آره !!!! باور کنید توی سال 2011 هستیم و این بازی واقعا ترکونده !!!!نقل قول:
منو که کشته با این گیم پلی جالبش !!!! :8:
Printable View
آره !!!! باور کنید توی سال 2011 هستیم و این بازی واقعا ترکونده !!!!نقل قول:
منو که کشته با این گیم پلی جالبش !!!! :8:
دوستان داستان بازی به 2 شماره قبلی ربط داره ؟؟ آیا لازمه اول اونا رو بازی کنم بعدا این. ؟
دیگه 5 تومن این حرف هارو نداره که :31:نقل قول:
کلا میخوام بدونم تخیلی هست بازی ؟
دوستان این Save های بازی می دونید کجاست ؟
اکشن هستش !!! بعضی موقعات هم تخیلی که از هواپیما میپره پایین :31:نقل قول:
1بار تو عمرم گفتم به جای دانلود برم بازی رو بخرم،رفتم ولی هیچ جا نداشت:21:
پس اینم دانلود میکنم:27:
مثل اینکه هیچکی هنوز این بازی رو بازی نکرده :21:
تنوع لباساش با فروشگاههای لباسش نسبت به سری 2 خیلی کمه هیچی نداره !
فروشگگاهها هم میشه آپدیت کرد لباساشون زیاد شه ؟
وسطای بازی لباس اضافه میشه ؟
بازیم با استیم ارائه شد و آنلاینشم پولی شده خیلی بد شد من هنوز سری 2 رو از هاردم پاک نکردم هرچند چند ماهه سرور گیم اسپای انلاین برا دوشم بسته شده
من وقت زیادی برای بازی ندارمنقل قول:
راستشو بخواین میخوام بازی رو بزارم کنار
ولی این بازی رو حتما میرم و بهتون اطلاع میدم :46:
این تریلری ک آریا جون گزاشته بود ،یه چیزی ک خیلی عجیبه اینه ک ،بدن آدمو ب طور کامل نشون میده ،حتی قسمتای.....آخه ممنوعه! تو خود هالیوود نشون دادن .....ممنوع هسش ! حالا اینجا نمیدونم چجوری شده...اولین بازیی ک میبینم ....
من این بازیو خیلی دوست دارم وگهنه منم زیاد وقت بازی ندارم یه منبع غیر رسمیق گفته قراره یه dlc بدن که علاوه بر لباسای بازی قبلی لباسای جدیدیم توشهنقل قول:
من میخوام اکانت آنلاینشو بخرم 21 تمن بیشتر نیست به شرطی که لباساش مثل بازی قبل تنوعش بالا باشه وگه نه من به سری 2 این بازی واقعا معتاد شده بودم
خیلی بازی باحالیه ارزش خرید اکانت آنلاینو برام داره
موقع تعویض لباس که اون هم تار کرده.نقل قول:
کسی می دونه سیو بازی کجا ذخیره می شه؟
C:\Users\user\AppData\Local\SKIDROWنقل قول:
یه جا گفته از هلیکوپترا محافظت کن(protect the .....) هرچقد ماشینو تانک اومد زدم ولی تموم نمیشه ! چجوری باید ردش کنم؟؟؟
این بازی چطوریاست ؟
بهت ماموریت میدن باید خطی بری انجام بدی ؟
یا شوتر هست یه توضیحات بدین..تو پست اول چیزی که میخواستم نقد از بازی نگرفتم
باشه عزیز ....نقل قول:
شما جی تی ای بازی کردی ؟!
اینم همونه فقط خشن تر ...... :46:
بازیش مثه GTA میمونه ولی به قول دوستان فان شده سبکش هم که اپن ورلده اکشن هستنقل قول:
نقل قول:نقل قول:
درود..
نه والا من GTA یکی چندین سالهای پیش بازی کردم خیلی قدیمی هه .. که میرفت تو باشگاه و لب ساحل و اگه غذا میخوره چاق میشد .. نمیدونم GTA چند هست و میرفت لاس وگاس...اونو بازی کردم..دیگه بازی نکردم
این سبکش که گفتید اپن ورلد یه جورایی خوشم میاد تو مایه های اساسینز باید باشه .. اما نمیدونم ماموریت اینا بهت میدن یا خودت انتخاب میکنی و فکری چیزی نباشه مثل فال اوت که بری دیالوگ نگاه کنی و از رو دیالوگ بفهمی کجا باید بری و کجا نباید بری
یه خورده از روند داستان اینا توضیح بدین :10:
چون بازی درایور گرفتم زیاد بهم نچسبید ... کنترل ماشین هاش هم افتضاح بود
ببنید اگه مثل اساسینز باشه بهم پیشنهاد بدین که بخرم بازیشو...
برای پلتفرم PC اومده ؟
چقدر این تاپیکه خلوته ! یعنی طرفدار کم داره بازیو ؟
یکی جواب پست بالای منو بده طرفداران این بازی....
نه عزیز مقل اینکه طرفدار نداره ولی من از این بازی خوشم اومدهنقل قول:
بله هم شما میتونی ول بچرخی هم میتونی ماموریت بری هر کاری دوست داری انجام میدی :31:
برای پی سی هم هستش :46:
نه یک کپی از همون gta هست که شما چند سال پیش بازی کردی. مراحل بی هدف و گه گاه تخیلی داره.فقط خوبیش اینه که فانه.شخصیتت رو هم خودت میتونی بسازی. اساسین هم سبکش فرقی با سایر بازی های اوپن ورلد نداره زیاد گلم فقط ماشن و هواپیما نداره..نقل قول:
بازی خوب میخوای: خود اساسین الان اومده . بتمن داره میاد. la noire هست و شاهکار skyrim هم موجوده به علاوه mw3 نیازی به خرید این بازی نیست . حسابی سرت گرمه تا اومدن max payne 3.. mass effect 3
اها....اتفاقا من دنبال یه چیزیم که اساسینز واقعا منو متحول کرد تو دنیای بازی و از اون حالت شوتر خطی کال اف و بازی های اول شخص اومدم بیرون و در دیگری به روی من باز شدنقل قول:
بمتن ارکام سیتی که میگن مخفی کاری خیلی داره منم خوشم نمیاد... اون یکی Skyrim هم نقش افرینی من تجربه بدی دارم تو بازی کردنش
کال اف هم تموم کردم رفت ....
منتها من بازی های فکری انجام نمیدم که مخفی کاری زیاد داشته باشه مثل اسپلینتر سل نسخه اخرش
یا مثلا مثل فال اوت که نقــش افرینی خیلی داشت و یه جوری معمایی بود ..
اینی که شما گفتین GTA دیگه گرفتم...خیلی نباید سخت باشه و ماموریت که بری جانبی و اصلی بازی تموم میشه ... چند DVD هست دوستان ؟
هر چی سبک خوبه که بازی نمیکنی! کلا شما چی بازی میکنی؟:31:نقل قول:
2 dvd نخری بهتره:31:
والا چی کار کنم .. ما یه فال اوت 3 گرفتیم . توش موندیم... دیگه بد بین شدم به این نسخه های نقش افرینینقل قول:
RPG
راستی من الان تریلر و گیم پلی ش رو تو یو تییـ ـوب دیدم . خیلی باهال بود...و خندم گرفت
- تو یه ماشین میرفت مثل گلوله ملت بدبختو پرتاب میکرد.. خودشم پرتاب میشد:31:
- کنترل و هندلینگ ماشین ها به نظر خوب میومد:5:
- لباس عوض میشد بکنه چه لباس های بامزه ای !!
- حرکات تراپل اچ کشتی کج معروف تو خیابون و رقص با ملت !:27:
- جت اختصاصی و تانک و چتر بازی و انفجار و جالبیش این زدن ملت بود چقدر حرکات جالب:18:
اقا خیلی خندم گرفت . جالبه این بازی به تورم خورد یه تحولی ایجاد شه در من:21:
مگه این اسکاریم لعنتی وقت میذاره واسه آدم :31:
ببین دوست عزیز:10: مثل همون GTA که قبلا بازی کردی هست یعنی باید بری از دوستات ماموریت بگیری (با موبایلت زنگ میزنی دوستت بهت ماموریت میده )فکری هم نیست خیلی راحته و مراحل متنوعی هم داره البته بهتره این بازیو با هم سبک خودش مقایسه کنی چون تفاوتش با اساسینز زیاده
بله برای PC هم اومده
ممنون از برو بچ گیمر گل پی سی ولرد :40:
دوستان سیستم من اینه : به نظرتون اجرا میشه ؟
AMD X4 955 3.2 over 3.8
ATI 5670 1GB DDR5
4GB DDR3 Ram
کال اف رو با اور کلاک گرافیک و CPU 3.8 تونستم این فریم ها بگیرم
min:27- Max:45- Ave :39.8
دوستان اون مرحلش که از یه لوستر آویزون میشه بعد لوستره کنده میشه یهو یه آدم گنده میاد بامشت میزنه بهت باید چکار کرد؟ جای هیچ عکسالعملی نیست تا بهش تیر میزنم یه مشت حوالم میکنه میکشتم:41:
آره بابا اجرا میشه:10:نقل قول:
سلام دوستان
این بازی saits row چه جوریه ؟
با تشکر .
عزیزم گنده منده ها خیلی جاها میان سراغت بهترین روش واسه کشتنشون هم آر پی جیه: دی اگر نداشتی انقد با تیر بزنشون تا یه علامتزدن یه دکمه بیاد بالاسرش(Yتو ایکس باکس) بعد میری نزدیک و اکزکیوتش میکنی(یه نارنجک میذاره تو دهنش و بوووم) کلا نباس نزدیکشون بری و از روش ران و اند فایر استفاده کن: دینقل قول:
دوستان اون مرحلش که از یه لوستر آویزون میشه بعد لوستره کنده میشه یهو یه آدم گنده میاد بامشت میزنه بهت باید چکار کرد؟ جای هیچ عکسالعملی نیست تا بهش تیر میزنم یه مشت حوالم میکنه میکشتم
+
هیچوقت فزی تا این حد سرگرم کننده و معرکه باشه...
گرافیک عالی
گیم پلی هلو
تنوع وحشتناک
شخصیت های فوق جذاب
شهر زیبا
اسلحه های فوق العاده
وسایل نقلیه ی کل خوابون
در یک کلام عالیه
باس به این بازی 10 میدادن همه سایتا: دی
هر کی بازی نکرده کلا بازی کردنو بذاره کنار سنگین تره: دی
دقیقا !!!! واقعا حرف نداره !!! توی سال 2011 این بازی کم بود که اومد !!!نقل قول:
من با برادرم بازی میکنم به صورت LAN اونم مرحله ای !!!! ...... عاشقشم :40::46:
اینارو میدونم داداش.ولی اون مرحله ای که من میگم نمیتونی اسلحه انتخاب کنی یه مسلسل دستشه هرچقدرهم بهش شلیک میکنم فایده نداره.میدونی کجارو میگم؟ همونجایی که اون یارو مرد گنده رو آزاد میکنن که لخته..نقل قول:
من این بازیو واقعا دوست دارم ولی نسبت به 2 هم پس رفت داشت هم پیشرفت
گرافیکش بالاتر رفته تنوع اسلحه خصوصا آپدیتاش خیلی جالبه میشه آپدیت رو توش حس کرد هوش مصنوعی بالاتر رفته
اما تنوع و مدل موها و لباسا به شدت کمه نمیدونم چرا ! شاید برا فروش رفتن dlc های بعدیشون هست !
بزرگترین مزیتش نسبت به gta اینه که میشه شخصیتتو خودت بسازی و برا ساختش بینهایت آپشن داری حتی برا ریز ترین جزئیات
هیشکی از dlc های این بازی که فعلا موجوده یا در دست ساخته خبر نداره ؟
یه عکس بذار خبنقل قول:
اینارو میدونم داداش.ولی اون مرحله ای که من میگم نمیتونی اسلحه انتخاب کنی یه مسلسل دستشه هرچقدرهم بهش شلیک میکنم فایده نداره.میدونی کجارو میگم؟ همونجایی که اون یارو مرد گنده رو آزاد میکنن که لخته..
اونجارو میگی که با اون لوستر گرده میای پایین لوستره میره تو شهر؟
من ماموریت 42ام کلا 47تاس شاید جلوتر از منی ها؟
سیزن پَس داره یعنی چندتایی دی ال سی واسش در راهه.گمونم یکیشم اومده یکیم انحصاریه پلی استیشن واسش اومده...ما که دو هفتس لایو بوسیدیم گذاشتیم کنار خبر مبر نداریم...نقل قول:
هیشکی از dlc های این بازی که فعلا موجوده یا در دست ساخته خبر نداره ؟
داداش ممنوننقل قول:
من تا یه قدمی خرید اکانت استیمش برا آنلاین زدن رفتم ولی چون قسمت آنلاینش به یه coopو یه حالت مسخره دیگه انگار خلاصه میشه که اونم من راحت با tunggle شبکه مجازی بازی میکنم و مثل سری 2 اون حالت باحال جنگ بین گروهی و خصوصا لابی که قبل مسابقه میشد توش ساعتها صحبت و کل کل کرد دیگه نداره بیخیالش شدم اشتباه بزرگی بود حذف این قسمتش
یادم رفت از آهنگای فوقوالعاده سری 2 بگم همشون آهنگای تاپی بودن ولی مال 3 در حد خوب هست نه بیشتر
مثل گیتار هیرو سری افسانه راک که آهنگاش دیوونه کننده بود و لی سریایی بعدی فقط خوب بودن
من واقعا نمی فهمم !!! نمی فهمم این ایرونیا که اینقدر دم از جی تی ای میزنن بعد این بازی رو بازی نمیکنن !!!! :13:
انگار فقط سه یا چهار نفر این بازی رو بازی میکنن اینجور که تو این تاپیک معلومه
خب gta شاهکار کجا و این بازی در سطح معمولی کجا :31:نقل قول:
بازیش محیطی داره که هرکسی اون رو نمیپسنده!!!!
یکی دیگر از دلایل هم این هست که الان بازی های شاهکار زیاد عرضه شده همه در حال بازی کردن اون ها هستن
اصلا این بازی تو ایران معروف نیست :31:نقل قول:
به هر کی میگم سینت رو بازی کردی میگه چی هست تا حالا اسمشم نشنیدم !
یه رفیق دارم که بازیای روز رو دانلود میکنه ولی اصلا خبر از این بازی نداشت :13:
این ورام که مغازه ها فعلا نیوردن وگرنه من دلم داره آب میشه بازی کنم :40::11:
انقدر gta fا شماره های چندتایی بازی کردن که دیگه خسته شدیم...از بازی های مشابه :31:نقل قول:
میبینی gta 10 رو یارو داره بازی می کنه