امروز رفتم مدرسه میگن دوشنبه کارنامه ها آماده میشه :41:
Printable View
امروز رفتم مدرسه میگن دوشنبه کارنامه ها آماده میشه :41:
من امروز گرفتم. به جز هندسه که 18.5 شدم همه رو همونی که فکر می کردم شدم. هندسه رو اعتراض زدم.
ز فارسی= 19.5
ز انگلیسی= 19.75
عربی=18.25(به هم دادن. خودم حدودای 16.5 میشدم)
بقیه رو 20.
رفیق نزدیکم خیلی شانس آوورده. زبان فارسی و جبر و هندسه غلط داشت بهش 20 دادن.
تو کنکور نه اما وقتی نتایج اومد که کجا قبول شدی یه فرم انتخاب رشته از دانشگاه میگیری پر میکنی اگه 95 درصد نمره آخرین کسی که اون دانشگاه قبول شده رو بیاری میتونی بری البته نمی دونم بومی گزینی و سهمیه جنسینی هم هس یا نه اوناییم که پارتی داشته باشن فرقی نمی کنه رتبش 1000 باشه یا 80000 هر جا بخواد می ره!نقل قول:
معدل سال چیست؟
به نظر من تو ریاضی بالای 18 عالیه!نقل قول:
سهمیه هیئت علمی یعنی همه چی! کافیه تو دانشگاه دولتی ممد آباد قبول بشی بعد به راحتی آب خوردن از همون ترم اول بیای شهر خودت دانشگاه دولتی ( البته سهمیه مورد نظر فقط و فقط باید ولی محترم یا والده مکرمه باشن:31:)
اره بالاي 18 هم خوبه ولي 19 ديگه فكر كنم براي سه رقمي كافي باشه :31:نقل قول:
هيئت علمي همه دانشگاه ها يا ازاد هم قيوله ؟
برای بدست آوردن معدل سال اول نمره مستمر نوبت اول و دوم رو با احتساب ضریب 1 به علاوه ی نمره اصلی نوبت اول با احتساب ضریب 2 و نمره نهایی با احتساب ضریب 6 میکنن و یه عددی بدست میاد مثلا 180 بعد اونو تقسیم بر 10 میکنن که میشه 18...(این 18 همون نمره سالانه اس..)نقل قول:
برای همه درسها این کار رو انجام میدن و بعد نمرات سالانه رو در واحد درس ضرب میکنن و بعد جمع تمامشون رو تقسیم بر تعداد واحدها میکنن که معدل سالانه بدست میاد...
نقل قول:
من الان یه حساب سر انشگتی که کردم متوجه شدم اگه 18 بشی از اون 25% کنکور 22.5% رو حدودا میگیریم!نقل قول:
یعنی همچین خیلی هم عقب نیفتادیم!
بجاش من 2 تا تست ریاضی و یه تست هندسه اضافی تر میزنم به اونایی که 20 شدن و این حدودا میرسم...:31:
کی نتیجه ی اعتراضات رو میدن؟؟؟؟
اینم نمرات من:(البته خودم هنوز تو کف ادبیات و حسابان و فیزیکم)(تو عربی هم خیلی نامردی شد به همه حداقل یک نمره رو دادن ولی به من فقط 0.25 البته ترسیدم اعتراض بدم کم شه)
دین 19.5
ز.فارسی 19
ادبیات 17.25
عربی 19.75
زبان 19.5
فیزیک 18.75
شیمی 20
جبر 20
هندسه 18.5
حسایان 18.75
دقیقا این نامردی به منم شده 0.5 نمره دادن شدم 18.5 در حالی که یکی از دوستام 12ش شده 17 ولی من اعتراض دادم نکنه کمتر شه؟؟؟:41:نقل قول:
کار خوبی کردی فوقش نیم نمره ازت کم کنن که میشی 18....نقل قول:
ولی عوضش ممکنه 19 یا بالاتر بشی....
برای احتساب نمرات تناسب که نمی بندن :13: نمرات تراز میشه و رو حساب اینکه تو تراز گیری انحراف معیار اهمیت داره مهم اینه که نمره شما چقدر از میانگین فاصله داره رو همین حساب معدل 18 به نظر من عالیهنقل قول:
یعنی اگه اونی که 20 شده از 25%، 24% تراز رو بگیره ( رو همون حساب انحراف معیار هیچ کس تمام 25% رو نمیگیره مگه اینکه همه نمرشون 0 بشه و اون یه نفر20!) اونی که 18 شده مثلا 20-22% تراز رو میگیره
پ ن: اعداد همگی مستعار بوده و شانسی بیان شدن:31:
مهم همون اصل مطلبه که میگه هنوز یه سال مونده و همه چی امکان پذیره
آزاد برای دولتی نمیشهنقل قول:
شایدم بشه :31: ولی من تا حالا ندیدم
دوست گلم درسته تراز هیچوقت به بالاترین حد نمی رسه ولی کسی که 20 میشه نسبت به پایین ترها 25% رو میگیره...نقل قول:
یعنی ممکنه تراز کسی که 20 گرفته مثلا 8000 بشه و کسی که 18 گرفته مثلا بشه 7000 ...
یعنی کسی که 20 گرفته بالاترین تراز رو نسبت به بقیه میگیره و این یعنی همون 25 %....
فکر نکنم!نقل قول:
نظر من اینه:
میان میگن سقف تراز مثلا 20000 تاست(که این سقف تراز هم با فرض اینکه یک نفر نمره کامل رو بگیره و بقیه 0 بدست میاد) 25% مال نمرات نهایی و 75% کنکور
حالا این 25% میشه 5000 تا و به همون دلیلی که گفتم هیچ کس نمیتونه تمام 5000 تا تراز رو بگیره
در مورد نظر شما هم باید بگم که نگرفتم چی میگی:31:
آره خوب هیچ کس 5000 رو نمیگیره اما نفر اول 4800 تا میگیره مثلا و نفر آخر مثلا 250 تا لذا تفاوت نفر اول و آخر تقریبا همیشه ثابته.....نقل قول:
اقایون بیخیال تراز یا همون طراز!
میگم جالبه که بچه هایی که معدلشون پایین شده نمره هاشون رو نمذارن...
فقط خر خون ها (البته ببخشید که واقعیت رو میگم) میذارن...!!!
منم الان میخواستم واسه روحیه دادن نمره هامو بذارم اما نمیدونم کارنامه کجاست!
راستی یکی از دوستام که جبر رو عین من نوشته بود و فقط یه سوال اختلاف داشتیم شده 3.5 (مردود)!!!!!
فک کنم 2-3 صفحه ی رو جا انداختن.شایدم تایپیست یکم خنگ تشریف داشته!!!
بابا من میگم درسته که کسی که 20 شده حداکثر تراز رو نمیگیره و ترازش پایین تر میاد اما به همون نسبت کسایی که از 20 پایین تر شدن هم ترازشون پایین میاد و اون اختلاف 25 درصدی بین کسی که 20 گرفته و کسی که 0 گرفته همچنان برقراره.
اینجور که شما میگی یعنی کسی که 20 میگیره مثلا 24 درصد رو میگیره پس باید کسی که 0 گرفتن 1- بشه!
خو منم همینه گفتم....نگاه کن:نقل قول:
نقل قول:
آره خوب هیچ کس 5000 رو نمیگیره اما نفر اول 4800 تا میگیره مثلا و نفر آخر مثلا 250 تا لذا تفاوت نفر اول و آخر تقریبا همیشه ثابته.....
اینا رو ول کنید
میگم تو شهر شما تقلب آنچنانی دیدید؟ مثلا کسی که معدلش 18 هم نمیشده ، الان شده باشه 20
همون پسره که قبلا بهتون گفتم معدلش شده 20 ، الان همه ی بچه ها بهش اعتراض دارن .......
نمره های من:
دین زندگی:20
زبان فارسی:20
ادبیات:19.5
عربی:19.75
زبان:20
فیزیک:19.25
شیمی:19.5
جبر:17.25
هندسه:18
حسابان:18
به نظرتون نمره هام در چه سطحیه؟؟؟
عمومی هات عالیه ...نقل قول:
اختصاصی هم اگه نمرات ریاضیت بالاتر بود خیلی عالی میشد ...
ولی در کل به نظرم خیلی خوبه
پ.ن : من همچنان اندر کف کارنامم هستم :| کل ایران دادن ما موندیم فقط
نه در این حد...ما بچه های متقلبوم هم جانب احتیاط رو نگه میدارن:دی حرفه ای نبوده...:دینقل قول:
احتمالا فردا یا پس فردا جواب اعتراض ها میاد...
من امروز زنگ زدم هنوز جواب اعتراضا نیومده
اول سلام
دوم اه چقدر بچه بازی در میارید سر نمره
یکی مثلا نمرش 0.25 کم شده خودشو میکشه اگه با این روحیه میخواید برید به جنگ کنکور میبازید من که امسال کنکور میدمو تموم میشه ولی شما....
هر چی شده معدلتون خوب شده دیگه میتونی برگردونیش؟
اصلا بگو 50% معدله که نیست بازم نصفش دست خودته
به این نمره ها هم هیچ کسی محل نمیزاره چون دیپلم که بیشتر نیست
یه خورده استراحت کنید هر چی هم که شده معدلتون فراموش کنید البته اونایی که خوب شدن یه خورده مثبت تر میشن
بعد برید سراغ کنکور که مثل اب نبات
قوربونه همتون برام دعا کنید
به امید ایران اباد
من بعد از اندکی استراحت برگشتم تا بلاگمو ادامه بدم ...
امروز یواش یواش درس رو شروع کردم . هندسه 1و2 و شیمی 2و3 و فیزیک 3 رو سعی میکنم یه دوره کنم تا آخر تابستون .
ولی رهرو آنست که آهسته و پیوسته رود ... فعلا یه هفته ای روزی 4 ساعت میخونم توصیه میکنم بقیه هم یهو با روزی 10 ساعت شروع نکنن (تجربه دارم جدی)
من دل و دماغم به درس نمیره نمیدونم چرا؟:دی
اما از سه شنبه شروع میکنم.....
من فعلا خیلی خسته ام ،اصلا حوصله درس ندارم 3 .2 روز دیگه جدی شروع میکنم ، باید حتما جواب اعتراض ها بیاد تابتونم درس بخونم ، اصلا این 18.75 زبان فارسی منو ریخته به هم...:41: اگه درست نشد هم به درک!! از همون روز اول از این درس متنفر بودم!!!
البته امروز 3قفسه کتابخونه رو خالی کردم برای پیش( حداقل یه کار مفیدی کردم!:31:)...من با دوم و سوم شروع میکنم ، احتمالا فیزیک پیش رو هم همزمان با اینا بخونم ولی بیشتر رو دوم و سوم تمرکز میکنم...
نظر من اینه که حداقل یه درس پیش رو که به نسبت خوندنش براتون آسونتر هست، بخونید... توی سال نتیجه شو میبیند (( البته همه درس ها رو نه!!!)
دوست عزیز اینو بهت بگم هیچ وقت نگو از این روز اصلا حرف نزننقل قول:
شما که درست خوبه ولی اینو بهت میگم
برای ادم های تنبل 7 فردا وجود داره و برای انسان های پر تلاش هشت امروز 9کرتم :20:
امروز هم جواب اعتراضا نیامد..... شاید فردا بیاید شاید...:دی
بچه ها با معدل حدود ١٢ كجا ميشه ثبت نام كرد ؟ من بعضيا رو سراغ دارم با معدل ١٠ و چند تا نمره تك رفتن ثبتنام كردن . اينا چجور ثبتنام كردن ؟
فکر نکنم تا 2-3 هفته دیگه بیاد.نقل قول:
من تابستون یه چیزایی از دوم و سوم میخونم با گسسته. یکی از دانشجوهای مدرسه که ورودی 88 هست میاد بهمون درس میده.
من میخواستم پایه رو همشو تموم کنم
ولی خداییش نمیشه
من فعلا دو روزه روزی 3 ساعت دیف رو ثابت دارم (خیلی زیادههههه :( خدا رحم کنه ) تا آخر تابستون دیف 1 رو تموم میکنم احتمالا
درسای پایه هم ... من اول از همه باید شیمی 2 رو تموم کنم ! احتمالا اینکه تموم شد مدرسمون شروع میشه ...
با شروع مدرسه یواش یواش شیمی و فیزیک 3 رو میخونم و روزی 1 ساعت هم میزارم برای هندسه
راستی زبان فارسیم دارم میخونم ... روزی یه ساعت و از کتاب سبطی
+
ممد من شنیدم 20 ام میاد اعتراضا ! ینی اگه تا فردا پس فردا نیاد خودم نارنجک میبندم کمرم میرم زیر حوزه :دی
من از امروز به امید خدا شروع میکنم ، هر چی ساعت مطالعه ام بیشتر شد بهتر!
ولی الان از دوم و سوم شروع میکنم، الانم میرم حسابان بخونم...تو این مدت امتحانات خیلی تنبل شدم!:31:
دوست عزیز کنکور ما که تقربا تموم شد ولی برا پیش خیلی از غیر انتفایی ها میتونی بنویسی و دولتی هم که مشکلی نداره من میشناسم کسی که با معدل 8 ثبت نام کرد یه جای خوب زود تر ثبت نام کن و وقتتو حروم نکن و بشن زود تر سر درسنقل قول:
برام دعا کن:46::10::11:
ای بدبختی .... :دی من هر روز ساعت 8 زنگ میزنم به مدرسه...نمیدونم کیه که گوشی رو جواب میده فکر کنم دلاوری باشه.... بیچاره دیوانه شده...:دینقل قول:
من متاسفانه یه مشکلی پیش آمده متاسفانه تا 10 ام فکر نکنم بتونم درس بخوانم.... اما بعد از اون حتما سعی میکنم حتما پایه رو تمام کنم.....
ای بابا .نتیجه اعتراض ها نمیاد که آدم بشینه مثه آدم درس بخونه.:41:
یکی لطف میکنه کل منابع کنکور رو اینجا بنویسه؟
سال سوم + پیش رو نمیخواد
ممنونم
سال اول: فیزیک فصل 4و5 -عربی(چون پیش نیاز عربی 2و3 هم است باید بلدش باشی)نقل قول:
سال دوم:کلیه دروس به غیر از جغرافی-آمادگی دفاعی-زبان فارسی(درس وابسته های اسم روباید از توش بخونی)
سال سوم:کلیه دروس به غیر از تاریخ و مبانی رایانه