فوق العاده است.
چند امکان را نیز تا کنون نتوانسته ام به کار گیرم مانند:
1- امکان مات شدن Background .یک چنین گزینه ای دارد اما چگونگی کارکردش را نیافته ام.
2- تغییر مدت زمان عکس گرفته شده و ثبت آن بر روی مانیتور. عکس گرفته شده بعد از دو سه ثانیه به حالت گرفتن عکس بر می گردد و بایستی برای دیدن دوباره عکس از دکمه مرور استفاده کرد.
در کل دوربین بسیار خوبی است به گونه ای که با بهره مندی از این دوربین از عکاسی نهایت لذت را می برید.
لطفا یک عکس از کیفی که خریدید هم قرار دهیدنقل قول:
درود بر شما.
امروز برای اولین بار بعد از خرید دوربین، در فضای باز عکسهای متنوعی از مناظر مختلفی گرفتم. باور کنید که عکس های بی نظیری را گرفتم. در برخی از عکس ها که از شرایط نوری و محیطی مناسبی نیز برخوردار بود سوژه مورد نظر شخص است به قدری این شخص در تصویر زنده و bold است که احساس می کنی تصویر سه بعدی است. من که تا به حال با دوربین های پیشینم(کانن دیجیتال و یاشیکا و کانن نگاتیوی)نتوانسته بودن یک چنین عکسی هایی تولید کنم. هر چند دوربین کمی حجیم است و کمی در حمل کردن آن نسبت به دوربین های کامپکت پر زحمت تر است اما واقعا که دوربین فوق العاده است.
عکس هایی از کیف گرفته ام اما نمبدانم که چطور می توان آن ها را upload نمود؟ گزینه پیوستی در این فرام ندیدم.
لطفل راهنمایی نمایید.
با این سایت میتونی آپ کنی ، بعد لینکو این جا قرار بدی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با این سایت هم نشد. به هنگام آپلود پیغام error می دهد.
با توجه به این که من این کیف را در یکی از شهرهای ساحلی تهیه کرده ام فکر نکنم این کیف را جایی دیگر بتوان یافت.
به هر حال نتیجه جستجوی من این در بر داشت که کیف های مارک دار مانند vangaurd و یا حتی سونی فقط پول گزافی بابت مارکشان از خریدار می گیرند. البته فراموش نکنیم که این بدین معنی نیست که هر کیف ارزان قیمتی را که دیدیم تمایل به خرید پیدا کنیم. بلکه اول یک بررسی از کیف های مارک دار به عمل آورده جنس، کیفیت و گنجایش آن را محک زده بعد بروید به سراغ کیف های غیر مارک. بر این اساس آن ها را نیز محک بزنید. این کیفی که من تهیه کرده ام به لحاظ کیفیت و صد ضربه بودن در حد بسیار خوبی است. یک کیف سونی که فروشنده می گفت مال خود کمپانی سونی است و البته کمی از کیف من کوچکتر بوده و هیچگونه فضای اضافی برای لوازم جانبی نداشت را با کیفی که تهیه کرده ام محک زدم. هیچ تفاوتی در جنس ندیدم. قیمت هم دو برابر بود.
سلام :دوست عزیز برای استفاده BACKground defocus بعد از انتخاب این گزینه تکمه شاتر را تا نیمه فشار دهید تا دوربین فاصله مناسب شما تا سوزه رو حساب کنه(عدد رو پایین صفحه نمایش میبینید) بعد باید فاصله خودتون رو طبق اون عدد تنظیم کنید و عکس بگیرید . نور مناسب و همرنگ نبودن پس زمینه با سوزه خیلی کمک میکنه .نقل قول:
درود بر شما.
با سپاس از دوستی که با راهنمایی امکان آپلود عکس هایی از کیف دوربین را فراهم نمود. فراموش نکنیم که بازار موجود، آشفته بازاری است که قیمت های ارائه شده به مشتری گاه بیش 100 درصد قیمت خرید می باشد.
حال با توجه به عکس ها ارائه شده در زیر شما چه قیمتی بر روی آن می گذارید؟
http://up.--------.com/images/54070532176726421366.jpg
:10:
چرا همه رو از کیف انداختی ؟؟؟
منظره ای چیزی
آخه دوستی خواسته بود که تعدادی عکس از کیف بگذارم.نقل قول:
سعی می کنم در فرصتی مناسب تعدادی عکس از مناظر مختلف تهیه و آپلود کنم.
البته مناسب است که دوستان دیگر نیز در ارتباط با امکانات و شیوه عکاسی مناسب تر با این دوربین اظهار نظر نمایند.
دوستان درود.
با توجه به این که علاقه بسیاری به عکاسی ماکرو دارم تعدادی عکس که در زیر نور مهتابی و بدون فلاش و سه پایه با دوربین سونی hx100v و در مود خودکار برتر یا همان i+ گرفته شده برایتان ارسال می کنم. خود قضاوت کنید.
تعدادی عکس دیگر با همین دوربینhx100v و با همان مود+I در یک هوای ابری بسیار دلنشین از خلیج پارس.
دوستان گرامی.
با توجه به این که قرار گرفتن درست دوربین در کیف به گونه ای که به اجزاء آن فشاری وارد نشود مهم است مایلم که در این ارتباط از نظر دوستان آگاه شوم .
مطابق عکس های ارائه شده من این گونه دوربین را در کیف قرار می دهم. شما نیز امتحان کنید. ببینید فشاری به دوربین شما وارد نمی شود.
علاوه بر این من کف کیف را هم با فوم های اضافه پوشانده ام که البته در عکس مشهود نیست.
منم HX5 دارم و واقعا راضیم ازشنقل قول:
فقط در مورد سوال دوم شما من تنها مشکلی که با این دوربین دارم همینه که بعد از 30 دقیقه فیلم برداری اتوماتیک قطع میشه ، منوهاشم کلی زیرورو کردم ولی چیز خاصی پیدا نکردم
در مورد سوال سوم شما باید بگم که باتریهاشون دو مدله BG , FG
BG باید شارژش تموم بشه بعد شارژش کنی ولی FG لیتیمومه و هر موقع بخوای می تونی شارژش کنی
از لحاظ تایم فیلمبرداری تقریبا یکی هستش و بستگی به کیفیت فیلمت هم داره ، من خودم با کیفیت HD تقریبا 50 دقیقه رو باهاش فیلم گرفتم
سلام دوستان
میخوام HX100 V بخرم. قیمتش توی دیجی کالا حدود 790 تومنه
کسی قیمت بازارو داره؟
ممنون میشم اگه جواب بدین :)
سلام :من تو نمایندگی چند روز قبل 660 دیدم .نقل قول:
نقل قول:
با گارانتی ؟
بله با گارانتینقل قول:
دوست گرامي.نقل قول:
پيشنهاد ميكنم حتما از نمايندگي خريدكنيد. چراكه هم قيمتش به مراتب مناسب تراست و هم ازگارانتي معتبري برخورداراست. من خود اين مدل را در نيمه ديماه ازنمايندگي سوني شيراز به قيمت 600 گرفتم.
راستش موندم که کدوم مدلو بخرم . هرکس یه جورجلب توجه مـیکنه
مثلاً قدرت زوم سایر برندها
رنگ زنده تر لومیکس Fz35 یا کانن Sx30
ولی فیلم برداری هم یه نقطه قوت برای Hx100v هستش که فول اچ دی 60فریمه
خدائیش بدون تعصب راهنمایی کنید و بگین کدوم یکی کامل تر و بهتره
Sony Hx100V? Lumix FZ35/40 Finepix hs20? Canon Sx30is
اگه هم مدل بهتری مد نظرتونه بگین . ممنون :)