یکی از ارزوهام اینه که یک بار بتونم تو همچین فستیوالهایی شرکت کنم.نقل قول:
Printable View
یکی از ارزوهام اینه که یک بار بتونم تو همچین فستیوالهایی شرکت کنم.نقل قول:
یک بلیط ژاپن بگیر برو دیگه دست دست نکن :n02:
نقل قول:تو اين چند وقته كه توي هدفاي، هي افراد كشورها و قسمتهاي مختلف جهان، فستيوال ميزارننقل قول:
فستيوال اصلي هم كه can jam هستش چند وقت ديگه برگزار ميشه و بليط هاش رو وقتي نگاه مي كنم، فوق العاده ارزونه براي اونها
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آخه بدبختي بيشتر از اينهاست، توي همون تاپيك فستيوال ژاپن، عكس هايي كه از مغازه هاي تو فروشگاهاشون گرفته ببين،
يا حتي وضعيت ما بدتر از ايينهاست، هيچ بني بشر معتبري، يدونه سيم يا سري هدفون هم به ايران نميفرسته، به افغانستان و عراق مي فرستن، اونوقت. ...
اگه بشه یه بلیط بدون برگشت بگیرم خیلی خوب میشه:n02:نقل قول:
اصلا عظمت نمایشگاهو میبینینقل قول:
همه چی برای تست راحت دمه دست
من حداقل یه یک ساعتی توی غرف های stax , jh, hifiman.weston.melody,,...... کار دارم.(حالا که بیشتر فکر میکنم باید یک ساعت برای هر غرفه ی نمایشگاه برنامه ریزی کنم:n09:)
راستی من اینجوری فکر میکنم یا این فستیوالهای واقعا توی اسیای شرقی خیلی بیشتر برگزار میشن؟؟؟
برای همینه که مثلاً طرف برای 3 روز بلیط می خره دیگهنقل قول:
اینطوری که من فهمیدم، مثل اینکه توی آسیای شرقی، این نمایشگاه ها و مغازه ها خیلی بیشتر از جاهای دیگست. مثلاً توی سنگاپور، ژاپن ...
نمایشگاه که هیچی، فروشگاه هاشون خودش از نمایشگاه های رویایی ما هم رویای تره:
اینم یک فروشگاه فروش لوازم الکترونیکی که همه جور وسیله ایی از سشوار و ساعت و سیتم های استریو داره و از جمه انواع هدفون های اند و داخل گوشی و فول سایز معمولی:
این هم توکیو جز کافه Tokyo Jazz Cafes (or 'Jazz Kissa'
دوستان میدونم که خیلی هاتون که از هدفون های فول سایز استفاده میکنید، برای تهیه استند برای هدفونتون مشکل دارید چون تو ایران چیز خاصی نیست، معمولا باید خودتون بسازید. من برای هدفون خودم از یه لامپ خلاء غول پیکر استفاده میکنم بنام 450TH vacuum tube. این لامپ قیمت بالایی داره (بالای 100 دلار) ولی تو ایران مورد استفاده نیست. این لامپ در سالهای دور تصویر و صدای کانالهای تلویزیون VHF رو به منازل ما ترنسمیت میکردن ولی الان بلا استفاده موندن. البته من یه تعدادی رو به خارج از کشور فروختم ولی یه تعدادی هست، هر از گاهی دوستان بعنوان دکور استفاده میکنند، بعضی ها هم برای ساخت آباجور و چراغ شب خواب و ... استفاده میکنند. من ازین لامپ بعنوان استند برای هدفونم استفاده میکنم. سطح شیشه ای بسیار سافت اون کوچکترین اسیبی رو به متعلقات هدفون نمیرسونه، از جهتی به نظرم زیبا هم هست، به هرحال یک لامپ خلاء غول پیکره. از دوستان اگه کسی تمایل داشت برای هدفونش همچین چیزی داشته باشه میتونم در اختیارش قرار بدم. قیمتش مفته، فی الواقع کمتر از یه لامپ کم مصرف 100 وات :n02:
این لامپ ازون لامپها نیست که جلوی مغازه ها آویزونن میکنن! این لامپ خلاء میتونه تا 150 وات در حالت سینگل ارائه کنه. به امپلیفایر NAT Audio Magma نگاه کنید که از همین لامپ استفاده میکنه، این لامپ عنوان "پرقدرت ترین امپلیفایر سینگل لامپی دنیا" رو یدک میکشه. قیمت این امپلیفایر 55،000 دلار است!
