چند تصویر جدید....
Printable View
چند تصویر جدید....
نه........نقل قول:
اگه نشه تو شهر گشت بزرگترین ضعفشه
دو بازی عالی ea تو سبک nfs
1- ماست وانتد 2005
2- هات پرسویت 2010
هر دوشون عالی بودن
اگه این run هم تو مایه های این دو باشه عالی میشه
مطمئنی داداش؟:Dنقل قول:
تویه پست 1 که نوشته شده تویه شهره!نقل قول:
این بار کمپانی گیم سازی بلک باکس قصد دارد تا سری محبوب NFS خود یعنی سری رانندگی کراس کانتری (رانندگی در شهر) رو با بهره گیری از موتور DICE's Frostbite 2 (موتور گرافیکی که برای بازی بتلفیلد 3 هم از آن استفاده شده است) برای کنسول های ایکس باکس 360 - پلی استیشن 3 - نینتندو وی - نینتندو 3DS , و پلتفورم کامپیوتر آماده سازی کند.
تریلر و داستان بازی ک اینو نشون نمیدهنقل قول:
فکر نکنم باز مثل most wanted باشه مخصوصا اگه نشه تو شهر گشت که امیدوارم واقعیت نداشته باشه
کلا بعد most wanted فکر کنم undercover بد نبود ولی اونم تموم کردنش خیلی آسون بود و هم داستانش کوتاه بود علاوه براین موارد most wanted بجز داستان اصلی یه داستان فرعی داشت که خیلی هم سخت بود ولی من چند باری اونم تموم کردم(مراحل پلیس و chek point) واقعا اوج هیجان بود وقتی زمونت خیلی کم بودند و پلیسهای مرحله 5 هم مثل مور و ملخ مزاحمت می شدند واقعا عالی بود.
یه سوال !
من تازه تریلر این بازی رو دیدم.
آخرش اسم انجین بتل فیلد 2 رو مینویسه.
یعنی این بازی رو با انجین بتل فیلد ساختن ؟ :18:
بـــــــــــــــ ه ه ه ه ه ه ه ه ه ه ه ه ه ـــــــــله.
امروز دمو بازی برای ایکس باکس و پی اس 3 اومده
کد:http://www.needforspeed.com/therun/demo
اینم جدید ترین تریلر بازی از Lamborghini Gallardo که مال دیروز هست
گرافیک بازی فوقالعادس هست و همونطور که میدونید موتور این بازی همانند Battlefield 3 هست
وقتی که ترمز میگره ماشین دوربین نزدیکتر میشه و جزئیات داخل تلق چراغ عقب به خوبی نمایش داده میشه، گیم پلی هم خوب به نظر میرسه، وقتی هم که تو جاده خاکی میرن ماشینها نمیشه جلو چشم خودتونو ببینید مگه اینکه جلوتر از همه باشید
من با کیفیت hd دیمدم
این با حجم کمتر برا دوستا ن
کد:http://www.mediafire.com/?9u71rct9607ytw1
بتل فیلد 3 با نسخه ی سوم همین انجین ساخته شده.نقل قول:
موتور این بازی همانند Battlefield 3 هست
این نسخه ی دومه و واسه بتل فیلد دو هست :46:
این بار کمپانی گیم سازی بلک باکس قصد دارد تا سری محبوب NFS خود یعنی سری رانندگی کراس کانتری (رانندگی در شهر) رو با بهره گیری از موتور DICE's Frostbite 2 (موتور گرافیکی که برای بازی بتلفیلد 3 هم از آن استفاده شده است) برای کنسول های ایکس باکس 360 - پلی استیشن 3 - نینتندو وی - نینتندو 3DS , و پلتفورم کامپیوتر آماده سازی کند. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
پ.ن: تو پست اول همین تایپیک توضیحات کاملش اومده
شباهت خیلی زیادی ب Hot persuit داره،مثه Most wanted نیس...نقل قول:
این clean pass و dirty pass هم فک کنم جدیده ،من تو سریای قبلی ندیده بودم
گرافیکش ک فوق العادس ،اما وقتی رو هوا ب جایی میخوره انگار ماشین اسباب بازیه ! این یتیکش زد تو ذوقم!
راس میگی !نقل قول:
اصلا نسخه ی سومش رو هنوز نساختن حواسم نبود :31:
یکی نیس بم بگه آخه EA مرض داره از انجین بتل فیلد 2 استفاده کنه تو سال 2012 :27::11:
موافقمنقل قول:
شباهت خیلی زیادی ب Hot persuit داره،مثه Most wanted نیس...
این clean pass و dirty pass هم فک کنم جدیده ،من تو سریای قبلی ندیده بودم
گرافیکش ک فوق العادس ،اما وقتی رو هوا ب جایی میخوره انگار ماشین اسباب بازیه ! این یتیکش زد تو ذوقم!
اینو اضافه کنم به نظر میاد شتاب ماشینها نسبت به hp بهتر باشه ....
من دمو رو بازی کردم به نظرم از نظر بصری که یه افتضاح کامل بود . Screen Tearing از ابتدا تا انتها چشمان شمارو مورد عنایت قرار میده ! Textureها افتضاح . یه چیزی میگم یه چیزی میخونید !
گیم پلی هم من شدیدا HP رو به این ترجیح میدم . اصلا حس نمیکردم دارم 180 مایل میرم
اون قسمتی که در کوهستان برفی هم بود و بهمن و سنگ میامد سر راهت یه جورایی خیلی شبیه به S/S یا این نسخه ی جدید MotorStorm بود
کلا اصلا خوشم نیمد خیلی ناامید کننده بود برام
دوست عزیز شما با چه ماشینی بازی کردی ؟نقل قول:
نهاتیت سرعتی که باهاش رفتی چقدر بود؟
چن درصد بازی رو رفتی؟
برا من ماست وانتد از 60 درصد به بعد هیجان داشت !!
دوست عزیز بنده دمو رو دانلود کردم و بازی کردم . نسخه ی نهایی که هنوز نیمده . توی دمو هم لطف کردن 2 تا ماشین قرار دادن . یه مدل Lamborghini و این Porsche جدیده که اصلا ازش خوشم نمیاد !نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]زمان: 1.44
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حجم: 67 MB
کد:http://www.uploadbaz.com/8yjw5cz3zr43
تریلرهاش که جالبه، باید ببینیم خودشم به جالبی تریلرهاش هست!!!:31:کد:http://www.youtube.com/watch?v=xeQhHoxX-so
Release Date: November 15, 2011
زمان انتشار: 24 آبان 1390
پ.ن: این تریلر آخری فوق العاده بود
من که تو کفش موندم
تو چند تا از کامنت های سایت های خارجی دیدم که گفته بودن handling ماشین ها خوب نیست
منم چند تا تریلر دیدم به نطر درست میگن
البته به نظر میاد به واقعیت نزدیک شده ولی همون نسخه تخیلی که با 200 کیلومتر پیچ رو میبریدیم بهتر بود
اگه هدایت ماشینها مثل hot porsuit باشه خیلی خوب میشه...................:20:
من که دمو رو بازی نکردم ولی تریلر های بازی رو که میبینم اینو متوجه شدم که هندلینگ در حد hp نیست که اونم بهش عادت میکنیم :10:نقل قول:
حالا این 200 تا بشه 180 تا باز هم مشکلی پیش نمیاد...........نقل قول:
البته به نظر میاد به واقعیت نزدیک شده ولی همون نسخه تخیلی که با 200 کیلومتر پیچ رو میبریدیم بهتر بود
گذشته از شوخی نیان مثله شیفت کننش...........
دموی قابل بازی کردن این بازی نمیاد ؟
امده
البته من برای 360 گرفتم.
بازی گرافیکش بد نیست
فقط سر پیچا یه خورده اذیت میکنه.
نه اینکه مثل GRID باشه اونجوری هم نیست
من از گرافیکش بیشتر خوشم اومد.....:20:
اومیدوارم زیاد بازی واقع گرایانه نباشه
اونوقت میشه مثل grid که خیلی دیگه سخت میشه
منتظرتم عزیزم تا بیای و باز هم با پاگانی کل ماشین هارو سوسک کنم...:27: معلومه که بازیه فوق العاده ایه...ایول
پاگانــــی ؟!نقل قول:
با وجود بوگاتــــــــی ؟!!!!
بوگاتی هم خوبه ولی پاگانی یه چیز دیگه است.من با پاگانی بوگاتی هم سوسک میکنم .به من میگن PAGANI RIDER :21:نقل قول:
بازی برای 360 کی میاد؟
نقل قول:
9 روز دیگه برای هر 3 پلتفورم ریلیز میشه البته اگه لیک نشه :31: اگه لیک بشه حدود 5 روز دیگه شاید برای Xbox بیاد
چون فعلا که تا الان 90% بازی ها چند روز زودتر برای xbox لیک میشه:27:
این هم جدیدترین تریلر سینمایی از این بازی هیجان انگیز
Michael Bay - Need for Speed: The Run Trailer
کد:http://ll.lo.download.gamespot.com/d4/gsc/2011/11/169_needforspeedtherun_mbay_ot_multi_110411.ipod.mp4?rs=150&e=1320940857&h=16e5c248d85b4afdbd58b6477745fc34&file=169_needforspeedtherun_mbay_ot_multi_110411.ipod.mp4
ایول دمت گرم.کلی با تریلر حال کردم.نقل قول:
تقریبا داستان بازی رو توضیح میده.برای من هم مهم ترین بخش همین داستانه.هیجانش هم بالاست.:27:
یکم دو دل بودم که بازی رو بکنم یا نه! الان مطمئن شدم نمیتونم بازی نکنم.:31:
البته یه قسمت ناجور هم داشت! تمام صورت شخصیت بازی که جک هست نمایش داده میشه.بعضی ها شاید نسپندند ... .
امیدوارم این نسخه مثل نسخه ی پارسال لگ نداشته باشه
واونقل قول:
عجب چیزی بود
مثل اینکه ان اف اس داره به دوران پر ابهت خودش برمیگرده
پارسال که کارشون عالی بود
بازی جدید هم به نظر خیلی خوب میاد
دوستان بازی کی میاد ؟
این بازی در Nov 15, 2011 منتشر میشه یعنی هفته دیگه سه شنبه
دوستان سلام
من وقت نکردم صفحات قبل رو بگردم برا همین نمیدونم سوالم تکراریه یا نه. میخاستم ببینم سیستم مورد نیاز برا این بازی چیه؟