ولی به نظر من این مدل پخش بسیار عالیه چون دیگه تو این دوران استفاده از سی دی با توجه به راحتی استفاده از usb دیگه جایی نداره!!!!نقل قول:
من به احتمال زیاد رو ماشین خودم نصب کنم صداش کیفیت خوبی هم داره!!!!!!!:8::8::8:
Printable View
ولی به نظر من این مدل پخش بسیار عالیه چون دیگه تو این دوران استفاده از سی دی با توجه به راحتی استفاده از usb دیگه جایی نداره!!!!نقل قول:
من به احتمال زیاد رو ماشین خودم نصب کنم صداش کیفیت خوبی هم داره!!!!!!!:8::8::8:
سلام دوست عزیز تو عرصه سیستم بازی یو اس بی جایی نداره چون برای کیفیت بالای اهنگ اکثرا ترک یا ائودیو گوش میدن
این هدیونیت نسبت به قیمتش اصلا نمی ارزه فکر میکنم باید نزدیک 400000 یا بالاتر باشه
دوست عزیز زمانی که فقط یو اس بی رو ساپورت میکنه حتما از نظر کیفیت صدا روش کار شده این حرف شما رو برای پخشهایی که هم یو اس بی وهم سی دی رو ساپورت میکنن قبول دارم!!!!!نقل قول:
قیمت هم الان 420تومن هست!!!
تو همین رنج قیمت چی پیشنهاد میکنید؟؟؟؟
آمپ:gmx-944 usa,gm-3200t دارم
باکس:jbl,cs 1214t
خازن1.5
کامپونت کنوود
باند6975 سری اول
من صداشو شنیدم البته 1 سال پیش چیز شاخی نیست پول اضافیه داری میدی
با این پول میتونی الپاین یا کلاریون بخری که خیلی شاختره
چه مدلهایش رو میشه با این پول گرفت؟؟؟؟:8:نقل قول:
آقا با 100 تا نهایت 120 برای من کدوم مارک رو پیشنهاد میکنید...؟
کیفیت پخش و مالتی مدیای قوی برام بسیار حائز اهمیت هستش!
تو این رنج قیمت میشه بلوتوث و یو اس بی گیر آورد؟
در ضمن بعد ها باند قوی هم میخوام بخرم هااا
نقل قول:
تو این تاپیک مطرح کنید:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان و اساتید
من مدل 7150 پایونییر دارم ، یه مشکلی که دارم اینه که بعضی از آهنگ ها رو پخش نمیکنه و کلا نمیخونتشون ، رفیق هامم که سری 7 رو دارند این مشکل رو دارند ، کسی میتونه برای حلش من رو راهنمایی کنه ؟
اکولایزر حرفه ایی بخوام بکنم هم کسی میدونه رو ی چه اعداد و ارقامی باید قرار بدم ؟ (باندم جی وی سی ، آمپیلی sound streem)
DADASH BAYAD BOARDY RO KE MARBOT BE CD RAME PAKHSHET MISHE RO AVAZ KONY:40:نقل قول:
AZIZ AZ LOGOT KHOSHAM OMAD
با سلام خدمت اساتید گرامی.یه پخش درحدود 150-60 میشه معرفی کنید.من الان پخش خودم jvc هستش که بر اثر تصادف لنزش سوخته. با تشکر
سلام دوست عزیزم در رابطه با این پخش ماشین یه سوال داشتم این قیمتی که برای این پخش زدین قیمت نوی این پخش هست یا دست دوم
اگر قیمت نو باشد از کجا باید تهیه کنم ؟؟؟؟؟؟
دوست عزیز کی گفنه 117 نتورک ستاپ نمیکنه هم H100 هم H800 ساپورت میکنه یه نگاه به اینجا بندازید :نقل قول:
دوست عزیز تو خوبی 9887 شکی نیست اما با کیتم بیشتر 2GB ساپورت نمیکنه کلا USB تعطیله!
سلام
میشه راجع به پخشهای جدید پایونیر در بازار دوستان نظر بدن ؟آیا کسی از دوستان از این محصولات جدید خریده ببینیم کیفیتها چطور شده؟
ممنون
سلام دوستان
من بشدت دنبال یونیت جدید پایونیر (DEH-80PRS) هستم
کسی از نزدیک دیده؟
آیا تو بازار یافت میشه؟
حدود قیمتش؟!
سلام خسته نباشید من پخشم پاینر 7150 هستش یه مشکلی پیدا کردم باهاش زمانی که تو داخل یه فلدر میرم چند تا از موزیک های اون فلدر می خونه بعد موزیکای اون فلدر تموم نشده میره فلدر دیگه مشکل از چیه ممنون می شم راهنمایی کنید از تنظیمات پخش درستش کنم
یه آ موزش کلیم ازش بزارین ممنون میشم
نقل قول:
تو منوی دستگاه گزینه Random رو خاموش کنید تا فایل ها به ترتیب خونده بشن.
میخواسنم بدونم در کل pioneer خوبه یا jvc
kenwood هم هست
این مدل هنوز نیومده تو بازار ولی به قیمتشم نمی ارزه
سلام من میخوام یه ضبط ماشین بخرم ...
پولم 200 تا 250 تومنه و میخوام یه ضبط شیک و با کلاس با تمام امکانات معمول مثل usb و bluetooth بخرم .. لطفا منو راهنمایی کنید :)
mp3 و غیره هم داشته باشه :) ترجیحا پایونییر با کلاریون .. نمیدونم کلاریون خوب هست با نه راهنمایی کنید منو ..
بچه ها اینجا کسی سابقه گوش دادن به پخش های تصویری ساند ساتریم رو داره؟
یه مقایسه با پخش های دیگه صورت بگیره که بدونم خریدش میارزه یا نه
مزیتشون اینه پنل 7 اینچی شونم در میاد...
VIR-7100
500 تومن تقریبا
این رو میدونم که کلا پخش های تصویری نسبت به صوتی کیفیت پایین تری دارن
منظور مقایسه با هم رده های تصویری با برندهایی مثل کنوود و پایونیر هستش
مقایسه با mvh8350 یا کنوود kiv700 یا پایونیر و کنوود های ایندش
راهنمایی کنید... ممنون
من جای شما باشم با 270 280 تومن کنوود 7016 میگیریم که بلوتوث نداره ولی صداش تعریف دارهنقل قول:
مدل 8016 حدود 330 340 تومنه که بلوتوثم داره
این دو جواب پس دادن
دوست عزیز قرار یه فایل دیتا (که آهنگ باشه) از DAC عبور کنهنقل قول:
DAC = Digital to ANALOG Convertor
پس فرقی نمیکنه از بلوتوث باشه سیدی باشه دی وی دی باشه یا فلش ...
سلامنقل قول:
اتفاقا سورس خيلي خيلي مهم هستش.يه ترك از يه CD اورجينال حتي همين آلبوهاي داخلي مثلا آلبوم امير كبير شهرام ناظري رو تهيه كنيد،اگر سيستمتون در حد مناسب و درايوهاي خوبي داشته باشيد كيفيت صدا با استريوهاي حرفه اي خانگي تفاوتي نداره. البته ما تو منزل يه سري كارها براي بهتر شدن آكوستيك انجام ميديم كه تو ماشين نميشه .مثلا شيشه ها،داشبورد و....كلي مسائل ديگه باعث تفاوت در گوش دادن به موزيك ميشه .
از بحث منحرف نشم. هيچ گاه يه Track آديو قابل مقايسه با MP3 و..نيست.تو اديو بحث ديستورت از بين ميره. تو MP3 بحث نابود شدن فركانسهاهستش.من كه شخصا اگه تو ماشينم بشينيد و در داشبورد رو باز كني قول بهت ميدم فقط يه CD ري رايت دارم .بقيه همه اورجينال هست.:8:
نقل قول:
آقا حمید حرف شما کاملا درسته
من منظورم فایل MP3بود که سورس مهم نیست
از خود حجم آدیو میشه فهمید چه خبره... و چه دیتیلی داره، حتی تو سیستم های معمولی هم نشون میده کیفیت بالاش رو که اونم با کمی کاهش قابل چشم پوشی میشه به WAVE (*.WAV) تبدیل کرد و از USB گوش کرد.
اگه اشتباه فکر میکنم راهنمایی بفرمایین.
سلام.نقل قول:
نميدونم. من كلا اين فرمتها رو قبول ندارم. اين نظر شخصيم هست.
سلام دوستان
امروز داشتم با سیستم ور میرفتم اشتباهی سیم های باند که از آمپلی بیرون میاد رو مستقیم زدم به پخش
روشن که کردم یه صدای زوزه ای از باندا بلند شد سریع خاموش کردم ماشینو
اما سیما رو که درست کردم و دوباره روشن کردم رو مونیتور پخش نوشته Protect هر کاری هم میکنم درست نمیشه
ریست هم فایده نداشت(تو دفترچش نوشته ریست کنین اگه نشد بفرستین نمایندگی)
لطفا کمکم کنین
سلامنقل قول:
نگران نباش. مشکل نرم افزاریه. ببر نمایندگی مجدد پروگرام میکنن. زیاد هم زمان نمیبره.
حمید جان مدل دستگاه چیه؟
من یه ضبط ماشین sony cdx gt550u گرفتم ، منتها توی حالت shuffle مشکل دارم ، 800 تا آهنگ توی فلش ریختم ، اما این ضبط در اکثر مواقع آهنگ های تکراری برام پخش میکنه ، اصلا معلوم نیست چه طور شافلی هست ! تنظیمات خاطی نداره؟ در این مدت چند ماهه که داشتمش خیلی آهنگ را رو نخونده اما خیلی آهنگ ها رو هم شده که چندین بار برام انتخاب کرده
سلامنقل قول:
مدل دستگاه دوستمون رو ميفرمائيد؟7016 بود.
مرسی آقا حمید همون طور که گفتین فرستادم نمایندگی سه سوته درستش کردننقل قول:
خیلی خیلی ممنون
سلامنقل قول:
خواهش ميكنم،كاري نكردم خدا رو شكر.:11:
با سلام
دوستان میخام تا 450 ت برا خرید پخش هزینه کنم لطفا راهنمایی کنند چی بخرم
داخل تاپیک مشاوره پست بزنیدنقل قول:
بله .
دقیق به موضوع تاپیک نگاه نکردم
با سلام
دوستان ممنون میشم آخرین مدل ضبط ایندش پایونیر موجود در ایران باشه را بهم معرفی کنید که هم بلوتوس ، دوربین عقب و کیفیت صداش در حد ضبط ۷۱۵۰ باشه "چون یک امپلی ۴ کانال و یک جفت باند کنوود ۷۱۸ دارم همراه با باکس جی بی ال ۱۰۰۰ "
سلام
لطفا در تاپيك [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مطرح بفرمائيد.