کسی میدونه چرا جلوی این لامپ یه شیشه تیره رنگ قرار داده شده؟
^^^
احتمالا می دم برای جلوگیری از رسیدن تشعشعات به اون بنده خدایی باشه که جلوش میشینه (به هرحال اینها درجه حرارتشون ممکنه اونقدر بالا بره که ماورابنفش ساطع کنن)، برای محافظت خود لامپ از ضربه دیدن هم می تونه باشه فکر کنم
چون من جلوی آمپ wooaudio wes هم دیدمش
البته اینجا رنگ شیشه تیره نیست
نقل قول:
اورین :n02: کاملا درسته. لامپ 450th معروفه به Magma (مواد مذاب آتشفشانی) چون وقتی به نقطه کاری خودش میرسه، مرکزش مثل مواد مذاب میشه. این لامپ از خودش UV ساطع میکنه که به چشم ها آسیب میرسونه و سرطان پوست هم ایجاد میکنه. برای همون یه تلق محافظ جلوی دستگاه نسب کردن.
نمیدونم چرا من انقدر از این WOO خوشم میاد
من میرم این جا به این ضریح چیز میبندم (اسمش یادم نیست پارچه سبز ها و قفل و...) تا حاجتم رو بگیرم.:n02:
بس میشیم تا نگهبان مال من رو به زور پرت کنه بیرون
و اینکه ممکنه دست طرف باهاش برخورد کننه و بسوزه:n28:نقل قول:
البته wooaudio wes از EL34 استفاده میکنه که هیچ پرتویی از خودش ساطع نمیکنه. اون صفحه برای زیبایی و شاید محافظت هست.نقل قول:
یک دوری توی سایت wooaudio زدیم و نتیجش این شد:
قسمتی از تجهیزات خیلی قدیمی من (برای 25 سال پیش):
^^^
حاجی این ها رو از کجا گیر آوردی؟ خیلی باحالن
من 2 تاشون رو اسمشون رو نشنیدم
اونی که روش مثل اینکه نوشته "koco" اکولایزر داره؟
این ها همش 25 سال پیش خریداری شده بود تو دوراه کودکی و نوجوانی استفاده میکردم.
آره اون اکولارز سه تایی داره
اون هدفونه سونیه رو از یه حراجی مادرم گرفته بود 7-10 دلار دقیق یادش نیست بهم به یه مناسبت سال 93-94 هدیه داده بود خیلی خوب بود
یه کیسه دارم پر هدفون های قدیمی همشون سیم هاشون بهم گره خورده دوس داشتم ازشون عکس بزارم حوصله میخواد بشه از هم جداشون کرد.
CDman و... کلی هست جالبه غیر PMP هام و هدفون های سال 85 به بعد هر چیزی تو این فاز ها داشتم بهم هدیه دادند
به بچه ات از این چیزها از همون اول هدیه نده مثل من از طفولیت همش یه چیزی رو گوشش نباشه خل میشه خوب نیست
MAD MEN TV series
S6E1
Daniel Hertz M1
طراحی و ساخت تحت نظر مارک لوینسون، اولین اسپیکری که بجای جعبه های ارزونقیمت ماشین کاری شده و یونیت های کم حساسیت با صفحه ای پلاستیکی از برندهایی مثل seas, scan speak, peerless اومده از یه سری درایور صفحه کاغذی با حساسیت بالا و با پاسخ خطی فوق العاده و هورن در جعبه ای با دقت ساخت در حد پیانوهای بالای 100 هزار دلار استفاده کرده. استفاده از درایورهای با حساسیت بالا باعث میشه که نیازی به هورن ها نباشه ولی این اسپیکر کارایی در حد هورن های با حساست بالا خواهد داشت با این فرق که honkiness و رینگینگ متداول در هورن هارو نداریم و داینامیک کامل رو بصورت off-axis خواهیم داشت که نتیجه میشه یه ساند استیج بسیار وسیع و صدایی پوینت سورس با pin point imaging و در یک کلام یک اجرای زنده واقعی و همه اینها تنها با 1 وات توان آمپلیفایر بدون نیاز به اپ استریم بالا (به دلیل رفتار بسیار معتدل امپدانسی):
دقیقانقل قول:
منم اگه 11 سال پیش یه cdman کادو نمیگرفتم الان اینجا نبودم
حالا برای اینکه اسپم نباشه
اینم یه روش جالب برای از بین بردن سیمهای اضافی :n02:
وای این عکس خیلی باحاله! :n19: دوتا پست بالاتر در مورد Daniel Hertz M1 توضیح دادم، این عکس رو ببینید.
دیمیتری مدودیف و ولادمیر پوتین در کنار سیستم صوتی مدودیف. اسپیکر دنیل هرتز رو در پس زمینه میتونید ببینید:
جمع و جور
ساده
خوش صدا
و البته 2 هزار دلاری
^^^
ترا پلیر: وسیله ایی که هیچی نداره، حتی یک دک 24 بیتی هم نداره، ولی میشه 1200$ فروختش
خدابود وقتی اول توی هدفایی تاپیک میزد، یارو به عنوان بهترین مچ هدفون دنیا، از کوس پورتا پرو 40 دلاری (فکر کنم همین بود قیمتش) یاد می کرد.
یکی همون اول ها پست داده بود که من koss رو که باهاش تست کردم، سوند استیجش از hd650 بیشتر بود، یکی از contributer های هدفای گفت که علتش کمبود ولتاژ در درایو کردن hd650 هستش و نه رویایی بودن این ستاپ.
اصلاً مجموعه ایی از عجایب هستش. برام جالبه کسایی که می خرنش. یارو خریده بودش و دو تا مموری 64 گیگ هم با خودش اینور و اونور می کرد. جالبه این پلیر حتی در تعداد آهنگ هایی که میشه روی مموریش ریخت هم مشکل و محدودیت داره.
یک دفعه یک بابایی از Clieos در مورد این پلیر پرسید. اون جواب داد: من اصلاً هیچ برنامه ایی برای تستش ندارم. برای من اصلاً این مشخصات با این قیمت قابل قبول نیست.
یادمه قدیما توی هدفایی یک بابایی پستی زده بود در مورد اینکه به بقیه می گفت بیایین فلان محصول رو تحریم کنیم، چون قیمتش خیلی غیر منطقیه. می گفت این کار رو برای بچه هامون و نسل های آیندمون انجام بدیم، منظورش این بود که شرکت ها قیمت های الکی میزارن روی محصولاتشون، چونکه می دونن که ملت قیمت بالاتر رو مساوی کیفیت بالاتر می دونن.
به صورت اتفاقی یک مقاله ایی توی حوزۀ بازاریابی دیدم (توی یکی از مجلات معتبر علمی) که می گفت طبق تحقیقی که فلانی توی سال 1965 انجام داده، اکثریت مردم، قیمت بالاتر رو یکی از نشانه های کیفیت بالاتر می دونن. حالا شما تصور کن توی دنیای صدا که تشخیص کیفیت کار سختیه و فاکتورهای روانی زیادی رو همراه داره، شرکت ها بیان و از این سوء استفاده کنن، نتیجش چی می شه؟
اگر همینجوری پیش بره، چندسال دیگه باید برای پلیری مثل سانسا، 500 دلار پول داد.
این هم از گرون ترین هدفون در حال تولید حال حاضر جهان:
http://news.cnet.com/8301-13645_3-57591530-47/abyss-ab-1266-headphones-run-$5495-but-theyre-worth-it/
نقل قول:
اگه اشتباه نکنم سنهایزر هم یه مدل خیلی خاص داره بالای 20،000 دلاره، نمیدونم هنوز تولید میشه یا نه فکر کنم Orpheous یا همچین چیزی بود. این 1266 هم خیلی حساسیتش پایینه باید یه امپ خیلی خوب براش تهیه کرد، احتمالا الکترواستاتیک یا پلنار باشه واسه همین حساسیتش اینقدر پایینه. یعنی وحشتناک پایینه :n02: اگه اون 10 دی بی کمتر هدفون هارو قبول داشته باشیم، خیلی سخت میشه ازین هدفون 100 دسی بل گرفت
Sennheiser Orpheus HE 90 اوایل دهه 90 میلادی ساخته شده بود اون موقع استقبال نشد دیگه تولید نشد بعد کلی سال بعد به عنوان بهترین سوروس (حداقل یکی از بهترین سورس ها) جا افتاد و بع عنوان یه کالای لوکس خرید و فروش میشه تعدادی که تولید شده بود خیلی کم بود.
همونطور كه حسين جان گفتن اون مدل سال ٩٥ توليد شد و كلا ٤٠٠ تا فكر كنم توليد شد براي رقابت با استكسنقل قول:
اون موقع با دك و آمپ توليد مي شد
دكش ديگه با استانداردهاي امروز، زياد مطرح نيست ( به دليل پيشرفت هاي سريع اخير توي دنياي ديجيتال) ولي آمپش هنوز هم آمپ خوبيه
توليدش قبل ٢٠٠٠ متوقف شد اگر اشتباه نكنم، به اعتقاد معتبرترين ها، stax sr009 در حال حاضر دقيق ترين هدفون از لحاظ تكنيكي هستش،
اين ١٢٦٦ پلانار مگنتيك هستش، سخت درايو شو ترين هدفون ها، همين پلانار ها هستن ( به جز الكتروستاتيك ها كه كلا قضيشون فرق مي كنه)
اكثرا امپدانس پاييني دارن ( زير ١٠٠ اهم) و جريان خيلي زيادي براي درايو شدن مي خوان و تأمين جريان خيلي سخت تر از تأمين ولتاژ هستش، براي همين قوي ترين آمپ ها با همين پلانار مگنتيك ها استفاده مي شه
چقدر دیوونه پیدا میشه! بهتر نیست به جای این کارا برن اجرای زنده رو گوش کنند؟ هم هزینش کمتره و هم دردسرش. تازه کیفیتش هم بیشتره!نقل قول:
این سیستم 300 هزار دلار قیمت داره!
( Ford Festiva ( KIA Pride
T1610 بزرگترین لامپ خلاء صوتی تولید شده در تاریخ :n02::n04: از KR از جمهوری چک
50 وات کلاس A واقعی بدون فیدبک منفی :n01: قیمت: خیلی $$$ تومن!
بدبخت مادره!
همسشرش بچش رو به چشم لامپ خلا می بینه :n29:
چرا نمیگی خوش با حال بچه هه :n09: ما به دنیا اومدیم رادیو جیبی هم تو خونمون نبود! این بچه که بدنیا اومده همه چی دور ورش هست. کسی که همچین لامپ گرونی داره حتما 300-400 هزار دلار سیستم صوتی خونش قیمت داره. همین کارارو میکنن که بچه بزرگ میشه، میشه یکی مثل Mark Levinson :n26:نقل قول:
100 در صد با حرفتون موافقم من قدیم ها 8 سال پیش خیلی دنبال این چیز ها بودم ضبط های خراب رو میگرفتم برای خودم کار میکردم روش 12-13 سالم بیشتر نبود اینترنت هم نمیدونستم چیه خودم با سوال از این و اون میرفتم دنبال لحیم کاری و یر هم کردن مدار های صدا ولی متاسفانه شانس نداشتم مگر نه میشدم یکی مثل Flippنقل قول:
یادمه اولین بار که فهمیدم وقتی یک بلندگو رو داخل یک محفظه بزارید مثل ان دی اف صدا چند برابر میشه کفم بریده بود.
همتون یه مشت Geek و nerd بی روح هستید:n02:
هدفون بیست دلاریتون رو به خانوادتون ترجیه میدید:n09::n16:
امروز بیکار بودم یه کاردستی درست کردم با چوب خیزران :n02: خیلی لوکس و آنتیک نیست ولی کار راه بنداز و بدرد بخوره
یا مقلب القلوب و الابصارنقل قول:
یا جدالسادات
6 میلیون و 950 هزار دلار؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ساخته شده از طلا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
هرچی فکر کردم پست ندم، گفتم اسپمه. دیدم نمی شه
عجیب ترین چیزی بود که از وقتی که توی این وادی و هر وادی دیگه ایی که رفته بودم، تا حالا دیدم.
:n08:نقل قول:
من به احترام خریدارش میخوام یه 1 دقیقه ای سکوت کنم.:n01:نقل قول:
اقا کسی نمیاد بریم دزدی:n10::n24: