سلام
می خوام گوشی بگیرم
ray بگیرم یا live ?
یکی منو قانع کنه
سلام
می خوام گوشی بگیرم
ray بگیرم یا live ?
یکی منو قانع کنه
من ارک دارم 2 سه روز اول باتریش فاجعه بود یعنی یه شب تا صبح بدون اینکه به گوشی دست بزنم 30 تا 40 درصد از شارژش کم میشد یه ربع بازی میکردم 30 درصد کم میشد که بعد خودش درست شدنقل قول:
چند بار شارژ و دشارژ شه خودش درست میشه البته بذارید شارژ باتری تموم شه گوشی خاموش شه بعد شارژ کنید
هر کار کردم نتونستم برنامه NDrive رو روش نصب کنم .نقل قول:
کارش چی هست؟نویگشین هست؟از برنامه هایی مثل Navitel و یا Marverick یا گوگل مپ هم متونید استفاده کنید.نقل قول:
هر کار کردم نتونستم برنامه NDrive رو روش نصب کنم .
برا خوردن باطری چک کنید که برنامه ای باز نباشه
فکر کنم برنامه Task killer کمکتون کنه
اگر نه هم یا باطری خرابه یا آداپتور یا هنوز آب بندی نشده:دی
آب بندي يعني چي ؟!
وقتی گوشی رو میخرید و باتری هنوز استفاده نشده قدرت واقعیش رو نداره.بعد از چند بار شارژ و دشارژ شدن درست میشه.
نقل قول:
ذوست عزیز من اینو Sygic راه اندازی کردم
فرقی با نرم افزارهائی که شما معرفی کردید داره ؟؟
به نظرتون بهترین نرم افزار واسه Task killer چیه؟نقل قول:
ممنون میشم یه File Manager خوب هم معرفی کنید .
من با این نرم افزاری که میفرمایید کار نکردم.خصوصیاتش چیه؟نقل قول:
ذوست عزیز من اینو Sygic راه اندازی کردم
فرقی با نرم افزارهائی که شما معرفی کردید داره ؟؟
ادیت.دیدمش.به این فروم برید:
- tci.org/forum/showthread.php?t=137631کد:http://www.ir
به نظرم یکی از بهترینها این هست.super task killerنقل قول:
به نظرتون بهترین نرم افزار واسه Task killer چیه؟
ممنون میشم یه File Manager خوب هم معرفی کنید .
هم حجم فایلش خیلی کمه هم رام کمی اشغال میکنه.میتونی تنظیم کنی هر مثلا 1 یا 3 ساعت اتوماتیک برنامه ها رو کیل کنه:دی
فقط توی استفاده از تسک کیلر ها این رو در نظر داشته باشید که برنامهایی که زیاد ازشون استفاده میکنید یا ویجت ساعت ها رو از لیست انتخاب نکنید.
کد:http://www.mediafire.com/?wi6di3ahahwwpxa
سلام دوستان
دوستانی که این گوشی رو خریدن از مزایا یا معایب این گوشی هم بگن ممنون میشم
اگه امکان هم داره چنتا عکس تو تاریکی مطلق و فضای باز هم بگیرید ممنون میشم
دوستان عزیز من چند وقتی این گوشیو خریدم از همه لحاظ راضیم ازش جز یک مشکل عجیب !
اونم اینه بعد از نصب برنامه move to sd رو که میزنی error میده و میگه انتقال انجام نشده ! root هم کردم اما با هر برنامهای میری باز این جریان هست !؟
کسی این مشکل روداشته ؟ راه حلی براش هست ؟
منم بین این دوتــا گزینه مونده بودم !نقل قول:
کــه ترجیح دادم Ray رو بخرم و خیــــــلی هم راضیم ازش (:
کــاراییش هم در حد لازم هست
بنظرم شمــا هم Ray بگیری بهــتره ; ) بازم دست سلیقه خودتــ هست
مــال من که چند ساعت در طول روز به نتــ وصلهنقل قول:
خودم هم زیاد باهاش اس میدم و کلا صفحش خیـــلی روشنه
با این حــال 2 روز رو میکشه باطریش و من راضیم
(:
منم این برنامه رو نصب کردم امــا جواب نمیده متاسفانه !نقل قول:
البته گوشی رو روت نکردم که شما میگید با روت هم جواب نداده
متاسفانه با روت هم جواب نداد . مشکل عجیبیه .!!!نقل قول:
دورد
1. من رامم رو به 2.3.4 آپدیت کردم ، میخوام بدونم چجوری میتونم یه ورژن قبلی دانگرید کنم؟؟؟
2. هر کاری کردم نتونستم Ndrive v11.3.02 رو روش نصب کنم ، کسی تونسته اینو راه اندازی کنه ؟؟
درود
بهترین و سبک ترین رام کاستوم شده واسه این گوشی چیه ؟؟
نقل قول:1.نمیدونمنقل قول:
2.این برنامه مخصوص گوشی های سامسونگه و تقریبا رو گوشی های دیگه نصب نمیشه
تو فروم آندروید ورژن مخصوص گوشی های سونی رو گذاشته بود یه سر بزن اونجا
برو تو فروم --------- .ir ببین بخش گوشیت راه افتاده اونجا میتونی بپرسی اگه نبود برو XDA ببین چی میتونی پیدا کنی دیگه
بین این گوشی و سونی اریکسون neo کدوم رو پیشنهاد میدین؟
هر دوشون قیمتشون یکیه و مشخصاتشون 90% یکیه و فقط قیافشون فرق میکنه.
دو راهی موندم. کدوم بهتره به نظرتون؟
سایز صفحه ی نئو 3.7ــه و ری 3.3... وPPI بیشتر(تراکم پیکسل)نقل قول:
ری خروجیه HDMI نداره...
کاملا سلیقه ای هست دوست من هرکدومو دوست دارید بگیرید
موفق باشید
من هفته پیش گوشی رو به 2.3.4 آپدیت کردم
الان اکثر برنامه ها روش نصب نمیشه
یعنی مشکل از آپدیته یا گوشی مشکل دار شده ؟
عجب شفافیتی داره صفحه Ray !!!
Arc پیش ray کم آورده !
درود
کسی از مدیرای عزیز
نمیتونه بعد از این همه مدت یه رام واسه این گوشی معرفی کنه ؟!!
نقل قول:
سلام دوست عزیز به لینک زیر یه سری بزن :46:
کد:http://forum.xda-developers.com/forumdisplay.php?f=1239
سلام.من دو تا سوال داشتم.یکی اینکه فکر می کنید شرکت سونی از محصولات اکسپریا حمایت میکنه؟چه نرم افزاری چه سخت افزاری(با توجه به جدا شدنش از اریکسون)
دوم اینکه قیمت این گوشی خیلی وقته ثابت مونده فکر می کنید حالا حالاها قیمت تکون نمی خوره؟
ممنون میشم اگه جواب بدین
بله دوست عزیز با اینکه جدا شدن ولی سری اکسپریا هنوز پشتیبانی دارد و خواهد داشت فعلا که اندروید 4 داره واسه این گوشی میادنقل قول:
بله شما درست میگید خیلی وقته که قیمت این گوشی تکون نخورده از این به بعد هم به احتمال زیاد نخواهد خورد چون دلار دوباره رفته بالا
کسی تازگیا نگرفته ببینیم قیمتش چنده با گارانتی
یعنی سونی و اریکسون از هم جدا شدن ؟
بله چند وقتی میشه ک جدا شدن .. !نقل قول:
سلام.نرم افزاری وجود داره تا برنامه های نصب شده روی حافظه گوشی رو به مموری کارت انتقال داد.چون همونطور که میدونید گوشی ری ارور میده هنگام ضربه روی move to sd.ممنون میشم پاسخ بدید
salamنقل قول:
یکی از بچه ها به من اینو پیشنهاد کرد ولی خودم هنوز وقت نکردم بگیرمش:
app to sd
link 2 sd
سلام.این برنامه رو نصب کردم اول انتقال به اس دی میزدم همون ارور قبلی رو میداد.بعد زبان گوشیمو به انگلیسی تغییر دادم.درست شد.یه چیز دیگه بگم که یکسری نرم افزارام قبلا نصب نمی شدن اما الان که انگلیسی کردم بدون دردسر نصب میشند.واقعا یواش یواش داشت حالم از گوشیم بهم می خورد.اما حالا که انگیلیسی شده مشکلاتشم بر طرف شده.التماس دعا
نقل قول:
سلام دوست عزیز این مطلب رو برای همه دوستان می نویسم
من گوشیم رو روت نکردم و مدل لایو سونی اریکسون هست----برای انتقال باید در مرحله اول برنامه آسترو فایل منجر یا یه فایل منجر دیگه ای رو روی گوشیتون بریزید یا با وصل شدن به پی سی یا با بلوتوث از لب تاب یا پی سی
بعد میتونید به راحتی یه فولدر ایجاد کرده و ستاپ برنامه هاتون رو توش بریزید و هر کدوم رو نصب کنید
اون برنامه هایی که روی کارت اس دی نمیره برنامه های هستن که حتما باید رو حافظه خود گوشی باشه
من حرف این دوستمون رو کاملا تایید می کنم وقتی زبان گوشی انگلیسی میشه بیشتر برنامه ها درست میشه ولی رو زبان فارسی یه سری برنامه ها کار نمی کنه
و همین طور مشکل در اسم ام اس دادن هم پیش میاد
سلام.هفته اول که گوشیو (اکسپریا ری) گرفته بودم در حالت استندبای(بدون اینکه به گوشی دست بزنم)(standby) گوشیم تو یک روز شارژ تموم میکرد.تا اینکه گوشیو به نسخه2.3.4 اندروید اپدیت کردم.از اون موقع در حالت استندبای هر دو یا سه ساعت یک درصد از شارژش کم میشه.البته بگم power save mode هم فعال کردم.خودم احساس میکنم علت بهبود شارژش بیشتر اپدیت بوده.التماس دعا
سلام.من یک ray دارم نمیدونم چرا هر روز این ارور را میده activity sony ericsson home(in application sony ericsson home is not responding) force close
لطفا اگر کسی در این رابطه راه حلی داره جواب بده.ممنون
من وقتی برنامه Navigation را در گوشی Ray اجرا میکنم خیلی تلاش میکنه که به ماهواره وصل بشه ولی بعد از 3- 4 تا دقیقه از بزنامه خارج میشه (پیغامی شبیه به getting sattelite information) چند دقیقه رو صفحه میمونه ولی بن نتیجه است.
(من این کار را در فضای باز انجام میدم)
کسی میتونه کمکم کنه؟
دوستان یه آموزش خوب برای روت کردن این گوشی سراق دارید؟
من جدیدا گرفتم و خیلی ازش سر در نمیارم
جواب این سوال رو که ندادیدنقل قول:
دیشب یه برنامه خوب پیدا کردم و روتش کردم
حداقل جواب این سوال رو بدید:31:
بعد از روت کردن میشه بازم گوشی رو آپدیت کرد یا نه؟
اگر آپدیت کنم روتش میپره و آیا دوباره امکان روت کردن هست یانه
لطف کنید جواب بدید و اگر هم تاپیکی مختص روت کردن هست لینک بدید چون پیدا نکردم
ممنون
مشکلی با اپدیت ندارید ولی بعد اپدیت روت از بین میره و دوباره باید روت کنیدنقل قول:
نسخه بعدی که اندروید 4 هست من فعلا روتی واسش ندیدم شما هم یه چرخی :دی تو سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بزن ببین چی دستگیرت میشه
فکر کنم اول باید نسخه اصلی بیاد تا بعد براش روت بیاد؟1نقل قول:
من فعلا از خیر آپدیت گذشتم
این روت خیلی کارم رو راه انداخت
فقط یه proxydroid اش به کل گوشی میارزه چون بدون این عملا نمیشه از هیچ کدوم از امکانات اینترنتی
گوشی استفاده کرد چون همه ج و همه چیز ا ف ی ل ت ر ه
بله اول باید نسخه اصلی بیاد تا روتشم بیاد ولی الان یه چند روزی میشه که سونی نسخه بتا اندروید 4 رو داده تا اوایل فروردین هم نسخه رسمی میادنقل قول:
درست میگید همین نسخه بتا هست فک کنمنقل قول:
منم آپدیت نکردم تا رام کاستوم بیاد
من تازه این گوشی رو گرفتم ولی تو همین مدت کم متوجه شدم اندروید بدون روت دو زار نمی ارزه :D
Sent from my ST18i using Tapatalk