ویندوزت چی هست و چطور حلش کردی؟نقل قول:
Printable View
ویندوزت چی هست و چطور حلش کردی؟نقل قول:
دوستان عزیز سلام
من این لپ تاپ core i 7 رو خریدم و اول که نتونستم درایوراشو نصب کنم و با همه این مشکلاتی که مطرح کمردید روبرو بودم تا اینکه یکی از دوستان یک سری فایلهای درایورش را برام آورد و من هم نصب کردم و تمامی برنامه ها با بهترین کارکرد فعال شد و من از اون استفاده کردم.
متاسفانه من الان به مشکلی با بلوتوس برخوردم که نتونستم اونو حل کنم
من از بلوتوس استفاده می کردم ولی اومدم و اونو turn adaptor off رو از سیستم ترای زدم و بلوتوس غیر فعال شدو حالا هم هر کار می کنم و از همونجا گزینه turn adaptor on رو می زنم اصلا فعال نمیشه و بدبختی اینه که موس هم بلوتوسه و اعصابم روخرد کرده
درایورش رو هم پاک و نصب کردم و. هر کاری می کنم نمیشه تاجایی که تو device manager وقتی توجزئیات درایورش میرم میگه windows ttop this .....a proble code 43 حالا نمیدونم چیکار کنم و یک بلوتوس اسکترنال هم زدم به سیستم و اونو شناخت ولی اصلا کانکت نمیکنه
مطمئنم که اشکال سخت افزاریه و از طرفی چون ویندوزم جدیده و تمام آچدیتاشو از اینترنت گرفتم و آنتی ویروس و... رو هم بروز کردم دلم نمیاد که اونو عوض کنم
دوستان لطفا راهنمایی کنید
با تشکر
با عرض شرمندگی باید ویندوزو عوض کنی و یه تست بزنی . اینجوری نمیشه گفت مشکل سخت افزاریه. یعنی شما f2 رو میزنید فعال نمیشه ؟نقل قول:
بچه ها لطفا هر کدوم حلش کرد گرافیکو چه جوری درستش کرد بگه چه جوری انجام داده
حیف شده آخه تموم آپدیتا میپره اگه بدونی به چه سختی آپدیت کردمنقل قول:
با عرض شرمندگی باید ویندوزو عوض کنی و یه تست بزنی . اینجوری نمیشه گفت مشکل سخت افزاریه. یعنی شما f2 رو میزنید فعال نمیشه ؟
من اون یکی از سه دکمه رو که می زنم و همونایی که بالا راست هست و تمام مشخصات رو میده زیر گزینه بلوتوس نوشته turn adaptor on وقتی می زنم هیچ اتفاقی نمی افته
نقل قول:
بچه ها لطفا هر کدوم حلش کرد گرافیکو چه جوری درستش کرد بگه چه جوری انجام داده
دوست عزیز
من درایوراش رو برای 64بیتی ویندوز 7 دارم و نصب هم کردم و جواب داد ولی نمیدونم چطوری به شما برسونم
یه کار کن . سرویس تگو وارد سایت دل کن و مدل بلوتوث رو تشخیص بده و بعد همونو دانلود کننقل قول:
یعنی تو seting t فوتبال همه چی good هست؟؟نقل قول:
---------- Post added at 12:02 PM ---------- Previous post was at 11:58 AM ----------
بچه ها من الان crysis رو نصب کردم انصافا عالی اجرا کرد . فکر کنم فقط با فوتبال مشکل داره . assassins creed رو هم تست زدم عالی بود .سعی میکنم درایور هامو بزارم واسه دانلود
من need for speed 4 رو نصب و بازی کردم انصافا گرافیک بالا بود فوتبال رو نمیدونمنقل قول:
یعنی تو seting t فوتبال همه چی good هست؟؟
درایورش رو دارم و پاک و نصب کردم ولی جواب ندادنقل قول:
یه کار کن . سرویس تگو وارد سایت دل کن و مدل بلوتوث رو تشخیص بده و بعد همونو دانلود کن
بدبختی اینه تا قبلش به راحتی کار می کرد ولی اومدم رو آیکون بلوتوس کنار ساعت زدم turn adaptor off و حالا هر چی on رو می زنم جواب نمیده
ما مشکلمون رو فوتباله تو ویندوز 64 بیت . بقیه بازی ها اصلا مشکل ندارننقل قول:
این مشکل سخت افزاری نمیتونه باشهنقل قول:
امروز میرم ویندوز رو عوض می کنم جهنم آپدیتانقل قول:
این مشکل سخت افزاری نمیتونه باشه
اگه درست شد که شد اگه نه که باید بره برا سخت افزار
در مورد ویندوز از من 64 بیتی هست ولی سی دی فوتبال ندارم که تست کنم
سلام این ایمیل من لطفا اگه میشه برام میلش کنید درایورهای 5110 رو مرسی ممنون.
