چه خبره بابا کمتر حساب کن:31:نقل قول:
اگه 5-3 ببازیم ، بازم قهرمانیم
خوب منم این برد رو به همه ی پرسپولیسی های عزیز:40: تبریک میگم:11:
تو بازی برگشت مهم گل اول اگه ما بزنیم تا حدود زیادی قرمانیم
Printable View
چه خبره بابا کمتر حساب کن:31:نقل قول:
اگه 5-3 ببازیم ، بازم قهرمانیم
خوب منم این برد رو به همه ی پرسپولیسی های عزیز:40: تبریک میگم:11:
تو بازی برگشت مهم گل اول اگه ما بزنیم تا حدود زیادی قرمانیم
جداي از اينكه خوشحالم كه پرسپوليس برد
اما خيلي بيشتر خوشحالم بابت اينكه بعد از مدتها يه بازي غيرتي از بازيكناي پرسپوليس ديدم
بعد از مدتها از قيافه هاي خنثي خبري نبود بي انگيزه نبودن بعد از گل خورده به بازي برگشتن و نااميد نشدن
چهره هايي كه توي بازيهاي قبل دقيقه نود هم به زور ميشد دو سه تا قطره عرق رو روي پيشونيشون ببيني اينبار خيلي دويدن و به هركدومشون كه نگاه ميكردي خيس عرق شده بود
فرقي نميكنه كلا تيمهاي ايراني بايد هميشه اينجوري باشن و تا دقيقه نود بجنگن اين يعني احترام به تماشاگر و تماشاگر هم اگر همچين احترامي رو ببينه مطمئن باشيد جداي از نتيجه به ورزشگاه مياد مثل زمان دنيزلي
غيرت و تعصب چيزي كه اين سالها كمتر از استقلال و پرسپوليس و حتي تيم ملي ديديم و همين شايد مهمترين دليل براي قهر تماشاگرا از فوتبال بوده شايد فقط ذوب آهن و سپاهان توي اين مدت اكثر اوقات با غيرت و تعصب بازي كردن و به تماشاگراي خودشون احترام گذاشتن
در مورد بازي
نيمه اول به ويژه 20 دقيقه آغازين پرسپوليس خوب نبود شايد طبق سنت تيمهاي ايراني كه هميشه تيمهاي ميزبان در ورزشگاه خودشون تحت تاثير تماشاگراشون بد بازي ميكنن پرسپوليس هم بد بود
اما جداي از تماشاگرا آقا زماني خيلي در ابتداي بازي بد بود مشخص بود كه جو ورزشگاه كاملا گرفته بودش
ملوان يكي دو بار خطرناك ظاهر شد و يه گل هم زد اما رفته رفته پرسپوليس به شكل تيميه خودش برگشت و يكي دو موقعيت ايجاد كرد پرسپوليس سعي داشت از كناره ها با استفاده از سرعت عسگر و نوروزي فرار كنه كه روي يكي از همين صحنه ها مدافع ملوان اخراج شد
در كل نيمه اول پرسپوليس خوب نبود
اما نيمه دوم دايي دو تغيير داد كه باعث شد فشار خرد كننده اي به ملوان بياد كه ميتونست حتي بيشتر از اينها براي پرسپوليس گل داشته باشه
نيمه اول نوروزي و به ويژه عسگر كه به نوعي وينگرهاي پرسپوليس بودن خيلي عقب ميومدن همين باعث ميشد دفاع ملوان جلو بياد و نزديك به هافبكشون بازي كنه و همين دليلي ميشد كه در ميانه ميدان با توجه به حمايت خط دفاع حفظ توپ خوبي داشته باشن
اما نيمه دوم عسگر و نوروزي به دفاعاي كناري ملوان چسبيده بودن و تقريبا اصلا عقب نميرفتن
تغيير دوم كه با تغيير اول ارتباط داشت اين بود كه با توجه به عقب رفتن دفاع ملوان خط هافبك پرسپوليس خيلي جلوتر رفت خيلي وقتا اصلا زارع روي خط 18 ملوان بود شيري و نورمحمدي البته بيشتر شيري جلو ميومدن و نقش هافبك دفاعي رو بازي ميكردن و آقا زماني ميرفت پشت شيري رو پر ميكرد روي گل دوم شيري كه جلو اومده بود و نقش هافبك دفاعي رو بازي ميكرد پاس مستقيم و خيلي خوبي به نوروزي داد كه اونم گلش كرد
اين سيستم دفاعي رو زماني كه پرسپوليس گل ميخواد و حمله ميكنه رو امسال يكي دو بار ديگه دايي استفاده كرد و نكته مثبتش اينه كه با توجه به چينش و جاگيري بازيكنا در تمام خطوط هم تيم با فشار زيادي حمله ميكنه و هم در ضد حملات غافلگير نميشه و موقعيت چنداني به حريف نميده مثل بازي برگشت با استقلال كه تقريبا در حالي كه تمام نيمه دوم رو حمله ميكرد اما در ضد حملات موقعيتي گير استقلال نيومد كلا اين سيستم دايي رو كه البته خيلي مختصر در موردش حرف زدم ميپسندم درواقع از مدافعاي كنار و مياني در نقش جديدي استفاده ميكنه كه حالا بحثش طولاني ميشه اونم از بازيكني مثل آقا زماني كه به نظر من اصلا در حد و اندازه هاي پرسپوليس نيست
در كل اين تغييرات باعث شد كه با توجه به 10 نفره بودن ملوان هم فشار بيشتري به اين تيم بياد هم موقعيت چنداني گيرشون نياد البته 11 نفره بودن ملوان هم هرچند كمي كار ملوان رو راحت تر ميكرد اما تفاوت چنداني در شكل بازي ايجاد نميكرد مثل بازي با استقلال
اما در مورد داوري
خوشحالم كه اين بار علاوه بر تيم حريف با اشتباهات خيلي زياد داوري هم جنگيديم
با علي دايي موافقم من هم فكر ميكنم توي 3 صحنه داور ميتونست به راحتي پنالتي بگيره( نه اينكه هر سه تارو پنالتي بگيره اما هر سه صحنه خطا بودن)
نيمه اول روي نوري كه توي برگشت بازيكن ملوان كاملا نوري رو با دو دستش گرفت
نيمه دوم خطا روي نوروزي كه باز در حال برگشت به عقب مدافع ملوان با پا قشنگ درو كرد نوروزي رو
و يه صحنه ديگه باز هم روي فرار نوروزي در حالي كه با دروازه بان تك به تك بود و اصلا نيازي به فريب داور نبود روي زمين افتاد توي صحنه آهسته مشخص بود مدافع ملوان به سمت راست بدن نوروزي فشار اورد چون قشنگ نوروزي موقع فرار دور خورد و به كمر روي زمين افتاد
خطاي اولي كه داور پنالتي گرفت رو درست نشون نداد نميتونم درست قضاوت كنم
ولي دوحالت داره
با توجه به اينكه نوري صاحب توپ بود و جلوتر از مدافع ملوان بود اگر از پشت دست مدافع ملوان كوچكترين تماسي با نوري داشه صد در صد پنالتيه ولي اگر تماسي نداشن خوب طبيعتا پنالتي نيست و بايد به نوري اخطار هم ميداد
ولي تا جايي كه من ديدم احتمال برخورد دست ملوان به كمر نوري بيشتر بود
در كل خوشحالم كه گل نشد تا حرف و حديثي نباشه
پنالتي دوم هم كه احتياجي به توضيح نداره مدافع ملوان كاملا نوري رو بغل كرده بود
در مورد اخراج اول
كافيه حركت مهاجم به سمت دروازه باشه و از مدافعين جلوتر باشه حتي يك متر در اين صورت مدافع خطاكار بايد اخراج بشه
