لوئیس انریکه:هم ازعملکرد تیمم راضی ام و هم از نتیجه بازی
مربی اسپانیایی از عملکرد تیمش در دیدار یکشنبه شب واقعا راضی است
سایت گل- لوئیس انریکه مربی اسپانیایی رم رضایت خود را از برد 1-2 شاگردانش مقابل لچه در دیدار یکشنبه شب استادیو الیمپیکو ابراز کرد
گلهای میرالم پیانیچ و فرناندو گاگو باعث شد تا جلوروسی با دو گل از حریف پیش بیفتد و آندره آ برتولاچی یکی از دو گل خورده را جبران کرد . در نهایت این بازی با واریز شدن سه امتیاز مسابقه به حساب شاگردان لوئیس انریکه به پایان رسید
انریکه در پایان این مسابقه به خبرنگاران گفت:« من هم از عملکرد تیم و هم از نتیجه پایانی بازی کاملاراضی هستم. ما فرصتهای فراوانی خلق کردیم و حتی می توانستیم گلهای بیشتری به ثمر برسانیم.»
مربی جوان رم ادامه داد:« تیم ما درحال رشد و پیشرفت است. خیلی مهم بود تا سه امتیاز این بازی را کسب کنیم تا بفهمیم که در مسیر خوبی قرار داریم. ما می خواهیم تا مبدل به تیمی بزرگ شویم و هنوز کارهای زیادی برای انجام دادن باقی مانده. من از شاگردانم می خواهم که در تمام طول فصل همین گونه بازی کنند.»
بازی بعدی رم دیداری خارج از خانه است که روز 25 نوامبر و مقابل اودینزه برگزار خواهدشد.سایت گل- لوئیس انریکه مربی اسپانیایی رم رضایت خود را از برد 1-2 شاگردانش مقابل لچه در دیدار یکشنبه شب استادیو الیمپیکو ابراز کرد
گلهای میرالم پیانیچ و فرناندو گاگو باعث شد تا جلوروسی با دو گل از حریف پیش بیفتد و آندره آ برتولاچی یکی از دو گل خورده را جبران کرد . در نهایت این بازی با واریز شدن سه امتیاز مسابقه به حساب شاگردان لوئیس انریکه به پایان رسید
انریکه در پایان این مسابقه به خبرنگاران گفت:« من هم از عملکرد تیم و هم از نتیجه پایانی بازی کاملاراضی هستم. ما فرصتهای فراوانی خلق کردیم و حتی می توانستیم گلهای بیشتری به ثمر برسانیم.»
مربی جوان رم ادامه داد:« تیم ما درحال رشد و پیشرفت است. خیلی مهم بود تا سه امتیاز این بازی را کسب کنیم تا بفهمیم که در مسیر خوبی قرار داریم. ما می خواهیم تا مبدل به تیمی بزرگ شویم و هنوز کارهای زیادی برای انجام دادن باقی مانده. من از شاگردانم می خواهم که در تمام طول فصل همین گونه بازی کنند.»
بازی بعدی رم دیداری خارج از خانه است که روز 25 نوامبر و مقابل اودینزه برگزار خواهدشد.
کد:
http://www.goal.com/iran/news/1833/%D8%A7%DB%8C%D8%AA%D8%A7%D9%84%DB%8C%D8%A7/2011/11/21/2767328/%D9%84%D9%88%D8%A6%DB%8C%D8%B3-%D8%A7%D9%86%D8%B1%DB%8C%DA%A9%D9%87%D9%87%D9%85-%D8%A7%D8%B2%D8%B9%D9%85%D9%84%DA%A9%D8%B1%D8%AF-%D8%AA%DB%8C%D9%85%D9%85-%D8%B1%D8%A7%D8%B6%DB%8C-%D8%A7%D9%85-%D9%88-%D9%87%D9%85-%D8%A7%D8%B2-%D9%86%D8%AA%DB%8C%D8%AC%D9%87-%D8%A8%D8%A7%D8%B2%DB%8C
By Ghazal Ziari
2011/11/21