دوست عزیز
حجم این درایور ها خیلی باا هست و من امکان آپلود رو ندارم اگه بخواهی می تونم اسم و کد اونا رو اینجا برات بنویسم و بعدش شما تو نت سرچ بزنی و دانلود کنی
الان ویندوز رو خواستم عوض کنم دیگه درایو نشون نمیده
درایو ها اصلا نشون نمیده چیکارش کنم
من وقتی 64 بیت نصب کردم فقط با pes مشکل داشت
سلامنقل قول:
system configuration رفتم ولی مدل بلوتوث رو نشون نمیده اگه میشه با عکس نشون بدین کدام قسمت هست
32 بیت نصب کردم
اینتلم هم نصب نمیشه و این پیغام رو میده چیکار کنم؟
this computer does not meet the minimum requirements for installing the software
دوستان کسی نمیدونه تو 32 بیت وقتی اینتل گرافیک رو نصب میکنم چرا این پیغام رو میده
لطفا کمک کنید
this computer does not meet the minimum requirements for installing the software
سلام دوستان.
مثل اینکه کلا این مدل برای من یکی بدقدم بوده.اون از ماه پیش که اون بوقهای زمان بوت ویندوز رو میزد و کارم به تعویض باتری بکاپ کشید توی 28 روز استفاده!!
اینم از الان.
چندروزه وقتی سیستم روشنه بعد چندساعت مشغول هرکاری که باشه چه سبک چه سنگین یه بوق نسبتا طولانی میزنه و بلافاصله یه صدایی ((شبیه صدایی که وقتی دی وی دی رام رو بازمیکنیم قبل بیرون اومدن دی وی دی رام میده)) از درون سیستم میاد.
از منوی زمان بوت ویندوز F12 رو زدم و عیب یابی خودکار رو اجرا کردم ولی هیچ عیب و نقصی پیدانکرده.
این موضوع نگرانم کرده.لطفا راهنمایی کنید این بوق و صدای بعدش نشونه چیه؟آیا خطری تهدید میکنه لپتاپمو؟
لطفا سریع پاسخ بدید
1. درایور چیپست را نصب کردی؟نقل قول:
2. مطمئنی درایور گرافیک 32 بیتی نصب میکنی؟
از لینک زیر جدیدترین درایور 32 را میتونی دانلود کنی:
کد:http://downloadmirror.intel.com/20389/a08/Win7Vista_152250.exe
همه رو نصب کردم ولی اینتل نصب نمیشه به نظرت مشکلت چیه
سرویس تگو برام بفرستنقل قول:
ویندوز را در safe mode بوت کن و امتحان کن ببین نصب میشه یا نهنقل قول:
درایوری که همراه لپ تاپه معمولا 64 بیته درایوری که لینکشو دادم نصب کن
نقل قول:
ویندوز را در safe mode بوت کن و امتحان کن ببین نصب میشه یا نه
درایوری که همراه لپ تاپه معمولا 64 بیته درایوری که لینکشو دادم نصب کن
الان این کارو میکنم ببینم چی میشه
مرثی jjman
---------- Post added at 09:26 PM ---------- Previous post was at 09:24 PM ----------
فرهاد جان این درایورهای 32 رو نمیذاری
ببینم چی هستن
دمای لپ تاپ رو چک کردی؟؟نقل قول:
خطر که لپ تاپتو تهدید مکنه . ببر گارانتی . با کدوم گارانتی گرفتی؟
---------- Post added at 08:32 PM ---------- Previous post was at 08:29 PM ----------
چشم الان میزارم البته اگه اینترنت ما رو همراهی کنهنقل قول:
دوست عزیز safe mode هم جواب نداد
دیونم کرد
مرثی فرهاد جان
منتظریم
خدا کنه با این درایورهای تو گرافیک درست بشه
من مشکل شما رو بطور دقیق متوجه نشدم ( تعدا صفحات تاپیک بالا + حوصله من کم )نقل قول:
دوست عزیز safe mode هم جواب نداد
دیونم کرد
مرثی فرهاد جان
منتظریم
خدا کنه با این درایورهای تو گرافیک درست بشه
اما فکر کنم درایور گرافیکــ ما نصب نمیشه درسته ؟
از نرم افزار Driver Magician استفاده کنید !
( اگر بلد نیستید باید یه فکری کنید دیگه ، چون من زیاد اینجا نمیام ، این چند روز از بیکاری اومدم :دی )
رو 5110 میشه xp ریخت ?
آره میشه نصب کردنقل قول:
نقل قول:
نقل قول:
گارانتی طلایی دیجی کالاس.
عزیز این صدای بوق ارتباطش با دما چیه؟ آخه روی دمای معمولی هم بوق میزنه
بعد یه سوال دیگه.دما بالا باشه مگه ریستارت نمیشه؟ پس این بوقه چیه؟
سلام
دوستان سيستم من اين 3 مشكلو داره :
عملكرد كليد هاي مولتــــي مـــديا جابجا كار ميكنه مثلابراي افزايش و كاهش صدا بايد بترتيب F 12 و F 11 زده بشه ولي F 9 وF 8 اين كارو ميكنه فقط كليد Mute هست كه عمل درستشو انجام ميده راه حلش چيه ؟ .
2 مشكل بعدي هم مثل اكثر بچه ها مشكل بلوتوث و اون 3 دكمه بالا گوشه راست
> اقا اگه اين 3 مشكل حل بشه شرافتا سيستم بدي هم نيست <:27:
نقل قول:
من مشکل شما رو بطور دقیق متوجه نشدم ( تعدا صفحات تاپیک بالا + حوصله من کم )
اما فکر کنم درایور گرافیکــ ما نصب نمیشه درسته ؟
از نرم افزار Driver Magician استفاده کنید !
( اگر بلد نیستید باید یه فکری کنید دیگه ، چون من زیاد اینجا نمیام ، این چند روز از بیکاری اومدم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
مرثی منم تو انجمن میگردم
چند تا نرم افزار هست که درایو ها رو واست پیدا میکنه و میتوان به راحتی نصب کن من الان میخوام استفاده کنم ببینم جواب میده
دوستان عزیز
مشکل بلوتوس من حل شد البته با ویندوز مجدد
تموم درایور ها هم نصب و الان عالی داره آپدیت میشه هم ویندوزش و هم آنتی ویروسش ویندوز 64 بیتی هست
تشکر از همه بابت راهنماییهاتون
من یک روز فقط بدون درایور بودم داشتم دیونه میشدم هیچ کاری نمی شد با این سیستم کار کنم نه وایر لس نه بلوتوس نه گرافیک ولی بعد از نصب اینا واقعا عالی بود
دوستان همیشه به انتخاب خودتون احترام بگذارید و نگید که این لپ تاب بد هست اون خوبه- بگید که ما نتونستیم با این لپ تاپ کار کنیم
میتونه مث پی سی ها وقتی دما از حد معمول بالا میره بوق بزنه . اگه تو دمای معمولی هم صدا میده که هیچ. از گارانتی طلاییت استفاده کن .نقل قول:
---------- Post added at 09:33 AM ---------- Previous post was at 09:32 AM ----------
مبارکه. اگه تونستی فوتبال رو هم یه تست بزننقل قول:
با تشکر
واقعا حرفون درسته . ما در این جور مواقع میگیم مشکل از user هستشنقل قول:
دوستان این نرم افزار Driver Magician چه با حاله
همه درایورها رو پیدا میکنه بعد میتونی راحت دانلود کنی یا آپدیت من زدم آپدیت بشه ببینم چه جوری از این نرم افزار استفاده کنید
اینم سایت دانلود
کد:http://www.drivermagician.com
آقا نگید بدقول بودم . والا دارم سعی میکنم آپ کنم ولی هی قطع میشهنقل قول:
این چه حرفیه فرهاد جان مرثی که داری لطف میکنینقل قول:
آقا نگید بدقول بودم . والا دارم سعی میکنم آپ کنم ولی هی قطع میشه
حالا این نرم افزار با یه چند نرام افزار دیگه هست که بچه ها استفاده کنند هم فکر کنم جواب بده
کد:http://www.drivershq.com
کد:http://driverfinderpro.com
سلامنقل قول:
اینم سرویس تگ: H7H0GP1
اگه پیدا کردی بهم بگو از کجا ببینم
سلامنقل قول:
اینم سرویس تگ: H7H0GP1
اگه پیدا کردی بهم بگو از کجا ببینم
سلامنقل قول:
سریال این برنامه رو دارید؟
مدل بلوتوث شما رو سایت متاسفانه ننوشته ولی چون وایرلستون centrio هست احتمال خیلی زیاد بلوتوثتون هم اینهنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مدل بلوتوث شما رو سایت متاسفانه ننوشته ولی چون وایرلستون centrio هست احتمال خیلی زیاد بلوتوثتون هم اینهنقل قول: