دوستان ميشه قدري در مورد hdplayer توضيح بدين؟
كارش دقيقا چيه
انواعش
مارك خوبش
قيمتشو....
من هيچ آشنايي ندارم!
ممنونم!
Printable View
دوستان ميشه قدري در مورد hdplayer توضيح بدين؟
كارش دقيقا چيه
انواعش
مارك خوبش
قيمتشو....
من هيچ آشنايي ندارم!
ممنونم!
سلام دوستان
من فریم ور EX720 رو از طریق سایت سونی آپدیت کردم ( به صورت آفلاین ) ولی منوی فارسی آن پرید ! با اینکه آپدیت مخصوص Middle East رو هم انتخاب کرده بودم !
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برای شما دوستان هم همچنین اتفاق افتاده بعد آپدیت ؟
خير!
واسه من همچين مشكلي پيش نيومد!
ورژن نرم افزاری تلویزیون سونی شما چی هستش ؟نقل قول:
برای من با آخرین آپدیت به PKG3.904GAA ارتقا پیدا کرده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
IMPORTANT: This software is only for use with the products identified and sold in Australia, India, Indonesia, Malaysia, [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] , New Zealand, Philippines, Singapore, South Africa, Thailand or Vietnam. Not all models are sold in all countries.
دوست خوبم نگرانباشنقل قول:
اتفاقی نیافتاده
شما وارد ستینگ بشید
تنظیمات تلویزون رو ریست کنید
بازگشت به کارخانه ریست فکتوری (الان مسیرش رو یادم نیست اگه نتونس تی پیدا کنی بگو تا برات بزارم
بعد تیوی خاموش میشه
کشور رو خاور میانه و س÷س زبان رو فارسی انتخاب کن حله
در ضمن شما این کار رو نکن
درست نیست چون تلتکست فارسی رو از دست میدی
خصوصیت گاید رو از دست میدی
خصوصیت اینفرمیشن رو از دست میدی تک صفحه ای میشه و....
کلا بهتره کشور رو سنگاپور و زبان رو انگلیسی انتخاب کنید بهترین تصویر رو همه با امکانات برای شما مهیا میکنه
دستون درد نکنه بابت این پستنقل قول:
آره قطعا منم این کار رو نمیکنم ، فقط برام عجیب چرا وقتی آپدیت خاورمیانه ای کردم زبان فارسیش پرید ! :20:
یه مساله ای دیگه ای هم که بود این Guide ما همیشه No Information نشون میده ! برای شمام همین جوریه ؟
والا گايد (!) رو يادم نيست
اما من منوم فارسيه تله تكست فارسي هم دارم نپريده البته مشكلي با انگليسي ندارم بعد از ظهر كه رفتم خونه انگليسيش مي كنم!
حالا يك سئوال يادم اومد:
تو حالت تصوير در تصوير يا تصوير دوقلو
غير از صفحه اصلي يك صفحه جانبي هم داريم براي من اين صفحه جانبي رو ورودي hdmi2 تنظيم شده
هر كاري كردم نتونستم عوضش كنم
كسي ميدونه چطور ميشه اين خصوصيت رو تنظيم كرد
كه مثلا وقتي داري شبكه 4 مي بيني
گوشه تصوير مثلا شبكه 3 رو نشون بده؟
با تشكر
واسه ماهم همین طوره ولی بعضی وقتها یه جدول میکشه و فقط واسه شبکه اصفهان یه سری ساعت روبروش میزاره ولی هیچی توش نمینویسهنقل قول:
این شبیه همون جدول زمان و نام پخش برنامه هاست ولی توی ایران هنوز راه نیافتاده فقط ساعتهاش رو گذاشتن ناقص....
دوست خوبم شما تصویر در تصویر نمیتونید دوتا کانال رو ببینید چون یه دونه از - نمیدونم چیچی -داره که الان اسمش یادم نیستنقل قول:
اون تلویزیون های قبلی که شما داشتید و تصویر در تصویر شبکه ها رو داشت دوتا از اون رو داشتند(فکر کنم لامپ تصویر بود نه موتور تصویر یادم نیست)
در تصویر در تصویر شما میتونید از دوتا ورودی مختلف استفاده کنید نه یک ورودی
مثلا از ریس*و*ر و کابل اچ دی ام ای برای کانال 3 و از تیونر دیجیتال داخلیش کابل آنتن برای کانال 4 استفاده کنید
تیونره اسمش:31:نقل قول:
دوستان چطور ميشه كشور رو از ايران به سنگاپور تغيير داد؟
من هرچي تو منوهاش گشتم نديدم همچين چيزي رو.....
الته تغيير زبان رو پيدا كردم!
برای تغییر کشور مثل زبان نیست که بشه از داخل منو عوضش کرد باید تلویزون رو راه اندازی مجدد بکنی داخل ستینگ هست بعد از اون(ریست فکتوری) میتونی کشور رو عوض کنینقل قول:
ممنون!
من تغيير دادم به سنگاپور
اما چيزي فرق نكرد
يعني گايد اضافه نشد!
سئوال قبلي ما رو كه كسي جواب نداد
لزومي داره شبها كه مي خوابيم تي وي رو از برق بكشيم؟
ما كه هميشه در حالت استندباي ميذاريمش
اما يكي ميگفت شبها كلا تي وي رو خاموش كني بهتره!
نظر شما دوستان چيه؟
خاموش کنی بهتره....................نقل قول:
ممنون!
ميشه بپرسم چرا؟
خاموش روشن كردن زياد تي وي به عملكرد اون تو دراز مدت اثر منفي نميزاره؟
فکرنمیکنم....... 1.تلویزیون درحالت standby برق مصرف میکنه........ 2.جلوگیری از صدمات احتمالی ناشی از نوسانات برق (به هنگام رعد و برق حتماً دو شاخه تلویزیون را از برق بکشید و اگر قصد دارید از منزل خارج شوید و هوا ابری به نظر می آید، بهتر است حتماً این کار را انجام دهید.)نقل قول:
شاید دلایل دیگه ای هم داشته باشه..............:11:
الان شبکه دو خصوصیت گاید رو اضافه کردهنقل قول:
جدول پخش برنامه ها
سلام
چند تا از دوستان در خصوص فهمیدن میزان ساعت کارکرد سوال کرده بودند کسی جواب نداده چرا اخه؟
سلام
اگه در سونی 720 divx را رجیستر کنیم چه اتفاقی می افته.
اگه نکنیم چی؟
چطوری میشه سایت های مختلف را از طریق اینترنت تلویزیون باز کرد.
خودش فقط سایت سونی را میاره
سلام
من خیلی جاها دیدم میگن تصاویر 3 بعدی توی این مدل اصلا جالب نیستن و خیلی ضعیفن
راسته؟یعنی فیلم 3بعدی بخوایم نگاه کنیم باهاش زیاد جالب نمیشه؟
حدود قیمت این مدل 32EX720 را کسی میدونه چنده بعد نظرتون در موردش چیه
باید internet browser رو از منوی مربوطه انتخاب کنید. بعد option و گزینه enter url.
---------- Post added at 03:38 PM ---------- Previous post was at 03:35 PM ----------
اگه منظورتون از تصاویر 3بعدی، فیلم 3 بعدیه، باید بگم که جالب بودن یا نبودن اون بستگی مستقیم به فیلم داره. من خودم فیلم اوریجینال سه بعدی (بلوری) دیدم که واقعا شگفت زده شدم و یک فیلم اوریجینال دیگه هم بود که مثل اولی بهم حال نمی داد. به نظر من این تلویزیون از نظر پخش سه بعدی خیلی خوب عمل می کنه، ولی شبیه سازی دو بعدی به سه بعدی به نظر من هیچ جا نمیتونه مورد پسند همه قرار بگیره و همه رو راضی کنه.نقل قول:
سلام
دوستان میتونن لطف کنن یه کالیبریشن عالی واسه ex720 پیشنهاد بدن؟
آقا یه سوال دیگه
الان میخوام تی وی ex720 رو ارتقا بدم.
توی سایت فارسیش نسخه 3.07 موجوده
اما توی سایت آسیا و خاورمیانه 3.09 موجوده یا یه همچین چیزی
اشکال نداره این نسخه بالاتر رو بگیرم یا حتما باید از سایت فارسیش بگیرمش؟ و بقیه باهاش سازگار نیست؟
منظورت 3.904 بود دیگه!!! آره همونو بگیرید. فقط حواستون باشه که بعد از عدد حتما gaa باشه نه aaa یا چیز دیگه.نقل قول:
تغییراتی که نسبت به ورژن قبلی تو ورژن جدید ایجاد شده را کسی میدونه؟
قیمت این مدل رو کسی داره ؟
KDL-55HX925
دوستانی که این مدل رو خریدن میتونن بگن چه مدل عینکی داخلش بود؟
150 یا 200 یا 250؟
با سلام به دوستان . آیا کسی قیمت 46hx800 رو داره و از بین مدلهای 46ex720 و hx800 کدوم بهتره ؟ آیا 46ex720 در مورد 3 بعدی خو عمل میکنه یا نه ؟ شنیدم اصلا خوب نیست در این زمینه لطفا راهنمایی کنید.
7 میلیون با گارانتینقل قول:
کسی قیمت داره این مدلنقل قول:
32EX720 = 1.500.000نقل قول:
البته اینجا تاپیک قیمت نیستش:8:
کسی فیلم یا کلیپ سه بعدی سراع داره که بشه از طریق پورت usb سونی پخش کرد
40" حدود 1700نقل قول:
32" احتمالا اگه باشه 1200 یا 1300
دوستان من کشور رو سنگاپور کردم الان ساعت تلویزیون اشتباه نشون داده میشه و نمیشه هم درستش کرد میگه با استفاده از سیستم دیجیتال ساعت خودکار تنظیم میشه کسی میدونه چجوری درستش کنم؟
سلام خدمت دوستان و اساتید
یه سوال : دستگاه پخش بلوری متناسب با مدل سونی ال ای دی 46ex720 چه مدل و مارکی است ؟ آیا مدل s480 سونی گزینه مناسبی هست ؟ ممنون
hx حداقل در پخش 3بعدی بهتره..........نقل قول:
استادان
ex720درسایز 40 را امتحان کردم سه بعدی شبیه سازی شده آن اصلا نمیشه گفت که سه بعدی است
همه سه بعدی ها اینطوریه؟
دوست عزیز خودتون میگید شبیه سازی شده. این یعنی تصویر دو بعدی معمولی رو میخواد سه بعدی پخش کنه که هیچ وقت به خوبی یه سه بعدی واقعی نمیشه شما یه فایل 3D 1080 دانلود کن و با اون تست کن.نقل قول: