بیمه ما تو شهرمون چند جا دیدم شبعه باز کردهنقل قول:
به نظرتون حدودا چند درصد دکتر ها و درمانگاه ها و بیمارستان ها با این دو تا شرکت قرارداد دارن؟
اصلا میارزه این همه پول دادن؟
Printable View
بیمه ما تو شهرمون چند جا دیدم شبعه باز کردهنقل قول:
به نظرتون حدودا چند درصد دکتر ها و درمانگاه ها و بیمارستان ها با این دو تا شرکت قرارداد دارن؟
اصلا میارزه این همه پول دادن؟
کسی اطلاعاتی در مورد بیمه اختیاری با مدرک فنی و حرفه ای داره؟
میگن هزینش خیلی کمتر میشه.
من هم شنیدم کسانی که بیمه ی درمان ندارن با مدرک فنّی و حرفه ای و پرداخت ماهیانه مبلغ 24 هزار تومان می تونن از بیمه ی درمان تأمین اجتماعی برخوردار شوند.نقل قول:
شفیعی
نه منظورم بیمه درمانش نیست، بیمه ای که بازنشستگی هم داشته باشه.نقل قول:
آقا من پشت کنکوریم و پدرم بازنشسته،برای دریافت حق اولاد از من درخواست برگه اشتغال به تحصیل کردن،با توجه به اینکه من درحال حاضر تحصیل مستقیم نمیکنم،از کلاس زبانم برگه ببرم قبوله؟
آیا وقتی رفتم دانشگاه این یکسالی که حق اولاد نگرفتمو بهم میدن؟
فکر کنم برگه ی کلاس زبان قبول نیست و وقتی رفتی دانشگاه ان شاا... فقط مابعد رو به پدرتون پرداخت می کنن و این یک سال مابین رو بهش نمی بپردازن.نقل قول:
شفیعی
می دونم که بیمه ی عمر (طرح جامع زندگی بیمه ی ایران) که درمان جز نداره ولی درمان بیماری های مهم رو داره مستمرّی بازنشستگی هم داره ولی اون موردی که شما می فرمایید رو خبر ندارم. اگه به جواب رسیدم براتون بیان خواهم نمود.نقل قول:
شفیعی
سلام
منم یه سوال دارم .:n04:
من الان دیگه نه سربازم نه دانشجو و به این ترتیب دیگه بیمه درمانی ندارم .تا الان بیمه شده تبعی پدرم که کارمند دولت هستن بودم و از بیمه خدمات درمانی کارکنان دولت استفاده میکردم.
میخواستم ببینم کجا میتونم خودمو بیمه درمانی کنم(دفترچه بیمه بگیرم)؟و کدوم بیمه فراگیرتره؟هزینه حق بیمه چقدره؟:n16:
.
الان اگه یه کارگر بازنشسته بشه چقدر پاداش پایان کار میگیره؟
سلامنقل قول:
من خودم شرایط شمارو داشتم ، بعد رفتم نزدیکترین شعبه به خونمون ، پرسیدم که نه سربازی رفتم ، الان هم فارغ التحصیل شدم ، میخوام خودمو بیمه کنم و دفترچه داشته باشم .
طرف بیمه ی " حِرف و مشاغل آزاد " رو معرفی کرد .
بعد بهم گفت چون تازه داری شروع میکنی از حداقل هم شروع کنی بد نیست ( یعنی حقوقم رو حداقل زدم ) .
الان شرایطم به این صورته :
ماهی 48 تومن میدم .
10 تومن هم برای دفترچه بیمه تامین اجتماعی میدم .
در مجموع ماهی 58 تومن میدم .
این بیمه ای که من دارم 12% هست ( یعنی حداقل حقوق ، همون 398 تومن ) بعد بیمه ی بیکاری و ... نداره و مستریش هم موقع بازنشستگی کمتره . ( البته به نظر من نباید به این چیز ها دقت کرد ، چون اون موقعی که ما بخواییم بازنشست بشیم ، معلوم نیست چه قانونی رو برای بدست آوردن مستمری و ... میذارن )
فکر میکنم این بهترین نوع برای دریافت دفترچه باشه .
راستی میتونی سابقه های بیمتم تو این سایت ببینی :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم سایته خوده تامین اجتماعی هست :
بیمه های 18% و ... تا 26% هم هست که برای من خوب نبود !!!
موفق باشید.
آیا بیمه ای هست که در اضای از دست دادن یکی از اعضای بدن به طرف پول بده؟
سلام / بلهنقل قول:
آیا بیمه ای هست که در اضای از دست دادن یکی از اعضای بدن به طرف پول بده؟
بیمه نامه ی حوادث انفرادی و بیمه ی عمر یا جامع زندگی نقص عضو رو پوشش میدن .
حتی اگه این نقض عضو عمدی باشه؟نقل قول:
سلام من تو کارگاه (نجاری) پدرم کار میکنم ولی بیمه نیستم میخواستم بدونم اگه بیمه بشم بعدا منفعتی واسم داره؟ (به غیر از خدماتی که خود بیمه میده، مثلا تو استخدام و...)
خب البته عقلانی نیست انسان عامدا اقدام به نقص عضو بکنه اما من در شرایط عمومی این دو بیمه نامه تاجایی که خاطرم میاد چنین بندی ندیدم که به عمدی یا سهوی بودن اشاره ای کرده باشه .نقل قول:
حتی اگه این نقض عضو عمدی باشه؟
بیمه نامه حوادث انفرادی رو کدوم بیمه ها انجام میدن؟
فکر میکنم اکثر بیمه ها داشته باشن ؛ اما برندی که به قطعیت میدونم این بیمه رو ارائه میده بیمه ی ایران هست .
من میخوام خودمو بیمه تامین اجتماعی بکنم ولی تا حالا سابقه تامین اجتماعی نداشتم
بمن گفتن بدون سابقه نمیتونیم بیمت کنیم!
حالا من باید چکار کنم تا بیمه بشم؟
دوستان کسی در مورد بیمه قالی بافی آمار نداره ؟؟جدیدا میگن مردا دیگه نمیتونن بیمه بشن
هیچکس نمیتونه راهنمایی کنه؟؟نقل قول:
اگه شما شغلی دارید بصورت خویش فرما خودتان را بیمه نمایید.نقل قول:
شفیعی
با سلام
دوستان کسی از بیمه کردن گوشی و تبلت اطلاعاتی داره؟
ممنون میشم توضیحات جامعی بده
با سپاس:n16:
سلام
من حدودا 3 ساله یه جا کار کردم تقریبا 3 سال هم بیمه دارم حالا اون مغازه ورشکست شده آیا بیمه بیکاری به من تعلق میگیره؟
خویش فرما میتونی بیمه کنینقل قول:
ربطی به سابقه نداره خویش فرما
هر ماه پولش و میریزی، دیگه به بیمه ربطی نداره که سابقه داشتی نداشتی
خویش فرما یا اختیاری
بیمه عمر چ مفهومی داره؟
کودوم بیمه بهترین سابقه رو تو خدمات دهی داشته؟
خویش فرما کاملا با اختیاری فرق داره.نقل قول:
خویش فرما یا اختیاری
در خویش فرما کارفرمایانی که کارگران خود را بیمه میکنند نمیتوانند بیمه شوند در نتنتیجه مجبورند بیمه خویش فرمایی رد کنند.
ولی بیمه اختیاری که لازمه آن یک ماه سابقه بیمه پردازی است کاملا اختیاری است و الان حدودا ماهی ۱۰۴ هزار تومن هست.
شما مراجعه میکنید بیمه و میگید میخوام بیمه مشاغل آزد بشم.نقل قول:
من میخوام خودمو بیمه تامین اجتماعی بکنم ولی تا حالا سابقه تامین اجتماعی نداشتم
بمن گفتن بدون سابقه نمیتونیم بیمت کنیم!
حالا من باید چکار کنم تا بیمه بشم؟
بله میتونید به شعبه خودتون مراجعه کنید ... اونا هم یه بازرس فنی میفرستن دم خونتون که ببینن واقعا بیکارید یا نه اون وقت مقرری بیکاریتون برقرار میشه.نقل قول:
توی قانون تامین اجتماعی کسی که تابع قانون کار باشه و بدون میل و اراده بیکار بشه مشمول قانون میشه...
و در مدتی که مقرری بیکاری میگیره سابقه هم براش رد میشه
کدومش بهتره اختیاری یا خویش فرما؟نقل قول:
چه مدارکی باید ببرم ؟
بنده شغلی ندارم.میتونم خودمو بیمه کنم؟نقل قول:
خویش فرما که واسه کارفرماهاست شامل شما نمیشه...نقل قول:
شما یا میتونی اختیاری بشی یا مشاغل آزاد....
که اختیاری حداقل باید یک ماه سابقه داشه باشی
در مورد مشاغل آزاد نرخ اینه:
الف – بيمه بازنشستگي و فوت بعد از بازنشستگي با نرخ حق بيمه 14% (12% سهم بيمه شده + 2% سهم دولت ) 60 تومن
ب - بيمه بازنشستگي و فوت قبل و بعد از بازنشستگي با نرخ حق بيمه16% (14% سهم بيمه شده + 2% سهم دولت ) ۷۰ تومن
ج - بيمه بازنشستگي ، از كار افتادگي و فوت با نرخ حق بيمه20% (18% سهم بيمه شده + 2% سهم دولت ) ۸۰ تومن
اینا رو هم بخونی بد نیست:
اختیاری:
مشاغل آزاد:
از کار افتادگی چ جوری تشخیص داده میشه؟
تغییر دادن هویت فردی ک سابقه بیمه تامین اجتماعی داشته براش مشکل ایجاد میکنه؟
من چند سال سابقه بیمه مشاغل آزاد دارم
دوستان در مورد بیمه SOS چیزی می دونید؟ من فقط شنیدم بیمه تکمیلی و بین المللیه؛ تو هر کشوری به بیمارستان مراجعه کنی هم به اطلاعاتت دسترسی دارن هم اینکه هزینه دریافت نمی کنن! اما اینکه چجوری میشه بیمه شد و هزینه ش چقدره و ... نتونستم چیزی پیدا کنم. مطلعین لطفا راهنمائی کنند.
سپاس
طرف رو میفرستن کمیسیون پزشکی. اگر آسیب از ۱۰ تا ۳۳ درصد باشه بهش غرامت دستمزد میدن، اگر ۳۳ تا ۶۶ درصد باشه از کار افتادگی جزئی میشه و از ۶۶ در صد به بالا از کار افتادگی کلی میشه.نقل قول:
میره بیمه قسمت نامویسی یه فرم تغییر اطلاعات هویتی پر میکنه براش درست میکنن.نقل قول:
فکر نکنم اینجوریا باشه ها. من فامیلمون اس او اس داشت از طریق تامین اجتماعی بهش داده بودند فقط تنها چیزی که می دونم بیمه تکمیلیه که نسبت به بقیه بیمه های تکمیلی امکاناتش بهترهنقل قول:
ممنون ولی منظورم تغییر اسم و فامیل نبود منظورم جنسیت بودنقل قول:
کلا همه جور تغییرات امکانپذیره...نقل قول:
اساتید بیمه دانا برای عمل زیبایی خدمات داره؟
برای تایید کردن لیزر تراپی از جراحی زیبایی به جراحی درمانی تو بیمه شرکت نفت باید چیکا کرد؟
دوست عزیز میشه لطف کنید بصورت کامل بیمه عمر و سرمایه گذاری رو توضیح بدید واینکه کدوم بیمه بهتره پاسارگاد پارسیان ...نقل قول: