نمیدونم چرا سایت اندرویدیها رو نمی شه بزارم
خودت به ادرس بالا یه آی اضافه کن تا بشه اندروییدیها
توجه : دو تا سایت هستند
Printable View
نمیدونم چرا سایت اندرویدیها رو نمی شه بزارم
خودت به ادرس بالا یه آی اضافه کن تا بشه اندروییدیها
توجه : دو تا سایت هستند
نقل قول:
مثل اینکه منظورمو متوجه نشدین. منظورم از اینکه عکس پیش فرض میاد اون سایه نیست . یه عکس کارتونی سبز رنگه که بصورت پیش فرض میاد و اگه عکسی برای تماس گیرنده انتخاب نشه اون عکس میاد
چرا هیچ کس جواب مارو نمیده. آقا برنامه killer task manager که دیدین؟؟ علامتش یه موجود سبزه. که هروقت کسی تماس میگیره اون عکس به عنوان عکس پیش فرض میاد. حتی smaily هاش هم همین عکسه. من حتی این برنامه رو uninstall کردم ولی مشکل حل نشد. کسی نمیدونه چیکا باید بکنم؟؟؟
ﯾﮑﯽ ﺍﺯ ﺑﺎﻣﺰﻩ ﺗﺮﯾﻦ ﻣﺸﮑﻼﺗﯽ ﺑﻮﺩ ﮐﻪ ﺗﺎ ﺑﻪ ﺣﺎﻝ ﺷﻨﯿﺪﻡ ﻭﺍﺳﻪ ﮐﺎﺭﺑﺮ ﯾﻪ ﺳﯿﺴﺘﻢ ﻋﺎﻣﻞ ﺑﻪ ﻭﺟﻮﺩ ﺍﻭﻣﺪﻩ
ﺩﻭﺳﺖ ﻋﺰﯾﺰ ﺍﻭﻥ ﺭﺑﺎﺕ ﺳﺒﺰ ﻧﻤﺎﺩ ﺍﻧﺪﺭﻭﯾﺪﻩ ﻭ ﺍﻭﻥ ﻋﮑﺲ ~ﯾﺸﻔﺮﺽ ﺗﻤﺎﺱ ﮔﯿﺮﻧﺪﻩ ﺑﺮﺍﯼ ﺍﺷﺨﺎﺻﯿﻪ ﮐﻪ ﻋﮑﺲ ﺑﺮﺍﺷﻮﻥ ﺛﺒﺖ ﻧﺸﺪﻩ
ﻭ ﻫﻤﯿﻨﻄﻮﺭ ﺑﺮﺍﯼ ﺍﺳﻤﺎﯾﻠﯽ ﻫﺎ ﺍﺯ ﺍﻭﻥ ﺑﺮﺍﯼ ﻧﺸﻮﻥ ﺩﺍﺩﻥ ﺍﺣﺴﺎﺳﺎﺕ ﺍﺳﺘﻔﺎﺩﻩ ﻣﯿﺸﻪ ﻭ ﻫﻤﻪ ﻣﻌﺎﺩﻝ ﺍﺳﻤﺎﯾﻠﯽ ﻫﺎﯼ ﻣﺮﺳﻮﻡ ﻫﺴﺘﻦ
ﺩﺭ ﺿﻤﻦ ﺩﺭﺳﺘﻪ ﮐﻪ ﺷﻤﺎ ﺑﺮﻧﺎﻣﻪ ﯼ ﺗﺎﺳﮏ ﮐﯿﻠﺮ ﺭﻭ ﺣﺬﻑ ﮐﺮﺩﯾﻦ ﻭﻟﯽ ﻧﮑﺘﻪ ﺍﯾﻨﺠﺎﺳﺖ ﮐﻪ ﻟﻮﮔﻮﯼ ﺍﻭﻥ ﺑﺮﻧﺎﻣﻪ ﺍﺯ ﺍﻧﺪﺭﻭﯾﺪ ﺗﻘﻠﯿﺪ ﺷﺪﻩ ﻭ ﺭﻭﯼ ﺭﻭﺑﻮﺕ ﯾﻪ ﻋﻼﻣﺖ ﺿﺮﺑﺪﺭ ﻫﺴﺖ ﺑﻪ ﻣﻌﻨﺎﯼ ﺑﺴﺘﻦ
ﺑﺮﺍﯼ ﻣﺸﮑﻞ ﻋﮑﺲ ﻫﺎﯼ ﻧﺎ ﻣﺮﺗﺒﻂ ﺑﻪ ﺁﻫﻨﮓ ﻫﺎ ﻫﻢ ﻣﯿﺘﻮﻧﯿﺪ ﻋﮑﺲ ﻫﺎﯼ ﺗﻮﯼ ﻓﻮﻟﺪﺭ ﺁﻫﻨﮓ ﻫﺎ ﺭﻭ ﺑﻪ ﯾﻪ ﻓﻮﻟﺪﺭ ﺟﺪﺍ ﻣﻨﺘﻘﻞ ﮐﻨﯿﺪ ﻭ ﺍﮔﻪ ﺩﻭﺱ ﺩﺍﺷﺘﯿﻦ ﺑﻪ ﺳﻠﯿﻘﻪ ﯼ ﺧﻮﺩﺗﻮﻥ ﺑﺮﺍﺷﻮﻥ ﻋﮑﺲ ﺁﻟﺒﻮﻡ ﺑﺬﺍﺭﯾﻦ
ﻭ ﺩﺭ ﺁﺧﺮ ﺍﯾﻨﮑﻪ ﻫﯿﭻ ﭼﯿﺰ ﻏﯿﺮ ﻋﺎﺩﯼ ﺗﻮﯼ ﮔﻮﺷﯽ ﺷﻤﺎ ~ﯾﺶ ﻧﯿﻮﻣﺪﻩ
نقل قول:
منم می دونم که این عکس پیش فرض برای کسایی که عکس براشون ثبت نشده میاد . من اگه بخوام کل تماسامو عکس بزارم واسشون که کلی وقتمو میگیره. من فکر کردم مثل نسخه قبل htc که ویندوز موبایل بود میشه عکسی نزاشت.
سلام
می خواستم یدونم آیا راهی هست که بشه در این گوشی مستقیما روی SD برنامه نصب کرد ؟ چون خیلی عجیب با اینکه 10 مگ فضای خالی دارم بازهم موقع نصب یه برنامه 1 مگی پیغام کمبود فضای کافی میده ؟
آیا روت کردن می تونه مشکل منو حل کنه یا خیر ؟
سلام به همه ی دوستان:40:
2 تا سوال در مورد Wildfire s دارم ممنون میشم جواب بدین:20:
یکی اینکه این گوشی هم مثل گوشی های دیگه 12 ساعت شارژ اولیه میخواد؟
دوم اینکه موقع تایپ اس ام اس دیکشنریش فعاله یعنی کلمه هارو خودش حدس میزنه اینو باید از کجا غیر فعال کنم؟
ممنون :11:
نه نمیخوادنقل قول:
از توی ستینگ یک دونه کیبورد ستینگ هست اونو پیدا کنید حله!:دی بقیش هم ضایعس auto fix واینارو باید خاموش کنید
ممنوننقل قول:
من تازه کاربر آندروید شدم ممنون ازینکه راهنماییم میکنین [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه مشکل دیگه ای هم واسم بوجود اومده اونم اینکه من نرم افزار HTC Sync رو روی کامپیوترم نصب کردم ولی هروقت با کابل به کامپیوتر وصل میشم میگه نمیتونم HTC Sync رو روی کامپیوتر پیدا کنم؛ واسه چی؟؟!!
برای نصب نرم افزار روی گوشی باید کامپیوتر و گوشی رو با هم سینک کرد؟ از طریق نرم افزار HTC Sync؟
شما تیک USB Debugging رو زدید؟
سلام
کسی از قیمت این گوشی اطلاعی داره
شنیدم امروز 20 تومان گرونتر شده ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] قیمت جدید بازار تهران چنده ؟
سلام ؛ این هفته تهران فروش 280 بی گارانتی بود .
من دو روز پیش با گارانتی کامتل خریدم 330 دیروز قیمت گرفتم 365 امروزو دیگه نمی دونم. در ضمن آپدیت 2.3.5 هم اومده ولی من نمیدونم چه جوری باید آپدیت کنم لطفا کمکم کنید
سلام به همگی :11: خسته نباشین
من گوشیمو آپدیت کردم به ورژن 2.3.5 حالا یه اسکین برای باز کردن قفلش بهش اضافه شده ولی من ازش خوشم
نمیاد و میخوام به حالت اول برش گردونم :13:
راستی حروف فارسی هم در اس ام اس ها از هم جدا نوشته میشن و من هم نمیتونم فارسی تایپ کنم !!
میشه راهنماییم کنین؟ باید چیکار کنم؟!
ممنون :40:
دوستان کسی قیمت به روز داره بدون گارانتی ؟
آپدیت که کردم
صفحه لاک اسکرین یه مدلی شده واسه تنوع خوبه اما یه کم سخته به نظرم
اما یه حسن بزرگش در آزاد کردن فضای حافظه داخلی بود
من قبل از آپدیت 26 مگ خالی داشتم
الان شده 62 مگ
خیلی چسیبد اینش
سلام
یکی از همکارانم خیلی وقته مینیش رو گرفته
دیروز خواسته عکس بگیره
عکس رو میگیره ولی وقتی میخاد سیوش کنه ، فقط یک سری رنگه ، مثل اینکه که گوشی شکسته باشه
ولی خب فیلم برداریش مشکلی نداره . مشکلی در حین عکس گرفتن نداره و وقتی عکس رو میگیری تصویر اولیه عکس رو میاره
ولی بعدش وقتی اون علامت مموری در گوشه رو میزنی یک سری رنگ سبز نشون نمیده
در گالری هم عکس همون رنگ ها هستش و عکس رو سیو نکرده
جریان چیه ؟؟؟؟
من گوشیم گارانتی یاس نداره باید از کجا بفهمم که S-OFF هست یا نه؟
ممنون.:40:
وقتی برنامه talking tom رو نصب کردم ارور گیم دیتا میده.... گیم دیتا رو کجا باید بریزم؟
سلام
کسی هست که Root کردن HTC Wildfire s رو بلد باشه؟
ّسلام دوستان يه مشكل دارم كسي ميتونه كمكم كنه ؟؟
چطور ميتونم صفحات اينترنتي رو ذخيره كنم و يا اينكه صفحاتي كه از طريق كامپيوتر تو گوشي ريختم رو با چه نرم افزاري بازش كنم چون اكسپلورر خود گوشي بازش نميكنه
ممنون ميشم جواب بديد ورژن نرم افزاري گوشيم2.3.5 هستش
واي دست همگي درد نكنه بابت جواب. ..خودم جوابشو پيدا كردم ب زحمت افتادن دوستان وايدفايري...دس مريضا:5:
سلام دوستان
تو یکی از پست های اول خوندم که یکی گفته بود گوشی رو بدون برنامه بخرید و بعد خودتون برنامه نصب کنید
من خودم برنامه زیاد دارم و این کارو میتونم انجام بدم، فقط گوشی خودمو که می خواستم بخرم (xperia neo) فروشنده گفت واسه گوشی های اندروید باید یه برنامه اولیه نصب کنی که wifi و bluetooth و ایناش کار کنه و بهش میگفت ست آپ باکس، منم چون اولین گوشی اندرویدم بود و اطلاعات نداشتم قبول کردم و 20، 30 تومن گرفت و فقط واسم یه آنتی ویروس اکسپایر شده و gps نصب کرد!! حالا میخوام بدونم چه جوریه؟ آیا واقعا اون ست آپ باکسی که می گفتن لازمه نصب بشه بشه یا من گوشی رو آکبند بخرم و خودم برنامه نصب کنم؟
نه نیازی نیست
دروغ گفته
سلام .
همون طور که توی عنوان تاپیک گفتم ، تاچ گوشیم مشکل دار شده !
یه وقت خوب میشه ، خیلی وقتا بد !
مثلا موقع تایپ ، یه دفعه ای دیگه تایپ نمیکنه ، میاد بیرون از مسیج !
یا موقع آنلاک کردن هر چیزی رو میزنم عمل نمیکنه..
باید چند دفعه خاموش روشن کنم تا عمل کنه ، بعد دوباره از کار میفته .
این مشکل رفته رفته بزرگ شد ، اوایل کمتر گیر میکرد ، اما الان دیگه خیلی !
اون موقع ها مثلا با در آوردن رم گوشی ، عملکرد خوب میشد . اما الان این کلک ها جواب نمیده .
مشکلش چیه دقیقا ؟ فکتوری ریست هم کردم فایده ای نداشت..
ممنون
سلام.
روش آپدیت کردن HTC Wildfire S را می خواستم بدانم.
چه نرم افزاری باید نصب کنم؟
رمز Pattern گوشیمو فراموش کرده ام و نمی تونم وارد منوها شوم.
گوشی من روت نیست و نمیخواهم آن را روت کنم.
درود
یه سری به این آدرس بزن.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
واسه باز کردن رمز pattern هست.
البته خودم امتحانش نکردم.
موفق باشید.
شما یک فکتوری ریست بزن رام رو عوض کن.نقل قول:
مشکل تاچ اگر بگیر نگیر داشته باشه نرم افزاریه
سلام دوستان خسته نباشید.
یه مشکل دارم : یک گوشی اچ تی سی دارم با سیستم عامل اندروید. روش برنامه ی یاهو مسنجر و گوگل تاک و اسکایپ و..... یه سری نرم افزار دیگه نصب کردم که با اینترنت کار می کنه.مشکل اینکه اکثرا این نرم افزارا کار نمی کنن و بطور شانسی بعضی موقعها گوگل تاک کار می کنه و گاهی اسکایپ و لی همیشه وصل نیستند.
در ضمن اکثر اوقات بالای صفحه گوشی علامت دو تا فلش نیم دایره با یه پیکان در جهت عقربه های ساعت می یاد که فکر کنم مال sync یا همچین چیزاست لطفا بگین چه کنم؟
سلام.آقا من چند هفته پیش یه گوشی HTC Wildfire s خریدم.حالا چند تا برنامه ای که از سایت گرفتم رو میخوام بریزم تو گوشیم اما نمیدونم چه جوری!کابل usb گوشی رو که به کامپیوتر وصل میکنم یه سری از قسمت های موبایل میاد منم میریزم تو یکیشون اما وفتی گوشی رو میگردم انگاری آب شده رفته تو زمین.اصلا پیداش نمیکنم.الان 450 mb برنامه ریختم تو گوشی اما انگار هیچی به هیچی.:41:خواهشا اگه میتونید یه راهنمایی مشتی کنید.خیلی ممنون از سایت خیلی عالی تون.
لطفا اینو جواب بدبد مشکل منم هست؟نقل قول:
باید از یه گوشی دیگه یه فایل منیجر مثل linda file manager بلوتوث کنی به موبایل خودت بعد نصبش کنی.نقل قول:
دوستان منوی این گوشی فارسی هم می شه؟؟
باید رام گوشی عوض بشه.نقل قول:
ببخشید یه مشکل برای خودم پیش امده!گوشی تند تند هنگ میکنه!خیلی کند شده!یکی یه راه میگه گوشی چطوری ریست میشه!کلا ریست فکتوری بزنم مثل روز اول بشه!
سلام
دوستان گوشی من اندروید 2.3.5 است. فارسی ساپورت نمیکنه. مشکل اس ام اس ندارم با یک سری برنامه حلش کردم هرچند در اصل حروف جدا جدا است.
ولی مشکل اصلیم ساپورت نکردن فارسیه مخصوصا برای application هایی که زبان فارسی نیاز داره مثل دیکشنری ها و...
همین جا خوندم گفته شده بود باید گوشی رو آپدیت کنم . روی منوی آپدیت میرم ولی گوشیم up to date هست.
ممنون میشم بگید مشکلم چجوری حل کنم.
سلام دوست عزیزنقل قول:
شما باید از رامی استفاده کنید که از زبان فارسی ساپورت کنه . اگر گوشی شما روت شده باشد کار ساده ای است .
سلام دوستان، من میخواستم گوشیمو روت کنم اما با هر روشی که انجام میدم نمیشه. میخواستم به روش دستی روت کنم، کسی هست بتونه کمک کنه؟ :n01:
چطور میتونم از طریق کامپیوتر به عکس هایی که با این گوشی گرفتم دسترسی داشته باشم؟!