24 جولای که میشه 4 روز قبل.کرک اسکیدرو هم براش اومده.احتمالا تو این هفته میاد داخل بازار ایران.موفق باشیدنقل قول:
Printable View
24 جولای که میشه 4 روز قبل.کرک اسکیدرو هم براش اومده.احتمالا تو این هفته میاد داخل بازار ایران.موفق باشیدنقل قول:
سلام من بازی را گرفتم بدون هیچ مشکلی هم نصب شده اما وقتی میرم تو بازی یکم که بازی میکنم از بازی میپره بیرون میشه یک نفر بگه مشکل از چی میتونه باشه؟
سلام
این بازی تو تهران اومد؟ممنون
مشکلمون حل نشده اما تا یک مرحله ایی رفتم که میگه dr.samuel bellingsley را پیدا کنید میشه یک نفر در این مرحلش باید چیکار کنم؟باتشکر
ویندوزتون چی هست ؟ تنظیمات گرافیکتون چی هست ؟نقل قول:
برای پیدا کردن افراد Q رو از روی کیبورد فشار بدین. از طرف شما پالس فرستاده میشه و برمیگرده از هر سمت که برگرده باید به اون سمت برید یعنی سوژه اونجاست.
بله. اومده.نقل قول:
این بازی تو تهران اومد؟ممنون
سلام من وینوز من سون هست 64 بیتی-- گرافیکم 2 گیگ است --و رم هم 4گیگ.-- ببینید تو بازی هم خیلی تیک میزنه یعنی مشکل از چیه؟
2 گیگ چی؟ مدلش....؟نقل قول:
+
تیک مربوط ب CPU میشه معمولن ...
حذف شود.....
اینم تمام سیستم من:
ATI Radeon HD 4600 Series
processor:Intel(R) Core i3 cpu
Ram:4.00 GB
System Type:64-bit Operating system
حالا یعنی مشکل از چیه؟
شما گرافیکتون ضعیف هست. تنظیمات گرافیک بازی رو پایین بیارید تا مشکلتون حل شه. البته شاید هم جواب نده.نقل قول:
گرافیکم چقدر ببرم بالا کخ تا چند سال دیگه نخوام عوض کنم میشه راهنمایی کنید که گرافیک و رم را چقدر ببرم بالا؟
نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ازینجا بپرس...
+
الان نسل جدید داره میاد ...یه خورده سخت هسش راهنمایی کردن ،ازون پستی ک دادم بپرس
دوستانی که میخوان نسخه بلک باکس رو دانلود کنند راحت باشند چون زیاد ویدئوها کاهش کیفیت نداره و بیشترشون از نوع داخل بازی هستند.ارزش 5 گیگ کمتر رو داره
گیم پلی بازی نسبت به قبل بهتر شده بود بطوری که اپگرید هایی که بهت میده روند خیلی خوبی داره .ولی مشکلات: تمامی ماموریت ها از این دکتر به اون دکتر رفتن بود طوری که تا قسمت اخر بازی بغیر از چندتا ماموریت زیاد از داستان چیزی یادت نمیمونه.ماموریت جانبی ها فقط نقش XP رو داره.غول اخر خوب بود ولی خاطر انگیز مثل شماره یک نبود به طور مثلا تو یکش , هنوز یادمه الیزابت رو می خواستی بکشی چقدر فرسایشی بود.یا غول اخرش که اون جنرال بود.غول اخر این بازی من فقط دو مرتبه مردم
گرافیک بازی بهتر شده.فقط نکته جالبش بود که بازی روی اخرین تنظیمات هم خوب فریم میده.جزیئاتش بد نیست
محتوای مخفی: ضد حال بودن داستان
مثل سری اولش جذاب بود و یک بار ارزش بازی کردن رو داره.......
سلام من اونجایی که میره پیش یک ماشین که بغلش کامپیوتر داره موندم باید چیکار کرد ؟؟؟
سلامنقل قول:
دقیقتر بگو.ماموریتت چیه؟
دقیق یادم نیست، ولی فکر کنم باید لباس سرباز (پلیس) رو می پوشیدی بعد با کامپیوتر کنار کامیون کار میکردینقل قول:
اره درسته منم لباس پوشیدم رفتم پیش ماشین کاری انجام داد بعد صحبتی کرد و دیگه تو نقشه چیزی نیست و نوشته دکتر پیدا کن یا همچین چیزی ...
باید بری بالای یه بلندی بعد اون کلید ردیاب (که صفحه رو قرمز میکنه) اونو بزنی، بعد از اون نقطه ای که صفحه شروع میکنه به حالت اول برگشتن، بری به اون سمت...نقل قول:
ایوووول منم همین جا گیر کرده بودمنقل قول:
سلام دوستان :
من نسخه FAIR LIGHT رو خریدم و نصب کردم ....
الان با وجود دایرکت ایکس 11 و کلیه ران تایمها و استیم که نصب دارم و گرافیک 2 گیگ 5450 ای ام دی و 4 گیگ رم وسط بازی ارور میده که فایل اجرایی بازی کار نمیکنه...وقتی توی تسک منیجر و نورتون کنترل میکنم میبینم که مصرف رم زیاده و اخطار داده...اما مثلا مصرف رم من 1.8 بوده و من 4 گیگ رم دارم...میدونم عملا 3 گیگ برای 32 بیته اما تا 3 گیگ خیلی جا داره و من حتی انتی ویروسم رو هم روی گیم مد میذارم...بازیهای سنگینتر از این مثل بتل فیلد 2 و کال آف بلک آپس 2 و مدرن وارفیر 2و 3 رو راحت اجرا میکنم....
بنظرم مشکل از کرک بازیه...میشه کرک جدید برام معرفی کنید و دلیل مشکلم رو بگین؟؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من اونجایی هستم که میرم دم یه کامیون اطلاعاتی ،و با سیستمم کار میکنم و بعد زنگ میزنم به یه کشیشی و در مورد یه دکتری صحبت میکنم به اسم سموئل بنیزلی . بعد بهم میگه برو دم عابر بانک دکتر رو حضم کن .. نمیدونم که عایر بانک کجاست . اگه میشه کمک کنید :n03:
از اون خاصیت مادون قرمز استفاده میکنی؟؟نقل قول:
اونو بزن ببین کجاست.
اصلا نیست این دکتر ، همه جا Q زدم پیداش نشدنقل قول:
اصلا راهنمایی نمیکنه کجای شهر هست
این دکتر روپوش سفید داره ؟!
نقل قول:هنوز پیداش نکردی؟نقل قول:
همه ی دکترا روپوش دارن :دی
ببین وقتی مادون قرمزو میزنی ازت یه موج میاد بیرون و بعدش منتشر میشه میرسه به هدفت که همون دکترس.موج که خورد به دکتره از همون دکتره موجه برمیگرده سمتت.ببین موج از کدوم سمت برمیگرده سمتت.برو دنبالش
بازی خوری هستم واسه خودماا! :D
کلا تمومش کردم
این new game+ چی هست؟
newgame+ زدم قسمت insane ، این فرق داره یا همون قبلی هست که تموم کردم؟
من جدید هستم اون یکی دیگه بود این سوال پرسید :pنقل قول:
این دکترا آبی پوش هم داره!
آره همون قبلیه هست ،فقط بازی سختر میشهنقل قول: