فکر کنم فعلا BETA هست .نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
فکر کنم فعلا BETA هست .نقل قول:
من بازیو نصب کردم
ولی پینگ خیلی بالاست و دیلی داره ؟
کاری نمیشه کرد که درست شه ؟ چطوری میشه سرور رو عوض کرد ؟
128 دارم و ریت دانلودم طرفای 35-40 هستش
واسه همه لگ داره ؟
اگه تو سرور اروپا بازی می کنی این آدرس سرور هست ، پینگ کن ببین چنده :نقل قول:
ce.worldoftanks.eu
یکم توضیح بده خب :20:نقل قول:
باید از کجا بفهمم تو کدوم سرورمو و سرور رو عوض کنم ؟
این لینکی که دادی خرابه !
فک کنم سرور واسه اروپا هستش , چون لهستانیو ترکی و آلمانی توش بودن :23:
پینگ طرفای 280 هستشو هی چراغ لگ روشن خاموش میشه
خوب دوستانی که قصد انتقال از سرور آمریکا به اروپا رو دارن می تونن به این کاربر پی ام بدن .
تو پیغام ، نام کاربری داخل بازی + ایمیل کاربری و سروری که می خواید به اون انتقال داده بشید رو ذکر کنید .
بچه ها T32 بهتره یا T28 Prototype ؟؟؟???
مسلما T28 prototype بهتره چون هم گانش بهتره هم آرمورش تنها مشکلش اینکه برجکش فقط 270 درجه می چرخه. اما به نظر من در کل هیچکدوم به درد نمی خوره. اگه TD میخوای به نظرم سبر کن لاین دوم TD های روسیه بیاد بعد تصمیم بگیر اگر هم هوی می خوای هم آ ی اس 4 و هم 7 عالین اما 7 بهتره .نقل قول:
ویرایش: رفتم تو ویکی نگاه کردم دیدم نوشته برجکش 286 درجه می چرخه نه 270.
ممنون ک جواب دادی داداش
فعلا اینو خریدم تا بعد:31: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان کسی -- درست و حسابی و واقعی برای این بازی نداره؟
من که تا حالا ندیدم ه-ک واسه این بازی چون تو اکثر بازی ها میان اوتو ایم میزارن به عنوان ه-ک که این بازی خودش داره و ه-ک محسوب نمی شه اما یک سری مود هایی هستن که نوسط خود پلیر ها درست می شن مثلا یکی هست با spg که بازی می می کنی می گه چقدر طول می کشه تا تیرت برسه به نقطه ی مورد نظر یا اینکه دقیقا با ثانیه زمانی که طول می کشه ریلود کنی رو میگه یا مثلا رو تانک های مختلف محل موتور و ammo rack و ... رو مشخص می کنه.نقل قول:
توی خود فروم بازی بگردی از اینا ریخته
من ه-ک واسه gold و experience می خوام.از این تانک های به درد نخورم خسته شدم.
می تونی گلد بخری و با اونا تانک های بزرگ بگیری مثل lowe و ...نقل قول:
هر وقت gold میخوام بخرم time out میده.تازه قیمتاشونم گرونه نامردا.
ه-ک اونجوری که اصلا براش نیست و نخواهد بود.اما اگه تانک گلدی می خوای بخری تایپ 59 نسبت به قیمتش بیشترین کاراییو داره.اون مشکل time out هم با چیز پی ان امتحان کن احتمالا درست میشه البته توصیه می کنم خودت اینکارو نکنی یک نفر هست amirgame00 ادش کن اون اگه بخوای می تونی ریالی براش پول بریزی برات گلد بگیره کارمزد و اینجور چیز ها هم نمی گیره با قیمت روز دلار حساب می کنه.اگر هم خودت خواستی بگیری ازش بپرس چجوریه چون ممکنه پولت بلاک بشه و ...نقل قول:
در مورد تانک ها هم به همین راحتی نیست. من تقریبا 1800 دست بازی کردم تا تونستم IS_7 رو ریسرچ کنم. 600 دست با kv(اون موقع ها kv-1 و kv-2 یکی بود) تا IS-3 بخرم 700 دست با KV-2 بازی کردم تا IS-8 بخرم تا دیگه جونم در اومد lowe خریدم با اون هم 300 دست بازی کردم تا IS_7 خریدم.یعنی مجموعا 3100 دست بازی کردم تا یک tier 10 گرفتم. البته اولین tier 10 معمولا سخت ترینه. چون اینو که گرفتم با حدودا 1500 دست دیگه تونستم object 261(این tier 8 ه اما چون spg یه گرفتنش به اندازه ی گرفتن یک تانک tier 10 سخته) بگیرم.البته تا tier 6 معمولا تانک ها آشغالن و نه گانه درست حسابی دارن نه آرمور اما از tier 7 دیگه قوی می شن.
اینم نظرم در مورده بهترین ها برای اون هایی که تازه شروع کردن و نمیدونن کدوم تانک بهتره:
بهترین هوی:IS-7
بهترین مدیوم:T-62a و batchat. 25t (این تانک کلا با بقیه مدیوم ها روش بازیش فرق داره واسه همین با بقیه مقایسه نمی کنم)
بهترین spg : بستگی به سبک بازیتون داره و همشون خوبن اما به نظره من object 261 بهترینه.
بهترین scout: اسکَوت یعنی تانک دیده بان که بره گشت بزنه و دشمن شناسایی کنه T-50-2
بهترین لایت:amx 13 90 (البته ابن اسکَوت هم هست)
بهترین tank destroyer: این هم دوتا تانکه که روش بازیشون با هم فرق داره واسه همین مقایسه نمی کنم (amx 50 foch (155 و T110E4
البته تو آپدیت ورژن 8 یک لاین جدید TD واسه روسیه میاد که احتمالا خیلی خفن خواهد بود واسه همین فعلا پیشنهادم اینه که TD شروع نکنین تا TD های جدید بیاد و مقایسه کنیم و ...
در مورد سرور هم چند نکته بگم. اینجوری که من پرسو جو کردم و یک نفر هم صفحه ی قبل پینگش رو گفته بود سرور آمریکا و اروپا پینگشون فرقی نداره .در ضمن من الان سرور آمریکا هستم 2 تا کلن کاملا ایرانی هست که یکیش(اونی که من توشم) حدودا 85 تا ممبر داره اون یکی هم 20 تا هر روز هم دارن اضافه می شن.
اسم کلن ها هم P-A : peace army و F-F :freedom fighters هستش .البته همچین یخورده دعوا بین دو تا کلن هست ولی به هر حال هر دو ایرانین.
ادت کردم ولی کلی وقته بازی نکردی.بچه های سرور آمریکا هر کی خواست بیاد کلن ما (P-A) بگه که به بروبچ بگم اینوایتش کنن فقط هر چه سریع تر بگین که کلن حداکثر 100 نفر جا داره . کلن وارزمون هم تا چند روز دیگه را میوفته. الان داریم تیمو تکمیل می کنیم( البته فقط تاپ تیر باید داشته باشین که تو تیم بیاین:31:)نقل قول:
در ضمن اول بیا مثل من با IS_8 بازی کن بعد بگو آرمور M103 بده :31:
سلام دوستان منم IS-3 رو دارم که تقریبا همه ی آیتمهاش رو خریدم و مدتیه که بازی میکنم منتها زیاد از جزییاتش خبر ندارم الانم از همون اول ثبت نامم توی اون سرور دیفالت هستم که نمیدونم اروپاست یا سرور آمریکا به حساب میاد اسم کاربریم هم QuietNight هستش دوستان اینوایت کنن حال کنیم.
اد کردم :20:نقل قول:
در ضمن کسایی که می خوان اد کنن اسم اکانت من ermac :31:
داداش من میخوام بیام کلنتون کیو باید ببینم?؟:20:نقل قول:
نقل قول:اسم هر دوتون رو به recruiter کلن دادم.نقل قول:
دفعه ی بعد که آنلاین بشین اگه اون هم آنلاین باشه خودش بهتون PM می ده یک سری چیزو توضیح می ده بعدشم اینوایت می کنه که بیاین کلن.البته اگه دقیق تر بگم دفعه ی بعد که آنلاین بشین من هم آنلاین باشم اون هم آنلاین باشه :31:من به اون میگم که شما آنلاینین :31:و ادامه ی ماجرا ...
ویرایش: الان همچنان داشتم باهاش حرف می زدم که گفت به دلیل ...... حوصله نداره که به شما اینوایت بده :31:و خودتون باید برین تو سایت بازی لاگین کنین و یکم صفحه رو بیارین پایین یک عکس کوچیکه 3 در 4 :31: هست روش نوشته join a clan اونو بزنین بعد تو قسمت سرچی که میاد بزنین P-A بعد هم سرچو بزنین بعد برین تو صفحه ی کلن سمت راست صفحه ی گزینه join clan رو بزنین اینکارو که کردین به من (ermac:31:) بیاین بگین تا به recruiter بگم که اون به شما یک سری چیزو بگه :31: بعد هم اکسپت کنه شمارو و بلاخره بیاین تو کلن :31:
یک نکته هم بگم. یکی از قوانین کلن اینه که باید نرم افزار raid call رو داشته باشین و هر وقت میاین تو بازی اونو هم اجرا کنین
.
.
.
.
.
اما قانون کیلو چنده :31: مثل من یک هفته ی اول اینکارو بکنین بعدش دیگه لازم نیست . هر از گاهی هم یکی میاد می گه چرا تعداد تو raid call انقدر کمه اما هیچکی آدم حسابش نمی کنه :31:
اگه سوالی هم داشتین اینجا یا تو بازی بپرسین جواب می دم
بچه ها بالاخره beta tester worldofwarplanes شدم :31:
احتمالا امشب و فردا شب بزارم دانلودش تموم می شه. بازی کردم میام براتون تعریف می کنم دلتون بسوزه :31:
بالاخره clan wars هم را افتاد دیروز و امروز بازی داشتیم دیروز 4 تا بازی داشتیم همه رو بردیم و منطقه رو گرفتیم امروز هم 2 تا بازی داشتیم که هر دو رو باختیم و نه تنها هیچ منطقه ای رو نگرفتیم همونی هم که داشتیم از دست دادیم:31:
بازی رو ضبط کردم این هم فیلم های بازی:
نکته: برای اینکه اینا اجرا بشه باید بازی رو ببندین بعد فایل رو اجرا کنین خودش بازی رو باز می کنه و فیلمو نشون می ده ولی دید فیلم از دید کسیه که ضبط کرده اون 4 تا بازی رو یکی دیگه از بچه ها ضبط کرده اون دو بازی رو که ما باختیم من ضبط کردم.توی هر 6 بازی هم من با (object 261 (ermac اومدم.در ضمن حجم فیلم ها حدود 4 مگابایته.
Maus بهتره یا E-100 ؟
منطقه رو گرفتیم؟!یعنی چی؟
برای کلن وار هم از ts استفاده کنید بهتره.
اگه نظر منو بخوای می گم maus ولی maus هم از وقتی TD های tier 10 اومدن به درد نمی خوره.نقل قول:
قqیه ی کلن وار هم اینه که تو سایت بازی یک نقشه هست از اروپا و آفریقا که توش هر کشور چند منطقه ست. ما هم حمله کردیم یک منطقه از مراکشو گرفتیم که متاسفانه به یک روز نکشید منطقه رو ازمون گرفتن.
برای کلن وارز هم از همون raid call استفاده می کنیم.
rate of fire برای arty مهمه؟
من الان Grille دارم.ادامه بدم بهتره یا برم تو کاره SPG روسی؟
خوب ما هم برگشتیم به بازی :دی
3000 تا گلد بخریم ، بازی بدون پرمیوم حال نمیده :دی
امروز Amx 13 75مو فروختم تانک باحالی بود:37:
1 هفته نتم قطع بود چقدر دوستان فعال شدن :31:
منم یه کم پیشرفت کردم الان IS-3 و AC Mle 1946 دارم یه چند تا دیگه هم هست ولی tier 5-6 هستن!
یوزرم توی بازی 7NIPER سرور EU
یه اموزش خوب هم تو wiki پیدا کردم یرای همه خوبه
یه سایت اموزشی که مطالب خوبی داره
اینم برای خنده خوبه :27:
ROF ( همون rate of fire خودمون:31:) تنها فاکتور برای توپ نیست. نفوذ(penetration) و دقت (accuracy) و دمیج هم خیلی مهم هستن. مثلا gw typ E دمیج خوبی داره ROF متوسط و دقت پایینی داره.سرعت خود تانکش هم خیلی کنده.T92 بیشترین دمیج بازیو داره و نفوذش هم از همه ی spg ها بیشتره و همین طور بی دقت ترین توپ بازی رو داره :31: ROF خیلی پایینی هم داره ولی سرعت حرکت و چرخیدنش از gw Typ E بیشتره. object 261 دمیج کمی داره اما دقیق ترین spg بازیه ROF سریعی هم داره تانکش هم خیلی سریعه به خاطر دقت بسیار بالایی که داره بعضیا (مثل خودم :31:) ترجیح می دن از گلوله های (AP (armor piercing استفاده کنن که استفاده از این نوع گلوله رو اون 2 تای دیگه اشتباه محضه. batchatillon 155 کمترین دمیج رو داره تو این 4 تا که گفتم اما دقتش خیلی زیاده (ولی به 261 نمی رسه) خشاب 4 تایی داره (یعنی می تونه 4 تا تیر پشته سر هم بزنه) اما پر کردن خشابش خیلی خیلی خیلی طول می کشه (حدود 1 دقیقه) سریع ترین spg تو این 4 تاست و برجک هم داره. اما از گلوله های AP نمی تونه استفاده کنه سرعت چرخش برجکش هم خیلی کمه. در کل اگه نظر منو بخوای می گم object 261 بهترینه اما هر کدوم خوبیای خودشونو دارن دیگه سلیقه ایه هر کدومو می خوای همون لاینو برو.نقل قول:
بگم بروبچ اینوایتت کنن بیای کلن ما؟نقل قول:
قویتر که بشیم می خوایم بریم اسرائیل و ایرانو هم بگیریم:31:
فعلا یک قسمت از مراکشو داریم فقط :31:
اون آخریه خیلی جالب بود حتما بخونین بچه هانقل قول:
متاسفانه 2-3 روزه اینترنت مخابرات lag زیاد داره اصلا نمیشه بازی کرد .نقل قول:
من همیشه نمی تونم بیام تو بازی :دی
لازم نیست همیشه بیای ما خودمون هم هیچکدوممون همیشه نیستیم.:31:نقل قول:
حالا بالاخره می خوای بیای کلن ما یا نه؟
چرا که نه !نقل قول:
من M103 دارم فول آپگرید شده توپ :دی
یوزر HICK3R سرور آمریکا
امروز صبح کلن وار داشتیم الان همه ی recruiter ها و commander خوابن:31:نقل قول:
فعلا نرم افزار raid call رو از اینجا دانلود کن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بعد دفعه ی بعدی که آنلاین بودی recruiter هم آنلاین بود من هم آنلاین بودم :31: بهت می گم بیا این روم: 285240 تو raid call
اونجا باهات یک سری صحبت می کنن و میای تو کلن.
البته الان هم اگه بخوای می تونی بیای این رو تو raid call یک تعداد از بچه های کلن هستن می تونی باهاشون بری پلاتون و ...
ایشالا همه دنیا رو بگیرید.اسرائیلم بزنید با خاک یکسان کنید.
آپدیت 8 کی میاد؟
تاریخ دقیقش معلوم نیست اما فکر کنم حداکثر 1 ماه دیگهنقل قول:
دوستان یه سایت تعداد محدودی beta key برای بازی world of warplanes داره میده تا دیر نشده کسانی که میخوان بازی رو امتحان کنند میتونند از لینک زیر beta key بگیرید
بعد در سایت زیر موقع ثبت نام کد رو وارد کنید
ممنون برادر :دینقل قول:
چه کردم من :دی
تانک KV-1
بچه ها چ جوری میشه سربازای ی تانکو برد روی تانک بعدی؟؟؟
کاملا مشخصه :
1.باید این سرباز به تانک هم نژاد برد یعنی نمیشه سرباز یک تانک روسی را به تانک امریکایی برد
2.باید این سرباز به تانک هم گروه برود یعنی از td به td نه به heavy or light
3.ابتدا ان سرباز را از تانک به گاراژ میفرستی بعد اونو به تانک بعدی میفرستی و بعد اون سرباز را برای تانک جدید train میکنی که اگر 200 gold بدی 100٪ میشه و اگر 20000 credit بدی حدودا 10٪ از قابلیتش کم میشه و برای اون تانک جدید train میشه
این قسمتش الزامی نیست. بهتره اینجوری باشه اما لازم نیست. من خودم خدمه ی object 261 ام اول تو KV-2 بودن از اونجا بردم تو s-51 بعد هم رو object 212 الان هم رو object 261 :31:نقل قول:
بابا چه خبره!1500 xp و 77000 credit!!من یه بار با VK3001 P شیش تا زدم ولی اینقدر بهم نداد!نقل قول: