دوستان اینجا همه رو 7 فقط بازی رو نصب کردن؟
Printable View
دوستان اینجا همه رو 7 فقط بازی رو نصب کردن؟
سلام من تو بازی dirt 3 با گرافیکش مشکل دارم چطوری می تونم driver گرافیکموupdate کنم؟؟؟ بعضی رنگارو خراب نشون میده؟ اصلا مشکل از گرافیکه یا مال همه همینجوریه؟ideapad y560 ati 5730 1 gb
کسی کرک سالم داره؟
بازی رو اجرا که میکنم...راننده اش دیده نمیشه... چون من عادت دارم از داخل رانندگی کنم ..دست راننده و چرخش فرمون دیده نمیشه
این حالت تا زمانی هست که من دکمه بازگشت رو نزده باشم..یا توی replay .... همه چی درسته
بقیه هم همین 2 تا مشکل رو دارن تو هر دو ویندوز !؟
من که هر کاری کردم نتونستم اجراش کنم!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دقیقا من هم توی دو تا ویندوز همین مشکل رو دارم :41:نقل قول:
سیستمت لپ تاپه دیگه؟نقل قول:
وحید جون من حدس میزنم بعضی از نسخه های توی بازار مشکل دارن!نقل قول:
بقیه هم همین 2 تا مشکل رو دارن تو هر دو ویندوز !؟
من که هر کاری کردم نتونستم اجراش کنم!
بهت پیشنهاد میکنم اول از همه آنتی ویروس سیسمت ور کلا خاموش کنی بعد از یک کرک مطمئن استفاده کن و برای اطمینان در آدرس زیر:
کد:\Users\user name\Documents\My Games\DiRT3\hardwaresettings
فایل hardware_settings_config رو با notepad باز کن و قسمت directx forcedx9 رو در حالت true قرار بده ببین جواب میده...
اگه جواب داد که هیچ وگرنه بهت پیشنهاد میکنم که بازی رو عوض کنی و یه نسخه_ی سالم و تست شده رو بگیری.
ممنون مهدی جون...نقل قول:
پیشنهاد میکنم که بازی رو عوض کنی و یه نسخه_ی سالم و تست شده رو بگیری.
فکر کنم بهترین کار همینه: دی
دوستان من بازی رو نصب کردم د رویندوز اکس پی منتها صدای اون کسی که با من حرف میزنه نمیاد!!
یعنی تو منوها همش داره حرف میزنه ولی من صدایی نمی شنوم...یعنی صدای گوینده قطع ...
درست نمیشه؟؟ همه برنامه های مورد نیاز بازی رو هم نصب کردم
عزیزانی که این مشکل ها رو دارن باید فقط و فقط بازیشون رو عوض کنن...حداقل یک نسخه دیگه از بازی رو بگیرن.نقل قول:
به نظر رو بعضی سیستمها فقط این مشکل به وجود میاد و باید نسخه ی بازیشون رو عوض کنن
موفق باشید
بعضی بافتای زمین یه جوریه بعضیا ناپدید میشن
مشکل از چیه؟لطفا کمک کنید :19:
نه درست نیستنقل قول:
نسخه ای از بازی رو من نصب کردم با خطا روبرو شدم دوستم هم دقیقا همون نسخه رو نصب کرد با هیچ خطایی روبرو نشد ، مشکل چیز دیگست
یه نگاهی هم به فروم خود کد مسترز بندازید
این تاپیک :
کد:http://community.codemasters.com/forum/dirt-3-tech-support-1414/465219-game-keeps-crashing-under-dx11.html
من آخر نفهمیدم دلیل اصلی نمایش این خطا هنگام استارت بازی چی هست ؟
مشکل اصلی چیه ؟
متن پیغام خطای من اینه :
Problem signature: Problem Event Name: APPCRASH Application Name: dirt3_game.exe Application Version: 1.0.0.0 Application Timestamp: 4daccacb Fault Module Name: dirt3_game.exe Fault Module Version: 1.0.0.0 Fault Module Timestamp: 4daccacb Exception Code: c0000005 Exception Offset: 00197824 OS Version: 6.1.7601.2.1.0.256.1 Locale ID: 1033 Additional Information 1: 0a9e Additional Information 2: 0a9e372d3b4ad19135b953a78882e789 Additional Information 3: 0a9e Additional Information 4: 0a9e372d3b4ad19135b953a78882e789
شما هم همین پیغام خطا رو داری ؟
دوستان من 3 تا فایل موجود تو پوشه crack بازیم رو اپ کردم
700 کیلوبایت هست
گفتم شاید به درد کسی بخوره
کد:http://www.mediafire.com/?s2y28yd44fsb7dd
دوست من مشکل هیچ جای دیگه ای نیست!نقل قول:
من 1 روز تمام وقت صرف کردم و انواع و اقسام کرک و برنامه openal و هر چی که واسه اجرای یک بازی نیاز داشت تست کردم بازی نه رو 7 بالا میاد نه xp پس نتیجه اینکه وقتی روی هیچ ویندوزی بالا نمیاد یا از ضعف سیستم هست یا مشکل از خود بازی.زمانی هم که رفتم بازی رو تعویض کنم خیلی ها دیگه مثل بنده همین مشکل رو داشتن
سلام
چرا بازی اینقدر دیر لود میشه؟
مال شما هم دیر لود میشه؟
سلام
در سایت بازی سنتر مساله ای مطرح شده بود که مشکل من رو حل کرد فکر کنم مشکل خیلی از دوستان رو حل کنه و اون هم نصب gams for windows live هست
در سی دی ( ایزوی ) بازی یه پوشه هست به نام gfwl که نمی دونم چرا در حین بازی نصب نمیشه
باید اونو نصب کنید اگه هم نصب نشد ( مثل من ) فایل های داخل اونو ( یه فایل exe هست که مثل فایل rar اکستراکت میشه ) اکستراکت کنید و یکی یکی نصب کنید ( شامل فایل هایی مثل netframework و ..... ) هست
من با هر دو کرک موجود توی نت امتحان کردم ( مشکل از کرک نیست ) جواب داد
سلام و صبح بخیر ...
دوستان من نمیدونم چی شد دستم خورد و یه فایلی به نام skidrow.dll که حجمش 700 کیلوبایته ÷اک شد!
و الان دیگه بازی اجرا نمیشه! خواهش میکنم یه عزیز دلی این فایل رو برداره تو ایران بلاگ آ÷ کنه خواهش می کنم
از دیشب تا امروز صبح تو اینترنت دنبالشم ..تو ÷وشه اصلی بازیه :11:
نقل قول:
سلام
دوست عزیز فایلی که دوستمون در پست 93 آپلود کردند حاوی این dll هست
یه نکته خیلی جالب دیشب کشف کردم :D
تنظیمات گرافیک رو تا اخر بالا بردم... حتی رزولوشن رو روی 1280*1024 گذاشتم....به شدت روون و خوب داره جواب میده :31:
از قسمت gymkhana به شدت خوشم اومده....( با اینکه چند تا از کارهایی که خواسته سخته)
خب، مسلما برای من نسخه ی بازی که مشکل ندارهنقل قول:
پس مشکل من مشخصا از سیستممه. مشکله سیستمم هم حتما به خاطر system requirement باید باشه دیگه ؟
مشخصات سیستمه من :
RAM: 2 gig ddr3
CPU: AMD athlon II x2 240 2.8 ghz
graphic: 1 gig gddr3 ATI 4830
win7 32 bits service pack 1
به نظر خودت اینا کمن واسه بازی ؟
به این نکته هم توجه داشته باش پیغام خطایی که برای من میاد اینه :
Problem signature:
Problem Event Name: APPCRASH
Application Name: dirt3_game.exe
Application Version: 1.0.0.0
Application Timestamp: 4daccacb
Fault Module Name: dirt3_game.exe
Fault Module Version: 1.0.0.0
Fault Module Timestamp: 4daccacb
Exception Code: c0000005
Exception Offset: 00197824
OS Version: 6.1.7601.2.1.0.256.1
Locale ID: 1033
Additional Information 1: 0a9e
Additional Information 2: 0a9e372d3b4ad19135b953a78882e789
Additional Information 3: 0a9e
Additional Information 4: 0a9e372d3b4ad19135b953a78882e789
که اصلا نگفته سیستم شما کمبود داره
سلامنقل قول:
اون فایلی رو گفتم نصب کردید؟
اکثر دوستان که مشکل stop working داشتند با نصب این فایل مشکلشون برطرف شده
عزیز چرا متوجه نمیشی منظور منو!:دینقل قول:
که اصلا نگفته سیستم شما کمبود داره
من گفتم یا ضعف سیستم هست یا مچ نبودن نسخه ی بازی با سیستم بعضی دوستان.من کلی گفتم شما شخصی برداشت کردی;)
مهدی جان هم صفحه پیش به همین مسأله اشاره کرده که بعضی نسخه های بازی رو بعضی سیستمها مشکل داره.
نه دوست عزیز سوتفاهم نشهنقل قول:
من هم کلی گفتم اصلا برداشت شخصی در کار نبود
f
خب اصلا بیخیال، در نهایت چه کنیم ما ... ؟ بیخیال DiRT3 بشیم .. ؟
هیچ کس کاری رو که من اینجا گفتم کرد ببینه اصلا جواب میده یا نه:
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=6136559&postcount=86
من خودم قبلا دنبال همه این راه حل ها رفتم.نقل قول:
من قبلا هم تو همین تاپیک گفتم که من اصلا پوشه DiRT3 رو تو فولدر My Games ندارم !
از دوستان هم سوال کردم که اونا هم مثل من هستند.
ای خدا من عاشق سری بازیهای DIRT بودم و هستم ولی چرا ایندفه با DiRT 3 به این مشکل کاملا حل ناشدنی برخوردم.
دیگه به بن بست رسیدم ... می خوام برم شرکت کدمسترزو آتیش بزنم ! ... اعصاب نذاشته
باید به دنبال دلیل اصلی بروز این مشکل گشت. یه عده DX11 رو دلیل اصلی میدونن. یکی هم بود با DX11 مشکل داشت DX9 رو FORCE کرد ولی بعد از چندتا مسابقه با DX9 هم یه مشکل خورد و دیگه بازی براش اجرا نشد.
الانه خود کدمسترز باید بیاد وسط یه پچی چیزی منتشر کنه از این دربدری در بیایم.
دقیقآ ...نقل قول:
من قبلا هم تو همین تاپیک گفتم که من اصلا پوشه DiRT3 رو تو فولدر My Games ندارم !
همچین فولدری اصلآ وجود نداره مهدی جون!
حالا شما خونسردیه خودتو حفظ کن:دینقل قول:
دیگه به بن بست رسیدم ... می خوام برم شرکت کدمسترزو آتیش بزنم ! ... اعصاب نذاشته
بزار یه نسخه دیگه از بازی بیاد شاید ایشالا مشکل حل شد.
مثلا همین که خود شما پوشه_ی my game رو نداری میتونه دلیلی بر ناقص بودن بازی باشه!نقل قول:
منم به شما پیشنهاد میکنم اگه با تعویض کرک مشکلتون حل نشده نسخه_ی بازی رو عوض کنید!!
ممکنه ...نقل قول:
نسخه ای که من اختیار دارم دو تا DVD هست که در اون Setup خود فروشنده تحت نام EHSAN GAMES دیده میشه و فایل ها به صورت چندین پارت دراومدن. اصلا در این Setup نامی از CodeMasters وجود نداره یعنی Setup بازی Setup اصلی نیست.
کرکی که تو این نسخه دیده همون سه فایل dll. هست که حجم تقریبی 900 KB داره و مشکلی در کرک دیده نمیشه. در یک پوشه هم تمام پیش نیاز های اجرای بازی اعم از ویندوز لایو، دایرکت اکس و 4 5 قلم دیگه وجود داره
ولی امیدوار نیستم با استفاده از خود Setup اصلی هم مشکل حل بشه ...
بازم باید دنبال دلیل اصلی عدم اجرای بازی بگردیم که این دلیل در همه سیستمهای مواجه با مشکل یکی باشه
خوب شما که این قدر به این بازی علاقه داری یه چند تومن ضرر کن یه نسخه دیگه بگیر شاید حل شد هان ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] حالا بعدش دنباله علت اصلیشم میگردی
بازیشم زیاد مال نیست بابا مراحل دریفتش ادمو خل میکنه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راستی سر پیچ که میرسه ماشین خود به خود سرعتش میاد پایین با این مشکل چی کار کنم کل هیجانش به اینه که با سرعت رد کنی اون قسمتو
البته اگه دندشو از حالت اتومات در بیارم درست میشه ولی میخوام دنده اتومات عوض شه ولی سر پیچ سرعت کم نشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با توجه به این که این مشکل کرش فقط برا DX11 هست یه بار این روش رو امتحان کنید شاید جواب داد:
به این مسیر برید MY DOCUMENTS/my games/dirt3/hardwaresettings بعد فایل hardware_settings_config رو با notpad باز کنید.
نوشته <directx forcedx9="false" /> رو پیدا کنید و جای fasle کلمه true رو جایگزین کنید و سیو کنید تا سیستم رو مجبور کنه که از dx9 برای اجرای بازی استفاده کنه.
البته من خودم از dx9 استفاده می کنم و اینجور مشکلی نداشتم. فقط با سیو کردن مشکل دارم. که هنوز راه حلی پیدا نشده ظاهرا.
البته یه روش واسه سیو کردنم یه جا دیدم که گفته بود که اگه نام یوزر ویندوز حاوی کلمات یونیکد باشه(مثلا فارسی باشه) سیو نمیشه پروفایل. واسه اینکارم یه یوزر جدید واسه ویندوز بسازید و با اون امتحان کنید(که البته واسه من جواب نداد این روش)
ایشالا زودتر پچ جدید بیاد و این مشکلات برطرف شه.
همون اول که می خواد بازی شروع شه برو تو قسمت dificulity and asistes بعد advanced setting همه گزینه ها جز abs رو NO کننقل قول:
خب عزیز من شما هم همین نسخه ای که من دارم رو داری دیگه:دینقل قول:
نسخه ای که من اختیار دارم دو تا DVD هست که در اون Setup خود فروشنده تحت نام EHSAN GAMES دیده میشه و فایل ها به صورت چندین پارت دراومدن
ببر بده بهش بگو مشکل داره
از GREEN کامپیوتر گرفتی؟کلآ از هر کی گرفتی ببر بهش بده بگو نسخه دیگه آوردی میام میبرم
اگر قبول نکرد بگو رو سیستم خودش نصب کنه مطمئن باش رو اونم اجرا نمیشه:دی
جایی دیدم که سیستم بازی رو این زده بود:
سیستم مورد نیاز:
o سیستم عامل: Windows Vista/ Windows 7
o پردازشگر: Intel Core i7 @ 2.8 GHz / AMD Phenom II X4 @ 3.2 GHz
o رم – حافظه اصلی: ۳ Gb
o هارد دیسک: ۱۵GB فضای خالی
o کارت گرافیک: ۱GB @ nVidia GeForce GTS 450 / ATI Radeon HD 6670
o کارت صدا: هماهنگ با DirectX
o دایرکت ایکس: ۹
یعنی واقعا این سیستم رو می خواد؟ پایین تر از این اصلا راه نداره؟
در ضمن دنبال فایل skidrow.dll هستم که وقتی آنزیپ می کنم از هارد محو میشه. چرا؟ آنتی ویروس هم غیر فعال هست!
کلا دنبال کرک skidrow هستم که متاسفانه سه تا لینک ازش پیدا کردم که موقع دانلود کردن نمی دونم چه اتفاقی میفته که روی 98% گیر می کنه و می گه لینک خراب است!!! مشکل چیه؟
وای!نقل قول:
امان از وقتی که ایرانیها میخوان یه بازی کاملا خارجی رو مثلا به اسم کمپانی نه نه قزیشون :grrr::31:منتشر کنند بدترین کار هم همین دستکاری توی setup اصلی بازیه که معلوم نیست آخر سر چه بلایی سر فایلهای اصلی بازی میاد و هر کدوم موقع نصب کجا میرن!!!:13:
تازه مهدی خبر نداری ستاپ رو دستکاری که می کنن هیچ دارن باکس شات بازی رو هم با نام همون مرکز فروش طراحی می کنن!:دینقل قول:
آره من از کامپیوتر سبز چهارراه استاد یوسفی گرفتم.نقل قول:
دوستم رفته به فروشنده گفته. به فروشنده گفته بازی رو 64 بیتی ها اجرا میشه ولی رو 32 بیتی ها نه.
فروشنده هم در جواب گفته که نه مشکلی نداره خیلیا که 32 بیتی بودن بازی رو بردن و مشکلی هم نداشتن.
ولی بازم من فک نمی کنم اشکال از نسخه بازی باشه. اصلا من به این نظریه اعتقاد ندارم !
در ضمن دوستان یه تحقیق بکنین ببینین در سیستم های 64 بیتی بازی اجرا میشه یا نه؟ در 32 بیتی ها که تا الان من رو 3 تا سیستم امتحان کردم اجرا نشده ولی رو سیستم 64 بیتی دوستم که لب تاپه بازی اجرا شد.
منم بازیمو از یه شرکت مشهدی گرفتم اومده اول بازی، جای آرم کدمسترز، آرم شرکت خودشو گذاشته!!قباحتم حدی داره :دی ...حالا بقیه کرکا رو که جایگزین می کنم بازیم لود نمیشه!نقل قول:
می خواسم ببینم کسی لینکی واسه فایل های ارجینال بازی نداره..فک کنم اگه پچی واسه بازی بیاد لازم شه
من روی ویندوز 7 اجرا کردم.... 32 بیتینقل قول:
دوستان من الان بازی رو نصب کردم مشکلم اینه که بازی فول اسکرین نمیشه تو تنضیماتشم جایی برای فول اسکرینش وجود نداره
کرک استفاده شده هم skidrow هستش
دوستان لطفا کمک کنند
steam error: Application load error 5: 0000065434
سلام
این مشکل منه راهی هست حل شه
ممنوننننننننننننننن میشم