دوستان اگه میشه یکی داستان کامل سری assassin رو برام بزاره..........
Printable View
دوستان اگه میشه یکی داستان کامل سری assassin رو برام بزاره..........
به پست اول مراجعه کنید در بخش مقدمه به داستان از شماره اول تا این شماره اشاره شده است و البته توضیحات داده شده طوری هسته که شما رو با وقوع حوادثی که در بازی بوجود اومده هست آشنا میکنه و همینطور در بخش معرفی کاراکتر ها هم میتوانید درباره شخصیت های اطلاعات دیگر بدست آورید.نقل قول:
موفق باشید:11:
از سیستم مورد نیاز بازی اطلاعاتی هست ؟؟؟
نقل قول:کد:*OS: Windows XP/ Windows Vista/ Windows 7
*Processor: Intel Core 2 Duo E7300 2.66GHz / AMD Athlon II X2 255
*Memory Ram: 4 GB
*Hard Disk Space: 12 GB Free
*Video: nVidia GeForce GTS 250 / ATI Radeon HD 5670 512MB
*Sound Card: DirectX Compatible
*DirectX: 9
*Keyboard / Mouse
*Installation: DVD-Rom Drive
سیستم مورد نیاز و این حرفا همش کشکه :31::27:نقل قول:
+
با همون سیستمی که Brotherhood رو تونستی بازی کنی ... اینم میتونی بازی کنی ... فوقش یه 2 تا از تنظیمات گرافیکی رو باید ضعیف تر کنی تا فریمت مثه شمارهی قبلی شه !! به همین سادگی :31:
این آخرین نسخه داستانه ؟؟
مگه یوبی سوفت نگفت که داستانو تو سه تا نسخه تموم میکنه ؟؟
پس نسخه سه کی میاد؟؟
این آخرین نسخه از داستان EZIO است!نقل قول:
سری AC حالا حالاها ادامه داره!
نه . این نسخه اخرین نسخه از سه گانه ی Ezio هستش . یعنی با این نسخه که میاد دومین نسخه از سه گانه AC تموم میشه . بعد از این بدون حتم نسخه 3 میاد .نقل قول:
این اتزیو بچه نداره ؟؟
چرا دیگه.توی این سری دستی بالا میزنه و مزدوج میشه و یکی دیگه از اجداد دزموند مایلز رو بوجود میاره :31: یه جایی خوندم.یادم نی کجا.نقل قول:
توی سری 3 احتمالا خود دزموند کاراکتر اصلیه، توی قبلی که واسه خودش یه پا اساسین شده بود.البته فقط یه حدس
نمیدونم چرا این ازیو شخصیت ساختگیه . همه شخصیت های AC واقعین جز همین . دیروز توی کتاب اندیشه 2 دانشگاه اسم نیکولو ماکیاولی رو اورده بود کفم برید .نقل قول:
منم میگم نسخه 3 با خود دزموند هستش . بالاخره یه جا باید ازش یه استفاده کلی بشه .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]کد:http://036.1.-----.net/out.php/i491122_eziosghostsbyarsenal0769d3ktzgb.jpg
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کد:http://myup.ir/images/75498084210734893845.jpg
بازی همون جایی که Brotherhood تموم شد شروع میشه ؟؟؟؟؟؟
بازی در ادامه ی اتفاقاتی که برای دزموند در حال رخ دادن بود شروع میشه ...نقل قول:
ولی در برگشت به خاطرات دزموند چند سال پس از اون وقایع هست و از روی شات ها میتونید گذشت زمان و بالا رفتن سن Ezio رو به خوبی ببینید ...
+
کسی شات از دزموند ندیده توی این بازی ؟
فکر نکنم مثل نسخه های قبل دزموند بتونه هر وقت خواست از Animus بیاد بیرون . همونطور که اخر همین نسخهنقل قول:
دیدیم دزموند بیهوش شد و یه سری ادم که احتمالا بقیه اساسین ها هستن پیداش میکنن و میبرنش توی animus
که فکر کنم مهمترین بخش از خاطرات ازیو را میخوان پیدا کنن زمانی که میره دنبال سرنوشتش . فکر نکنم دزموند رو
غیر از اخرای داستان ببینیم .
من یه جایی خوندم که شاید اتزیو آخر این نسخه بمیره :41:
راستو دروغشو نمیدونم
مگه اهمیتی هم داره؟ :2:نقل قول:
همون خاطرات الطائرو عشقس :31:
دختره کی بود مرد اخر برادر هود..زنده نمیشه؟
اسمش لوسیه که فکر کنم نمرد . فقط بیهوش شده بودنقل قول:
از کی تا حالا آدما با ضربه ی چاقو بیهوش میشن!نقل قول:
شاید زود رسوندنش بیمارستان :27:نقل قول:
دقیق نمیدونم ولی فکر کنم تو این نسخه رابطه لوسی و دزموند معلوم بشه .
اخه جد لوسی با جد دزموند یعنی الطیر معشوقه بودن و به احتمال زیاد الطیر رو همون معشوقه اش کشته (احتمالا توی این نسخه معلوم میشه) و حالا هم دزموند دختره رو کشت تا به عاقبت الطیر دچار نشه .
لوسی جد اندر جد تمپلار بودن به نظر و دزموند جد اندر جد اساسین .
New Official Teaser
بچه ها داستان این تیزر چیه !؟کد:http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=HU3ARRs1UPM
لینک دانلود تیزر
4.2 مگ :31:
کد:http://hipfile.com/64ihe4xwsa7w/99PjdFWEdzqgOpcRP.mp4.html
این ویدیو یه کم مشکوک میزنه شبیه دزموند که نبود یحتمل یکی از همین اساسین ها بوده.حالا چرا و چجوری مرده !...
ولی من تا جایی که میدونم دزموند با ارادۀ خودش لوسی رو نکشته . وسیب اونو کنترل میکردهنقل قول:
من این تریلر جدید دانلود کردم ولی با kmplayer نمیاد راستی یه فیلمی رو من دانلود کردم انگار شبیه این بازی هست و از دستگاه انیموس دارن استفاده میکنن شاید همین تریلری که بالا هست میزارم ببینین اگه چیزی در موردش فهمیدین به من بگین
ویدئویی از پروژه جدید یوبی سافت
اخیرا بصورت ناخواسته ویدیوئی از Ubisoft در اینترنت پخش شده که صحنه هائی از دستگاه Animus را به تصویر می کشد، اما بصورتی کاملا متفاوت با Assassin’s Creed! این ویدیو مخصوص بازدید داخلی Ubisoft بوده است که ناگهان در کل اینترنت پخش شده است. این ویدیو که به Assassin’s Creed Seizure معروف شده است، حتی اگر ارتباط مستقیمی با بازی Assassin’s Creed نداشته باشد باز هم سوالات زیادی را به دنبال دارد.
تهیه و زیرنویس، توسط: حسین جاشی
کد:http://gameemag.ir/wp-content/plugins/download-monitor/download.php?id=885
درسته . خوب خود دزموند خبر نداره . ولی مینروا که علم غیب داشت میدونست و دزموند رو با سیب مجبور کرد .نقل قول:
بچه ها من که اخرش نفهمیدم این سیب چی بود ولی خیلی مسخره بود قبول کنین..اخر بازی هی سیب رو میزدی میمردن...مردونه نمیجنگید ...دی:
نظر شما محترم.ولی از این دست بازی هایی که دارای محیط های وسیع هستند هیچ کدوم به اساسین نمیرسن داستانش هم جالبه . در ضمن من یه جا خوندم که نویسنده داستان گفته که اتزیو و الطایر با هم هیچ نوع نسبتی ندارند!
زیاد مطمن نیستم ولی لینک خبرو میذارم
Page Address:
کد:http://forum.gameemag.ir/showthread.php?tid=1370
[QUOTE=wrongring;6299050]نظر شما محترم.ولی از این دست بازی هایی که دارای محیط های وسیع هستند هیچ کدوم به اساسین نمیرسن داستانش هم جالبه
[QUOTE\]
باهات موافقم :5:
اگر GTA ها و FALLOUT ها و ELDER SCROLLS ها و RED DEAD ها وجود نداشتند، من هم با شما موافق بودم!نقل قول:
ولی از این دست بازی هایی که دارای محیط های وسیع هستند هیچ کدوم به اساسین نمیرسن
اصل جذابیت بازی اساسین تو داستانشه و از لحاظ داستانی از همه این بازی ها سره. من خودم عاشق جی تی آی هستم و قبول دارم بازی زیباییه اما قابل قیاس با اساسین نیست
سر تر بودن داستان AC هم با عناصر داستان رابطه داره و هم با سلیقه ی گیمر.نقل قول:
اصل جذابیت بازی اساسین تو داستانشه و از لحاظ داستانی از همه این بازی ها سره. من خودم عاشق جی تی آی هستم و قبول دارم بازی زیباییه اما قابل قیاس با اساسین نیست
در مورد مقایسه عناصر داستان فعلا چیزی نمی تونم بگم. ولی در مورد سلیقه ی گیمر، باید بگم که به غیر از داستان نسخه ی یک، من از داستان هیچ AC دیگه ای خوشم نیومد.
داستان نسخه ی یک رو هم از نظر جذابیت و ایجاد میل و شوق برای ادامه بازی ، شخصا بالاتر از بازی هایی که در بالا نامبردم، نمی دونم.
كلا ديدن الطاير در نمايش امسال منو خيلي زياد مشتاق اين بازي كرده...
واقعا شخصيت مرموز و دوست داشتني الطاير خيلي جا افتاده تر از اتزيو بوده....البته من يه تحقيقي كه بين شخصيت ها كرده بودم.
ميشه گفت گيمرهاي قديمي و كهنه كار بيشتر با الطاير انس ميگرفتن و اتزيو محبوب گيمرهاي حرفه اي نسل جديد بود...واقعا تناقص زماني هميشه مورد توجه بوده..و تمايلات افراد هميشه متفاوت بودند..
شما سبک این بازی ها رو با AC یکی میدونید ؟ :20:نقل قول:
تا به حال یه تعداد کمی بازی فقط شبیه AC تونستن دربیارن اونهم اصلا قابل مقایسه نیست .
کلا AC یه نواوری بود تو دنیای گیم .
این که اومدی با ES یا FO که بازی های RPG هستن مقایسه کردی اینجوری میشم :18:
اساسينز كريد با تمام مراحلي كه داره و تقريبا شبيه به هم هستند اما واقعا بازي زيباييه و فكر كنم به خاطر همينه كه سازندگان تصميم گرفتند به جاي 3 قسمت ، چندين قسمت اصلي و فرعي منتشر كنند.
اتزیو و الطایر واقعا وجود داشتن ؟ ؟
نه وجود نداشتن.............
آره اینو باهات موافقم..داستان تو نسخه اول تو اوج بود ولی سقوط کرد...اما گیم پلی گرافیک تو هر نسخه بهتر شدننقل قول:
داستان نسخه ی یک رو هم از نظر جذابیت و ایجاد میل و شوق برای ادامه بازی
منظورش تو بازی های با محیط باز بود... چون قبلش یکی گفته بود:نقل قول:
این که اومدی با ES یا FO که بازی های RPG هستن مقایسه کردی اینجوری میشم
نقل قول:
ولی از این دست بازی هایی که دارای محیط های وسیع هستند هیچ کدوم به اساسین نمیرسن داستانش هم جالبه