خبر فوری از سایت رسمی: پل اسکولز اعلام بازنشستگی کرد و از فصل دیگه به عنوان مربی با تیم کار می کنه
:41:
Printable View
خبر فوری از سایت رسمی: پل اسکولز اعلام بازنشستگی کرد و از فصل دیگه به عنوان مربی با تیم کار می کنه
:41:
خبر رسمی خداحافظی اسکولز:
Scholes retires - but stays at OT
Paul Scholes has decided it is time for him to hang up his boots and retire from playing football.
Paul was part of the new wave of talent that came through to United's first team during the mid-90's. He scored twice on his debut in the League Cup at Port Vale in the 1994/95 season and since then has enjoyed a long a successful career, making an incredible 676 appearances for the Reds.
Paul will take on a coaching role with United from the start of next season. Fans will also have the opportunity to see Paul play again at Old Trafford in his testimonial match in August.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] said: "What more can I say about [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] that I haven't said before. We are going to miss a truly unbelievable player. Paul has always been fully committed to this club and I am delighted he will be joining the coaching staff from next season. Paul has always been inspirational to players of all ages and we know that will continue in his new role."
Paul Scholes said: "I am not a man of many words but I can honestly say that playing football is all I have ever wanted to do and to have had such a long and successful career at Manchester United has been a real honour. This was not a decision that I have taken lightly but I feel now is the right time for me to stop playing. To have been part of the team that helped the club reach that 19th title is a [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .
همونطور که انتظارش میرفت به یانگ نزدیک تر شدیم و تا چند روز دیگه قطعی میشه اومدنش...زمزمه هایی از رفتن برباتوف هم هست
و اما پل اسکولز....مثل اینکه تو تلویزیون یونایتد گفته این فصل دیگه بازی نمیکنه و کناره گیریش رو اعلام کرده...بهترین ارزوها رو برات داریم پل:40:کد:http://www.manutd.com/en/News-And-Features/What-The-Papers-Say/2011/May/papers-ashley-young-in-dimitar-berbatov-out.aspx
کد:http://www.manutd.com/en/News-And-Features/Football-News/2011/May/scholes-retires.aspx
قلب شیاطین شکست
عجب هفته ی تلخی .
پل هیچوقت فراموشت نمی کنم .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پل هم رفت و تنها چیزی که اون رو با بقیه متفاوت می کنه تمام صحنه های خوبی که برایمون ساخت.
پل هم رفت و قلب شیاطین شکست .
شاید , شاید که قدر داشته هامون رو بیشتر بفهمیم .
پل و دیگر هیچ
::::::::::::::::::::::::::::::::::
چرا این هفته لعنتی تمومی نداره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اسکولز تصمیم گرفت که اکنون زمان ان است که کفش هایش را بیاویزد و بازنشسته شود...
پل عضوی از نسل جدید استعدادهای منچستر یونایتد بود که در دهه نود در تیم اصلی خوش درخشیدند. او در اولین فصل حضورش دوبار در جام حذفی در پورت ویل ، در فصل 95/1994، گلزنی کرد ، از آن زمان تا کنون او توانست 676 بازی برای شیاطین سرخ انجام دهد و دوران موفقی با این تیم داشته باشد.از فصل آینده، اسکولز بعنوان یکی از اعضای تیم مربیگری در یونایتد مشعول کار خواهد شد. هواداران شانس این را خواهند داشت که پل را برای اخرین بار در حین بازی کردن ، در بازی خداحافظی اش در ماه اگوست، در زمین سبز ببینند.سرالکس فرگوسن می گوید: "هیچ چیزی بیشتر از انچه که قبلا در مورد اسکولز گفته ام، نمیتوانم بزبان بیاورم. واقعا یک بازیکن کار امد را از دست دادیم. پل واقعا به این باشگاه وفادار بود وخوشحالم که او فصل بعد بعنوان یکی از مربیان درکنار ما خواهد بود. او یک الگوی خوب برای بازیکنان دیگر بوده و به این نقشش ادامه خواهد داد."پل اسکولز می گوید: "مردی نیستم که زیاد حرف بزنم اما رو راست میگویم که فوتبال بازی کردن همه ان چیزی است که همیشه میخواستم و داشتن سابقه ای طولانی در باشگاه منچستر یونایتد برای من بسیار افتخار آمیز است. این تصمیمی نبود که به آسانی بان روبرو شوم اما فکر میکنم بهترین زمان برای خداحافظی من امروز است. عضویت در تیمی که به نوزدهمین قهرمانی رسید واقعا عالی است.""دوست دارم از هواداران بخاطر پشتیبانی بی نظیرشان تشکر کنم. از مربیان و بازیکنانی که در طی این سالها در کنارشان بودم تشکر میکنم. البته باید بیشتر از هرکس دیگری از مربی بزرگک، سرالکس فرگو.سن، تجلیل کنم. از روزی که در های این باشگاه برای من بازشد همیشه با من صادق بوده است. میدانم که این تیم تحت رهبری او به قهرمانی های بیشتری خواهد رسید."دیوید گیل می گوید:" امروز، روزی بسیار غم انگیز برای هواداران یونایتد در سراسر جهان است. همه ما میدانیم که پل از بهترین بازکینانی بود که در دهه نود از تیم اکادمی به تیم اصلی پیوست. او خود را بعنوان یکی از بهترین هافبک هایی که با لباس یونایتد در میادین ظاهر شدند، معرفی کرد. خیلی مهم است که باشگاه ما ارتباطش را با بازیکنان بزرگ خود حفظ کند و خیلی خوشحالیم که پل با تیم مربیگری همکاری خواهد کرد."
ما با بازیکنانی مثل پل اسکولز و رایان گیگز بزرگ شدیم ! از وقتی منچستر رو یاد دارم پل اسکولز بودش ! هافبک همه کاره وسط زمین منچستر با اون شوت های سهمگینش که بعضی وقت ها گل هایی بیاد ماندنی به ثمر می رسوند !
هیچوقت فراموش نمیشه ... هنوز که هنوز ه پاس های تک ضرب و بلندش نظیر نداره !
چقدر خوبه که با خداحافظی محو نمیشه و بعنوان مربی کنار تیم می مونه ...
پل اسکولز' هافبک تيم فوتبال منچستريونايتد انگليس در 36 سالگي از دنياي فوتبال خداحافظي کرد.
به گزارش منابع خبري، اسکولز در سال 1994 فوتبال خود را با منچستريونايتد آغاز کرد و در اين مدت 676 بار براي شياطين سرخ به ميدان رفت.
وي از اين پس قرار است به کادر مربيگري باشگاه منچستريونايتد ملحق شود.
اسکولز بعد از اينکه کفش هايش را آويزان کرد، گفت: اين تصميمي نبود که به راحتي بتوانم بگيرم اما احساس مي کنم اکنون زمان مناسبي براي خداحافظي است.
''الکس فرگوسن'' سرمربي منچستريونايتد نيز در اين باره اظهار داشت: پل هميشه براي تمامي بازيکنان در هر سني که بودند، الگو بود. مي دانيم که او به فوتبال خود در مسووليت جديدي که بر عهده خواهد گرفت، ادامه مي دهد.
اسکولز از جمله بازيکنان تک باشگاهي است که تمام دوران فوتبال خود را در منچستريونايتد سپري کرده است.
وي در بين سال هاي 1997 تا 2004 نيز پيراهن تيم ملي فوتبال انگليس را پوشيد و با اين تيم در دو جام جهاني 1998 و 2002 و همچنين رقابت هاي يورو 2000 و يورو 2004 شرکت کرد.
کد:http://www.varzesh3.com/news.do?itemid=45366&title=%D9%BE%D9%84_%D8%A7%D8%B3%D9%83%D9%88%D9%84%D8%B2_%D8%A7%D8%B2_%D8%AF%D9%86%D9%8A%D8%A7%D9%8A_%D9%81%D9%88%D8%AA%D8%A8%D8%A7%D9%84_%D8%AE%D8%AF%D8%A7%D8%AD%D8%A7%D9%81%D8%B8%D9%8A_%D9%83%D8%B1%D8%AF_
منچستریونایتد و تابستانی شلوغتر از همیشه
سایت گل – دیوید گیل، مدیر اجرایی منچستریونایتد انتظار تابستان پرمشغلهای را در اولدترافورد دارد.
یونایتد میخواهد پس از شکست سنگین مقابل بارسلونا تیم خود را بازسازی کند.
خبرهایی از پیوستن داوید دخئا از اتلتیکو مادرید، اشلی یانگ از استون ویلا و وسلی اسنایدر از اینتر به جمع آنها شنیده میوشد و گیل در مصاحبه با MUTV میگوید: «تابستانی شلوغتر از معمول پیش رو داریم.
من در ژوئن کمی دور از باشگاه خواهم بود و در آغاز تور برمیگردم، اما در چند هفته آینده درباره انتقالات کار خواهم کرد.»
پل اسکولز هنوز قرارداد جدیدی امضا نکرده و گفته میشود بازنشسته خواهد شد. او گفت: «رسیدن به 19 قهرمانی چیزی نیست که حتی بتوانید به آن فکر کنید.
این دستاوردی عالی است. حالا ما میخواهیم برتری خود بر لیورپول را حتی بیشتر کنیم.
این چالش عالی است. ما جشن میگیریم، تابستان خوبی خواهیم داشت و سپس به آینده میاندیشیم.»
کد:http://www.goal.com/iran/news/1832/%D8%A7%D9%86%DA%AF%D9%84%D8%B3%D8%AA%D8%A7%D9%86/2011/05/31/2511404/%D9%85%D9%86%DA%86%D8%B3%D8%AA%D8%B1%DB%8C%D9%88%D9%86%D8%A7%DB%8C%D8%AA%D8%AF-%D9%88-%D8%AA%D8%A7%D8%A8%D8%B3%D8%AA%D8%A7%D9%86%DB%8C-%D8%B4%D9%84%D9%88%D8%BA%D8%AA%D8%B1-%D8%A7%D8%B2-%D9%87%D9%85%DB%8C%D8%B4%D9%87
از جهتی واقعا بازنشستگی پل واقعا آدم رو ناراحت می کنه... چون طرفدارای یونایتد از اسکولز خاطرات بسیار خوبی دارند...
اما از جهتی هم میتونیم خوشحال باشیم و امیدوار به خرید هافبک بازیساز بزرگ...:20:
خبری از مهاجم تراز اول نیست....فقط چیچا و رونی و ماچدا که این فصل از سامپدوریا برمیگرده(قرار داد قرضی)نمیتونن فیکس باشند...باید یه مهاجم مثل سانچز یا اگوئرو بیاد به جمع شیاطین تا به نظرم اصلا 3مهاجم بازی کنیم...مثل زمانی که توز رونی رونالدو و بعضا بربا بازی میکردند....اگه یه مهاجم عالی بیاریم ترکیب 3مهاجم با حضور اسنایدر یا مودریچ عالی میشه:40:
گلي كه بارسا رو تو فصل 2007-08 حذف كرد رو به ياد بيارين اون فصل منچستر قهرمان شد رو يادتونه I LOVE YOU POLE
من قبلا هم تو یه پستم اشاره کردم! به نظرم ما اصلا به مهاجم احتیاج نداریم. خرید مهاجم = مهره سوزه و حروم شدن پول!نقل قول:
اگه یه مهاجم عالی بیاریم ترکیب 3مهاجم با حضور اسنایدر یا مودریچ عالی میشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
الان ما مهاجم زیاد داری.. هم درجه یک و هم درجه 2!
رونی، بربا و چیچا و اوون - ماکدا، ابرتون، ببه.
به نظرم پول مهاجم رو بدیم یه دفاع راست توپ بگیریم یا یه هافبک وسط دیگه (دقت کنید به غیر اسکولز، هارگریوز هم بازیکن آزاد هستش و باشگاه هم واسش ارزوی موفقیت کرد!) خیلی خیلی بیشتر واسمون صرف داره...من خودم بیشتر دوست دارم یه فول بک درجه یک خوب بگیریم...دفاع راستی حداقل تو مایه های گلن جانسن...
ستایش پل اسکولز توسط مربیان و بازیکنان بزرگ ^^
گری نویل:پل اسکولز بهترین بود. بازیکن,دوست و شخصی بزرگ
جرارد پیکه: یکی از بهترین بازیکنانی که من در زندگیم دیدم .بازی کردن با او لذت بخش بود.
کریستیانو رونالدو : اسکولز بهترین بازیکنی هست که من باهاش بازی کردم وقتی من جوان بودم کمک زیادی به من کرد.او عالیه
وین رونی: بدون هیچگونه سوالی بهترین بازیکنی که باهاش بازی کردم .لمس کردن توپش .پاسش.ارامشش فوقالعاده بود.من سعی میکنم از اون تقلید کنم.
روی کین: اسکولزی یک مدل حرفه ای است . من یادم می اد وقتی در اروپا بازی میکردیم در بین دو نیمه بازیکنان برای تعویض پیراهن پیش او می امدند.این ارزش های او را نشان میدهد.او یک استاد بود.
رایان گیگز: در تمرینات تیم او همیشه میبرد همه میخواستن تو تیم اون باشند.او همیشه انتخاب اول بود.
مسی: در لاماسیا (اکادمی بارسا) به نام او خیلی زیاد اشاره میشد.او یک معلم است.
فیگو: من از ستاره ها زده میشدم وقتی اسکولز را میدیدم چون هیچوقت نمیتونید او را ببینید.در زمین نمیتونید او را تعقیب کنید و بعد بازی هم او غیب میشود.
پله: اگه او با من بازی میکرد من خیلی بیشتر گل میزدم.
مارادونا: روش او منحصر بفرد است.
سر بابی چارلتون : او بهترین کسیه که من در الدترافورد دیدم.
دنیس لاو: دیدن او لذت بخش است.
جورج بست: صادقانه بگم او با ثبات ترین و با استعدادترین بازیکن ما برای یک زمان خیلی طولانی است.
ادگار داویدز : همه ما میتوانیم از اسکولز یاد بگیریم.
زیدان: اسکولز بدون شک بهترین هافبک نسل خودش است.
سسک فابرگاس : او بهترین بازیکن لیگ انگلیس است.
مارچلو لیپی: پل یکی از اولین انتخاب های من است.
مایکل کریک: من فکر میکنم او فوتبالیست فوتبالیست هاست.
ژاوی:در 15 سال گذشته او بهترین هافبک مرکزیست که من دیدم.او بازیکنی جذاب است که همه چیز دارد.
دیوید بکهام: بازیکنان رئال از من درباره او میپرسیدند" او چجوریه؟"ان ها به او احترام میگذاشتند.و داشتن ان احترام از بازیکنان عالیه.
ریو فردیناند: عاشق هر دقیقه بازی کردن با او هستم.
رونالدینهو : من میخوام مثل او پاس بدم.
گواردیولا: او بهترین نسل خودش است.
سر الکس فرگوسن: چه چیز بیشتری من درباره او میتوانم بگم که قبلا نگفتم.ما واقعا یک بازیکن باورنکردنی را از دست میدیم.
پ ن : همیشه ارزو داشتم اسکولز تو بارسا باشه یا بازیکنی مثل اسکولز داشته باشیم که ژاوی ظاهر شد (تنها بازیکنانی که مثل هم بازی میکردند و میکنند).
و تنها تیمی که از نبود اسکولز ضرر کرد تیم ملی انگلیس بود (البته خودش زود خداحافظی کرد ) ولی در هر صورت بنظرم راحت بین 5 تا هافبک برتر دنیا تو کل تاریخ میتونه محسوب بشه :40: و حیف که خداحافظی کرد .
نه دیگه حسین....این حرفت رو قبول ندارم...ببین...الان تو چلسی ممکنه هیدینگ بیاد...انلکا دروگبا تورس....ارسنال ون پرسی ولکات ارشاوین....لیورپول تاتنهام سیتی...همه دست کم 3مهاجم تراز اول دارند....بعد هم من نمیدونم چه اصراری هست که با 2مهاجم بازی کنیم...ما باید مثل بقیه تیم ها با 3مهاجم بازی کنیم...یعنی اگه میخوایم از بقیه تیم ها چیزی کم نداشته باشیم....باید یه تفاوتی بین ما و بقیه تیم ها باشه...امسال بدون شک پریمر لیگ واقعا سخت میشه....همه تیم ها دارن خرج میکنند....الان بربا هم که رفتنی هست...اوون هم قبل پایان فصل میگفتند که تمدید نمیکنن باهاش....به نظر تو اگه اوون بره بهتر نیست؟هیچ سودی واسمون داشته؟دیگه اون کارایی رو نداره...باید بره...یونایتد جای بازیکنی که تاثیر نداره نیست...به به هم اول فصل بازی زیاد بهش داده فرگوسن اما هنوز خودش رو پیدا نکرده...پس نمیشه روش به عنوان فیکس حساب کرد....کاش سانچز رو بیارن....وقتی 3مهاجم بازی کنیم یه بازی ساز مثل اسنایدر بیاد وسط و نانی و والنسیا هم کناره ها...اونوقت فقط باید توپ بیاد و از همه طرف حمله کنیم...حالا یکی از مهاجم ها مثل رونی یه خط عقب تر هم اضافه بشه...یا تو مواقعی که با 2مهاجم بازی کنیم یه هافبک دفاعی به بازی بیاد...با وجود این مدافع هایی که ما داریم نیاز شدیدی به هافبک دفاعی نداریم اگه دفاع خودش رو به بازی ساز نزدیک کنه...در مورد دفاع راست هم به نظرم نه...هم رافائل هم فابیو میتونن ارضامون کنن...دقیقه 60 به بعد یکی بیاد جای اون یکی:دینقل قول:
اگه مصدومیت رافائل نبود الان خیالمون راحت بود....رافائل از 18 سالگی فیکس بوده
مایکل اوون هم یکساله تمدید کرد . :26::26::26::33::thumbsup:
آخرین اخبار از باشگاه:
مایکل اوون 1 سال دیگه تمدید کرد
بربا گفته وقتی فهمیده در ترکیب 18 نفره تیم برای بازی فینال با بارسا نیست خیلی نا امید شده و بازی و از رختکن تماشا کرده . ولی با این وجود قصد داره که فصل دیگه هم در یونایتد بمونه و برای قهرمانی بیستم به همراه تیم مبارزه کنه
چقدر نظراتمون متفاوته سامان!:31:نقل قول:
مگه ما مهاجم تراز اول نداریم؟ رونی چیه؟ دیمیتار آقای گل چیه؟ اوون پرتجربه چیه؟ چیچاریتوی فوق العاده چیه؟! (به قول بابا اتی کـــیـــه!!:31:)
تیمای دیگه حسرت مهاجمای تراز اول ما رو میخورن (سوای از مهاجم های درجه دو و جوونمون)...
از طرفی ما وینگر هایی داریم که دست کمی از مهاجم ندارن... نانی رو ببین... جی رو ببین... این دو نفر 18 گل برامون فصل اخیر زدن... تازه هر دوشون خصوصا پارک قشنگ یه دوره مصدوم بودن... امثال والنسیا یا گیگزی اگه مصدوم نمیشدن یا 90 دقیقه ای بودن، الان آمار وینگرهامون هم شگفت انگیزتر از این بود...
بعد سبک سرالکس جوریه که اکثرا به با دو مهاجم نوک کار رو شروع کرده... شاید زمانی که رونالدو تو یونایتد بود ما شاهد این بودیم که منچستر تو خیلی از بازی ها عملا سه مهاجمه میشد بازی می کرد... اما این سه مهاجمه شدن مشروط بر هافبک های بازی ساز فوق العادست... اگه ما فصل 08-2007 قهرمان اروپا شدیم یکی از دلایلش فوق العاده بودن کریک + 3 سال جوونتر بودن اسکولز و آمادگی فلچر بود...
حالا با این تفاسیر تو حساب کن مثلا بیایم یکی مثل نگردو رو سویا بگیریم! حالا اومدن مهاجم، باعث ایجاد رقابت بین مهاجمین میشه یا تنزل عملکرد ماجمین؟
اون موقع ما شاهد 5 مهاجم قطعی برای تیم هستیم... سبک ساف هم به ترتیبیه که یکی از مهاجمین رو برای چند بازی پیاپی ثابت میزاره... مثلا تو فکر کن رونی... بازی اول رونی و چیچا! بازی دوم رونی و نگردو، بازی سوم رونی و بربا... این وسط با افزایش تعداد مهاجم، بازی به مهاجمین کم میرسه، مهاجمینی که کم بازی می کنن طبیعتا گلزنیشن کم میشه و شاید هماهنگیشون با سایر مهاجمین... همین باعث میشه انگیزه اونا بیاد پایین و عامل عدم نتیجه گیری تیم... تازه این وسط به مهاجم های جوون هم فرصتی نمیرسه برای بازی...
به نظر من خریدن مهاجم اصلا ضرورتی نداره... شاید تو نقل و انتقالات زمستانی بسته به شرایط فصل (مثلا ممکنه مصدوم بدیم یا ممکنه یه مهاجممون فصل افتضاحی رو سپری کنه) تیم بتونه به فکر خرید یه مهاجم خوب باشه...
درباره دفاع راست: سامان! رافائل و فابیو هنوز جا دارن برای رشد! اما قرار تیست تیم تئون رشد برادران دا سیلوا رو بده!:31: تو بازی با بارسا واقعا فابیو چی کار کرد؟ اون سمت دنی آلوز چی کار کرد... الان اکثر تیمای بزرگ دفاع راست رو واقعا جدی میگیرنش... آلوز، لام، مایکون، ایوانوویچ، جانسن و... کلا یه مدافع راست خوب میتونه اتوبان راست تیم رو شدیدا تقویت کنه... همونطور که نانی و اورا سمت چپ رو بیمه کردن... + اینکه دیگه سر الکس هم مجبور نمیشه به ناچار اوشی رو همه جای دفاع استفاده کنه یا والنسیا رو گاهی اوقات بیاره تو دفاع راست تیم...+ وجود گری نویل با وجود با به سن بودنش و کم بازی کردنش، باز وزنه سنگینی برای سمت راست خط دفاع تیم بود... اما الان گری هم نیست...
حسین میدونی اشکال کجاست؟:دینقل قول:
من دارم شرایط رو با رفتن بربا و اوون پیش بینی میکنم شما داری با بودن اوون و بربا رو میگی:دی
من میگم این 2تا باید برن...با این وضعیت که میگن اوون تمدید کرده نا امید شدم...کلا دوس ندارم تیمم زیر فشار باشه...فقط حمله....البته خریده شدن یک مهاجم بعید نیست از تیم....
چند سال اینده با وجود رافائل و فابیو دفاع راست مشکلی نداریم اما وقتی اورا بره حالا چپ مشکل دار میشه...حالا با اون هم کاری نداریم....اما مدافع راست احتیاج نیست:دی
با قسمت قرمز کاملا موافقم :31::10:نقل قول:
اما با قسمت ابی مشکل دارم :20: خوب نگاه کن داری بهترین دفاع راست دنیا رو دوتا جوان 19 ساله مقایسه می کنی. اره قبول دارم الوز کجا رافائل و فابیو کجا ؟ اما ما یونایتدیم تیمی که همیشه به جوان هاش اعتماد می کنه . واسه اثبات حرفم یه سر به فصل 2004 و 5 بزن ببین رونالدو تو اون بازیها چطوری بازی می کرد . صدای ون نیستلروی رو در اورده اینقدر پاس نمی داد اما نگاه کن الان چی شده .
فابیو و رافائل هر روز پیشرفت می کنن . در ضمن اکه ما یانگ رو بخریم می تونیم والنسیا دفاع راست هم بذاریم.فوقوالعاده کار می کنه.و هیچوقت فراموش نکن منچستر تیمی نیست که مثل رئال از رو شکم سیری خرید کنه . الان رئال می خواد نصری رو بخره .یکی نیست بگه اخه مرد مومن نصری رو کجات می خوای بذاری ؟ می خوای بذاری دروازه ؟ :31:
در هر صورت قبل از هرکاری ما باید یه فکری به حال جانشین های ون در سار و اسکولز بکنیم.فصل دیگه پریمر لیگ خیلی سخت می شه . طبق معمول چلسی خرید انچنانی می کنه . السیتی هم که مطمئن بیکار نیست و لیورپول جون دوباره گرفته , ارسنال هم اگه ستاره هاش رو حفظ کنه و چندتا خرید بکنه خیلی تیم خوبی میشه پس ما هم باید تیممون رو تقویت کنیم .:8:
به امید کسب بستمین جام :8::8::8:
در محله جالیسکا در شهر گوادالاخارا در مکزیک به دنیا آمد. او اولین بار در سن هفت سالگی در لیگ آماتور نونهالان بازی کرد. پدر او خاویر هرناندز گوتیرز که خود مهاجم اسبق تیم ملی مکزیک نیز بود گفته است که هیچگاه فکر نمیکرده پسرش تبدیل به بازیکن حرفهای فوتبال شود. هرناندز در نه سالگی به تیم سی. دی گوادالاخا پیوست و اولین قرار داد حرفهای خود را در پانزده سالگی امضا کرد. او برای مسابقات جام جهانی زیر ۱۷ سال آماده بود اما مصدومیت ناگهانیاش باعث دوری او از این مسابقات شد که در نهایت مکزیک توانست قهرمان شود .باشگاه منچستر یونایتد اولین بار در اکتبر ۲۰۰۹ و در تور مکزیک این تیم با این بازیکن آشنا شد و بعد از مشاهده چند بازی از هرناندر گزارشهای مثبتی درباره او دریافت کرد. به دلیل سن کم هرناندز باشگاه میبایست مدتی برای امضای قرارداد با چیچاریتو صبر میکرد اما به دلیل بازیهای خوب هرناندز و نزدیکی بازیهای جام جهانی از آنجایی که ترس آن وجود داشت که فرصت امضای قرارداد با او را از دست بدهد باشگاه زودتر از موعد مقرر برای خرید هرناندز اقدام کرد.
در آوریل ۲۰۱۰ منچستر یونایتد موفق به امضای قرارداد با هرناندز شد
خاویر هرناندز بالکازار(به اسپانیایی: Javier Hernández Balcázar) (زاده ۱ ژوئن ۱۹۸۸) که بیشتر با لقبش چیچاریتو ((به اسپانیایی : به معنای نخود فرنگی کوچک)) شناخته می شود.
امروز تولد ۲۳ سالگی این مهاجم جوان و آینده داره شیاطین سرخ است .
نقل قول:دقیقا من نیمتونم فصل بعد رو بدون اوون و دیمیتار دوست داشتنی مون تصور کنم!:40::31:نقل قول:
ولی من میگم اوون حداقل فصل بعد و برباتوف باید حداقل یکی دو فصل دیگه تو OT بمونن... و به نظرم ما باید مهاجمان بزرگمون رو مثل این چند ساله از لیگ برتر جذب کنیم و از لیگ های اروپا خصوصا لالیگا و سری آ بازیکن مهاجم نگیریم... چون نظر شخصیم اینه مهاجمان این لیگ ها نمیتونن شرایط پریمیر لیگ و انگلستان رو تحمل کنن و سریع میرن به سمت درب خروجی باشگاه و بالتبع سیاست باشگاه تو این چند ساله این نبوده که بازیکنی که میگیره بعد از دو سه فصل باهاش خداحافظی کنه... همین چند ساله هم منچستر از بریتانیا یا خارج از اروپا مهاجم گرفته... طبیعتا الان لیگ برتر مهاجم قابل جذبی در کلاس بالا نداره و اگه داشته باشه تو تیم های بزرگ هستد...
درباره دفاع راست هم:
ببینید! من از دفاع راستای تیمای معتبر دنیا اسم بردم که ارزش پست دفاع راست (که خیلی ها معتقدن بی اهمیت ترین پست فوتبال) رو بگم و اشاره کنم که رافائل و فابیو هنوز بی تجربه هستند! قصد من مقایسه امثال مایکون و رافائل نیست.. در اینکه برادران داسیلوا مستعد پیشرفتن و خیلی زود تونستن خودشون رو ثابت کنن شکی نیست... اما نمیشه خیلی منتظر پیشرفت این دو بازیکن شد... خصوصا با رفتن نویل.. البته من موافقم که خرید بازیکن در پست دفاع راست نباید تو اولویت اول منچستر باشه... اما به نظرم میتونه تو اولویت دوم باشه... خصوصا با شایعاتی که تو سایت باشگاه اومده مقادیری مطمئن تر شدم... برون احتمالا تو لیست خروجی باشگاهه... کونترائو هم تو لیست خریده...
+
والنسیای تکنیکی دفاع راست؟:18: دادا سر الکس از رو اجبار والنسیا رو دو سه بار گذاشت دفاع راست...
.
.
راستی گیبسون و اوبرتون هم مثه اینکه قرار نیست بمونن! خدا کنه گیبسون:40: بمونه...:41:
یاعلی:11:
کنترائو رو که رئال با قیمت نجومی میخواد بخره....منتفینقل قول:
کونترائو هم تو لیست خریده..
جدی؟؟؟از کجا شنیدی خبر رو؟؟؟نقل قول:
راستی گیبسون و اوبرتون هم مثه اینکه قرار نیست بمونن! خدا کنه گیبسون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بمونه... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
واقعا کار اشتباهی هست فروش گیبسون...فکر نمیکنم این کار شدنی باشه....فروختن جوون های مستعد هیچوقت باشگاه این کار رو نکرده
پیش بینی می کنم منچستر این فصل یکمی افت داشته باشه :دی
دلیلش هم به خاطر خداحافظی چند تا از بازیکنای باتجربه اونه
مثلا به نظرتون به راحتی می تونه جای ون در سار پر بشه؟!
درسته مثلا ممکنه یه دروازه بان مثل نویر هم بگیره ولی اونا طول می کشه در سطح ون در سار برسن...
در کل ظاهرا قراره جام یه سال در میون بین منچستر و چلسی بگرده :46: :دی
ما خیلی منتظر پیشرفت این دوتا نشدیم . به نظره الان هم خیلی خوب پیشرفت کردن . تو بازی بارسا یک بار نشد ابیدال بتونه نفوذ کنه . بیشتر فشار از طرف الوز بود . فابیو و رافائل خیلی خوب بازی می کنن . شاید اگه به من لیست بدن بگن تو کدوم پست ها منچستر بازیکن می خواد به ترتیب اولویت بنویس من دفاع راست رو اخر می نویسیم . می گم ما از رافائل و فابیو انچنان ضربه ای نخوردیم که بگیم نمی تونیم منتظر این دوتا باشیم.نقل قول:
به عنوان ایوانز .الان حداقل 3 سال داره تو لیگ بازی می کنه . حالا پیشرفت ایوانز رو با این دو قلوها مقایسه کن . من مطمئنم ما تا دوسال دیگه دوتا از بهترین دفاع راست های دنیا رو داریم .
در ضمن والنسیا از روی اجبار فقط به درد دفاع نمی خوره به نظرم. چه ربطی به تکنیک داره ؟ مگه اورا تکنیک نداره ؟ یا الوز ؟ فقط نگاه از سمت راست بارسا چندبار نفوذ کرد . واقعا والنسیا عالی دفاع می کنه.بعد مشکل والنسیا اینکه سانترهاش بعضی موقعه افتضاح . من معتقدم که با امدن یانگ می تونیم از والنسیا حتی تو دفاع هم استفاده کنیم.
علی یارت.:11::31:
عزیزم مثل اینکه یادت رفته 3 سال پشت سره هم قهرمان شدیم.نقل قول:
تو 19 سال پریمر لیگ 12 دوره اش رو قهرمان شدیم. کل تیم های دیگه رو جمع بزنی نصف ما قهرمانی ندارن.:8::27:
به نظرم با رفتن اسکولز زمان فرصت بیشتر دادن به امثال اوبرتان و گیبسون هست ( بدون توجه به ورودی های احتمالی باشگاه ) ، به هرحال چیزی که کاملا مشخصه ضعف یونایتد در هافبکه ( به خصوص هافبک میانی و دفاعی ) .
باید ببینیم سرالکس فرگوسن چه تمهیداتی رو خواهد اندیشید ، با کریک و فلچر مطمئنا دیگه نمیشه قهرمان اروپا شد .
دیمیتار برباتوف شاید به تاتنهام برگردد
سایت گل – دیمیتار برباتوف، ستاره منچستریونایتد شاید به تاتنهام برگردد.
این مهاجم بلغاری احتمالا در تابستان با قیمت 10 میلیون پوند فروخته میشود. او برای دیدار فینال لیگ قهرمانان مقابل بارسلونا به کل از تیم کنار گذاشته شد.
برباتوف در آخرین روز پنجره نقل و انتقالات تابستان 2008 از تاتنهام به منچستریونایتد پیوست. او گفته دوست دارد به وایت هارت لین برگردد.
او در تاتنهام ستاره درخشانی بود و در دو فصل در تمامی رقابتها 46 گل زد. بربا با قیمت 10.9 میلیون پوند از بایر لورکوزن در سال 2006 خریداری شده بود. او با این حال با رفتن به یونایتد خشم طرفداران اسپرز را رقم زد.
تاتنهام درباره احتمال خرید مجدد او صحبت کرده اما احتمالا پیشنهادی ندهد چون او در دوران حضور در وایت هارت لین در میان بازیکنان نفوذ داشت و آرامش تیم را به هم زده بود.
دانیل لوی، رییس باشگاه هم از علاقه سر الکس فرگوسن به لوکا مودریچ خبر دارد و هر مذاکرهای بر سر برباتوف بیتردید بحث درباره خرید مودریچ را هم پیش خواهد کشید.
منبعی نزدیک به برباتوف به سایت گل گفته: «دیمیتار زمان میخواهد تا درباره آینده فکر کند، اما تنها باشگاههای انگلیسی که او پیشنهادشان را بررسی میکند آنهایی هستند که در لیگ قهرمانان حضور دارند، به علاوه تاتنهام. او در حال حاضر نمیخواهد برای یونایتد بازی کند و به نظر نمیرسد که آنها هم او را بخواهند.»
برباتوف با 21 گل زده در کنار کارلوس تبس بهترین گلزن فصل پیش لیگ برتر شد اما آمدن خاویر ارناندس به تدریج باعث نیمکتنشینی او شد. قرارداد او فصل آینده به پایان میرسد و او حاضر نشده پیشنهاد تمدید یکساله با دستمزد 120 هزار پوند در هفته را بپذیرد.
کد:http://www.goal.com/iran/news/1832/انگلستان/2011/06/01/2513349/دیمیتار-برباتوف-شاید-به-تاتنهام-برگردد
ما هم دو سال پشت سر هم قهرمان شدیم آخه چه ربطی داره اینا؟ :دینقل قول:
بستگی به شرایط تیم داره. یه موقع هست تیم کلا کامله و چند فصل پشت سر هم می تونه قهرمان بشه یه موقع هم کامل نیست و نمی تونه...
تا اون جایی که یادم میاد تیم هایی که این چند سال اخیر قهرمان شد همیشه یه دروازه بان خیلی درجه یک داشتن
بعد تازه ممکنه گیگز هم از تیم شما خداحافظی کنه که اونوقت بازیکنای با تجربه تون کم میشه
تجربه ی سرالکس فرگوسن کم تجربگی جوانانش رو جبران میکنه :46:نقل قول:
بعد تازه ممکنه گیگز هم از تیم شما خداحافظی کنه که اونوقت بازیکنای با تجربه تون کم میشه
یونایتد متوسط امسال از هر نظر برتری ای نداشت نسبت به چلسی با بازیکنانی که مطمئنا آرزوی هرمربی ای هست ، قابل قیاس نیستند کریک و فلچر با اسین و میکل و لمپارد واقعا ، یعنی به مراتب چلسی بسیار کامل تر بود از یونایتد .
الان شما داری میگی جلسی قهرمان دیگه ؟ اخه برادر بذار حداقل دوبار این اتفاق بیافته ( یکی در میان ) بعدش این نظریه رو بده .نقل قول:
بعد اگه به کاملی تیم نگاه کنی به نظرم حتی ارسنال هم این فصل از منچستر کاملتر بود. ما این فصل حتی شد که 12 تا مصدوم داشتیم.12 تا .
اگه به مهره هست که هر سال باید قهرمانی رو بدن به چلسی و سیتی یونایتد هم باید سره لیگ اروپا بجنگه :27:
اما این فرگوسن که تمام این ..... رو رد می کنه :21:
وحید خجالت بکش، پاشو برو تو گروه تیم خودتون، جنجال درست نکن :دی
مردی (منچستر) گفتن، زنی (چلسی) گفتن، شرمی و حیایی گفتن، چقدره تو بیحیایی؟! :دی
اینم واسه اینکه اسپم نشه:
مايکل اوون، مهاجم باتجربه منچستريونايتد، قراردادش را با اين باشگاه براي يک فصل ديگر تمديد کرد.
در هفته های اخیر شایعات زیادی در مورد جدایی اوون به گوش می رسید اما او در نهایت قراردادش را با شیاطین سرخ تمدید کرد. این مهاجم 31 ساله که دو فصل قبل به منچستریونایتد پیوست، به دلیل مصدومیت و ناآمادگی فرصت زیادی برای بازی در الدترافورد پیدا نکرد اما بارها از علاقه اش برای ادامه حضور در این تیم گفته بود.
او در گفتگو با سایت اختصاصی باشگاه منچستریونایتد گفت:" من خوشحالم که با باشگاه برای تمدید قراردادم برای یک فصل دیگر به توافق رسیدم.
بازی کردن زیر نظر یک مربی بزرگ در کنار بازیکنانی فوق العاده و در مقابل هوادارانی بی نظیر واقعا استثنایی است. نمی توانم برای شروع فصل آینده صبر کنم."
سر الکس فرگوسن نیز از تمدید قرارداد اوون ابراز رضایت کرد و گفت:" مایکل ثابت کرده که فوتبالیست بزرگی است. مایکل بدشانس است که فرصت زیادی برای بازی پیدا نمی کند. از طرف دیگر درخشش چیچاریتو همه را در سایه قرار داده است.. من خوشحالم که مایکل برای یک فصل دیگر می ماند و می تواند فرصت بیشتری برای بازی پیدا کند."
به نظرم راست خط دفاعی ما در حال حاضر خوشبختانه نقطه ضعف تیم، به هیچ وجه نیست... اما نقطه قوتمون هم نیست...دو دفاع میانیمون ویدیچ و ریو و دفاع چپمون پاتریس واقعا نقطه قوت تیم هستند اما دفاع راستمون نه... کما اینکه معتقدم اگه یه فردی مثل وز برون بیاد دفاع راست، کلا دفاع راستمون میشه نقطه ضعف! میخوام بگم حضور رافائل و فابیو خوب هست اما کافی نیست برای تیمی مثل یونایتد... تو فوتبال هم تضمینی وجود نداره که بازیکن سرعت رشد و پیشرفتش عالی باشه... به نظر من همین دارن گیبسون فصل قبل که چلسی قهرمان شد واقعا عالی بود... طوری که من خودم امیدوار شدم روی کین جدیدی تو یونایتد ظهور کرده و با سرعت پیشرفت میکنه... اما این فصل سایه ای از گیبسون دیده شد... علی جان (علی بودی؟:31:) به بازی هامون در این فصل فلش بک بزن... توان حملمون در سمت راست فقط رو دوش نانی بود... چون والنسیا مدت زیادی مصدوم بود... تو فوتبال روز دنیا قرار نیست فول بک ها تو دفاع بایستند تا حریف حمله کنه و بار حمله تیم صرفا دوش وینگر باشه...نقل قول:
راستی راجع به آلوز صحبت کردی یه نکته ای بگم... همین آلوز این فصل اگه اشتباه نکنم نفر دوم پاس گل تو بارسا بود... یه دفاع راست.
درباره والنسیا هم بگم: والنسیا کجا عالی دفاع می کنه؟ والنسیا اگه اشتباه نکنم حتی یه بار هم از آغاز بازی دفاع راست بازی نکرده... فکر نکنم شکی نباشه که ویزگی های حجومیه والنسیا خیلی خیلی بیشتر از ویژگی های دفاعیش هست... + اینکه بستگی داره تکنیک رو چی بدونی... امثال آلوز و پاتریس خیلی کم دیده شده از بازیکن مقابلشون با تکنیک فریب داده باشن... آلوز که با حرکت در فضای خالی و دریافت پاس از بازیکنی مثل ژاوی روی خط مستقیم حرکت میکنه و توپ رو ارسال میکنه... اورا هم اکثرا با حرکات ترکیبی با وینگر سمت چپ، بازیکن مقابلش رو فریب میده...
اومدن اشلی یانگ هم فقط بابت تقویت وینگر هاست... من بعد از مصدومیت والنسیا در مقابل رنجرز فقط خدا خدا می کردم که نانی مصدوم نشه... وقتی تو بازی با لیورپول کرگر باعث شد همه نگران بشیم... چون وجود یه وینگر واقعا لازم بود...
در کل به نظرم اولویت اول تیم برای خرید باید دربازه بان و هافبک میانی باشه و اولوین دوم وینگر و دفاع راست.
تو پرانتز: میگم بحث رو همین جا ببندیم! خیلی کش پیدا کرده...:31:
چند؟ به نظر میرسه پیشنهاد یونایتد 26 میلیون پونده + اینکه کلا اگه این رئال بزاره:31:، پرتغالی ها به لیگ برتر خیلی علاقه دارن!:31:نقل قول:
نقل قول:کد:http://www.manutd.com/en/Fanzone/News-And-Blogs/2011/Jun/The-Gossip.aspx
با یه مهمان درست برخورد کنید :دینقل قول:
وحید خجالت بکش، پاشو برو تو گروه تیم خودتون، جنجال درست نکن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مردی (منچستر) گفتن، زنی (چلسی) گفتن، شرمی و حیایی گفتن، چقدره تو بیحیایی؟! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما هم توی تاپیک تیم ما تشریف بیارید کسی چیزی نمیگه و اتفاقا حتی می تونید در مورد تیم ما انتقاد کنید کاری کن من نکردم:دی
منظور منو دقیقا نمی گیریدنقل قول:
الان شما داری میگی جلسی قهرمان دیگه ؟ اخه برادر بذار حداقل دوبار این اتفاق بیافته ( یکی در میان ) بعدش این نظریه رو بده .
بعد اگه به کاملی تیم نگاه کنی به نظرم حتی ارسنال هم این فصل از منچستر کاملتر بود. ما این فصل حتی شد که 12 تا مصدوم داشتیم.12 تا .
اگه به مهره هست که هر سال باید قهرمانی رو بدن به چلسی و سیتی یونایتد هم باید سره لیگ اروپا بجنگه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اما این فرگوسن که تمام این ..... رو رد می کنه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من نمیگم که مثلا مهره هاتون کم میشه به مشکل می خورید
منظور من اینه که یه سری مهره ها توی همه تیما هستن که خیلی تاثیر گذارن و وقتی از تیم میرن سخت میشه جای اونا پر بشه
مثلا همین ون در سار و گیگز چه قدر امسال برای منچستر تاثیر گذار بودن. به نظر من در خیلی از بازی ها در حد فوق ستاره بودن!
مثلا همین گیگز توی بازی مقابل چلسی توی لیگ قهرمانان 3 تا پاس گل داد و یه کارایی کرد که کمتر بازیکنی در اون لحظه اون کارا رو می کنه!
در مورد مصدومیت هم همه تیم ها به این مشکلات مواجه هستن و مطمئن باشید تیمای دیگه هم اندازه تیم شما یا حتی بیشتر به خاطر این ضرر کردن...
ولی توی پستای دیگه هم مقایسه کنید همه دقیقا به این صورت نیستن. توی یه سری پستا منچستر برتره...نقل قول:
یونایتد متوسط امسال از هر نظر برتری ای نداشت نسبت به چلسی با بازیکنانی که مطمئنا آرزوی هرمربی ای هست ، قابل قیاس نیستند کریک و فلچر با اسین و میکل و لمپارد واقعا ، یعنی به مراتب چلسی بسیار کامل تر بود از یونایتد .
به نظر من باز هم یونایتد برتری محسوسی نداره ، شاید تنها نقطه ای که یونایتد بهتر بوده دروازه بان بوده که اون هم به خاطر افت چک بوده و درخشش خیره کننده ی فان در سار .نقل قول:
ولی توی پستای دیگه هم مقایسه کنید همه دقیقا به این صورت نیستن. توی یه سری پستا منچستر برتره...
میتونم بگم در دفاع و به خصوص دفاع های کناری چلسی برتری داره ، در دفاع میانی میتونم برابر فرضشون کنم ( با اندکی برتری یونایتد به خاطر ویدیچ آماده ) ، هافبک ها هم که قابل قیاس نیست ، فقط در خط حمله میتونم اینطور بگم که یونایتد بازیکنان شاداب تری داشت ، والا فکر نمیکنم کسی بتونه دروگبای فوق العاده و آنلکای تیزهوش و حتی تورس نا آماده رو نادیده بگیره
در کل میخوام بگم که به نظرم یونایتد و چلسی فاصله ی بسیار اندکی دارند و دلیل افت چلسی از دید من برتری یونایتد نیست . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حسین این بخش شایعات بی اساس باشگاه هست برای دیدن نظر طرفدارها....زیاد به این بخش اعتماد نکننقل قول:
gossip
کنترائو هم مثل اینکه فقط گفته رئال مادرید
اوون: ترجیح می دهم نیمکت نشین تیم قهرمان باشم تا بازیکن ثابت تیمی معمولی
سایت گل- مایکل اوون، ستاره انگلیسی منچستریونایتد معتقد است که کارهای زیادی برای انجام دادن در منچستر دارد. این درحالی است که در فصل گذشته او برای راهیابی در ترکیب تیم تلاش زیادی می کرد
اوون در فینال لیگ قهرمانان اروپا روی نیمکت قرار داشت و در رقابتهای فصل گذشته تنها در 11 بازی برای تیمش به میدان رفت ولی یکی از مهره های یونایتد در کسب نوزدهمین قهرمانی اش در لیگ برتر بود
با این وجود این ستاره 31 ساله روز 4شنبه قراردادش را برای یک سال دیگر تمدید کرد و در صحبتهایی از حضورش در یونایتد ابراز رضایت کرد و اعلام کرد که موفقیتهای باشگاه باعث شد تا او برای حفظ سطحش در ترکیب تیم تلاش کند
اوون در این رابطه گفت:« تمرین کردن روزانه در سطح استاندارد باعث می شود تا در سطح بالایی بمانی .مطمئنم که کارهای زیادی برای انجام دادن دارم.»
ستاره سابق تیمهای لیورپول،رئال مادرید و نیوکاسل در ادامه به این نکته اشاره کرد که از اینکه یکی از اعضای تیم موفق یونایتد است لذت می برد و به این نکته تاکیدکرد که ترجیح می دهد تا کم و بیش برای یک تیم قهرمان به میدان برود تا اینکه بازیکن ثابت تیم غیرقهرمان باشد:« ترجیح می دهم کم و بیش در ترکیب تیم صدرنشین باشم تا اینکه بخواهم درهر بازی برای یک تیم ضعیف به میدان بروم.چنین چیزی اصلا برایم لذت بخش نیست.»
کد:http://www.goal.com/iran/news/1832/%D8%A7%D9%86%DA%AF%D9%84%D8%B3%D8%AA%D8%A7%D9%86/2011/06/02/2514112/%D8%A7%D9%88%D9%88%D9%86-%D8%AA%D8%B1%D8%AC%DB%8C%D8%AD-%D9%85%DB%8C-%D8%AF%D9%87%D9%85-%D9%86%DB%8C%D9%85%DA%A9%D8%AA-%D9%86%D8%B4%DB%8C%D9%86-%D8%AA%DB%8C%D9%85-%D9%82%D9%87%D8%B1%D9%85%D8%A7%D9%86-%D8%A8%D8%A7%D8%B4%D9%85-%D8%AA%D8%A7-%D8%A8%D8%A7%D8%B2%DB%8C%DA%A9%D9%86-%D8%AB%D8%A7%D8%A8%D8%AA-%D8%AA%DB%8C%D9%85%DB%8C-
مذاکرات جی سونگ پارک و یونایتدها برای تمدید قرارداد
گفته می شود در صورت توافق دو طرف، پارک قراردادش را برای دو سال دیگر با منچشتریونایتد تمدید می کند
سایت گل- به گزارش نشریه تلگراف، جی سونگ پارک، ستاره کره ای منچستریونایتد مذاکرات با این باشگاه برای تمدید قراردادش را به زودی آغاز خواهد کرد.
این هافبک 30 ساله کره ای که بعد از شکست در فینال لیگ قهرمانان سه شنبه گذشته به کشورش برگشت، تا ژوئن 2012 با شیاطین سرخ قرار دارد.
پارک مشتاق است تا به حضورش در الدترفورد ادامه بدهد و زمانی که برای تور پیش فصل باشگاه، به جمع هم تیمی هایش ملحق شد، مذاکرات برای تمدید قرارداد را آغاز خواهد کرد.
او در گفتگو با تلگرتف گفت:" منچستریونایتد باشگاه مهمی است و من بسیار خوشحال خواهم شد اگر عضو مهمی از این باشگاه باشم. در فوتبال همه چیز می تواند اتفاق بیفتد اما من 6 سال است که در این باشگاه هستم و خیلی به آن علاقه مندم."
پارک یکی از بهترین بازیکنان منچستریونایتد در این فصل بود. او 28 بازی دراین فصل برای یونایتدها انجام داد و 8 بار نیز گلزنی کرد که مهمترین آنها مقابل چلسی و آرسنال بود.
گفته می شود در صورت توافق دو طرف، پارک قراردادش را برای دو سال دیگر با منچشتریونایتد تمدید می کند.
+کد:http://www.goal.com/iran/news/1832/%D8%A7%D9%86%DA%AF%D9%84%D8%B3%D8%AA%D8%A7%D9%86/2011/06/02/2514523/%D9%85%D8%B0%D8%A7%DA%A9%D8%B1%D8%A7%D8%AA-%D8%AC%DB%8C-%D8%B3%D9%88%D9%86%DA%AF-%D9%BE%D8%A7%D8%B1%DA%A9-%D9%88-%DB%8C%D9%88%D9%86%D8%A7%DB%8C%D8%AA%D8%AF%D9%87%D8%A7-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%D8%AA%D9%85%D8%AF%DB%8C%D8%AF-%D9%82%D8%B1%D8%A7%D8%B1%D8%AF%D8%A7%D8%AF
پ.ن : خبر خوبیه . پارک واقعا" بازیکن خوبیه و این فصل هم خیلی خوب بود واسه تیم با اینکه بعد از جام ملتها مصدوم شده بود .
اینم لباس گلرمون ( معلوم نیست کی می تونه جای ادوین رو پر کنه .اصلا کسی مگه می تونه ؟ ) واسه فصل بعد .
امیدوارم کسی که قراره این لباس مقدس رو بپوشه بتونه جای ادوین رو پر کنه .
در ضمن در مورد والنسیا و دفاع راست :دی یه روز به حرف من می رسید که والنسیا واسه نقش دفاع راست فوقوالعادست . بذارید منچستر یانگ رو بخره ببینید والنسیا کجا بازی می کنه . مخصوصا اگه منچستر بخواد فشار بیاره . حالا ببینید کی گفتم :دی
سلام ...
چند روزی درست و حسابی فرصت نداشتم تاپیک رو بخونم حسابی از بحث دور شدم :31:
بعد از ایشمایکل ، ادوین ماندگارترین دروازه بان منچستر بود . به نظر من هیچکس نمی تونه جاش رو پر کنه ! هر کی بیاد فقط جای خودشه ... واقعا دلم براش تنگ میشه ! یه نمونه کامل از دروازه بان بود ... از هر لحاظ بی نظیر . هیچوقت سر و صدای سایر دروازه بان ها رو نداشت اما واکنش هاش رو هیچکس نداشت ... بازی با پاش که دیگه جمله معروف هر گزارشی گری بود و هست !نقل قول:
معلوم نیست کی می تونه جای ادوین رو پر کنه .اصلا کسی مگه می تونه ؟
امیدوارم مثل اسکولز کنار منچستر بمونه ...
بحث ادوین شد :
تاریخ بازی بزرگداشت ادوین 3 اگوست هست. بین تیم ازاکس و منختب جهان.
سرمربی تیم منتخب جهان هم سر الکس فرگوسن.
در مورد بازی اسکولز فکر کنم دوماه دیگه باشه . همه بازیکنهای هم دارن دست و پا می شکونن تا بیان تو بازی از ژآوی اینتستا بگیر تا فیگو و زیدان :دی