زردپوشان 14 تير عازم تركيه ميشوند/ سپاهان اوايل مرداد به مصاف اسپانيول ميرود
اعضاي اين تيم در تاريخ 14 تير راهي اين كشور خواهند شد تا اردويي يازده روز در تركيه داشته باشند
سايت گل ـ تمرينات تيم فوتبال سپاهان براي حضور در فصل جديد ليگ برتر از امروز آغاز خواهد شد.
به گزارش سايت گل سپاهانيها قرار است يك اردوي تداركاتي را هم در تركيه برگزار كنند به همين دليل اعضاي اين تيم در تاريخ 14 تير راهي اين كشور خواهند شد تا اردويي يازده روز در تركيه داشته باشند. سپاهان در اين اردو سه بازي دوستانه را هم برگزار خواهد كرد.
سپاهانيها بعد از بازگشت از تركيه تمرينات خود را در ايران دنبال خواهند كرد و خبر مهم در مورد قهرمان فصل گذشته ليگ برتر اين است كه آنها اوايل مردادماه راهي اسپانيا خواهند شد تا ديدار دوستانهاي را با تيم اسپانيول انجام دهند. اسپانيول بعد از بارسلونا تيم دوم ايالت كاتالان است كه هدايت اين تيم را پوچتينيو برعهده دارد.
سپاهان از قلعهنوعي تقدير كرد
باشگاه فولاد مبارکه سپاهان در اطلاعيهاي با اشاره به پايان همکاريهاي امير قلعه نوعي و باشگاه فولاد مبارکه سپاهان براي اين مربي بزرگ فوتبال ايران آرزوي موفقيت کرد.
در اين اطلاعيه آمده است: دو فصل همکاريهاي دو جانبه باشگاه فولاد مبارکه سپاهان و امير قلعه نوعي موفقيتهايي را رقم زد که قطعا در کارنامه افتخارات و سربلنديهاي اين مربي ارزنده و همينطور موزه افتخارات باشگاه ماندگار است و ايامي خوش و بيادماندني را براي امير قلعه نوعي، فوتبال اصفهان، فولاد مبارکه سپاهان و همه هواداران مشتاق اين خطه رقم زد.
در ادامه اين اطلاعيه آمده است: حال که امير قلعه نوعي پس از دو فصل موفق از خانواده سپاهان و همه اصفهانيها خداحافظي نموده لازم مي دانيم تا از تلاشهاي وي سپاسگزاري نمائيم و به اين شخصيت محبوب ورزش کشورمان بابت همه زحمات بي وقفه اش در اين خطه خسته نباشيد گوئيم و از خانواده گرامي اش نيز سپاسگزاري کنيم. امير قلعه نوعي پس از فولاد مبارکه سپاهان، به يکي ديگر از تيمهاي شايسته بزرگ فوتبال ميهن مان تراکتورسازي تبريز پيوسته و همانگونه که پيشتر مديرعامل باشگاه فولاد مبارکه سپاهان نيز اعلام نموده بود پس از موفقيت سپاهان، سرافرازي و سربلندي باشگاه تراکتورسازي تبريز نماينده پر قدرت خطه غيور پرور و دوست داشتني آذربايجان آرزوي هواداران و همه اعضاي خانواده اين باشگاه اصفهاني است.
در پايان اين اطلاعيه آمده است: دعاي همه سپاهاني ها و مردم اصفهان با خاطرات خوبي که از امير دارند بدرقه راه اين مربي عزيز فوتبال ايران براي تداوم موفقيت و سربلندي است و اميد داريم که وي به عنوان يکي از سرمايه هاي فوتبال کشورمان همچنان به روند پيشرفت خود ادامه دهد.
به اميد تداوم قهرماني هاي فولاد مبارکه سپاهان و آرزوي موفقيت براي امير قلعه نوعي و باشگاه بزرگ و محبوب تراکتورسازي تبريز
varzesh3.com
حسین پاپی: قلعه نویی به اندازه اسمش بزرگ نیست
به عنوان یک سپاهانی از بنگر ممنونم
حسین پاپی: قلعه نویی به اندازه اسمش بزرگ نیست
لوکا برای موفقیت به یک عالمه ستاره نیاز ندارد
خبرگزاری ایمنا: حسین پاپی بازیکن تیم فوتبال سپاهان روز گذشته قراردادش را با سپاهان تمدید کرد.
حسین پاپی یک روز پس از تمدید قراردادش با سپاهان در گفتگو با ایمنا گفت: روز گذشته به باشگاه سپاهان رفتم و پس از ۱۰ دقیقه مذاکره قراردادم را امضا کردم. خوشحالم که یک فصل دیگر در سپاهان خواهم بود.
پاپی در مورد حضور لوکا بوناچیچ در سپاهان و جدایی قلعه نویی گفت: به عنوان یک سپاهانی از نتایجی که سپاهان با قلعه نویی کسب کرد بسیار خوشحالم و لی باید بگویم قلعه نویی به اندازه نامی که داشت آدم بزرگ و جنتلمنی نبود. امیدوارم با لوکا بوناچیچ بتوانیم روزهای خوبی را تجربه کنیم و نباید فراموش کرد او مربی است که در هر شرایطی نگاهش به بهترینهاست.
بوناچیچ برای موفقیت به یک عالمه ستاره نیاز ندارد و نشان داده می تواند با میدان دادن به بازیکنان جوان و آینده دار علاوه بر نتیجه گیری آینده سپاهان را هم تضمین کند.
پاپی در پایان گفت: من می خواهم یک تشکر ویژه از محسن بنگر داشته باشم. به عنوان یک سپاهانی می دانم او از چه مبلغی گذشت تا در سپاهان بماند و این موضوع را هواداران سپاهان باید بدانند. امیدوارم محسن روزهای خوبی را در سپاهان تجربه کند.
جانواریو و یانوش چهارشنبه به تمرینات سپاهان اضافه می شود
خبرگزاری ایمنا: بازیکنان برزیلی و صرب تیم فوتبال سپاهان روز چهارشنبه خودشان را به کادر فنی جدید این تیم معرفی خواهند کرد.
به گزارش ایمنا فابیو جانواریو و میلوراد یانوش دو بازیکن خارجی سپاهان قرار است که در فصل گذشته بازیهای خوبی برای این تیم به نمایش گذاشتند قرار است روز چهارشنبه هفته جاری به تمرینات سپاهان اضافه شوند.
همچنین از باشگاه سپاهان خبر می رسد به احتمال فراوان احمد جمشیدیان بازیکن این تیم قرارداد مالی خود را ظرف روزهای آتی امضا خواهد کرد و به تمرینات اضافه خواهد شد.
گفتنی است وضعیت خسرو حیدری، جلال حسینی و ابراهیم توره هنوز مبهم بوده و باشگاه سپاهان در تلاش است تا این بازیکنان را متقاعد به ماندن در سپاهان کند.
محسن بنگر دیگر بازیکن سپاهان که به تازگی با این تیم قراردادش را تمدید کرد برای یک فصل دیگردر سپاهان خواهد ماند.
سيد جلال حسيني هم از دست استقلاليها پريد
بازيکني که با استقلالي ها به توافق رسيده بود،قراردادش را براي يک سال ديگر با سپاهان تمديد کرد.
سید جلال حسینی قراردادش را برای یک سال دیگر با سپاهان تمدید کرد.این اتفاق در حالی افتاد که سید جلال یکی از بمب های فتح الله زاده در فصل نقل و انتقالات بود و استقلالی ها با اطمینان از اینکه حتما با این بازیکن قرار داد امضاء می کنند مدافعان خود را در لیست فروش قرار دادند.
به گزارش خبر آنلاين،حسینی که در حال حاضر در اردوی اتریش به سر می برد در حالی با سپاهانی ها به توافق رسیده است که رییس هیئت مدیره این باشگاه چندی قبل اعلام کرده بود او یکی از بازیکنانی است که سال گذشته سقف قرار داد را رعایت نکرده بود!هر چند محمد رضا ساکت در گفت و گوی دیگری منکر این قضیه شد اما این شایعه یک بار دیگر در لیگ پیچیده است که سید امسال هم بالای سقف قرارداد امضا کرده است.
با همه این تفاسیر مدافعی که حالا بمب خنثی شده حاجی فتح الله لقب گرفته است برای یک فصل دیگر در اصفهان توپ خواهد زد.سپاهانی ها برگه قرارداد را از طریق فکس برای او ارسال کرده اند و او با امضای آن با وجود قولی که به سرپرست آبی پوشان داده بود به حضور در استقلال «نه» گفت.
varzesh3.com
جلال حسینی: سید مهدی وقتی شنید با سپاهان به توافق رسیدم دودل شد!
سایت گل - سید جلال حسینی که در روزهای ابتدای فصل نقل و انتقالات از او به عنوان یکی از بمبهای فتحاللهزاده برای پیوستن به استقلال نام برده میشد، بلاخره با صحبتهای ساکت راضی شد که برای سومین فصل متوالی در جمع طلاییپوشان به میدان برود؛ اگرچه جلال بازیکنی است که کمتر دوست دارد پیراهن تیمش را عوض کند اما شایعات پیرامون توافقش با استقلال آنقدر جدی بود که حتی برخی مسئولان باشگاه سپاهان هم تا پیش از توافق قطعی جلال با سپاهان، باور نمیکردند که این بازیکن به اصفهان باز گردد؛ با حسینی در آستانه اردوی تیم ملی برای بازی با ماداگاسكار به گفتگو نشستیم:
* عجیب بود که به سپاهان بازگشتی.
اصلا هم عجیب نبود؛ من دو سال با این تیم قهرمان شده بودم و بارها گفتم اولویت اولم سپاهان است.
* اما اخبار موثقی در مورد توافق تو با تیم استقلال به گوش میرسید.
اگر دقت کرده باشید من پیش از رفتن به اردوی تیم ملی در اتریش در مصاحبهای اعلام کردم که با استقلال به توافق نرسیدم؛ درست است که از این تیم پیشنهاد داشتم اما هیچ توافقی با این تیم نداشتم و راهی اتریش شدم.
* نگفتی چه شد که به سپاهان بازگشتی؟
همیشه گفته بودم که اولویت اول من سپاهان است و اگر با این تیم به نتیجه نرسم، با سایر تیمها وارد مذاکره میشوم. ابتدای فصل نقل و انتقالات با توجه به اینکه هادی عقیلی، احسان حاجصفی، ابراهیم توره، خسرو و رحمتی در آستانه جدایی از سپاهان بودند، صلاح دیدم که از این تیم جدا شوم زیرا با شرایط آن زمان، سپاهان نمیتوانست نتایج مناسبی در لیگ برتر و لیگ قهرمانان آسیا ازآن خود کند. من با این تفکرات راهی اتریش شدم اما در روزهای گذشته سپاهان با بسیاری از بازیکنان خوب فوتبال ایران به توافق رسید و با جذب تامینی، رحمان احمدی، اشجاری، سید صالحی و عمادرضا عملکرد خوبی در فصل نقل و انتقالات داشت بنابراین دیدم که اگر به این تیم باز گردم میتوانم در آن موفق باشم.
* گفته میشد با سید مهدی رحمتی قرار گذاشته بودی که در هر تیمی هستید، با هم باشید.
من و مهدی با هم رفیقیم. قبول کنید که دوستی من و مهدی یک دوستی دیرینه بود و از زمانی که در تهران بودیم تا دو سالی که در اصفهان حضور داشتیم، با یکدیگر ارتباط نزدیکی داشتیم. ابتدای فصل نقل و انتقالات با هم قرار گذاشتیم که با هم به یک تیم بپیوندیم اما پس از آنکه شرایط کاری ما متفاوت شد، هر کدام تصمیم خودمان را گرفتیم؛ مهدی تصمیم گرفت که در تهران کنار خانوادهاش باشد و من تصمیم گرفتم در سپاهان بمانم. درست است که نسبت به جدایی از رحمتی و دوستی مشترکمان احساس بدی دارم اما خوشحالم که بلاخره تصمیم درست را گرفتم.
* سید مهدی بعد از اینکه خبر سپاهانی شدنت را شنید چه واکنشی نشان داد؟
زمانی که شنید من به سپاهان آمدم دودل شد اما دیگر با استقلال به توافق رسیده بود. به هر حال باید بگویم که جدایی من و مهدی از یکدیگر تاثیری بر روابط خوب ما نخواهد داشت و ما همچنان با هم صمیمی خواهیم بود.
* حتما میدانی که استقلالیها از بدقولیات خیلی ناراحت شدند؟
مگر من قولی داده بودم؟
* به امیری قول داده بودی که به استقلال بروی.
من به اميري و هيچ كس ديگر قول ندادهام كه به استقلال بروم و اين آقا اشتباه ميكند. من قرار بود با فتحاللهزاده مذاكره كنم ولي او را نديدم و با تيم ملي به اتريش رفتم. اگر به استقلال قول داده بودم شك نكنيد كه زيرقولم نميزدم. همانطور که به سپاهان قولی ندادم.
* اما در هر حال هواداران استقلال و مسئولان این باشگاه به شدت از دست تو ناراحت بودند.
به هر حال شرایط اینگونه رقم خورد که من در سپاهان بمانم. استقلالیها باید قبول کنند که من یک بازیکن حرفهای هستم و ماندنم در سپاهان کاملا حرفهای بود. باید بگویم این نوع برخورد استقلالیها با من اصلا صحیح نبود. البته بحث فتحاللهزاده جداست زیرا او هیچ چیزی در مورد من نگفت و اصلا به من توهین نکرد اما بسیاری حرفهای ناشایستی علیه من به زبان آوردند. ضمنا فراموش نکنید که استقلال هم در فصل جاری برخی بازیکنان سپاهان را به خدمت گرفت اما هیچ کس به این تیم انگی نزد.
* با این وجود آنها به دنبال قرارداد تو با سپاهان و مبلغ آن هستند.
قرارداد من کاملا بر اساس قوانین فدراسیون فوتبال و سقف قراردادها بسته شده است و اگر مسئولان سازمان لیگ تشخیص دهند، میتوانند آن را منتشر کنند. بسیاری میگویند من با مبلغ ۹۰۰ میلیون تومان به سپاهان پیوستم در حالیکه خودشان هم میدانند این مبلغ اصلا منطقی نیست.
* شایعه شد علاوه بر مبلغ قراردادت از شرکت فولاد مبارکه سهام گرفتهای.
سهم؟؟؟ (تعجب) همه مرا میشناسند و این وصلهها به من نمیچسبد. من مثل سایر بازیکنان سپاهان قرارداد امضا کردم و در قرارداد من هیچ مسئله پشت پرده و یا زیر میزی نبود.
* بگذریم؛ به نظرت امسال میتوانید نتایج پارسال را تکرار کنید؟
قبول کنید که با توجه به جدایی چند بازیکن تاثیرگذار سپاهان، در فصل جاری کار سختی در پیش داریم اما با توجه به اینکه سپاهان دارای مدیریت قدرتمندی است، میتوانیم امیدوار باشیم که امسال هم مثل سالهای گذشته از مدعیان رسیدن به قهرمانی هستیم و حتی میتوانیم قهرمان آسیا شویم.
* قرار است عصر امروز خودت را به مسئولان تیم ملی معرفی کنی. کیروش را در اولین رویارویی چگونه ارزیابی کردی؟
به نظر من در حال حاضر نمیتوان در مورد عملکرد تاکتیکی کیروش نظر داد؛ اگر اين سوال را سه ماه ديگر از من ميپرسيديد ميتوانستم راحتتر جواب بدهم ولي الان نميتوانم در مورد تفكرات كيروش يا نحوه تمرينات او حرف بزنم. ما ۱۲ روز در اتريش بوديم و زمان زيادي نداشتيم تا كار تاكتيكي انجام دهيم. كيروش به هر بازيكني اگر نياز بود مسائلي را گوشزد ميكرد ولي آنطور كه بايد كار تاكتيكي انجام نداديم با این حال امیدوارم تیم ملی با این مربی نتایج درخشانی را ازآن خود کند.
* نبودت در اردوی ترکیه به سپاهان ضربه نمیزند؟
من یک بازیکن حرفهای و در اختیار تیم ملی هستم. مطمئن باشید به نحوی تمرین میکنم که خللی در کار باشگاهیام ایجاد نشود.