روي اون صحنه كه علي عسگر حركتش به سمت دروازه بود و ساير مدافعين هم بيشتر از دو متر عقب تر بودن و اخراج كاملا درست بود اينكه بعد از افتادن علي عسگر مدافعين رسيدن نبايد باعث بشه فكر كنيم كه مدافعين جلوتر يا مساوي با علي عسگر بودن چون وقتي عسگر افتاد تازه مدافعين رسيدن
اخراج دوم هم كه باز نيازي به توضيح نداره كاملا درست بود
اما يه اشتباه غير مستقيم داور هم باعث شد ملوان به گل دوم برسه اشتباهي كه اميدوارم برنامه نود ببينه و نشونش بده
كنار ميدون در يك متري كمك داور بازيكن ملوان روي زمين افتاد كمك داور خطا نگرفت ولي داور كه وسط زمين بود اعلام خطا كرد توپ رو زدن اومد اين سمت ميدون سانتر كردن و رفت توي گل به نظر من اصلا خطا نبود و پرسپوليس ميتونست يه ضد حمله رو شروع كنه
من هميشه سعي كردم عادلانه قضاوت كنم چون بشخصه از ناداوري بدم مياد اينبار هم صرفا روي صحنه هايي كه ديدم قضاوت كردم
در كل به نظر من داوري بسيار بد بود هم صحنه هاي زيادي رو از دست داد هم خيلي جاها بي جهت كارت زرد ميداد
كلا توي اين فصل بازي رفت در تهران و اين بازي داورها كه افشاريان و فغاني بودند حسابي به ملوان لطف كردن
و حالا حالاها ملوان بهمون بدهكاره
نقل قول:نقل قول:نقل قول:نقل قول:خيلي خوشحال ميشم به جاي اين جملات به صحنه هايي كه در مورد ملوان ناداوري صورت گرفته اشاره كنيدنقل قول:
من دور از تعصب فكر ميكنم اگر داور در ديدار برگشت هم مثل همين ديدار قضاوت كنه فاتحه پرسپوليس رو بايد خوند
اينقدر اشتباه (كه اشاره كردم) در يك ديدار به نفع ملوان اگر دوباره تكرار بشه تكليف روشنه
خوب منم از خود شما میپرسمنقل قول:
به جز دار و دسته پرسپولیس و فدراسیون کی میگه که فدراسیون هیچ نقشی در این اتفاقات نداره؟
با کمال احترام برای شما دوست عزیزنقل قول:
وقتی سوال رو با سوال جواب میدید پس جواب منطقی برای سوالی که پرسیم نداشتید
راجب سوالتون اولا استفاده کردن از عبارت دار و دسته برای ناظر یک انمجن درست نیست میتونستید بگوید مسولین
دوما مگر از دیگر کارشناسان در جایی سوال شده که آیا فدارسیون نقشی در قهرمان شدن پرسپولیس دارد یا نه
تو برنامه نود عادل سوال خوبی از جلالی کرد گفت اگر تیمتون میبرد هم همین حرف ها رو میزدین که جلالی نتونست جواب بده و بحث رو به دو ماه پیش برد....
واقعا با اخطاري كه به نوروزي داد دو كارته شد؟:41:
اينم يكي ديگه از اشتباهات داوري به ضرر پرسپوليس
پنالتي نگرفتي چرا كارت ميدي آخه برخورد كه داشت
چرا اينقدر وقت اضافه كم گرفت؟
شش گل شش تعويض كلي مصدوم و كلي كارت زرد و قرمز فقط 3 دقيقه؟
اينم يكي ديگه از اشتباهات داوري به ضرر پرسپوليس
خيلي بد بود داوري خيلي بد
ممنون علیرضا جان بابت پست کاملت :20:
تویه یه مورد مخالفم ( گرچه این تاپیک جای مناسبی برای صحبت در موردش نیست ) اونم اینکه به نظر من سامان آقازمانی بازیکن خوب و آینده داری هست . از جمله بازیکنانی که خیلی وقته پشت خط مونده و اکثر مواقعی که بهش بازی رسیده خوب جواب داده ، تنها ایرادش مثل اکثر بازیکنان ایرانی عدم ثبات هست !
ببخشيد ، از سكه لاي گز چه خبر؟؟:27:نقل قول:
به نظر مياد بودجتون كم اومده ، نتونستيد براي جام حذفي سكه ها رو جور كنيد!
نه؟
در مورد داوری پنالتی اول مشکوک بود....و اخراج بازیکن ملوان شاید از نظر قانونی قابل توجیه باشه اما خیلی سختگیرانه بود ( تک به تکهای تابلوتر از این رو قرمز نمیدن تو فوتبال ایران). شک دارم اگه این صحنه ها برای طرف مقابل اتفاق می افتاد چنین تصمیماتی گرفته میشد.
+ اینا نمیتونه توجیه مناسبی باشه برای ملوان... در نیمه دوم خیلی بد بودن و جا داشت بیشتر از 4 تا بخورن..در شرایطی که بعد ازا خراب شدن پنالتی اول میتونستن با یک دفاع منطقی نتیجه بهتری بگیرن.
یعنی شما میگی اتفاقاتی که در مجلس افتاده برای جمع آوری رای برای کار دیگه ای ربطی به فوتبال دارهنقل قول:
خداییش دیگه گریز جالبی بود
وقتی توی یک دعوا یک نفر کشته میشه هیچ وقت نمیان کبودی های چشم قاتل رو بررسی کنند جناب گرافیکارنقل قول:
خيلي خوشحال ميشم به جاي اين جملات به صحنه هايي كه در مورد ملوان ناداوري صورت گرفته اشاره كنيد
من دور از تعصب فكر ميكنم اگر داور در ديدار برگشت هم مثل همين ديدار قضاوت كنه فاتحه پرسپوليس رو بايد خوند
اينقدر اشتباه (كه اشاره كردم) در يك ديدار به نفع ملوان اگر دوباره تكرار بشه تكليف روشنه
من برای حرفام مثال و دلیل منطقی آوردم اما شما فقط نظرات شخصی رو میزنید
مهمترین و تاثیر گذارترین صحنه بازی همین اخراج بازیکن ملوان بود که روی روند کلی بازی تاثیر داشت
جلالی گفت از قبل این حرف زده یعنی حتی اگر برنده هم میشد پس روی حرفش بودهنقل قول:
اما در کل اینجا ما با اما و اگه کاری نداریم
شما اگر جواب منطقی دارید بدید
فعلا حرف منطقی رو باید از روی شواهد زد
اتفاقا دارو دسته کاملا بجا هست
وقتی رییس سازمان تربیت بدنی توی باشگاه پرسپولیس هم سمت داره پس میشن دار و دسته
فردوسی پور از جلالی پرسید آیا بعد از برد هم همین حرف ها رو میزدید نپرسید که دو ماه پیش هم همین حرف ها رو زدید یا نه!!نقل قول:
جلالی گفت از قبل این حرف زده یعنی حتی اگر برنده هم میشد پس روی حرفش بوده
اما در کل اینجا ما با اما و اگه کاری نداریم
شما اگر جواب منطقی دارید بدید
فعلا حرف منطقی رو باید از روی شواهد زد
اتفاقا دارو دسته کاملا بجا هست
وقتی رییس سازمان تربیت بدنی توی باشگاه پرسپولیس هم سمت داره پس میشن دار و دسته
از روی شواهد هر کس منطق خودش رو داره و منطق ما دو تا هم متفاوت
راجب دارو دسته اگر اینطور باشه که باید اسم سپاهان رو باند بزرگ بزاریم با وجود جناب ساکت در هیئت ریئسه فدراسیون و همینطور آقای تاج که یک سپاهانی اصیل...
سفسطه!؟:19:نقل قول:
وقتی توی یک دعوا یک نفر کشته میشه هیچ وقت نمیان کبودی های چشم قاتل رو بررسی کنند جناب گرافیکار
به شخصه تا حالا ندیدم یه مربی بعد از بردش بیاد انتقاد کنه!!؟نقل قول:
جلالی گفت از قبل این حرف زده یعنی حتی اگر برنده هم میشد پس روی حرفش بوده
اون آقایونی که میان زمین و زمان رو مسبب باختشون میدونن،
بهتر نیست یکم رو تجربه بازیکناشون کار کنن تا با یه هند مسخره یا خطای از پشت اخراج نشن!!
اگه کمی زمان میزاشتن و به بازیکناشون 4تا چیز یاد میدادن بهتر نبود؟؟
نمیدونم با این صحبتا و تخریبها چی عایدشون میشه واقعا!؟!
همه دیدن که پرسپولیس با شایستگی به فینال رسیده و به لطف خدا قهرمان هم میشه!:40:
satttanism عزیز
شما یه بار میگی داور به نفع گرفت
یه بار میگی فدراسیون میخواد تیمِ خودشو قهرمان کنه
یه بار میگی بازیکنای سپاهان تبانی کردن و پنالتیاشونو عمدا بیرون زدن!!
شما که اینقدر به کثیف بودن فدراسیون و بقیه معتقدی چرا به قهرمانیای سپاهان شک نمیکنی؟!:)
کلا ایشون یه چیزی میگه که میبینه آخرش مجبوره به قهرمانیهای خودشون شک کنه ، به تناقض میرسیمنقل قول:
اگه قرار باشه بحث فوتبال کثیف باشه ، متهم ردیف اول قلعه مرغی و سپاهان هستن
اگه بحث عدم رعایت سقف و اجحاف در حق باقی تیم ها هم باشه ، بازم متهم ردیف اول سپاهانه
و ...
یه قهرمانی جام حذفی ما رو نمی تونید ببینید؟
2 ساله قهرمان لیگ میشید ، یکم جنبه داشته باشید
اتفاقا قاتل رو هم بررسي ميكنن تا نوع درگيري و مقصر واقعي تشخيص داده بشهنقل قول:
كلا در يك قتل همه چيز رو بررسي ميكنن
من هم از ديد خودم براي حرفام دليل اوردمنقل قول:
من برای حرفام مثال و دلیل منطقی آوردم اما شما فقط نظرات شخصی رو میزنید
اگر توي همه بازي فقط يه اشتباه بوده و اونهم صحنه اخراج كه داوري نمره تقريبا خوبي ميگيرهنقل قول:
مهمترین و تاثیر گذارترین صحنه بازی همین اخراج بازیکن ملوان بود که روی روند کلی بازی تاثیر داشت
اما در مورد صحنه اخراج من فكر ميكنم كاملا درست بود و فكر ميكنم توي نود هم بر درست بودنش تاكييد بشه
تا اينجا هم مسئولين ملوان اعتراضي نداشتن غفور جهاني صالح نيا
چيزي كه مشخص بود اين بود كه مدافعين ملوان عقبتر از علي عسگر بودن
دوست من! خود من استقلالی هستم اما ربطی نداره که 2سال قهرمان شدن ؟قبول!نقل قول:
یه قهرمانی جام حذفی ما رو نمی تونید ببینید؟
2 ساله قهرمان لیگ میشید ، یکم جنبه داشته باشید
نوش جونشون که از حاشیه کشیدن بیرون! دل به دل هم کار کردن البته بماند امدادهای غیبی هم تاثیر داشت
ولی خب ما چیکار کردیم؟
هیچی
به نظرم کسی که خوب کار کنه لیاقت برد را داره
در مورده جلالی یه نکترو میخواستم بگم
این بنده خدا به خودشم شک داره قبلا خیلی قبولش داشتم ولی چندین وقته نا عادل :دی شده و از صداقته گذشتش داره بهره برداریه منفی میکنه.بهتره بیشتر از این از محبوبیته خودش کم نکنه
ارزویه سر مربیگری تو پرسپولیسو خیلی وقته داره پارسال این مسئله خیلی اشکار شد وقتی شایعه شده بود استقلال میخوادش گفت پسرم گفته به جز پرسپولیس جایی نباید بری
حالا میادواسه ما رنگی رنگی میکنه
با حفظه ادب ویرایش شد :دی
خب دیگه!نقل قول:
به نظرم کسی که خوب کار کنه لیاقت برد را داره
ما هم میگیم پرسپلیس خوب بازی کرد دیگه!!!!!
ولی بعضی ها میگن امداد غیبی!!!!:31:
این ارثیه قلعه نویی هستش که وقتی توی استقلال بود و قهرمان نمیشد میگفت دست های پشت پرده!:21:
نمیگم دست پشت پرده وجود نداره ولی خب بازی تکلیف رو مشخص میکنه!:12:
به نظرتون این بازی که 2 تیم تمام توانشون رو گزاشته بودن میتونس یه گاوبندی سنتی باشه!!!:34:
ولی ما که قهرمان شدیم!!!:15:
دماغتون بسوزه!!!:25:
واسه بازی بعد کیا از دو تیم محرومن؟
..........
استقلال یا تاج ، پیروزی یا پرسپولیس ، مسئله اینست؟؟!
واقعا نمی فهمم یا دوستان خودشون رو به اونور می زنن یا....
دیگه همه عالم و ادم می دونن چرا کلمه تاج فقط بین طرفداران تیم اس اس استفاده میشه ولی پرسپولیس رو راحت تر میشه عنوان کرد .
اگه کسی نمی دونه یا از تاریخ معاصر ایران خبر نداره یا خودش رو به بی خبری زده ؟
امیدوارم دیگه این بحث ادامه پیدا نکنه!
خوب داداش ما هم همینو میگیم دیگه.اگه اون اخراج نمیشد بازی زمین تا اسمون فرق میکرد.مورینیو هم با تیمه 10 نفره نتونست از باخت فرار کنه...حالا ملوان با پور غلامی دیگه.....من حالم از این گرفته شد که بازی یه طرفه شد.این دوستانه سپاهانی هم دارن از ابه گل الود ماهی میگیرن:31:اخراجه اشتباهه بازیکنه ملوانو ربطش میدن به فدراسیونو طرفداریش از استقلال پرسپولیسو و در اخر میرسن به سقفه قراردادو کله کردنه سپاهان.اونا میخوان اینطوری نشون بدن که اخراجه بازیکنه ملوان=کله کردنه سپاهان :20:نقل قول:
اول بهتون یه پیشنهاده برادرانه و دوستانه بکنم:10:اگه جایی قرار شد درباره ی فوتبال بحث کنی هیچوقت این حرفو نزن چون طرف دیگه اصلا از بحث کردن باهات پشیمون میشه :دینقل قول:
اولا تو استادیوما تو تشویقایه قبله بازی همه تیمو با نامه تاج تشویق میکنن یا نمونه دیگش تشیع جنازه ناصر خان این شعارو میدادن : ناصره حجازی ای گلره طلایی همه باید بدونن افتخاره تاجیایی(درست یادم نیست دقیق چی بود ولی اخرش تاجیایی رو داشت)
یعنی شما واقعا نمیدونی چرا دیگه اسمه تاجو نمیگن؟اصلا میدونی قضیه اسمه تاج چی بود؟شک دارم بدونی چون اگه میدونستی الان نمیگفتی چرا دیگه تاج نمیگن...
واقعا خیلی جالبه داریم در مورده چه چیزه مسخره ای بحث میکنیم مثله اینه بیایم بگیم همین بندره انزلی که قبلا اسمش بندره پ ه ل و ی بده چون شده انزلی دیگه این بندر اون بندر نیستو اون بندر تموم شد نابود شد
ما افتخار میکنیم هم به اسمه تاج هم به اسمه استقلال امثاله شما باعث میشن تو استادیوما تماشاگرایه این دو تیم اتحاد نداشته باشنو بر ضده هم شعار بدن.....
حرف من سفسطه است یا اینکه تازه طلب کارهم شدید و میگید پرسپولیس بیشتر ار داوری ضرر کردهنقل قول:
در مورد سپاهان
سپاهان یک باشگاه نیمه خصوصی هست و مثل پرسپولیس تمام دولتی نیست و کلا سرمایه گذاری دولتی در استقلال و پرسپولیس خیلی بیشتر از این حرفهاست و برای همین پولها حاضر هستند دست به هرکاری بزنن
در مورد قهرمانی سپاهان
اولین و محکمترین دلیل اینه که سپاهان فقط در لیگ داخلی موفق نبود بلکه در لیگ آسیا هم بهترین بود
تیمی که پرسپولیس 3 تا ازش در تهران خورد سپاهان 10 نفره 3 تا بهش زد
تیمی که باعث حذف استقلال شد از ذوب آهن 4 تا خورد
همین نشون میده که باید به دو تیم استقلال و پرسپولیس شک کرد نه سپاهان یا ذوب آهن
دلیل دوم
در لیگ ایران هر تیم 34 بازی میکنه
که در کل میشه 612 بازی
حالا داور یا فدراسیون چنتا بازی رو باید دستکاری کنن تا یه تیم قهرمان بشه؟
یا سپاهان برای چنتا بازی باید پول بده تا به نفعش سوت بزنن؟
اما در جام حذفی تیم قهرمان حدود 7-8 تا بازی میکنه که اصل بازی ها 4 تای آخرش هست عمدتا
تقلب و دستکاری در کدوم راحت تره؟
چطور تیمی که در لیگ 5 بار پشت سر هم شکست های سنگین خورده حالا تقریبا همون تیم ها رو شکست داده و در یک قدمی قهرمانی هست اونم بدون هیچ تغییری در هیچ جای باشگاه
گرچه در آخر هم اینم میگم به نظر من قهرمانی امسال سپاهان مقتدرانه بود اما پارسال خودم یک گوشه کوچکی از همین لابی های سیاسی برای سپاهان رو دیدم
اما معتقدم که این کار هم یک تقابل یا کاری هست که همیشه تیم های پایتختی انجام میدن (مخصوصا پرسپولیس)
اگر سپاهان متقلب بود الان به این وضع دچارش نمیکردند تا بتونن از سر راه برش دارن
گرافیکار جان شما ظاهرا در ایران زندگی نمیکنی!نقل قول:
من در مورد مثالم اول این رو بگم که فقط یک مثال بود برای مفهوم کردن منظورم
چون من نمیگم پرسپولیس قاتله بلکه اینجا داور و فدراسیون قاتل هستند و پرسپولیس کسی که سود این قتل رو میبره
خوب حالا چه کسی بررسی میکنه تا مقصر رو تشخیص بده؟
میشه بپرسم محل محاکمه کجاست؟
حتما فدراسیون؟ یعنی خود قاتل؟
اگه هم بخواین بگین 90 دیگه همه میدونن که 90 محاکمه نمیکنه و فقط اشتباهات رو نشون میده حالا کو گوش شنوا!
دوست من بهتر نیست جانب ادب رو رعایت کنید و به کسی توهین نکنید؟نقل قول:
من خودم شخصا جلالی رو دوست دارم و اتفاقا به نظر من باتجربه ترین مربی ایران هست
به قول ناصر خان هنر نیست یه تیم پر مهره رو قهرمان کردن هنر اینه که یک تیم معمولی رو بالا ببری
کاری که جلالی انجام میده با فولادی که هیچ حمایتی ازش وجود نداره
حتی آقای گرافیکار هم حاضر نیست برای تیم همشهریش (که مدعی هواداریش رو هم دارند) در مقابل پرسپولیس [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اما اگر همین تیم به دسته یک سقوط کنه اولین نفری که اینجا نارحت خواهد شد و زمین و زمون رو مقصر خواهد دونست خود ایشونه
دوستانی هم که میگن کاش ملوان قهرمان بشه ببینیم که فلانی دیگه چی میگه باید بگم که اگر ملوان 10 تا به پرسپولیس بزنه من روی تمام حرفام هستم و خواهم بود
اتفاقا میگم آفرین بر ملوانی که پرسپولیس رو با اینکه فقط (شاید) خدا پشتش نبود رو شکست داد
به قول فردوسی پور نرود میخ آهنین در سنگ
منم دیگه ترجیح میدم دیگه انقدر خودم رو اذیت نکنم تا شما دوستان هم لذت موفقیت های تیم هایی که هوادارشون هستید رو ببرید!
بازی برگشت فینال حذفی چه روزی و چه ساعتی هست دوستان ؟
جمعه 20/03/1390 ساعت : 17:00
فينال جام حذفي(برگشت) : ملوان - پرسپوليس
منم دیگه خسته شدم و نمیخوام این بحث رو ادامه بدم:13:نقل قول:
ولی این مثالهایی که آوردید اصلا مناسب نبود
اگه اینجوریه، پرسپولیس هم ذوب آهن رو تو اصفهان 0-3 زد!!
نمیشه به استناد تعداد زیاد بازیها در لیگ احتمال هر نوع تبانی رو رد کرد..نقل قول:
وقتی در ایتالیا اتفاق افتاده (کالچوپولی)؛ امکانش در فوتبال ما و هر جای دیگه ای وجود داره!
قبول دارم اشتباهات داوری تا حدی بنفع پیروزی بوده..امیدوارم از سال بعد فینال حذفی قبل از اتمام لیگ برگذار بشه تا جای هیچ شکی باقی نمونه.
دوست من عزیز من برادر مننقل قول:
بارسلونا به هرکولس باخت پس چه نتیجه ای میگیریم؟
من این بحث رو شروع نکردمنقل قول:
مرسی از نصیحتت ولی اگه قرار به سخنرانی و نطق کردن باشه منم خوب بلدم سفسطه کنم و به جاده خاکی بزنم
من هودار پرسپولیسم نه استقلال یا تاج یا هرچیز دیگه ای
حالا من بر گردم بگم پرپولیس اول بازیکناش توی شاهین بوده و بعد شاهین منحل شده و بازیکن های شاهین اومدن پرسپولیس و 1000 تا بهانه جویی دیگه
نمیشه که!
تا 10 شبانه روز دیگه میشه کل کل کرد و هیچکسم از موضعش کوتاه نیاد مگه اینکه خسته بشه
این بحث هم از اونجایی پیدا شد که من پرسپولیس رو پر افتخار ترین تیم ایران خوندم
اگه اشتباه میکنم تصحیح کنین
در مورد اتحاد
این من و امثال من نیستن که باعث جلو گیری از اتحاد( به قوله شما میشن )
افرادی هستن که میان اینجا و افتخاراتو برد ها و قهرمانی های تیم های دیگه رو زیر سوال میبرن و با هم دیگه برای تخریب اون تیم دست به یکی میکنن نه منی که هرطوری شده میخوام از تیمم دفاع کنم
علی هستم!!نقل قول:
دوست من عزیز من برادر من
بارسلونا به هرکولس باخت پس چه نتیجه ای میگیریم؟
نتیجه میگیرم که تو فوتبال هیچ چیز قابل پیش بینی نیست!!
سپاهان=بارسلونا
پرسپولیس=هرکولس
مقایسه جالبی بود، ممنون:2:
علی عزیزنقل قول:
شما یا عصبانی هستی یا خسته
چون اگر من هم مقایسه کرده باشم با بازی ذوب آهن و پرسپولیس مقایسه کردم نه سپاهان
اما من قصدم مقایسه نبود مثال روی حرف شما بود
نتیجه گیری شمام اشتباه بود و نتیجه میگیریم که همیشه استثنا هم وجود داره بخاطر برخی شرایط
در کل من نه سپاهان و نه ذوب آهن رو برابر بارسلونا میدونم حتی 1/1000 شون هم نمیدونم
ولی ظاهرا شما پرسپولیس رو بالاتر از هرکولس میدونید!
راستی دوستان من رو به تفرقه افکنی هم متهم کردن
احتمالا کم کم پرونده سیاسی هم برام میسازن و کهریزک و ....
کلا این بحث به جایی نمیرسه و فکر کنم هرکی رود ره خویش
پژمان جان میشه نتیجه گیری خودتو از بازی بارسلونا هرکولس بگی؟!نقل قول:
اما من قصدم مقایسه نبود مثال روی حرف شما بود
نتیجه گیری شمام اشتباه بود و نتیجه میگیریم که همیشه استثنا هم وجود داره بخاطر برخی شرایط
یا مثلا از بازی پرسپولیس ذوب آهن!!
ممنون:)
علی جان من مطمئن شدم که خسته اینقل قول:
خودت نتیجه گیری من رو نقل قول کردی عزیز
نقل قول:
نتیجه میگیریم که همیشه استثنا هم وجود داره بخاطر برخی شرایط
خب اون استثنا چیه؟!نقل قول:
علی جان من مطمئن شدم که خسته ای
خودت نتیجه گیری من رو نقل قول کردی عزیز
منظورت اینه که پرسپولیس ذوب آهن رو شانسی برده یا ...؟!
من که متوجه نمیشم
خستگی بازیکن هانقل قول:
وجود مشکل خاصی در بین بازیکن ها
عدم هماهنگی بازیکن ها و غیره و غیره و غیره
در کل بیخیال این بحث بشیم
همینطوری کلی تاپیک از مسیر اصلی منحرف شده (کردم!)
اعتراض به ميزباني پرسپوليس و گزارش خياباني
باشگاه ملوان: صدا و سيما از گزارشگران بيطرف استفاده كند
خبرگزاري فارس: باشگاه ملوان انزلي به ميزباني باشگاه پرسپوليس و گزارش جواد خياباني اعتراض كرد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به گزارش خبرگزاري فارس، امين افقي سخنگو و دبير هيأت مديره موسسه فرهنگي ورزشي ملوان منطقه آزاد انزلي در مورد بازي رفت ملوان مقابل پرسپوليس كه در ورزشگاه آزادي برگزار شد، اظهار داشت: علي رغم تمامي مسائل و حواشي به عنوان يك تيم شهرستاني بيحاشيه اما پرافتخار در فوتبال كشور با تكيه بر تعصب و تلاش بازيكنان خود، درايت كادر فني و تماشاگران پرشور ملوان، در انزلي قهرماني را براي علاقمندان ملوان به ارمغان ميآوريم.
سخنگوي موسسه فرهنگي ورزشي ملوان منطقه آزاد انزلي تصريح كرد: بازي ديروز ملوان پرسپوليس خاطرات دو فينال جام حذفي ميان اين دو تيم در دهه شصت را كه به اذعان كارشناسان فوتبال تصميمات داوري ملوان را از رسيدن به قهرماني محروم كرد در اذهان هواداران زنده كرده است.
افقي ضمن ابراز تأسف از اهانتهاي صورت گرفته از سوي تماشاگران پرسپوليس نسبت به مردم فهيم استان گيلان در طول بازي و ساير توهينهاي اين تماشاگران نسبت به هواداران،بازيكنان و كادر فني اضافه كرد: حداقل انتظار از مسئولين باشگاه پرسپوليس اين است كه جو ورزشگاه را كنترل كنند علاوه براين موسسه ملوان اعتراض خود را نسبت به درنظر گرفتن جايگاه بسيار نامناسب براي سرمربي ملوان و همراهان وي در جايگاه ويژه اعلام ميدارد چرا كه در پائينترين صندلي جايگاه ويژه ورزشگاه آزادي امكان ديدن و تحليل بازي وجود نداشت.
وي با بيان اينكه علاقمندان ملوان به نحوه گزارش و جهت گيريهاي ابراز شده از سوي گزارشگر تلويزيوني اين بازي اعتراض دارند افزود: با عنايت به اينكه اين بازي ميان دو تيم از بهترين و محبوبترين تيمهاي كشور برگزار ميشد چنين جهت گيريهايي كه از تريبون رسمي صدا و سيما پخش ميشود در شأن گزارشگران بازيهايي در اين سطح نيست و از مديران محترم رسانه ملي تقاضا داريم دربازيهاي حساسي كه پخش جهاني دارد گزارشگراني را انتخاب كنند كه ميان تيمهاي شهرستاني و تيمهاي مورد علاقه خود تفاوت قائل نشوند.
انتهاي پيام/
پ.ن: :3:
شما میگی پر افتخار ترین تیمه ایران پرسپولیسه.اخه رو چه حساب اینو میگی؟وقتی جامهایی که استقلال گرفته بیشتره چه جوری پر افتخارترینش پرسپولیس میشه؟به طوره حتم تعریفه پر افتخار برایه منو شما فرق میکنهنقل قول:
شما میگی این جام برایه فلان مسابقاته مهم نیست اون برایه اون یکی مسابقاته اونم مهم نیست(با این حساب فوتباله ایران از ساله 28 تا 80 اصلا مهم نبوده) پس چی مهمه؟قطعا تعریفه شما از پر افتخارترین تیم تعداده جامه بیشتر نیست چون والا به خدا جامهایی که استقلال گرفته بیشتره.خوشم میاد خودت جوابه خودتو میدی :دی این شمایید که افتخارات و جامهایه مارو زیره سوال میبریدو میگی اون تاج بود قبول نیست اون باشگاهایه تهران بود قبول نیست....والا ما افتخاراتتون رو زیره سوال نبردیم فقط گفتیم جامایی که استقلال گرفته بیشتره.
اینجارم ببین شاید نظرت عوض بشه
محضه اطلاعتون هم عرض کنم قهرمانیه اسیایه ساله 70 با نامه استقلال بودکد:http://www.fcesteghlal.ir/Page.aspx?id=27
بعدشم اومدین میگین تاج با استقلال فرق داره.هر وقت پیروزیو از پرسپولیس بشه جدا کرد تاجم از استقلال میشه جدا کرد
گفتی تو سایته باشگاهه استقلال حرفی از تاج زده نشده پس اینجارو یه نگاه بنداز
ساله 1323 اسمه باشگاه دوچرخه سواران بود وقتی که تیمه فوتبال هم به باشگاه اضافه شد ساله 1328 به تاج تغییر نام دادکد:http://www.fcesteghlal.ir/Page.aspx?id=30
دوچرخه سواران در سال 1328 به نام( تاج) تغيير نام داد كه موسس آن سپهبد پرويز خسرواني و مدير باشگاه، سروان پرويز شيخوان و اولين مربي خارجي تيم نيز رايكوف از يوگسلاوي بود. نوع لباس تاج: پيراهن آبي با آستين سفيد، شورت ورزشي سفيد، جوراب سفيد با برگشت آبي . تيم تاج تا بهمن ماه 1357 كه انقلاب به پيروزي رسيد ، يعني در مدت 30 سال به عنوان يكي از تيم هاي طراز اول ايران و آسيا شناخته شد. پس از پيروزي انقلاب، نام تيم( تاج) به ( استقلال) تغيير كرد
پ.ن
به اینم یه نگاه بنداز.خبریه که باشگاه همین امروز گذاشته و نامه تاج رو برده
کد:http://www.fcesteghlal.ir/NewsView.aspx?id=1925
ببخشيد دوست من مجبورم كمي صريح تر حرف بزنم چون شما هم همين كارو كردين
اين سرمايه گذاريها كجان كه نتونستن چهارتا بازيكن توي فصل نقل و انتقالات بگيرن؟نقل قول:
طبق چه معادله اي و فرمولي حساب ميكنيد كه ميگين پرسپوليس مثلا بيشتر از سپاهان سرمايه گذاري كرده بگين من هم ياد بگيرم
اميدوارم اين بار به جاي حرفي ديگه به اين سوال مشخصا جواب بدين
مقايسه شما با احترام كاملا غلط و غير فوتباليهنقل قول:
به قول دوستمون امسال همين ذوب آهني كه به عقيده شما بهترين بازي رو ميكنه مقابل پرسپوليس رفت و برگشت 5 تا خورد الاتحاد توي آزادي سه تا خورد كلا همه ميدونن كه پرسپوليس تنها چيزي كه امسال اذيتش كرد نوسان بيش از اندازه اش بود
بعد هم ذوب آهني كه چهار پنج ساله بازيكناش دست نخورده ان كه امسال زير استقلال قرار گرفت
شرايط هر بازي فرق ميكنه در بازي با تيم ازبكستان اگر آرفي دقيقه 92 گل خالي رو ميزد الان پرسپوليس ميومد بالا
نميشه بازيها رو با هم مقايسه كرد دو تيم 10 بار با هم بازي كنن نتيجه هاشون به هم شبيه نيست
من واقعا ديگه درمانده شدمنقل قول:
دلیل دوم
در لیگ ایران هر تیم 34 بازی میکنه
که در کل میشه 612 بازی
حالا داور یا فدراسیون چنتا بازی رو باید دستکاری کنن تا یه تیم قهرمان بشه؟
یا سپاهان برای چنتا بازی باید پول بده تا به نفعش سوت بزنن؟
اما در جام حذفی تیم قهرمان حدود 7-8 تا بازی میکنه که اصل بازی ها 4 تای آخرش هست عمدتا
تقلب و دستکاری در کدوم راحت تره؟
تنها چيزي كه از حرفاي شما ميشه فهميد اينه كه پرسپوليس هر وقت قهرمان بشه با كمك فدراسيون بوده و سپاهان با قدرت خودش و كمك خدا
ميتونيد اين حرف رو رد كنيد و قبول نكنيد اما تمام پستهاون رو كنار هم قرار بديم تنها چيزي كه ازش ميشه برداشت كرد همينه
بابا بيخيالنقل قول:
چطور تیمی که در لیگ 5 بار پشت سر هم شکست های سنگین خورده حالا تقریبا همون تیم ها رو شکست داده و در یک قدمی قهرمانی هست اونم بدون هیچ تغییری در هیچ جای باشگاه
توي يه ليگ تيمها دوره افت دارن دوره اوج دارن
پرسپوليس در زمان دنيزلي هم در طول ليگ دو سه تا باخت اورد ولي پنج شش هفته پاياني رو برد
مگه همين سپاهان در هر دو فصلي كه قهرمان شد ابتداي فصل تا رده هاي 13 يا 14 پايين نرفت
پس با فرمول شما هر دو قهرماني سپاهان مشكوك بوده
ميشه بگين اين لابي كوچيكي كه ديدين چي بودهنقل قول:
گرچه در آخر هم اینم میگم به نظر من قهرمانی امسال سپاهان مقتدرانه بود اما پارسال خودم یک گوشه کوچکی از همین لابی های سیاسی برای سپاهان رو دیدم
اما معتقدم که این کار هم یک تقابل یا کاری هست که همیشه تیم های پایتختی انجام میدن (مخصوصا پرسپولیس)
مگه ميشه با يه لابي كوچيك قهرمان شد
شما كه گفتين توي يه ليگ برعكس جام حذفي سخته كه بشه توي بازيها دست برد
فكر ميكنم يه اعتراف كوچيك رو مقدمه اي كردين براي اينكه دوباره تمام افتخارات پرسپوليس رو زير سوال ببرين
آخرش سپاهان متقلبه يا نهنقل قول:
اگر سپاهان متقلب بود الان به این وضع دچارش نمیکردند تا بتونن از سر راه برش دارن
حتما مقصر تيمهاي پايتخت هستن
اگه ميخواستن اين تيم رو خراب كنن پس چجوري گذاشتن اين تيم بشه بهترين تيم دهه اخير ايران
اين رو جدي ميگم اگر به قول اريك فروم «شما جايي زندگي ميكنيد كه به آن فكر ميكنيد» بايد پذيرفت كه شايد در ايران زندگي نميكنمنقل قول:
گرافیکار جان شما ظاهرا در ایران زندگی نمیکنی!
اميدوارم همين نود درباره اتفاقات بازي ملوان هم فقط به همون نشون دادن اشتباهات اكتفا كنه تا ببينيم اين اتفاقاتي كه باعث شدن اين جام رو برنامه ريزي شده بدونيد چي بودننقل قول:
اگه هم بخواین بگین 90 دیگه همه میدونن که 90 محاکمه نمیکنه و فقط اشتباهات رو نشون میده حالا کو گوش شنوا
دوست من اين بخشه اصلي اون پست منهنقل قول:
حتی آقای گرافیکار هم حاضر نیست برای تیم همشهریش (که مدعی هواداریش رو هم دارند) در مقابل پرسپولیس [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اما اگر همین تیم به دسته یک سقوط کنه اولین نفری که اینجا نارحت خواهد شد و زمین و زمون رو مقصر خواهد دونست خود ایشونه
««« پي نوشت: به عنوان يه خوزستاني واقعا برام سخته طرفدار فولاد نباشم اما از اون سمت هم از بچگي خود به خود طرفدار پرسپوليس بزرگ شدم در كل اميدوارم بازي زيبايي بشه و تيمي كه لايق تره بره فينال»»»
هرچند نيازي به توضيح نداره
اما اجازه بدين كمي در اين مورد حرف بزنم
من متولد اهواز نيستم و به همين خاطر قبل از اينكه طرفدار تيمهاي اهوازي بشم طرفدار تيمهاي شهر خودم و پرسپوليس شدم چون خوزستان مثل اصفهان نيست كه همه استان طرفدار تيمهاي شهر اصفهان باشن فوتبال توي خوزستان خيلي ريشه دارتر از اين حرفاست اينجا هر شهري تيم خودشو داره
دزفول يه زماني بانك ملي رو داشت
شوش يه زماني استقلال و پرسپوليس رو داشت و اين اواخر كاغذ پارس رو
آبادان كه نيازي به توضيح نداره جم و نفت براي خودشون كلي طرفدار دارن
با اينهمه من به عنوان كسي كه اهوازي نيست باز هم به تيم فولاد علاقه داشتم و دارم و توي اون بازي واقعا هر كدوم ميبرد برام فرقي نميكرد و اين رو هم بگم اگر به جاي فولاد الان تيم جنوب بود مطمئنا به ورزشگاه ميرفتم و جنوب رو تشويق ميكردم
فوتبال خوزستان يه چيزي مثل فوتبال گيلانه ملوانيها هيچ وقت طرفدار تيمهاي رشتي نيستن اين به خاطر ريشه دار بودن فوتبال توي اين استانهاست
چطور ممكنه كه شما بگين همه چيز از قبل براي قهرمانيه پرسپوليس برنامه ريزي شده ولي در صورتي كه ملوان قهرمان بشه اين مسئله سر جاش بمونهنقل قول:
دوستانی هم که میگن کاش ملوان قهرمان بشه ببینیم که فلانی دیگه چی میگه باید بگم که اگر ملوان 10 تا به پرسپولیس بزنه من روی تمام حرفام هستم و خواهم بود
اتفاقا میگم آفرین بر ملوانی که پرسپولیس رو با اینکه فقط (شاید) خدا پشتش نبود رو شکست داد
بر اساس منطق مسئله اي كه شما مطرح كردين مخدوش ميشه
گفتم در كل پرسپوليس از نظر شما محكومه چه ببره و چه ببازه
با توجه به حرفاي بالا نميدونم كي به سنگ نزديكترهنقل قول:
به قول فردوسی پور نرود میخ آهنین در سنگ
جالبه بعد از اينكه سر يه اخراج كه به نظر من كاملا درست بوده كليت جام رو زير سوال بردين و ما رو از فوتبال و پرسپوليسي بودن پشيمون كردين حالا اجازه ميدين ما از قهرمانيمون كه البته با توجه به داوري ديدار رفت بعيد به نظر ميرسه لذت ببريمنقل قول:
منم دیگه ترجیح میدم دیگه انقدر خودم رو اذیت نکنم تا شما دوستان هم لذت موفقیت های تیم هایی که هوادارشون هستید رو ببرید!
ياد تبريكم به اصفهانيها بعد از قهرماني امسال سپاهان افتادم
به این همه مورد اشاره کردیدنقل قول:
خستگی بازیکن ها
وجود مشکل خاصی در بین بازیکن ها
عدم هماهنگی بازیکن ها و غیره و غیره و غیره
به بازی خوب پرسپولیس جلوی ذوب آهن اشاره نکردید
یعنی فقط همینای که گفتید باعث باخت 3-0 ذوب آهن بود:18:
به قول علیرضا
منم واقعا ديگه درمانده شدم
تنها چيزي كه از حرفاي شما ميشه فهميد اينه كه پرسپوليس هر وقت قهرمان بشه با كمك فدراسيون بوده و سپاهان با قدرت خودش و كمك خدا
اخه یکی نیست بهشون بگه بازیه رفت که ذوب اهن باختو گفتین خسته بود چون بازیه اسیایی داشت(اولا تیمی که ادعایه حرفه ای بودنه کاملو داره نباید به خاطر بازیه چند روز پیش بیادو 2-0 ببازه)بازیه برگشت جلو تماشاگرایه خودشون چرا 3 تا خوردن؟این دیگه چی بود؟نقل قول:
بعد از بازیه سپاهان با پرسپولیس تو اصفهانم گفتن سپاهان نخواست ببره :دی
کلا اینا همش فکر میکنن داره بهشون توطئه میشه....کیه؟:دی
باید جوابشونو تو زمین بدیم
شما ذوب اهنو اوتش کردین ماهم سپاهانو....
واقعا شما تو کجایه تاریخه فوتبال دیدین استقلال پرسپولیسیا با اندک طرفدارانه تیمهایه اصفهانی کل کل کنن؟:دی
ما خیلی داریم گنده میکنیم مسالرو....حرکاته خود جوشه دیگه
به فکره قهرمانیتون باشینو حالشو ببرین.اگه داورم براتون بیاد گل بزنه اونیکه ثبت میشه قهرمانیتونه نه چیزه دیگه
جناب گرافیکار من صریح حرف زدم اما تمسخر نکردم!
اینکه سرمایه کجاست رو من نمیدونم کلا هم نمیخوام مسایلی که فعلا میبینیم رو بیارم وسط چون بحث سیاسی میشهنقل قول:
اين سرمايه گذاريها كجان كه نتونستن چهارتا بازيكن توي فصل نقل و انتقالات بگيرن؟
طبق چه معادله اي و فرمولي حساب ميكنيد كه ميگين پرسپوليس مثلا بيشتر از سپاهان سرمايه گذاري كرده بگين من هم ياد بگيرم
اميدوارم اين بار به جاي حرفي ديگه به اين سوال مشخصا جواب بدين
اما در مورد معادله و فرمول
مجتمع فولاد مبارکه یک مجتمع صنعنی نیمه دولتی هست پس باشگاه سپاهان نیمه دولتی میشه درسته؟
منبع درامد باشگاه سپاهان هم همین مجتمع هست
باشگاه پرسپولیس با منبع درامد نا معلوم (دولت؟!!) یک باشگاه کاملا دولتی هست و نکته مهم دیگه پایتختی بودن این باشگاه هست
قابل درک هست که چرا دولت روی پرسپولیس سرمایه گذاری بیشتری میکنه؟
به فرض حرف شما درست (که من قبول ندارم) و از یک بازی نمیشه نتیجه گیری کردنقل قول:
مقايسه شما با احترام كاملا غلط و غير فوتباليه
به قول دوستمون امسال همين ذوب آهني كه به عقيده شما بهترين بازي رو ميكنه مقابل پرسپوليس رفت و برگشت 5 تا خورد الاتحاد توي آزادي سه تا خورد كلا همه ميدونن كه پرسپوليس تنها چيزي كه امسال اذيتش كرد نوسان بيش از اندازه اش بود
بعد هم ذوب آهني كه چهار پنج ساله بازيكناش دست نخورده ان كه امسال زير استقلال قرار گرفت
شرايط هر بازي فرق ميكنه در بازي با تيم ازبكستان اگر آرفي دقيقه 92 گل خالي رو ميزد الان پرسپوليس ميومد بالا
نميشه بازيها رو با هم مقايسه كرد دو تيم 10 بار با هم بازي كنن نتيجه هاشون به هم شبيه نيست
اما آمار کلی در کل بازی های لیگ رو هم نمیتونید قبول کنید؟
سپاهان بهترین تیم تا به اینجا و پرسپولیس در لبه بدترین تیم
همین دلیل اون استدلال من رو بیشتر به سمت درست بودن سوق میده
این برداشت شماست من همه حرف هام واضح هستندنقل قول:
من واقعا ديگه درمانده شدم
ميتونيد اين حرف رو رد كنيد و قبول نكنيد اما تمام پستهاون رو كنار هم قرار بديم تنها چيزي كه ازش ميشه برداشت كرد همينه
شما کلا خوب همه چیز رو به هم ربط میدیدنقل قول:
بابا بيخيال
توي يه ليگ تيمها دوره افت دارن دوره اوج دارن
پرسپوليس در زمان دنيزلي هم در طول ليگ دو سه تا باخت اورد ولي پنج شش هفته پاياني رو برد
مگه همين سپاهان در هر دو فصلي كه قهرمان شد ابتداي فصل تا رده هاي 13 يا 14 پايين نرفت
پس با فرمول شما هر دو قهرماني سپاهان مشكوك بوده
نتیجه گیری روی سپاهان در اول فصل با 3 4 بازی و نتیجه گیری من روی پرسپولیس نسبت به کل فصل
پرسپولیس اگر افت خیز داره پس توی جام حذفی هم باید داشته باشه
اما ما که فقط خیز دیدیم اونم چه خیزی!
اگر میشد میگفتمنقل قول:
ميشه بگين اين لابي كوچيكي كه ديدين چي بوده
مگه ميشه با يه لابي كوچيك قهرمان شد
شما كه گفتين توي يه ليگ برعكس جام حذفي سخته كه بشه توي بازيها دست برد
فكر ميكنم يه اعتراف كوچيك رو مقدمه اي كردين براي اينكه دوباره تمام افتخارات پرسپوليس رو زير سوال ببرين
آخرش سپاهان متقلبه يا نه
حتما مقصر تيمهاي پايتخت هستن
اگه ميخواستن اين تيم رو خراب كنن پس چجوري گذاشتن اين تيم بشه بهترين تيم دهه اخير ايران
من گفتم یک لابی سیاسی دیدم نگفتم تقلب دیدم پس حرف توی دهن من نذارید
این لابی سیاسی ممکن هست برای هر هدفی استفاده بشه
اول از همه ممنونم که یاد آوری کردید تیم های اصفهانی بی ریشه هستند!نقل قول:
دوست من اين بخشه اصلي اون پست منه
.
.
.
من حرفم رو بر اساس پست هایی که هر دفعه از شما خوندم و هواداری هایی که دیدم گقتم
من حرف شما رو قبول ندارم
غیر ممکنه فرقی برای شما نداشته باشه
آخرش ته دل هوادار یکدوم بودید در این بازی
اما در کل در این مورد من عذر خواهی میکنم اگر حرف نا مربوط زدم چون این مورد علاقه شخصی هست و به منم ربطی نداره
دلیلش سادستنقل قول:
چطور ممكنه كه شما بگين همه چيز از قبل براي قهرمانيه پرسپوليس برنامه ريزي شده ولي در صورتي كه ملوان قهرمان بشه اين مسئله سر جاش بمونه
بر اساس منطق مسئله اي كه شما مطرح كردين مخدوش ميشه
گفتم در كل پرسپوليس از نظر شما محكومه چه ببره و چه ببازه
چون داور دیگه نمیتونه همینطوری بگه 2 تا گل برای پرسپولیس (البته اگه میتونست میکرد این کار رو هم) و باید اتفاقی بیوفته تا بتونه کاری بکنه
و دلیل ساده تر اینکه شاید اونروز روز افت شدید پرسپولیس باشه!!!! دیگه داورم هرکاری بکنه فایده نداشته باشه!
نیازی نیست مغالطه کنید دوست من چون مطمئنا حداقل در مورد شما اینطور نیست!نقل قول:
ما رو از فوتبال و پرسپوليسي بودن پشيمون كردين حالا اجازه ميدين ما از قهرمانيمون كه البته با توجه به داوري ديدار رفت بعيد به نظر ميرسه لذت ببريم
به شخصه ترجیح دادم در مورد این بحثی که شکل گرفت و پژمان عزیز مطرحش کرد سکوت کنم ... علیرضا عزیز گفتنی ها رو گفتن !
پژمان جان همه نظرات شما محترم اما به شخصه اصلا منطق شما رو ( حد زیادیش رو ! ) قبول ندارم ! بهتر اینقدر برد پرسپولیس رو ( و ظاهرا کل پرسپولیس رو ! ) زیر سوال نبرید ...
بایدی در کار نیست پژمان جان ! با هیچ منطقی نمیشه گفت چون پرسپولیس افت و خیز زیاد داشته باید (باید ؟! ) تویه جام حذفی هم محکوم به شکست باشه ! محکوم به افت باشه !نقل قول:
پرسپولیس اگر افت خیز داره پس توی جام حذفی هم باید داشته باشه
اما ما که فقط خیز دیدیم اونم چه خیزی!
محمد جان من انتظار ندارم همه منطق من رو قبول داشته باشن مخصوصا هواداران پرسپولیس!نقل قول:
به شخصه ترجیح دادم در مورد این بحثی که شکل گرفت و پژمان عزیز مطرحش کرد سکوت کنم ... علیرضا عزیز گفتنی ها رو گفتن !
پژمان جان همه نظرات شما محترم اما به شخصه اصلا منطق شما رو ( حد زیادیش رو ! ) قبول ندارم ! بهتر اینقدر برد پرسپولیس رو ( و ظاهرا کل پرسپولیس رو ! ) زیر سوال نبرید ...
اما اگر حداقل یک نفر هم با خوندن حرف های من فقط به فکر بره برای من بسه
در کل هم این صحبت ها ، صحبت هایی هست که نتیجه گیری نخواهد داشت
منم همینجا خودم به شخصه تمام حرف هام رو زدم و حرفی دیگه ندارم و کلا هم بحث رو تموم میکنم تا تاپیک روال عادی خودش رو طی کنه
دوستان هم لطفا همکاری کنند
چطور تو شهرستان میشه از گزارشگرانی استفاده کرد که کلاً به نفع تیم خودشون گزارش کنه؟اتفاقاً به نظر من گزارشگران تهرانی خیلی و بیش از حد هوای تیمهای شهرستانی رو دارننقل قول: