چطوری؟؟؟؟؟؟نقل قول:
Printable View
چطوری؟؟؟؟؟؟نقل قول:
من قبلا 512 داتک ( تهران) داشتم دوسال بود که باهاش کار میکردم اون اوایل سرعت دانلودش خوب بود طوری که شبا تا 3 گیگ دانلود میکردم ولی این اواخر دیگه واقعا مفتضح شده بود سرعتش تو روز با زور به 50 میرسید:n13: شبا رو هم که اصلا نگو :n14: خلاصه قراردادم رو فسخ کردم :n02:
الان ( تهران ) آسیا تک 1 مگ با 4 گیگ حجم ماهیانه گرفتم که سرعت دانلودش روزها از 250 شروع میشه بعضی موقع ها هم به 1 مگ میرسه :n19: خیلی راضیم فقط هنوز رو شب وقت نکردم سرعت بگیرم درضمن اینو بگم که شرکتش بالای 10 گیگ حجم رو شبانه رایگان میده ولی زیر 10 گیگ رو نصف قیمت :n16:
ببینید دوستان مقداری از حرفاتون درست بود و مقداریش نه ispها از این که میگن 1 به 8 هست سرعت منظور این نیست که بین 8 نفر سرعت share شده , اینکه هر کس یه پورت خاص خودش رو داره تو مرکز مخابراتیش هم درست است منظور از 1 به 8 این است که شما موقع قرار داد با شرکت سرعت 512 کیلو بیت درخواست میکنید و زمانی که میخواهید تست سرعت خودتون رو بگیرید معمولا به بایت به شما نشان داده میشود مثلا 64 کیلو بایت که اون موقع شما فکر میکنید سرتان کلاه رفته و ISP داره پول شما رو میخوره.
در واقع سرعت شما همان 512 بیت است و وقتی که به بایت نشان داده میشود با یک ضرب ساده مشخص میشه که هر 1 بایت 8 بیت است و وقتی که 64 بایت نشان داده میشود سرعت شما همان چیزی هست که در قرار داد درخواست داده اید.
سلام من سرویس 1024 محدود پارس آنلاین استفاده میکنم با حجم 9 گیگ به صورت سه ماهه سرعتم در روز 230 در شب حدود 100 یا 120 خلاصه هرشبی یک گیگ و نیم دانلود دارم
درسته خوش به حال شما که تو مرکز مخابراتی خوبی هستید که این سرعت رو دریافت میکنید.نقل قول:
ISP ها معمولا برای رقابت و جذب مشتری سرعت بالاتری رو برای مشتری روی پروفایلشون ست میکنن تا در مواقعی که سرعت کمتر دریافت میکنید در زمانی که خلوت میباشد جبران ساعت اون ترافیک باشه.
مثلا شرکت صبانت شما 128 - 256 یا 512 رو خرید کنید پورت شما رو روی 1024 میبنده و اگر 1024 درخواست بدید روی 2048 که همان 2 مگ است و اگر هم سرویس 2 مگ رو درخواست بدید روی 4 میبنده.
شاتل (shatel)
8مگ . 3گیگ در ماه
سرعت روزانه 950 کیلو بایت بر ثانیه
سرعت شبانه 390 کیلو بایت بر ثانیه
آقا اول از همه یچیزی بگم.... اونایی که دانلود زیاد دارنو رو ترافیک شبانه شاتل حساب باز کردن ... رفتن سرعت بالا از شاتل خریدن بدونن اساسی رفته تو پاچشون
آقا اصلا گول این تبلیغاتو.. سرعتو... مشتری مداریوو... اینا رو نخورین...
بنده مرض ندارم که این همه پول بدم برم این سرویس شاتل رو بخرم.. حتما دانلود زیاد دارم دیگه... اون وقت این شرکت بر خلاف تعهد و تبلیغاتی که انجام میده ... برداشته بخاطر حجم دانلودی که من تو زمان ترافیک رایگان داشتم .. بازم میگم بر خلاف تعهد و تبلیغاتی که انجام میده ... سرعت دنلود شبانه منو از 390 کیلوبایت بر ثانیه کرده 12کیلوبایت بر ثانیه... این خنده دار نیست... این کم فروشیو دروغو .. دزدی نیست؟ این مصداق بارز تجاوز به حقوق مشتری یه.....
تازه وقی هم که زنگ میزنی پشتیبانی همه اینارو بهشون میگی... یارو هیچی نداره جوابتو بده.. اونوقت یه سری شرو ور نحویلت میده که انگاری از پشت کوه اومدی...اینم تهین به شعور مشتری...
خلاصه اگه دانلود زیاد دارین سراغ شاتل نرید.... گول تبلیغات شاتل رو نخورید.....
با سلام خدمت دوست عزیزم باید عرض کنم که خدمت شما اگر به آدرس زیر که لیست خدمات شاتل هست مراجعه کنید به صورت واضح بیان شده که سرعت شبانه در ساعات رایان برای 8 مگابیت در ثانیه از 1024 تا 3072 کیلو بیت در ثانیه هست. حالا خودت بشین حساب کن که کم میده یا زیاد؟نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با سلام خدمت شما دوست عزیز باید خدمتتون عرض کنم که اگر به آدرش زیر که لیست خدمات شاتل هست مراجعه کنید؛ در قسمتی به طور کاملاً صریح بیان شده که برای سرویس های با سرعت 8 مگابیت در ثانیه سرعت دریافت شبانه از 1024 تا 3072 کیلو بیت بر ثانیه می باشد. حالا خودت ببین کم میده یا نه؟نقل قول:
اینم آدرس : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شاتل 512 3 گیگ در ماه
ساری- مازندران
دانلود روزانه از سرور های داخلی 350-400 کیلو بایت
دانلود روزانه از سرور های غیر ایرانی 55-65 کیلو بایت
دانلود شبانه هم تقریباً همین طور هست
از 1-8 صبح هم رایگانه
اسیاتک : 2 مگ محدود 10 گیگ در ماه 1 تا 8 صبح رایگان
سرعت دانلود روزانه: حداکثر 500 البته بیشتر مواقع 430-
450
شبانه : 120-130
منطقه هفت تیر تهران
خوبه؟
به نظر من ارزش نداره شما این همه پول میدی اونوقت شبانه130باشه...نقل قول:
های وب 512 3ماهه12گیگ 5-8رایگان
سرعت روزانه 460
تایم رایگان:60
128 اکو شاتل
سرعت تو روز 300
شبانه 7 کیلو
خوبه؟:n09:
من فقط میتونم از مخابرات سرویس بگیرم.
2 مگ + 8 گیگ ----> 31000
1 مگ + 8 گیگ ----> 27500
1-7 هم دانلود شبانه
کسی این سرویس ها رو داشته؟
بنظرتون خوبه؟!
الان یک مگ نامحدود دارم.
شبها فقط اینترنت ملی هست!
سرعت 110 کیلوبیت ( کمتر از سرویس 128 )
صبح ها کمی قابل تحمل میشه.
های وب 512
روزا بین 400 تا 500
تایم رایگان 3 ساعت میباشد سرعت دان میشه60
8گیگ ماهی 27هزار
پارس 2 مگ
سرعت روزانه 600
سرعت شبانه 100
ماهی 25 هزار تومن... واقعا پشیمونم....
سلام
من قبلاً همارا سیستم داشتم که فقط تو تبریزه شبانه اش واقعاً عالی بود و از سرعت نمیزد.
با این مشخصات
1.5 مگابیت 3 ماهه 6 گیگ 45 هزار
روزانه و شبانه 250-300 کیلو بایت می داد.
پشیمونم شاتل گرفتم :n03:
ممنون بچه ها اما شبها هم مثل روزاست واسه ما سرعت فرقی نداره که!
512 نامحدود برنزی آسیاتک
از ساعت 12 شب تا 1:30 سرعت 65
بعد از دانلود 300 مگ سرعت به 20 کاهش پیدا میکنه
در طول 24 ساعت شبانه روز 2 گیگ دانلود میکنه وب گردی و بقیه کارا هم تعطیل
دوستانی که مشکل محدودیت سرعت دانلود از سرورهای خارجی رو دارن (چه شبانه چه روزانه) به پروفایل بنده مراجعه کنن یا PM بدن.
با تشکر
دوست عزیز از انجا که بنده تاپیک رو زدم خواهش میکنم از موضوع اصلی تاپیک خارج نشوید.نقل قول:
چشم دوست عزیزنقل قول:
والا من که مخابرات 8 گیگ 6 ماه 65 هزار تومن پشیمونم سرعت دانلود 25 30:n21:
فعلا که مخابرات داره دزدی میکنه و دانلود شبانه طرح یعثت از ترافیک کم میکنه.مواظب باشین مثل من سرتون کلاه نره
من که میخوام خط خالی کنم مخابرات بد پیزی هر گیگ 4 تومنه
یعنی شاتل محدود کرده شمارو یا کلا اینه؟؟:n13:نقل قول:
1مگ های وب
سرعت دان روز وشب یکی هست480 البته بعضی وختا هم داغون میشه
1 مگ مخابرات ساری
سرعت روزانه 180-220 از 7 صبح تا غروب
غروب تا ساعت 10 شب سرعت خیلی نوسان داره
شبانه 180-220
معمولا حجم دانلود رایگان بالای 4 گیگ هرشب
وایمکس ایرانسل
2048 3 گیگ 27 تومن
سرعت تو روز 256
سرعت تو شب 256
زمان رایگان 1 تا 7 صبح
عکس های زیر رو میذارم حال کنید فقط تو قسمت کارکرد هم 0 رو خط کشیدم که بگم یک ماه اومدم ای دی اس ال آسیا تک رو گرفتم 7 گیگ از اطلاعاتم الکی پرید! و فایل های فشرده رو بد دان کرده بود اما الان با ایرانسل نزدیک 50 گیگ دان کردم مشکل نداشته
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تایید میشه!نقل قول:
20 روزه در چنین وضعیتی هستم!
خیلی گنده این مخابرات بازم شاتل بهتره:n22:
شاتل که میگن محدود میکنه کهنقل قول:
گوش بری به سبک مخابرات سمنان:n02: :
شما اگه 2 گیگ ترافیک دارید فقط میتونید 4 گیگ دانلود شبانه رایگان داشته باشید و الا شیر میشید با سرعت 20 کیلو
حالا هی باید ترافیک بخرید تا بتونید شبا دانلود کنید.
دوستان مخابرات هیچ شهری اینطوری هست ؟ نه واقعا :n21:
میشه بگید سرعت رایگان اینا چنده
شاتل 128
مخابرات 2مگ
اندیشه سبز خزر 512
مخابرات اصفهان (4 گیگ 10 مگ)
5 ساعت 99% تخفیف (2-7)
سرعت دانلود با IDM در ساعات شبانه:
2 مگ مخابرات
1 تا 7 رایگان
میانگین سرعت 250
سرور خوب باشه تا 5.5 گیگ میگیره در کل کارمو راه میندازه:n01:
سلام
وایمکس ایرانسل
512
روز و شبم تقریباً یکیه دور و بر 60 تا 64 میچرخه
راستی وقتی که پول برقمون اومد به این فکر افتادم که دانلود کنم بهتره یا اینکه چیزایی رو که میخوام، بخرم به صرفه تره؟ چون ایندفعه پول برقمون حدود 84 تومن اومد :n04: گفتم شاید به خاطر کولر باشه، ولی همسایههامون بیشترینشون کمتر از نصف ما بود. :n29:
شماهایی که کامپیوترتون روشنه ( حدود 12 ساعت یا بیشتر ) پول برقتون انقدر میآد یا من این بلا سرم اومده؟ لطفاً برای منحرف نشدن بحث اینجا در قسمت رو به رو جواب بدید: اینترنت / طراحی وب / برنامه نویسی > شبکه اینترنت > بحث و بررسی سرویس دهنده های اینترنت > دانلود شبانه و نامحدود یا خرید ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
باتشکر
پارس آفلاین
2 مگ
سرعت روزانه 380 کیلوبایت
سرعت شبانه 60 کیلوبایت
یک ماهه 4 گیگ 25 هزار تومان
خوش به حال شما اصفهانیا بالاخره مخابراتون آدم شد ولی ماقمی ها روز به روز داره بدتر میشه شبانه همه سرویس ها روی 30 kb بسته بسته شده اصلا به درد نمی خورهنقل قول:
وایمکس ایرانسل روزا 2-35 کیلوبایت . شبا تعطیل میشه کلا . میگیرم میخوابم