خب كليشي كه رسما رفت من سيتي...نقل قول:
+کد:http://www.goal.com/en/news/11/transfer-zone/2011/07/04/2560491/breaking-news-gael-clichy-completes-his-move-from-arsenal-to
از بين اين اسم ها، من شخصا خوان ماتا و موسي سيسوكو رو ترجيح ميدم...
Printable View
خب كليشي كه رسما رفت من سيتي...نقل قول:
+کد:http://www.goal.com/en/news/11/transfer-zone/2011/07/04/2560491/breaking-news-gael-clichy-completes-his-move-from-arsenal-to
از بين اين اسم ها، من شخصا خوان ماتا و موسي سيسوكو رو ترجيح ميدم...
البته داونینگ و چارلی ادام به لیورپول نزدیکتر از بقیه هستن ولی نمیدونم چرا هیچکدوم رو نمیگیریم.
البته اسم نصف بازیکنان دنیا حول محور لیورپول میچرخه (بس که شایعه زیاده) ولی متاسفانه فعلا یه خرید داشتیم.
من هم دوست دارم ماتا بياد ليورپول
فكر ميكنم اگر تكليف بارسا با سانچز مشخص بشه تكليف ماتا با ليورپول هم روشن ميشه چون بارسا اگر نتونه سانچز رو بگيره احتمالش هست انتخاب دومش ماتا باشه
اما اگه ماتا نره بارسا احتمال زيادي داره كه به پيشنهاد ليورپول جواب مثبت بده البته اگه قيمتش مناسب باشه
ماتا که قطعا بهترین بازیکنیه که تا حالا شایعه شده .. اومدنش خیلی خوبه (قیمتش هم پایین نخواهد بود).
سوارز هم دیشب خیلی خوب بازی کرد (این بشر ساخته شده برای 3-3-4 بازی کردن) و یک گل هم زد.
غيبت استفن جرارد در تور آسيايي ليورپول
سايت گل- استفن جرارد، كاپيتان ليورپول، تور آسيايي پيش فصل تيمش را از دست داد.
او كه هفته هاي پاياني فصل گذشته را به دليل مصدوميت از ناحيه كشاله ران و انجام عمل جراحي از دست داده بود، در حال حاضر برنامه بهبودي اش را در ملوو، زمين تمرين باشگاه ليورپول، پيگيري مي كند.
ليورپول در تور آسيايي اش بازي هايي در چين ومالزي برگزار خواهد كرد و سفري نيز به سنگاپور خواهند داشت.
كني دالگليش، سرمربي ليورپول در اين مورد گفت:" استفن و تيم پزشكي باشگاه تاكنون خيلي خوب كار كرده اند و در مرحله پاياني بازگشت او به تمرينات كامل تيم هستند.
مطمئنم هواداران از اينكه او را در تور آسيايي ما نمي بينند ناراحت شده اند اما به همان اندازه مطمئنم كه بعضي ديگر از اينكه استفن تمام تلاش خود را مي كند تا به اولين ديدار فصل جديد برسند، خوشحالند."
ليورپولي ها فصل جديد را از روز 13 آگوست با ديدار مقابل ساندرلند آغاز خواهند كرد.
کد:http://www.goal.com/iran/news/1832/%D8%A7%D9%86%DA%AF%D9%84%D8%B3%D8%AA%D8%A7%D9%86/2011/07/05/2561852/%D8%BA%D9%8A%D8%A8%D8%AA-%D8%A7%D8%B3%D8%AA%D9%81%D9%86-%D8%AC%D8%B1%D8%A7%D8%B1%D8%AF-%D8%AF%D8%B1-%D8%AA%D9%88%D8%B1-%D8%A2%D8%B3%D9%8A%D8%A7%D9%8A%D9%8A-%D9%84%D9%8A%D9%88%D8%B1%D9%BE%D9%88%D9%84
لیورپول چارلی ادام رو خرید هنوز مبلغ قراردادش معلوم نشده ولی تو تستهای پزشکی هم شرکت کرده و دیگه رسما به ما پیوسته.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دونی و تست های پزشکی لیورپول
سایت گل - بر اساس آخرین گزارش ها از انگلیس الکساندر دونی دروازه بان برزیلی رم امروز تست های پزشکی باشگاه لیورپول را پشت سر می گذارد و به زودی رسما به این تیم خواهد پیوست.
دونی طی چند هفته اخیر مذاکراتی را با مسئولان لیورپول انجام داده و حتی پیشنهاد اولیه مسئولان انفیلد را رد کرده اما اکنون در آستانه پیوستن به این تیم قرار دارد.
بعد از اینکه لیورپول با دونی بر سر دستمزد او به توافق رسید مذاکراتی را نیز با مسئولان رم انجام داد و با این باشگاه ایتالیایی نیز به توافق رسید.
دونی در صورت پیوستن به لیورپول دروازه بان دوم این تیم و ذخیزه پپ رینا سنگربان شماره یک آنفیلد خواهد بود.
کد:http://www.goal.com/iran/news/3367/%D9%86%D9%82%D9%84-%D9%88-%D8%A7%D9%86%D8%AA%D9%82%D8%A7%D9%84%D8%A7%D8%AA/2011/07/12/2570890/%D8%AF%D9%88%D9%86%DB%8C-%D9%88-%D8%AA%D8%B3%D8%AA-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D9%BE%D8%B2%D8%B4%DA%A9%DB%8C-%D9%84%DB%8C%D9%88%D8%B1%D9%BE%D9%88%D9%84
کانچسکی هم رسما به Leicester City رفت. رقم قرارداد رو اعلام نکردن ولی خوشبختانه مجانی هم رفته باشه دیگه لازم نیست هر هفته 60 هزار پوند (!!) به این بابا پول بدیم. :31:
Guangdong 3-4 Liverpool: Charlie Adam makes debut as Andy Carroll finds the net
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------کد:http://www.goal.com/en/match/63305/guangdong-sunray-cave-fc-vs-liverpool/report
Liverpool agree fee with Aston Villa for Stewart Downing
کد:http://www.goal.com/en/news/11/transfer-zone/2011/07/14/2573759/liverpool-agree-fee-with-aston-villa-for-stewart-downing
دم مسولین تیم گرم خدا وکیلی
لیورپول بعد از خرید چارلی ادام با استون ویلا بر سر انتقال استوارت داونینگ هم به توافق رسیده و تو تستهای پزشکی هم شرکت کرده ظاهر مبلغ این قرارداد 20 میلیون پوند هست.
Downing هم قراردادش رو بست. تا حالا 4 بازیکن گرفتیم:
Adam: £8
Henderson: £20
Downing: ~£20
Doni: ~£2
تا حالا نزدیک 50 میلیون پوند خرج کردیم. به نظر من فعلا در مرحله بعد نیاز به یه LB خوب و یه Winger/Striker معمولی داریم. جو کول، مکسی، پولسن و آکوئیلانی هم هیچ کدوم نه فروخته شدن و نه حتی صحبتی از فروششون هست.
اره مساله ی این بازیکنهایی که موندن رو دستمون برامون شر نشه خوبه باید به این لیست فیلیپ دگن و اینسوا رو هم اضافه کرد که فصل پیش قرضی داشتن تو تیمهای دیگه بازی میکردن و حالا که برمیگردن معلوم نیست تکلیفشون چی میشهنقل قول:
آرمان جان هندرسون و داونينگ واقعا 20 ميليون ارزش دارن
من موفق نشدم بازيهاي زيادي از اين دو بازيكن ببينم تو نزديكتري گفتم شايد بازيهاي بيشتري ازشون ديده باشي و اطلاعات بيشتري داشته باشي
كلا اگه اين بازيكناي تن پرور رو بتونن بفروشين فكر ميكنم سنگ بزرگي رو از روي سينه ليورپول برميدارن و اين تيم ميتونه بعد از مدتها راحت نفس بكشه
به نظرم اینسوا و پولسن و آکو خیلی بد نیستن (اگه نتونیم بفروشیمشون اونقدرا فاجعه نیست)، قراردادهای خفنی ندارن و بکآپ های نسبتا خوبی هستن ولی بقیه به هیچ دردی نمی خورن.نقل قول:
+
همه توافق ها برای Aly Cissokho هم انجام شده و مثل اینکه فقط مدیکال مونده، با قیمت 9 میلیون پوند. احتمالا سال دیگه فوتبال 3-3-4 زیبایی رو از تیم خواهیم دید.
نه بابا قیمت بازیکنای انگلیسی الکی بالاستنقل قول:
آرمان جان هندرسون و داونينگ واقعا 20 ميليون ارزش دارن
حساب کن روبن با 25میلیون یورو به عنوان وینگر اومد بایرن،داونینگ هم با 23میلیون یورو رفت ویلا،حالا به نظرت واقعا تفاوت این 2تا بازیکن انقدره؟
داونینگ حتی فیکس انگلیس هم نشده به صورت کامل که بگیم ارزش این مقدار رو داره.
در کل امیدوارم دالگلیش سال بعد بزنه تو دهن رقباش:دی
در مقايسه با روبن كه تقريبا برابر پول گرفته كه به نظر من هم هرچند زياد از داونينگ بازي نديدم اما بعيد ميدونم اون موقع اينقدر ارزش داشتهنقل قول:
+
نه نميخواد بزنه تو دهنشون با حداقل گل هم ببرتشون ما قانعيم
هندرسون شاید ولی داونینگ اصلا .. حساب کنیم اشلی یانگ که هم جوون تره و هم بهتر با 18 میلیون رفت منچستر. البته وضع قراردادشون هم بود (داونینگ قرارداد بلند مدت داشت و یانگ فقط یک سال)، قیمت های فضایی بازار امسال هم که ...نقل قول:
داونینگ بازیکن خیلی خوبیه ولی چیزی بیشتر از یه وینگر نیست، 27 سالش هم میشه همین ماه. حساب کنیم کراسیچ پارسال با 15 میلیون یورو رفت یوونتوس، و هزار برابر بهتر از داونینگه. تو لیگ انگلیس انگلیسی ها قیمتشون خیلی گرونه (و البته معمولا خوب هم پشتیبانی میشن).
کلا به نظرم زمانی که بازیکن ها میان دیگه قیمتشون مهم نیست، داونینگ صد درصد برای تیم خیلی مفید خواهد بود و همین مهمترین چیزه.
البته قیمت قراردادشون حدودا یکسان بود، دستمزدی که می گیرن فکر کنم روبن 3-4 برابر این بابا می گیره :دینقل قول:
در کل اون سال چوب حراج زدن به رئال :31: بیشترین برد رو هم بایرن و اینتر کردن با خرید روبن و اشنایدر. قیمت روبن خیلی بیشتر از 25 میلیون یوروـه. همون موقع هم گفتم بایرن شاید بهترین خرید اون چند سال رو کرد. به نظرم قیمت واقعی روبن 35 تا 40 میلیونه و قیمت داونینگ 12-13 میلیون.
++++++
نکته جالب بازی دیروز (مقابل Malaysia XI) بازی خیلی خوب آکوئیلانی بود.
دستمزد داونینگ الان هفته ای 80هزار پوند هستش تولیورپول آره؟نقل قول:
البته قیمت قراردادشون حدودا یکسان بود، دستمزدی که می گیرن فکر کنم روبن 3-4 برابر این بابا می گیره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دستمزد روبن تو بایرن هفته ای 77هزار یورو هستش و به عبارتی سالی 4میلیون یورو و با توجه به کیفیت بازیش در واقع هیچی نمیگیره:دی
در حالی که الان حتی خوزه خورادو تو شالکه داره بیشتر از روبن میگیره.
داونینگ هم مطمئنا کمتر از روبن درنمیاره:دی
کلا قیمتا تو لیگ انگلیس الکی بالاست،تورم زیاد دارن:دینقل قول:
به نظرم قیمت واقعی روبن 35 تا 40 میلیونه و قیمت داونینگ 12-13 میلیون.
علتش مالیات زیاده :دینقل قول:
کلا قیمتا تو لیگ انگلیس الکی بالاست،تورم زیاد دارن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوب این بدبختا از کجا در بیارن بخورن با این وضعه اقتصادی ؟:دی
ولی واقعا مالیاتش زیاده انگلیس.
نگفتن ولی حدود 50 هزار تا باید باشه، اگه روبن داره هفته ای 77 هزار یورو می گیره که مفت ـه مثل چی. :31: بدبخت دارین ازش بیگاری می کشین! :31:نقل قول:
دوستان مثل اینکه داریم 5امین خریدمون رو هم انجام میدیم و اون یه دفاع چپه قدرتمنده به نام علی سیسوخو....
در مورد وضعیت تیم هم باید بگم اوضاع خیلی عجیبه و بازیکنامون خیلی زیاد شدن(خدا رو شکر بازی به جی اسپیرینگ نمیرسه:31:) و باید نخاله ها رو رد کنیم برن...
در ضمن دوستان فعلآ کی به طور قطعی از تیم رفته؟؟؟
+اینکه به نظر من به داونینگ و هندرسون پول اضافی دادیم و هر کدومشون فوق فوقش 15 میلیون یورو نه پوند می ارزیدن...
لیورپول در حال نزدیکی به فراهم کردن مبلغ خواسته شده برای انتقال سیسوخو از لیون است .
با توجه به انتشارات فرانسوی Le Parisen ، قرمزها می توانند دفاع 23 ساله لیون رد در روزهای آتی با مبلغی در حدود 8.7 میلیون پوند جذب کنند .
سیسوخو 60 بازی برای لیون از زمان انتقال او از پورتو به Stade de Gerland در سال 2009 انجام داده است ، تا زمانی که او برای اولین بار به تیم ملی فرانسه دعوت شد .
بر خلاف قرارداد 13.1 میلیون پوندی او هنگام پیوستن به باشگاه لیگ 1 فرانسه ، گزارشات حاکی از آن است که سیسوخو اجازه انتقال به لیورپول با مبلغ کمتری را به منظور تامین بودجه های مورد نیاز دریافت کرده است .
یک دفاع چپ خوب مانند سیسوخو می تواند بازیکنی برای لیورپول باشد که به او نیاز دارند ، زیرا کنی دالگلیش در نظر دارد تا جایگاهی که در آن مشکل دارند را پر کند .
پل کانچسکی تابستان گذشته به آنفیلد برای بازی در نقش کنار چپ انتقال یافت ، اما از تاثیرگذاری در لیوپول ناکام ماند و سپس به لستر سیتی فروخته شد .
خوزه انریکه ، بازیکن نیوکاسل به عنوان هدفی برای جانشینی پل کانچسکی در لیورپول قرار گرفت ، اما به نظر می رسد که این بازیکن اسپانیایی قصد انتقال به آرسنال را دارد .
+ اینکه پس از اینکه استیو بروس بازوبند کاپیتانی ساندرلند رو از کاترمول گرفت و به اوشی داد احتمال اینکه کاترمول این تیم رو ترک کنه و لیورپول با 10 میلیون پوند برای خریدش تلاش کنه هست
منبع همکد:www.reds.ir
سيسوخو ميتونه خريد خوبي باشه
خبري ازش نبود چطور يه هو ليورپول رفت سراغش ولي خيلي خوب ميشه اگه بياد از اون بازيكناست كه سطح بازيش هميشه 70 ... 80 درصده
+
آرمان جان توي يه پست گفتي ليورپول داره آماده ميشه براي سيستم 4.3.3 ميشه لطف كني و با توجه به خريدهاي اين فصل تركيب مورد نظرت رو با اين سيستم بگي
من نمی دونم چه ترکیب میانی قراره بازی کنه، ولی فعلا که جرارد مصدومه (بهبودش هم خوب پیش نمیره) ، فکر کنم ترکیب سه نفره لوکاس، هندرسون و آدام اولویت های اصلی باشن و میرلز نقش Super-Sub رو خواهد داشت. البته آکوئیلانی هم با این سیستم بازی Pass & Movement داگلیش سازگاره.نقل قول:
چه میکنه این آقای گل کوپا امریکا !! خوب مهاجمی داریما. تازه فصل قبل به خرید ماریو گومز هم خیلی نزدیک شده بودیم، لا مصب در طول فصل انقدر گل زد حالا مگه میشه به فکر خریدش بود.
آقاي گل شد؟نقل قول:
ولي انصافا خيلي خوب بود فكر كنم بهترين بازيكن جام شد درسته؟
دركل اگر اينجوري در ليورپول بازي كنه فكر كنم تمام دفاعاي ليگ برتر شب قبل از بازي راحت نخوابن
كلا بازيكناي مدعي انگليس مثل روني ويلشر نصري و... براي اينكه بهتر از سوارز باشن خيلي بايد خوب بازي كنن و اين پيام صريح سوارز براي ستاره هاي ليگ انگليس بود:5:
نـــــه، پائولو گوئرورو بازیکن پرو تو بازی رده بندی هت تریک کرد و 5 گله شد. سوارز 4 تا. فکر نمیکردم یکی هت تریک کنه بنابراین پیش بینی کردم آقای گل میشه که غلط از آب دراومد:31: ولی همون بهترین بازیکن تورنمنت شد.نقل قول:
دیروز با Valerenga بازی داشتیم که 3-3 شد.
تیم 3-3-4 (یا 1-3-2-4 در بعضی مواقع) بازی رو شروع کرد (رینا - جانسون، کرگر، اگر، رابینسون - آدام، هندرسون، اسپیرینگ - کویت، کرول، داونینگ).
آکوئیلانی و شلوی و کلی و استرلینگ هم به زمین اومدن که آکوئیلانی بهترین بازیکن زمین بود با 2 پاس گل از روی کرنر (که هر دو تارو اگر گل کرد) و یک گل هم کرول روی سانتر داونینگ زد. استرلینگ هم از وینگ چپ حرکات خیلی خوبی داشت. هر سه گل روی بازی هوایی بود، کاری که فصل قبل در اون افتضاح بودیم.
والنسيا رو 2 بر 0 برديم
اين اندي كارول توي بازيهاي دوستانه خوب گل زده اميدوارم توي ليگ هم همينجوري باشه
كلا امسال عجيب به اين ليورپول و كينگ كني اميدوارم
هيچ وقت اينقدر منتظر شروع ليگ برتر نبودم....
این دفاع چپمون هم تکلیفش قطعا مشخص بشه، فکر کنم تیم وضع خوبی داره. بازگشت سوارز و لوکاس هم تیم رو n برابر قوی تر می کنه. امسال سال امیدوار کننده ایه و کرول هم باید نشون بده اون 35 میلیون پوند کجا رفت :دی
من فکر کنم You-Know-Who (تورس :دی) هم امسال دوباره بیاد رو فرم توی چلسی.
من دوست دارم تورس دوباره به فرم خوبش برگرده ولی بنظرم دیگه دوره ی تورس تموم شده. واقعا لیورپول خیلی تصمیم خوبی در موردش گرفت.نقل قول:
كوييت: ليورپول در فصل جديد ميدرخشد
خبرگزاري فارس: مهاجم هلندي شاغل در ليگ برتر انگليس، وضعيت ليورپول را در فصل جديد ليگ برتر درخشان ميبيند.
به گزارش خبرگزاري فارس، ديرك كوييت در گفتوگويي با روزنامه داگبلات كشورش در اين باره گفت: در تمرينات تابستاني قبل از شروع فصل ما ليورپوليها، وضعيت خوبي داشتيم. بازيهاي مفيدي را هم انجام داديم و اكنون در شرايط آمادگي خوبي قرارداريم. فكر ميكنم بتوانيم جبران كاستيهاي چند فصل گذشته را كه مورد انتقاد تحليلگران و هواداران شد، بكنيم.
وي افزود: علاوه براين در فصل نقل و انتقالات بازيكنان خوبي كه نياز تيم بودند، جذب كردهايم. اين تازهواردين با ورود خود به تيم به افزايش قدرت تيم كمك كردهاند.
گلزن هلندي گفت: اكنون همه بازيكنان ليورپول از انگيزه فراواني برخوردار هستند. همه مايلند در ميدان براي تيم بازي كنند. اين مساله كار كني دالگليش را براي انتخاب نفراتش در تركيب بازي، سخت ميكند، ولي در نهايت منجر به ارتقا قدرت تيم ميشود. اتفاقي كه در كل براي ما مفيد است.
انتهاي پيام/
تورس بازیکن بزرگیه ولی من به شخصه هیچ وقت با بازیش حال نمی کردم؛نقل قول:
در ضمن فکر می کنم فروش تورس واسه لیورپول، اونم با اون قیمت، یه بازی برد-برد بودش...
منتظرم فصل شروع بشه و ببینم این لیورپول جدید چه شکلیه...
خوزه انریکه هم امروز قطعی شد و عکس های مدیکالش هم روی سایت باشگاه هست:[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کد:http://www.liverpoolfc.tv/news/latest-news/photos-enrique-at-melwood
خب به نظرم دیگه تیم برای این فصل بسته شد.
لیگ برتر انگلستان - هفته اول
لیورپول - ساندرلند
ساعت 18:30 از :
BHT 1
C+ Sport 2
Nova Sports 1
Premier League TV
Sky Calcio 1
Sky Sport 1
Spormax
Sport+ France
AD Sports HD
Nova Sports HD
Premier League HDTV
Sky Calcio HD1
Sky Sport HD1
Spormax HD
خب اولين بازي رو مساوي كرديم
من بازي رو نديدم اميدوارم اگر يكي از دوستان بازي رو ديده باشه يه توضيحي در موردش بده
اون شروعي كه هممون دوست داريم نبود اما اميدوار به آينده ايم
من بازی رو کامل دیدم. بازی رو استثنایی شروع کردیم و نیمه اول فوق العاده بودیم. ساندرلند یکی خورد و شاید 3-4 تا نخورد. سوارز هم که یک پنالتی رو خراب کرد و کرول هم یه گل زد که سخت گیرانه خطا گرفته شد. نیمه دوم خستگی شدیدا تو سوارز آشکار بود چون با تیم اصلا بدنسازی و ... نکرده بود. لوکاس هم از دقایق 70 به بعد کم کم کم آورده بود. این ها با هم و یکم بد شانسی باعث شد نیمه دوم یه گل بخوریم و بعدش هم اصلا خوب بازی نکردیم.
این بازی رو 2-4-4 بازی کردیم، داونینگ فوق العاده بود و هر بار توپ به پاش می خورد یه موقعیت خوب داشتیم، یه استارت عالی هم زد که سه نفر رو دریبل زد و یه شوت از 25-30 متری که به تیر بالای دروازه خورد. آدام هم چند تا شوت خوب زد. هندرسون که وینگر دیگه بود خیلی خوب بازی نکرد.
پ.ن. 1. به نظرم دیگه نباید 2-4-4 بازی کنیم وقتی فقط یه وینگر داریم. 1-3-2-4 یا 3-3-4 مناسب تر هستن فعلا برای تیم.
پ.ن. 2. سوارز به آمادگی کامل برسه پدر حمه تیم ها رو در میاره :31: امروز باید فقط یک نیمه بازی می کرد (شاید بهتر بود نیمه دوم به زمین میومد!)
پ.ن. 3. دنی اگر هم بازی خیلی خوبی کرد.
پ.ن. 4. فلنگان (دفاع راست 18 ساله) تیم بدترین بازیکن زمین بود. گل هم کاملا تقصیر خودش بود.
پ.ن. 5. یکم زیادی خطا کردیم و اخطار گرفتیم. البته بازی کلا خشن بود.
آرمان عزيز مرسي بابت توضيحت
بدون تعارف با اينكه خلاصه بود ولي واقعا منو حسابي برد توي حال هواي بازي
اينجوري كه ميگي واقعا بدشانس بوديم حيف اون پنالتي اگر گل ميشد احتمال اينكه فاصله بيشتر هم بشه بود
جوري از نيمه اول تعريف كردي كه تخيلم كف كرد:31:
پ.ن دومت واقعا حال خوبي بهم داد واي كه چي ميشه اگر اين تيم هماهنگ بشه
براي منم سواله كه چرا 4.4.2 ؟
كي ميشه بازي اين تيم رو به صورت زنده ببينيم خداييش ديگه داره صبرم تموم ميشه
منم از این مساوی ناراحت شدم و مخصوصآ پنالتی که سوارز نزده و اگه میزد کار تموم شده بود...
دوستان کسی لینکی چیزی از خلاصه بازی و اتفاقات مهمش نداره؟؟؟؟؟؟
یه کلیپ 20 30 دقیقه ای!!!